2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol dünürüm. benim çocuklar pek sevisken dövüşür dövüşür sevişirler

Kızlar deniz düşünce kızarınca vs ben bir şey sürmüyorum sürmek mi lazım?
Bende surmuyordum morluk uzun süre iylesmiyordu. Şekerpare soyleyeli sürüyorum, daha çabuk geçiyor. Şişliye kesin iyi geliyor onu farkettim. Ama moraramaya çok engel olmuyor. daha çabuk geçiyor izi. Belki yanlış aldığımdandir bilmiyorum

Çok sıkıldı bide baharım eve hala tam alışamadı gibi geliyor belli alanın çok fazla dışına çıkmıyor normalde de çok ister meme ama bu sıra çok fazlalaştı oyalanmıyor dikkatini başka şeye veremiyorum buda beni yoruyor bide bi yere göndermiyor sinirleniyorum 2 dk tıvalate bile gidemedim

kızlar dikey ütü kullanan var mı? ütü yapmayı hıc sevmem. şimdi çocuk da olunca iyice bıraktım ama acaba bu ütüler kullanışlı mi olur masa olayı da yok ya. bi alasim var. fikre ihtiyacım var.
ben de hiiic sevmem ütüyü. ama bir bilgim de yok. teknoloji bu kadar gelişti sözde şu ütüye bir care bulamadilar

kızlar dikey ütü kullanan var mı? ütü yapmayı hıc sevmem. şimdi çocuk da olunca iyice bıraktım ama acaba bu ütüler kullanışlı mi olur masa olayı da yok ya. bi alasim var. fikre ihtiyacım var.
Bu pandemi de en rahat ettiğim şey ütü epey aralıklı yapıyorum şükür yoksa her hafta sonuydu işkence dikey ütüleri mağazalarda görüyorum baya hızlı açıyor gördüğüm kadarıyla fiyatları vs nasıldır bilemiyorum tabi bakmak lazım. Dur merak ettim bakam da gelem

Yormaz mi kuzum elbet yorar, öyle durumlarda insanın sinirleri bozuluyor. Memeyi çok istemesiyle hepten kesmeyi isteme durumuna bile geldim. İnşallah asya kuşum oyalancak birşeyler bulur. Sende azda olsa rahat etsen iyi olurdu.

Baktım cıks yorumlar pek iyi değil. Yani öyle keskin bir ütü yapmıyormuş kırışıklıkları gideriyormuş haznesi çabuk bitiyormuş falan bilemedim. Bence iyice geliştirilmesini beklenebilir 1-2 seneye olur belki ona verecem paraya haftalık parça fiyatıyla ütü yapanlar var benim komşunun çocuklar küçükken yolluyordu eşinin gömlekleri toplayıp

Aman miss hangimiz evde saçma konuşmuyoruz ki ben duyan kişi olsam güler geçerdim 2 güne unutulur boşver hiç takma

Seninki yine iyiymiş . Ben de ders esnasında çok enteresan şeyler duyabiliyorum bazen çocuk derse katılacağım diye heyecanla beklerken anası arkadan çığlık kıyamet çocuğa söyleniyor filan .
Bizim arkadaşlardan biri de kanguru ya bebişini koymuş dans etmiş , onu da bizim kızların olduğu gruba yollayım derken okul grubuna attı . Tesettürlü ama ev hali açıktı videoda da Bir de denişik figürleri vardı videoda Eli ayağına dolaşmış silmek için. Ama illa ki gören olmuştur . Ücretsiz izinden dönmek istememişti bu sebepten
Kayseri’de kalmış o kadar daha öğrenememiş mi foto bekliyoruz

Yaaa sağol kuzum doktora gideceğiz orda soracaktım cevaplamış oldun
Jadem dis meselesini sen yine de sor gıster canim ihmal etme benim bildigim belki bos bilgidir doktor daha iyi bilir.vida olayı çok korkutucu olmuş..Allah koruyor..benim de basima geldi.oyuncakta vida oluyor ya pil yerinde.sokulup yere düşmüş eline alirken yakaladim.simdi ne alsa eline, ver deyip istiyorum sonra havaya kaldirip büyük büyük olduu deyip saklıyorum o da gülüyor.sonra bu yöntemle annem oyun yapacak diye hep tasımaya basliyorlar
Demek aile apartmanina gittin hea hadi iyisin..iki elti de ayri ayri gelir sana illa bi yarış oluyor.dogasinda var
Bu arada gezi hayaline bayıldım güleriz eğleniriz hem nasıl hayali bile güzel yanimiza kocaman bir ilk yardim cantası da alalim ama muhtemelen dusmeler itmeler kakmalar cırmiklamalar havada uçuşur elif ile ata ali ile zeynep de kavuşur
Bende akşam yemeyinde masa kurma ve toplama görevi verdim zeynebe gururla yapıyor söylene söylene ev hanımı olmak çok zormuş diyormuş babasına tek yaptığı tabak kaşık koyup kaldırmak
Oyy gelinim kıyamam annesi çekirdekten yetistiriyor
Ahh be canım.neler atlatmışsin..okurken kanım çekildi..yaniktan beterdir o korku bi de sarıldilar demişsin Allahim korusun..geçmiş olsun elin de pek kötü yanmış..insAllah sakinlemistir canım.anestol hametan silverdin..bunlar her evde bulunmalı iste ama.yapniyoruz.. hemen sürsen belki farklı olurdu?
? D dilzar dilzarım senin yanık nasil oldu? Hafifledi mi azıcik
❣❣❣
Benden sana ne bulaştı bilmem ama senden bana samimi bir sevgi bulaştı güzel yüreklimm❣❣❣❣❣❣
Kızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
Son durum nedir zeyayim..insAllah haberler guzeldir
Ve aleyküm selam bu akşam iki defa kizi boynundan tutup kaldirmaya calisti..kanim cekildi boynu kirilirsa falan diye.uyardim ama yalnız bırakamam artik hic. Wc gideken ayrı odalara koyayim bari... hayir bir de yanindaydim yani
Senakus a bak sen bir de öyle mahzun bakişlar atiyor hicc beklemezdim a a a a a seni yere bakan yürek yakan seni
Ahh be canim dünürüm..sen de haklisin..hangi birimiz ekonomik sıkıntı çekmiyoruz ki Allah tez zamanda ferahlık versin insAllah
İyi diksiyona sinir olmak da bi bizim ülkede var sanırım aynısını yaşıyorum çünkü

Az büyüsün o da sırnaşır annesi

Deniz'in de
Ee sen Türkçe öğretmenisin olacak o kadar seni bari yadirgamasinlar

Dilzar naptın kek işi cepte mi
yok kuzum yaa, Asima bir pasta yapmışım bir köy doyurur. daha bugun bitti. o bitmeden de bir sey istemedim. yarin çoook hain planlarım var. dur bakayım senden aldığım tuyolarla cay yani kek kurabiye isini kizlara iteleyecegim

Bekliyorum tehtit ettim bugün beni sevmezsen 2. Yi yapcam diye bakalım işe yarayacak mı
Senoş a bugun babası diyor ki , kucağımda bile sosyal mesafe koyuyorsun be kızım diyor . Öpmeyi , şey pardon dudak dokundurmayı öğrenmişti güya ama bugun o kadar uğraştım onu bile yapmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…