Çok şükür bakalım dinleniyor korkuyorsa yine olacak diye transfer pazartesi günüydü 4.gündü bugünZeyay1420 kanamasının olmamasına sevindim . Güzel haberlerini bekliyoruz . Bugun kaçıncı gün oldu
Ayaklarını uzatıp dinlenecek bol bol . 5. Gün embriyosu muydu ? Gelecek haftaya güzel haberlerini alırız inşallah çÇok şükür bakalım dinleniyor korkuyorsa yine olacak diye transfer pazartesi günüydü 4.gündü bugün
Yanık için hastaneye git kuzum ileri derece yanıklarda yağ önerilmez sen yarın plastik cerrahi de olur ciddiye de olur bir gösterkantaron yağını sordum da eczaci bu halde sürme sakin dedi. bilmiyorum ki ya, esim de cildiyeye gidelim diyor. cildiyenin alanı mi ki yanik?
normal nemlendirici sürülür mu miss? bilen varsa bir el atın hatunlar.
aldim randevu, yarına. plastik cerrahiden bakalim. insallah iyi bir tedavi verir. cok sagol. hastaneye gitmeyelim dedim ama olmadı.Yanık için hastaneye git kuzum ileri derece yanıklarda yağ önerilmez sen yarın plastik cerrahi de olur ciddiye de olur bir göster
Vahh yavrum vahh noldu böyle yaBiz yine bildiğiniz gibi
Dişler çıkmadı çıkmadı şimdi arka arkaya yoruyor yavrularıBiraz daha iyi canım fitil verdim şimdi ama üst 4 diş şişmiş ya umarım diştendir bu durum zaten panik atak var bende olumsuz düşünmek istemiyorum
Mühendis mi olacak Asyam kablolar vidalarYa miss benimki mutfakta iş yaparken bile kucak istiyor paçama tırmanıyor ayağa kalkıyor falan oyalanmıyır hiçbir şeyle ne yapabilirim sence salonda kendi kendine oynuyor oyun köşesi var orda 20 dk kadar takılıyor
Ay evet kafayı çevirmeye gelmiyor bende elinde neler buluyorum geçen koltuğun vidasını sökmüş oynuyordu
Hepsi kemirgen bunların 10 göz olup biran tek bırakmamak lazımsagolasin canim, hepsi cok güzel. Asimcikla kavanoz kapağını yapariz insallah. aslinda buzlu olan da guzel ama hala direkt ağzına atıyor o yuzden cesaret edemem. kari ilk gördüğünde ellemeden direkt ağzıyla yemişti.küçük kuçu bizim ki. banyo sungerlerini de bulunca yemiş, dolabından almış, Fare gibi kemirmis sağını solunu.
Allah kavuştursun canımTeşekkürler teyzesiHaydo önce ağladı tabi yabanciladi ama sonra çok alıştı bana gelmiyordu artık gittiler sabah erkenden çıktılar canım
Çok geçmiş olsun Baharım.Sungerlerimi kemirdi Asım beyimizde az değil. Bizimki tadı olmayan hiçbir şeyi 2. Kez sokmuyor ağzına. Tabi o süngere çikolata sürsem kesin yer.
Dilzarcim yanığın nasıl oldu daha iyimi. Acısını nasıl hafiflettin, seni kıskandım, sabahta ben yaktım elimi sert deri yandı Allah'tan ama acıyor.
Burda olsa olsa sıcak tatili olur.Hangi yaşta hangi koşulda olursa olsun istersen yoldan dön kar tatili haberi güzeldir insanın içini heyecan ve sevinç doldurur
Bu tur fikri çooook güzel.Yaaa demi şimdi methiyeler düzerdim oraya da ayıp olmasın dedimvalla daha yazardım ya ne noktalar varda şimdilik benden bu kadar şekerpare yapardı hep böyle şeyleri körle yatn şaşı kalkar hesabı bana da bulaştı sanırım
Bahar başınızdan para çevirin de bir fakire verin kuzum hiç vukuat bitmiyor Allahım korusunÇikolata aşkına he.
