2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kantaron yağını sordum da eczaci bu halde sürme sakin dedi. bilmiyorum ki ya, esim de cildiyeye gidelim diyor. cildiyenin alanı mi ki yanik?
normal nemlendirici sürülür mu miss? bilen varsa bir el atın hatunlar.
Yanık için hastaneye git kuzum ileri derece yanıklarda yağ önerilmez sen yarın plastik cerrahi de olur ciddiye de olur bir göster

Yanık için hastaneye git kuzum ileri derece yanıklarda yağ önerilmez sen yarın plastik cerrahi de olur ciddiye de olur bir göster
aldim randevu, yarına. plastik cerrahiden bakalim. insallah iyi bir tedavi verir. cok sagol. hastaneye gitmeyelim dedim ama olmadı.

Biraz daha iyi canım fitil verdim şimdi ama üst 4 diş şişmiş ya umarım diştendir bu durum zaten panik atak var bende olumsuz düşünmek istemiyorum
Dişler çıkmadı çıkmadı şimdi arka arkaya yoruyor yavruları
Mühendis mi olacak Asyam kablolar vidalar
Hepsi kemirgen bunların 10 göz olup biran tek bırakmamak lazım
Teşekkürler teyzesi Haydo önce ağladı tabi yabanciladi ama sonra çok alıştı bana gelmiyordu artık gittiler sabah erkenden çıktılar canım
Allah kavuştursun canım
Çok geçmiş olsun Baharım.
Hangi yaşta hangi koşulda olursa olsun istersen yoldan dön kar tatili haberi güzeldir insanın içini heyecan ve sevinç doldurur
Burda olsa olsa sıcak tatili olur.
Bu tur fikri çooook güzel.
Çikolata aşkına he.
Sağol canım benim ki gercekten büyük değil, birde sert deri. Eki Görüntüle 2809141
Bahar başınızdan para çevirin de bir fakire verin kuzum hiç vukuat bitmiyor Allahım korusun
Kızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
Nasıl zor . Benim transferde değil ama hemen haftasına başlamıştı kanamalar . Hatırlarsınız belki kaç kez hastanede yatmıştım. Kaç tane transfer olmuştı. Benim tutunamayan embriyo kalıntısı kanamaya sebep oluyordu. Rabbim bağışlasın inşallah.
Arkadaşlarım tüp bebek sürecinde yaşadığınız stresi ve üzüntüyü okadar derinden yaşıyorum ki günlerdir aklımda yengen ins kötü birşey değildir sağlıcakla gelir bebiş
Hergün hem umutla hem kaygıyla uyanıp. Tuvalete gitmeye bile korkmak, sürekli kendini yoklamak . Tüylerim diken diken rabbim evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın
Geçmiş olsun inşallah kötü sonuçlanmaz. Bir kaç gün önce ablamın negatif sonucunu aldık hala kendimi toparlayamadım. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
İnşallah ablacığının da kucağı tez vakitte dolar
Oy kuzum nasıl güzel yazmışsın
Kız zara ya ben talip olayım, ama babası sana kalsın. Yada anasına ver gitsin. Günah kız benim oğlum aşksız büyümesin. Sen bı düşün taşın hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
Hayırlı olsun. Boncuk gözle hanımağa.
Ooo ben verdim gitti artık babasını ikna ederseniz etmezsiniz bilemiyorum
Babasını da alaydınz rahat ederdim. Ama
Hayırlı olsun kuzum.
Ah bahar hep bir aksiyon Allahım korusun
@ogretmen61 kurtlu değil annesi o bir hamsi karedeniz uşağı hareketli kıpır kıpır olacak tabi
Bir Hamsi de bende
Maaşallah kuzuma
Biz yine bildiğiniz gibi
Oy haydomm. Kıyamam ya
Kızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Ata da tek uyku uyuyor genelde. Ama sersem oluyor sonra. 2 uyuyunca da 11 den önce uyumuyor. Pertim çıkıyor
Oy çiçeğim kıyamam
Yaaa maaşallah boncuk kuzulara
Oh ne güzel olmuş. Bunu da atlattınız
kızlar dikey ütü kullanan var mı? ütü yapmayı hıc sevmem. şimdi çocuk da olunca iyice bıraktım ama acaba bu ütüler kullanışlı mi olur masa olayı da yok ya. bi alasim var. fikre ihtiyacım var.
Çok iyi demiyorlar Hrlinim.
Seviliyorsun dünürüm.

