Sağol dünürüm. benim çocuklar pek seviskenYaa sabah kızartma yaptım ben de kızlara aklıma sen geldin yağ yanığı da ayrı bir acı olur kiyaramazlar yoruyor lar analarını. Daha büyük şeyler de olabilirmiş Allah korumuş sizleri canım onhnla geçmiş olsun
Aman ın n senin maceralar da kötü olmuş ya aslında öğretmen kapatabilir herkesin sesini ben bakıyorum derslerde açık mikrofon varsa kapatıyorum söz isteyen kendi açıyor. Öğretmen katılımcıları ekranın bir köşesine sabitlese ordan görür kimden ses geldiğini de muhtemelen bilmiyordur. Benim kıza anlattım da anneee yaaa rezil ettin beni diyor bi de cadı
Güzel bence evde olup almamayı başarmak da
Geçmiş olsun canım Göktürk, karizmatik erkek
Benimki düşmez çok huysuz oluyor 2saattam dayanma süresi halensabah 7civarı kalkıyor 11 de yatıyor 1 saat yaklaşık uyuyor sonra bir de 4 de yatıp 1-2 saat arası uyuyor 9-9,5 arası akşam uykusu artık. Uyuyacam diye ağlıyor hiç dayanamıyor ki
Oyyy güzel gelinim geçmiş olsun kuzucumane tatlılar birbirlerini sakinleştiriyorlar demek öperek
BendeBen duruma göre vicks (morarmadık engelliyormuş ) birde hametan sürüyorum
Bende surmuyordum morluk uzun süre iylesmiyordu. Şekerpare soyleyeli sürüyorum, daha çabuk geçiyor. Şişliye kesin iyi geliyor onu farkettim. Ama moraramaya çok engel olmuyor. daha çabuk geçiyor izi. Belki yanlış aldığımdandir bilmiyorumKızlar deniz düşünce kızarınca vs ben bir şey sürmüyorum sürmek mi lazım?
Çok sıkıldı bide baharım eve hala tam alışamadı gibi geliyor belli alanın çok fazla dışına çıkmıyorBüyüdükçe memeye düşkünlükleri artıyor. Başlarına en ufak birşey gelse meme istiyorlar. Asya'nın Diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Duru düşsün meme, abisi vursun meme, istediğini alamasın meme. Başı belaya girdiği anda sadece meme ile susuyor.
yaaaa kıyamam çok geçmiş olsun yine sizeGeçmiş olsun vallahi hep öyle hareketli çocuklar ekstra yaralıyor kendini. Bizim kızda akşami yarasız kapatmıyor genelde. Sabah masadan düştü. Göktürk neyereye vurdu kafasını.Eki Görüntüle 2810258
ben de hiiic sevmem ütüyü. ama bir bilgim de yok. teknoloji bu kadar gelişti sözde şu ütüye bir care bulamadilarkızlar dikey ütü kullanan var mı? ütü yapmayı hıc sevmem. şimdi çocuk da olunca iyice bıraktım ama acaba bu ütüler kullanışlı mi olur masa olayı da yok ya. bi alasim var. fikre ihtiyacım var.
Bu pandemi de en rahat ettiğim şey ütükızlar dikey ütü kullanan var mı? ütü yapmayı hıc sevmem. şimdi çocuk da olunca iyice bıraktım ama acaba bu ütüler kullanışlı mi olur masa olayı da yok ya. bi alasim var. fikre ihtiyacım var.
Dilzar naptın kek işi cepte miben de hiiic sevmem ütüyü. ama bir bilgim de yok. teknoloji bu kadar gelişti sözde şu ütüye bir care bulamadilar
Yormaz mi kuzum elbet yorar, öyle durumlarda insanın sinirleri bozuluyor. Memeyi çok istemesiyle hepten kesmeyi isteme durumuna bile geldim. İnşallah asya kuşum oyalancak birşeyler bulur. Sende azda olsa rahat etsen iyi olurdu.Çok sıkıldı bide baharım eve hala tam alışamadı gibi geliyor belli alanın çok fazla dışına çıkmıyornormalde de çok ister meme ama bu sıra çok fazlalaştı oyalanmıyor dikkatini başka şeye veremiyorum buda beni yoruyor bide bi yere göndermiyor sinirleniyorum 2 dk tıvalate bile gidemedim
Baktım cıks yorumlar pek iyi değil. Yani öyle keskin bir ütü yapmıyormuş kırışıklıkları gideriyormuş haznesi çabuk bitiyormuş falan bilemedim. Bence iyice geliştirilmesini beklenebilir 1-2 seneye olur belkikızlar dikey ütü kullanan var mı? ütü yapmayı hıc sevmem. şimdi çocuk da olunca iyice bıraktım ama acaba bu ütüler kullanışlı mi olur masa olayı da yok ya. bi alasim var. fikre ihtiyacım var.
