2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Alime de gelinciğime de musmutlu yaşlar dileriz. Bu dişleri mahvetti yavruları Rabbim gücünü arttırsın. Doğumgününü de atlattın darısı bize.
Düzeleceklerlerine daha bi zorlaşıyorlar. Allah akıl fikir versin HANIM, BEY olsunlar inşallah
Mesleği ne olur bilmiyorum ama mühendis mimar falan olursa ne güzel olur hayırlısı olsun Rabbim güzel yazılar yazsın evlatlarımıza
Aminnn kuzummm aminnn
Nasıl büyük birşey atlatmışsın dilzarım bunla geçmiş olsun.

ben de hiiic sevmem ütüyü. ama bir bilgim de yok. teknoloji bu kadar gelişti sözde şu ütüye bir care bulamadilar
di mi ya. beyaz önlüğü mu bile askıda asar ütülemezdim bir gün utuledim ablam hastalarımın yanında sağolsun hıh bak nasıl.guzel utule sunu dedi
magaza tipi ayri canim onlar da kuvvetli
ya zaten hep.spor giyiyoruz karikoca onuj icin alacam sanirim. ya bi de kv ütü konusunda hassas çok söyleniyor bana değil dr eşime. ben zaten pijama modu iki dk ütüle öyle giy diyor. ve onun fikri bu. o almadan alacam sanirim. yoksa o alacak mahcup oluyorum oylede.
Senoş a bugun babası diyor ki , kucağımda bile sosyal mesafe koyuyorsun be kızım diyor . Öpmeyi , şey pardon dudak dokundurmayı öğrenmişti güya ama bugun o kadar uğraştım onu bile yapmadı ya
canjm pandemi var uzaktan neyinize yetmiyor aaa. akilli gelinimmm
Boşver miss biz bime gelmesini bekleyelim ben ütü yapmıyorum pek üniforma sadece eşim pantolonları sevmez ütülü pek bişeyıkmaz bende bi yere gitmiyorum ütülük pek kıyafetine yok
biz ❤
komsum gözümü kararttim alacam philipsininki. en azından tişörtler için iyi olur. dezenfekte etmek icin kullanirim.
sena fena kiz sekerpare deme gelinime oule seyler. o bilir işini
oyyy cok gecmis olsun canim. Allah yardimciniz olsun
oy kiuamam ya noluyor boyle. cok gecmis olsun canim
Bim sana plaket göndersin sizin evde okullu çok o yüzden üütü olması normal pijama dışı kıyafet var mı ben unuttum ya
ya jade sen yaz ben imza atim
Evet ses kontrolü erkeklerde biraz daha az heyecanlar Allah yardımcın olsun kuzum benşm
çarpı 2 bizde
dilzarim iyi ki gitmişsin. cok geçmiş olsun. çabucak atlatırsın inşallah. dikkat et. az canının kıymetini bil otur yerinde yaw

Daha çok erken aslında ama denemeler yapıyorlar kendilerince heralde

Çok geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin yavrulara şu diş derdinden kurtarsın

Ayy geçti mi doğum günü iyi hadi darısı bize olsun foto bekleriz ha

Yok krem hiç donmuyor. Buzdolabında saklıyorum, birşey olduğunda soğuk soğuk sürüyorum.

S Susam_tanesi kaçak mısın 2 gündür ben mi görmüyorum
Kalppare doğum gününüz kutlu mutlu nice sağlıklı yaşlarınız olsun canım hadi sana da geçmiş olsun

Kalppare Aliyle Elifin doğum günleri kutlu olsun. Foto bekliyoruz

Kizlar hepinize tesekkkur ederim foto atacagim insAllah..ama ikisini sadece masada cekemedim hic durmadilar ki bi sipalar birkac foto atayim insAllah. Bi ara giydirip yine resim cekecegim onlari. diş icin ve asi icin de gecmis olsun demissin ona da ayrica teşekkür ederim..cok bitkinim.. ve bu gece berat gecesi..100 ihlas okuyana cehhenmden berati verilir kurtulurmuş. Bu gece ne isterniz olurmuş... Allahim yavrularımızı da bizleri de iyi kullarindan yazsin..sevgiler selamlar canlarim. kandiliniz mubarek olsun ❣
N Nehir8077 kremi dolapta tutmuyordum iyi oldu söyledigin canim.. tekrat gecmis olsun

nzh99 dünürüm ben de erva elifimi berat gecesi evine getirdim..bana berat hediyesi oldu Atacigim da Canim damadim da sana öyle olmuş..bak duygulandım gene şimdi

D dilzar canım gecmis olsun tekrardan solente pigmenta normallede leke acici gunes kremi diye hatırlıyorumm..arkadaslarkmdan kullananlat oldu.basta deri karartiyor sonra aciyormus diye duydum.kararirsa daha da korkma.ama acmayan da oldu.o nedenle ise yaramadigini düşünürsen doktoruna yinr danıs.. gecmis olsun canim arkadasim

Aneeermm kayinvalideye yakalandik Umudum- kizini dogru yere vermişsin böyle kaynanaya can kurban kiz

Persembe gnü hastahaneye oglumu kontrole gotrdk hanmlar.