Ahh kuzumm masada ne işi varmış ya nasıl tırmanmış ahh kuzum kiyamam zıpır kız.. gecmis olsun

Sen de seviliyorsun dünürcanım

Kızlar deniz düşünce kızarınca vs ben bir şey sürmüyorum sürmek mi lazım?
Şişlige hirudoid jel suruyorum canim ben.yara icin de yaranin tipine gire degisir ama tirnak fucidin, kizariklik hametan, acık yara ise teramicin..
Ama ciddi durumlarda doktora gidilmeli bence. Bi de ilacı kullanmadan once receteyi de okumak gerek.bazi bolgelere uygulanmayabiliyor bazi kremler.

Canım o cocuklarin annesine de sor bence.yutmuslarsa söylerler.sen de eve bi bak bakalım.yuttuysa hepsi çikar inşAllah hakikaten bizim sena fena cikti fena gız sena annen mis gibi mamalar yapsin sen git kuru fasulyeyi hemi de kuru kuru ye Allah seni napmasın e mi

Ahh canım kıyamam ben sana ya bence ihmal etme canım.gitmelisin. gerekirse müdahale ediyorlar
plastik cerraha randevu aldım demissin.iyi etmissin.bir de hekim gorsun bakalim.insAllah kolaycacık geçer canım dilzarım

Sanmam ben bi gün durdum ya akşam başımda ağrı kütlesi vardı batıyorduresmen şakaklarım inan ki ve ben kreşte çalışırken bile böyle ağrım olmamıştı sen düşün
Ahh ahh bi de beni düşün benim oğlan heyecanlı bi tip..oyle yaramazlık niyetiyle değil ama bağıra bağıra konuşuyor bazen.oglum sakin vs diyoruz ama baskılıyor muyum diye kendimi kötü hissediyorum

Ali aşı oldu bugün.. 2 defa git gel yaptık ilaclama varmış..ervanin sabah uykusu mahfoldu fahri görümcem geldi.derken erva agladı durdu daha simdi uyudu calpol verdim. Dün doğum günü yaptık ikisini bir kutladık.ervanın dogumu 6 Nisan ❣onu bi ara detaylı yazarim unutmazsam inşAllah
Çook bitkinim..gözlerimden uyku akıyor..acaba Ali ateşlenir mi diye tedirginim.bi yandan erva da diş çıkaracak galiba.bana dua edin a dostlar ❣

Daha yeni uyudu ayağımda sallıyorum o kadar ağladı ki bıgün içini çeke çeke perişan olduk bir de kendini yeriye attı kafasını vurdu berbat bir gün geçiriyorum nolur dua edin bize hiç böyle olmamıştık

Doğum gününüz kutlu olsun kuzum benim nice güzel sağlıklı huzurlu senelerinizi olsun inş ara ara bakarsın ateşime uyanıyor zaten aslımd a calpol verip yatırsan da olurmuş

Doğum gününüz kutlu olsun kuzum benim nice güzel sağlıklı huzurlu senelerinizi olsun inş ara ara bakarsın ateşime uyanıyor zaten aslımd a calpol verip yatırsan da olurmuş
Sagol canim.kiza verdim calpol dis icin ama en fazla 4 saat kesti agrisini..mahfetti beni bu gece.demek ki cok agrisi var.
Aliye de surekli ates kontrolu yapiyorum. Yukselmeden vermeyim dedim calpol.yavastan ısinmaya basladı
Dogum günümüze daha var ama alinin 2 marttaydı.ben de orta bi günde kutladım güzel dileklerin ocin tesekkur ederiz

Son düzenleme:
Allah Allah noluyor bu bebelere ya bizim kız da mahfoldu.bu gece..Allah yardımcımız olsun ebruşum kafası çok kötü mü? Gecmis olsun minik civcice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…