Aman miss hangimiz evde saçma konuşmuyoruz ki ben duyan kişi olsam güler geçerdimYaa kızlar rezil oldum ha
Betüşün rehber öğretmeniyle zoomdan toplatı vardı açtım kamera kapalı ev topluyorum oğlan uyuyor. Eşim bir kot almış baktım dar geldi gözüme dedim bunu mu aldın dar değil mi bu falan bişeyler daha dedimhoca demesin mi mikrofonları kapatalım diye ayyy dedim beni kastediyor kapatmadığım aklıma geldi unutmuşum nasıl olur ya. Hemen kapattım ama yerin dibindeyim mesaj atıp özür dileyim dedim kızım da amaan anne olur öyle şeyler boşver dedi vazgeçtim konuştuğum konu başka birşey olsa bu kadar utanmazdım inşallah çok anlaşılmamıştır artık unutulmasını bekliycem napıyım .
Bir de okula yeni atandığımda yengeme atıyorum diye okul grubuna atmıştım salak bişeyibu 2 oldu
Bekliyorum tehtit ettim bugün beni sevmezsen 2. Yi yapcam diye bakalım işe yarayacak mıİyi diksiyona sinir olmak da bi bizim ülkede var sanırım aynısını yaşıyorum çünküAz büyüsün o da sırnaşır annesi
Deniz'in de
Seninki yine iyiymiş . Ben de ders esnasında çok enteresan şeyler duyabiliyorum bazenYaa kızlar rezil oldum ha
Betüşün rehber öğretmeniyle zoomdan toplatı vardı açtım kamera kapalı ev topluyorum oğlan uyuyor. Eşim bir kot almış baktım dar geldi gözüme dedim bunu mu aldın dar değil mi bu falan bişeyler daha dedimhoca demesin mi mikrofonları kapatalım diye ayyy dedim beni kastediyor kapatmadığım aklıma geldi unutmuşum nasıl olur ya. Hemen kapattım ama yerin dibindeyim mesaj atıp özür dileyim dedim kızım da amaan anne olur öyle şeyler boşver dedi vazgeçtim konuştuğum konu başka birşey olsa bu kadar utanmazdım inşallah çok anlaşılmamıştır artık unutulmasını bekliycem napıyım .
Bir de okula yeni atandığımda yengeme atıyorum diye okul grubuna atmıştım salak bişeyibu 2 oldu
Kayseri’de kalmış o kadar daha öğrenememiş miEveeett foto çekimimzi biz de yaptırdık stresini üstümüzden attıkGöktuğ biraz ağlasa da fena değildi işte dikkatini dağıttık 4 elden şebeklik yaptık falan 1 saatte bitti gitti şükür.
Parasını ödedik kadın bir durdu size yılbaşı öncesi ücreti mi verdim ben dedi.yok dedim şubatta aldım rezervasyon. Ama 700 lira olması lazım dedi. Baktık Watsap konuşmalarına 550 lik paket istiyorum yazmışım ben zaten direk. Hımm tamam benim hatam o zman kusura bakmayın sizinki de böyle olsun artık dedi. Eşim arkadan farkını ödeyelim ödeyelim diyor dahadışarda bir sıkıştırdım bunu ben anlaşmışım ona göre gelmişim niye ekstra para ödeyim dedim hee işte öyle dedim ne var kızıyorsun diyor bu adamın bu bilmezlikleri öldürecek beni
Jadem dis meselesini sen yine de sor gıster canim ihmal etme benim bildigim belki bos bilgidirYaaa sağol kuzum doktora gideceğiz orda soracaktım cevaplamış oldun
Oyy gelinim kıyamamBende akşam yemeyinde masa kurma ve toplama görevi verdim zeynebe gururla yapıyor söylene söylene ev hanımı olmak çok zormuş diyormuş babasına tek yaptığı tabak kaşık koyup kaldırmak
Ahh be canım.neler atlatmışsin..okurken kanım çekildi..yaniktan beterdir o korku bi de sarıldilar demişsinSungerlerimi kemirdi Asım beyimizde az değil. Bizimki tadı olmayan hiçbir şeyi 2. Kez sokmuyor ağzına. Tabi o süngere çikolata sürsem kesin yer.