Sağol canım benim ki gercekten büyük değil, birde sert deri. Eki Görüntüle 2809141
Nasıl zor . Benim transferde değil ama hemen haftasına başlamıştı kanamalar . Hatırlarsınız belki kaç kez hastanede yatmıştım. Kaç tane transfer olmuştı. Benim tutunamayan embriyo kalıntısı kanamaya sebep oluyordu. Rabbim bağışlasın inşallah.Kızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
Hergün hem umutla hem kaygıyla uyanıp. Tuvalete gitmeye bile korkmak, sürekli kendini yoklamak . Tüylerim diken diken rabbim evlatla da evlatsızlıkla da sınamasınArkadaşlarım tüp bebek sürecinde yaşadığınız stresi ve üzüntüyü okadar derinden yaşıyorum kigünlerdir aklımda yengen ins kötü birşey değildir sağlıcakla gelir bebiş
İnşallah ablacığının da kucağı tez vakitte dolarGeçmiş olsun inşallah kötü sonuçlanmaz. Bir kaç gün önce ablamın negatif sonucunu aldık hala kendimi toparlayamadım. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Oy kuzum nasıl güzel yazmışsınah senin damat çok hareketli yetişemiyorum dünür. ablama diyorum kundak bebesiydi uslu olur diye çok umutlanmıştım ama abisini örnek almayı tercih etti sanirim.
hahaha susam ya. valla çocuğa kitap okumak zor yalayıp yutma derdinde kendileri. geçicidir umarım ne diyi.
asya ve haydo
sena ve civan
karya ve arel
duru ve göktuğ
elif ve ata
zeynep ve ali
ipek ve asım
ayşe ve deniz
asıl buluşma burda bence...offff ne koparlar aşıklar. bu arada zara ve umut yalnız kalmış sankicinar duru deniz sizi de düşünmek lazım. ay tam kreş oldu . bi oyun havası dans havası. kızlar ssss dokunma öpme sevmem modunda erkekler öpücük atsin göz kırpsın sevgi pitirciklari.
tuttum ben bu işi gidelim tura
ah baharım çok geçmiş olsun. sende sadaka çıkar ya. neler neler yaşadınız şu son 1 ayda
şükür dilzarin gibi büyük değilmiş
ah canim inşallah yerleşme kanamasıdir tutunur bebiş annesini babasını mutlu eder
Hayırlı olsun. Boncuk gözle hanımağa.Kız zara ya ben talip olayım, ama babası sana kalsın. Yada anasına ver gitsin. Günah kız benim oğlum aşksız büyümesin. Sen bı düşün taşın hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
Hayırlı olsun kuzum.Ooo ben verdim gitti artık babasını ikna ederseniz etmezsiniz bilemiyorum
Babasını da alaydınz rahat ederdim. Ama
Ah bahar hep bir aksiyon Allahım korusunSağol canım benim gelinini suçlamak istemem ama onun yüzüne oldu. Abisinin saçına yapıştı, oda karşılık veriyordu. Bende ocağa yağ koydum kızsın patatesleri atıyım dedim. Birbirine girince döndüm onları sakinledim ayırdım. zaman geçmiş yağ çok yanmış. Patatesi attığım gibi tava tutuştu. Bende aspiratör yanacak diye korktum tavayı kaptım lavobaya attım. Bunlarda ateşi görünce bacama dolandı hepten korktum. Çocukları yakacam diye. Bı su bile tutamadım yanan onlar gibi birde onları sakinledim.
Bir Hamsi de bende@ogretmen61 kurtlu değil annesi o bir hamsi karedeniz uşağı hareketli kıpır kıpır olacak tabi
Maaşallah kuzuma@Nehir8077 bebisime yataktan inmeyi öğrettimeşim inanmiyordu dün oda şahit oldu sok oldu sen böle birşeyin öğretildigini söylemeseydin hala düşmesin diye tutuyorduk bebisimin birşeyleri ogrenemeyecegi anlamayacagi algısı var ama bebişim her seferinde algimi tersine çeviriyor
Oy haydomm. Kıyamam yaBiz yine bildiğiniz gibi
Ata da tek uyku uyuyor genelde. Ama sersem oluyor sonra. 2 uyuyunca da 11 den önce uyumuyor. Pertim çıkıyorKızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Oy çiçeğim kıyamamGeçmiş olsun vallahi hep öyle hareketli çocuklar ekstra yaralıyor kendini. Bizim kızda akşami yarasız kapatmıyor genelde. Sabah masadan düştü. Göktürk neyereye vurdu kafasını.Eki Görüntüle 2810258
Yaaa maaşallah boncuk kuzularaHiç kıyamaz zarar kendi bile verse öper
kim düşse birşey olsa, öptüğün anda ağlamayı keser. Önceden biz öperdik acıları geçsin diye. Artık bize ihtiyaç duymuyorlar. Birbirini öperek susuyorlar.