Şukur reflude azalma var dediler. Nrmal bi mamaya gecis yapmayi denemelisin dediler gnde ne kdar veriyorsan biri nrmal mama olacak. Kabizligi surwkli yasadigimz icin surup verdiler. Once gittigmzde de yeni de de rontgen cekildi bagirsaklari cok dolu cikti ama elle muayene de karni rahat gorunuyor dedi anlam veremedi doktor ona, o yzden de fitil yazdi 2 gun arayla kullan bi bagirsagi bosalsin dedi. Aslnda hergn de kakasini mutlaka yapiyor anlayamadm. Bska bir sorun da cikmadi cok sukur

Reflünün azaldığını nasıl anladılar canım ?

Jadesi kız aklıma ne geldi. Bizim fotoğrafçı işletme mezunu genç bir kadındı. Biraz bankada çalışınca bana göre olmadığını, yoruculuğunu falan anladım bıraktım dedi. Evini stüdyoda çevirmiş. Evine gittik yani salonda çekim yapıyor odanın bir köşesine de malzemeleri, kıyafetleri vs koymuş konsepte göre getirip getirip hazırlıyor. Akşamdan yapmış ana unsurların düzenlenmesini vs. Fotoğrafçılık eğitimi aldım dedi. Fiyatları da bak yazdım çok iyi değil mi? Bu ayım tamamen dolu demişti rezervasyon yaprırken de düşünsene günde en az 500 den. Bir de bir saat sürüyor çekim hazırlık da hadi 1 saat öncesi sonrası olsa çok iyi tabii biraz yatırım yapmak lazım ışıklar, fon, makina vs. Sonrası rahat baya düşünsene sen de olmazsa önce dış çekimle başlar yavaş yavaş konsptlere geçersin.

Kremi dolaba koymami eczacı söylemişti soğuk olursa şişliğe daha etkili olur demişti.
Hayırlı kandiller şekercim. Doğum günümü yaptın nereye atacaksın resim. Profilinemi koyacaksın.
Nice sağlıklı sıhhatli yılları olsun kuzumun. İyiki doğmuş Elif kuzum. Kocaman öpüyorum Elif'imle Ali'mi.

Ben de özel bir şeyle mi bakıyorlar acaba dedim . Bizimki devam ediyor hala . SiZin adınıza sevindim .
Hm yok malesf. Ama cok cok dikkat ettim yaskli syleri asla vermedm az az surwkli yemesine özen gsterdim ve yediktn snra hareketine dikkat ettm yatirmadm uyutmadm. Oyle oyle azaldi. Tabi kan vs de bakti dr oyle azalms dedi iyice.

Umuttepe de tüp bebek için bekleyen varmı acil cvp verirmisiniz kasım 2020rapor çıktı hala yok haberr
Kasım 2020 de rapor çıktı diye arandıysan onlar birdaha aramaz ki gidip ilaçlarını yazdırıp raporunu alman gerekiyordu. Sadece raporun çıktı diye bilgi veriliyor

Sagol canimcim ali ve elif tesekkur ederler bahar teyzelerine umut ve duru kardeslere de selam ve sevgilerimiz olsun buraya atarim proofile de koyabilirim daha belirlemedkm bile resimleri buraya bakamaz oldum.elifin disleri cok zorluyor.ciyak ciyak

Kalppare elifimin de alimin de dogum günü kutlu olsun canim. yüzlerini kapatıp atsan olur mu görsek, ya da sana nasil uygunsa meraktayım, kıyafet bakıyordun ne yaptın?
Tesekkur ederiz dilzar teyzeleri Canim masayi ve hazırliklari bos çekmisti fahri görümcem .ama oyle aman aman bi hazirlik da yok yani. Cocuklari da koltukta cektim.bizim dedemiz biraz aceleci hadi hadi yiyelim yiyelim diye acele ettirdi ki kiyafete gelince elif e beyaz aldim dilzar konsept hepimiz beyaz giydik aliye de beyaz gomlek kapri takim aldim. Benim de hic giymedigim beyaz uzerine gullu dalli bi gomlegim vardi.elifin elbsise de morlu murdumlu gul detayi koymuslardi beline.ben de o renklerde gullu dalli beyazli bi gonlek gomlek giydim. Pastalar ve susler de uyumlu degildi.balonlar softu mesela pastalari da soft yapacaktkm ama seker hamuru aldigim firma beyaz yerine kirmizi yollayinca fazladan kirmiziya dondu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…