Dilzarcim yanığın nasıl oldu daha iyimi. Acısını nasıl hafiflettin, seni kıskandım, sabahta ben yaktım elimi sert deri yandı Allah'tan ama acıyor.
Yaaa demi şimdi methiyeler düzerdim oraya da ayıp olmasın dedimvalla daha yazardım ya ne noktalar varda şimdilik benden bu kadar şekerpare yapardı hep böyle şeyleri körle yatn şaşı kalkar hesabı bana da bulaştı sanırım
Son durum nedir zeyayim..insAllah haberler guzeldirKızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
Ve aleyküm selamBugun misafirim vardı , arkadaşlardan birinin 3,5 yaşında kızı var . Sena hem onunla oynamak istedi hem de oyuncaklarını vermedi. Çok şaşırttı beni . Kızın elinden oyuncakları çekti çekti aldı. Bir de daralınca bir iteklemesi vurması var . Şaşırdım kaldım . Hiç oturmadım , sürekli peşinde dolandım . Babası sıkarak seviyor , daraltıyor çocuğu . İtMeye Ordan meyilli ama vurmak da nerden çıktı. İki çocuklu arkadaşlara selam olsun burdan
Ahh be canim dünürüm..sen de haklisin..hangi birimiz ekonomik sıkıntı çekmiyoruz kiİnşallah kuzum . Kısmetse 10 Nisan Cumartesi yapalım diyoruz. Aslında 7 si. Ben de Doğumda ysptıranamıştım. İnlsllah güzelce hazırlanabilirim.
Betüşümmm kuzummm. Allahım esirgesin
Ben işte de çok yoruluyorum kafam yoruluyor Ebrucum
Almilam nasıl oldu kuzum. Ateşi düştü mü
Ben evi oldu bitti severim. Özlesem de Ata ağar basar İnşallah emeklilik hakkı verirler. Hemen olurum vallahi
Doğum hem erken oldu hem salgının yasakların tavan zamanı idi. İlk doğumgünü olsun dedim
Kuzum beni emekli etsinler kadroma seni atasınlar
Saol kuzum. Gülen yüzüm o benim.. Atarım kuzum foto
DGöktuğum yetişiyor maaşallah kuzulara.
Var da ödenecek krediler insanı bağlıyor işte. Ah keşke alabilseydim
Ee sen Türkçe öğretmenisin olacak o kadarİyi diksiyona sinir olmak da bi bizim ülkede var sanırım aynısını yaşıyorum çünkü
Az büyüsün o da sırnaşır annesi
Deniz'in de
yok kuzum yaa, Asima bir pasta yapmışım bir köy doyurur. daha bugun bitti. o bitmeden de bir sey istemedim. yarin çoook hain planlarım var. dur bakayım senden aldığım tuyolarla cay yani kek kurabiye isini kizlara iteleyecegimDilzar naptın kek işi cepte mi
Ya şu çocuğu az çirkin giydir yüzüne de karalar falan çal nazara geliyor benim boncuğumBiz yine bildiğiniz gibi
Senoş a bugun babası diyor ki , kucağımda bile sosyal mesafe koyuyorsun be kızım diyor . Öpmeyi , şey pardon dudak dokundurmayı öğrenmişti güya ama bugun o kadar uğraştım onu bile yapmadı yaBekliyorum tehtit ettim bugün beni sevmezsen 2. Yi yapcam diye bakalım işe yarayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?