Sağol canım.
Birinin başına birşey gelse, hemen diğeri gelir öper geçsin diye.
Sağol canım
Oh ne güzel olmuş. Bunu da atlattınızEveeett foto çekimimzi biz de yaptırdık stresini üstümüzden attıkGöktuğ biraz ağlasa da fena değildi işte dikkatini dağıttık 4 elden şebeklik yaptık falan 1 saatte bitti gitti şükür.
Parasını ödedik kadın bir durdu size yılbaşı öncesi ücreti mi verdim ben dedi.yok dedim şubatta aldım rezervasyon. Ama 700 lira olması lazım dedi. Baktık Watsap konuşmalarına 550 lik paket istiyorum yazmışım ben zaten direk. Hımm tamam benim hatam o zman kusura bakmayın sizinki de böyle olsun artık dedi. Eşim arkadan farkını ödeyelim ödeyelim diyor dahadışarda bir sıkıştırdım bunu ben anlaşmışım ona göre gelmişim niye ekstra para ödeyim dedim hee işte öyle dedim ne var kızıyorsun diyor bu adamın bu bilmezlikleri öldürecek beni
Çok iyi demiyorlar Hrlinim.kızlar dikey ütü kullanan var mı? ütü yapmayı hıc sevmem. şimdi çocuk da olunca iyice bıraktım ama acaba bu ütüler kullanışlı mi olur masa olayı da yok ya. bi alasim var. fikre ihtiyacım var.
Seviliyorsun dünürüm.Jadem dis meselesini sen yine de sor gıster canim ihmal etme benim bildigim belki bos bilgidirdoktor daha iyi bilir.vida olayı çok korkutucu olmuş..Allah koruyor..benim de basima geldi.oyuncakta vida oluyor ya pil yerinde.sokulup yere düşmüş eline alirken yakaladim.simdi ne alsa eline, ver deyip istiyorum sonra havaya kaldirip büyük büyük olduu deyip saklıyorum o da gülüyor.sonra bu yöntemle annem oyun yapacak diye hep tasımaya basliyorlar
Demek aile apartmanina gittin heahadi iyisin..iki elti de ayri ayri gelir sana illa bi yarış oluyor.dogasinda var
Bu arada gezi hayaline bayıldımgüleriz eğleniriz hem nasıl hayali bile güzel yanimiza kocaman bir ilk yardim cantası da alalim ama muhtemelen dusmeler itmeler kakmalar cırmiklamalar havada uçuşur elif ile ata ali ile zeynep de kavuşur
Oyy gelinim kıyamamannesi çekirdekten yetistiriyor ⚘
Ahh be canım.neler atlatmışsin..okurken kanım çekildi..yaniktan beterdir o korku bi de sarıldilar demişsinAllahim korusun..geçmiş olsun elin de pek kötü yanmış..insAllah sakinlemistir canım.anestol hametan silverdin..bunlar her evde bulunmalı iste ama.yapniyoruz.. hemen sürsen belki farklı olurdu?
? D dilzar dilzarım senin yanık nasil oldu? Hafifledi mi azıcik
❣❣❣
Benden sana ne bulaştı bilmem ama senden bana samimi bir sevgi bulaştı güzel yüreklimm❣❣❣❣❣❣
Son durum nedir zeyayim..insAllah haberler guzeldir
Ve aleyküm selambu akşam iki defa kizi boynundan tutup kaldirmaya calisti..kanim cekildi boynu kirilirsa falan diye.uyardim ama yalnız bırakamam artik hic. Wc gideken ayrı odalara koyayim bari... hayir bir de yanindaydim yani
Senakus a bak sen bir de öyle mahzun bakişlar atiyor hicc beklemezdim a a a a aseni yere bakan yürek yakan seni
Ahh be canim dünürüm..sen de haklisin..hangi birimiz ekonomik sıkıntı çekmiyoruz kiAllah tez zamanda ferahlık versin insAllah ❣
Ee sen Türkçe öğretmenisin olacak o kadarseni bari yadirgamasinlar
Ahh kuzummGeçmiş olsun vallahi hep öyle hareketli çocuklar ekstra yaralıyor kendini. Bizim kızda akşami yarasız kapatmıyor genelde. Sabah masadan düştü. Göktürk neyereye vurdu kafasını.Eki Görüntüle 2810258
Sen de seviliyorsun dünürcanımDişler çıkmadı çıkmadı şimdi arka arkaya yoruyor yavruları
Mühendis mi olacak Asyam kablolar vidalar
Hepsi kemirgen bunların 10 göz olup biran tek bırakmamak lazım
Allah kavuştursun canım
Çok geçmiş olsun Baharım.
Burda olsa olsa sıcak tatili olur.
Bu tur fikri çooook güzel.
Bahar başınızdan para çevirin de bir fakire verin kuzum hiç vukuat bitmiyor Allahım korusun
Nasıl zor . Benim transferde değil ama hemen haftasına başlamıştı kanamalar . Hatırlarsınız belki kaç kez hastanede yatmıştım. Kaç tane transfer olmuştı. Benim tutunamayan embriyo kalıntısı kanamaya sebep oluyordu. Rabbim bağışlasın inşallah.
Hergün hem umutla hem kaygıyla uyanıp. Tuvalete gitmeye bile korkmak, sürekli kendini yoklamak . Tüylerim diken diken rabbim evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın
İnşallah ablacığının da kucağı tez vakitte dolar
Oy kuzum nasıl güzel yazmışsın
Hayırlı olsun. Boncuk gözle hanımağa.
Hayırlı olsun kuzum.
Ah bahar hep bir aksiyon Allahım korusun
Bir Hamsi de bende
Maaşallah kuzuma
Oy haydomm. Kıyamam ya
Ata da tek uyku uyuyor genelde. Ama sersem oluyor sonra. 2 uyuyunca da 11 den önce uyumuyor. Pertim çıkıyor
Oy çiçeğim kıyamam
Yaaa maaşallah boncuk kuzulara
Oh ne güzel olmuş. Bunu da atlattınız
Çok iyi demiyorlar Hrlinim.
Seviliyorsun dünürüm.
Şişlige hirudoid jel suruyorum canim ben.yara icin de yaranin tipine gire degisir ama tirnak fucidin, kizariklik hametan, acık yara ise teramicin..Kızlar deniz düşünce kızarınca vs ben bir şey sürmüyorum sürmek mi lazım?
Evet canim bende ki jel.kremj nasil peki? Jel hemen donuyordu.krem oyle mi?BendeKalppare den huridoit kremi öğrenmiştim jel demisti, sanırım ben yanlış aldım. Bendeki Krem.
Canım o cocuklarin annesine de sor bence.yutmuslarsa söylerler.sen de eve bi bak bakalım.yuttuysa hepsi çikar inşAllahKalppare sorma çok fenaymış bizim Sena . Sena-fena diyorum ben ona . Bir de etkinlik kutusunu boşaltmışlar , pet şişelerden birinde ponpon ve fasulyeler vardı . Ponponların sayısı tam ama fasulyeler yok dün kakasından bir tane çıktı kalan 9 u ortada yok . Yalnız hiç bırakmadım ama ne ara oldu anlamadım
Ahh canım kıyamam ben sana yayanik geçiyor da şekerim parem beni üzecek yoracak biraz belli oldu. acısı az buçuk hafifledi derken, gerginlik hissi basladi, kolumu az uzatsam, yirtilacak gibi geriliyor. bir de kasinti eklendi, tırnaklaya tirnaklaya kaşımamak icin zor tutuyorum. Arada da hala sulanıyor. pazar yanmıştı. bir hafta olacak nerdeyse ama daha sürecek.
pazartesi aile hekimine göstereyim diyorum tekrar, gecen Asimcigi asi yaptırırken ben de pansuman yaptırayım dedim (acildeki doktor üç pansuman hastanede yaptır demişti. ) kızcağız fito krem sürdü, e ben onu evde de yapıyorum. gitmedim daha. ebe de bakti, iki üç günde bir gel, durumuna bakalim dedi. pazartesi bir gideyim de hem iz kalmamasi icin ne gerek sorayım.insallah bilir. göbeğimdeki yanik bundan cok daha hafifti iz kaldi. bunda da kesin kalır sanki. b
Ahh ahh bi de beni düşünSanmam ben bi gün durdum ya akşam başımda ağrı kütlesi vardı batıyorduresmen şakaklarıminan ki ve ben kreşte çalışırken bile böyle ağrım olmamıştı sen düşün
Daha yeni uyudu ayağımda sallıyorum o kadar ağladı ki bıgün içini çeke çeke perişan olduk bir de kendini yeriye attı kafasını vurdu berbat bir gün geçiriyorum nolur dua edin bize hiç böyle olmamıştıkDişler çıkmadı çıkmadı şimdi arka arkaya yoruyor yavruları
Mühendis mi olacak Asyam kablolar vidalar
Hepsi kemirgen bunların 10 göz olup biran tek bırakmamak lazım
Allah kavuştursun canım
Çok geçmiş olsun Baharım.
Burda olsa olsa sıcak tatili olur.
Bu tur fikri çooook güzel.
Bahar başınızdan para çevirin de bir fakire verin kuzum hiç vukuat bitmiyor Allahım korusun
Nasıl zor . Benim transferde değil ama hemen haftasına başlamıştı kanamalar . Hatırlarsınız belki kaç kez hastanede yatmıştım. Kaç tane transfer olmuştı. Benim tutunamayan embriyo kalıntısı kanamaya sebep oluyordu. Rabbim bağışlasın inşallah.
Hergün hem umutla hem kaygıyla uyanıp. Tuvalete gitmeye bile korkmak, sürekli kendini yoklamak . Tüylerim diken diken rabbim evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın
İnşallah ablacığının da kucağı tez vakitte dolar
Oy kuzum nasıl güzel yazmışsın
Hayırlı olsun. Boncuk gözle hanımağa.
Hayırlı olsun kuzum.
Ah bahar hep bir aksiyon Allahım korusun
Bir Hamsi de bende
Maaşallah kuzuma
Oy haydomm. Kıyamam ya
Ata da tek uyku uyuyor genelde. Ama sersem oluyor sonra. 2 uyuyunca da 11 den önce uyumuyor. Pertim çıkıyor
Oy çiçeğim kıyamam
Yaaa maaşallah boncuk kuzulara
Oh ne güzel olmuş. Bunu da atlattınız
Çok iyi demiyorlar Hrlinim.
Seviliyorsun dünürüm.
Doğum gününüz kutlu olsun kuzum benim nice güzel sağlıklı huzurlu senelerinizi olsun inşAli aşı oldu bugün.. 2 defa git gel yaptık ilaclama varmış..ervanin sabah uykusu mahfoldufahri görümcem geldi.derken erva agladı durdu daha simdi uyudu calpol verdim. Dün doğum günü yaptık ikisini bir kutladık.ervanın dogumu 6 Nisan ❣onu bi ara detaylı yazarim unutmazsam inşAllah
Çook bitkinim..gözlerimden uyku akıyor..acaba Ali ateşlenir mi diye tedirginim.bi yandan erva da diş çıkaracak galiba.bana dua edin a dostlar ❣
Sagol canim.kiza verdim calpol dis icin ama en fazla 4 saat kesti agrisini..mahfetti beni bu gece.demek ki cok agrisi var.Doğum gününüz kutlu olsun kuzum benim nice güzel sağlıklı huzurlu senelerinizi olsun inşara ara bakarsın ateşime uyanıyor zaten aslımd a calpol verip yatırsan da olurmuş
Allah Allah noluyor bu bebelere yaDaha yeni uyudu ayağımda sallıyorum o kadar ağladı ki bıgün içini çeke çeke perişan olduk bir de kendini yeriye attı kafasını vurdu berbat bir gün geçiriyorum nolur dua edin bize hiç böyle olmamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?