- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Alime de gelinciğime de musmutlu yaşlar dileriz. Bu dişleri mahvetti yavruları Rabbim gücünü arttırsın. Doğumgününü de atlattın darısı bize.Ali aşı oldu bugün.. 2 defa git gel yaptık ilaclama varmış..ervanin sabah uykusu mahfoldufahri görümcem geldi.derken erva agladı durdu daha simdi uyudu calpol verdim. Dün doğum günü yaptık ikisini bir kutladık.ervanın dogumu 6 Nisan ❣onu bi ara detaylı yazarim unutmazsam inşAllah
Çook bitkinim..gözlerimden uyku akıyor..acaba Ali ateşlenir mi diye tedirginim.bi yandan erva da diş çıkaracak galiba.bana dua edin a dostlar ❣
Düzeleceklerlerine daha bi zorlaşıyorlar. Allah akıl fikir versin HANIM, BEY olsunlar inşallahDaha yeni uyudu ayağımda sallıyorum o kadar ağladı ki bıgün içini çeke çeke perişan olduk bir de kendini yeriye attı kafasını vurdu berbat bir gün geçiriyorum nolur dua edin bize hiç böyle olmamıştık
Aminnn kuzummm aminnnMesleği ne olur bilmiyorum ama mühendis mimar falan olursa ne güzel olurhayırlısı olsun Rabbim güzel yazılar yazsın evlatlarımıza
Nasıl büyük birşey atlatmışsın dilzarım bunla geçmiş olsun.eveeet sabah sabah doktor ziyaretini yaptık. sizlere de insallah olmaz ya faydalı olur diye paylaşayım. silverdin krem iyilestirirken karartırmis icinde gümüş olduğu için. acilde de onu sürdüler dedim. enfeksiyon kapmasin diye kullanılır ama karartarak iyileştirir dedi.
bu arada benim yanik 2. dereceymis. büyük bir ihtimal iz kalır dedi. iz kalmasın diye bir jel krem, (1 hafta sonra yara kapanınca kullanılacak) nemlendirsin diye bepantol onarıcı krem. bir de solento pigmenta diye güneş kremi verdi. gunes kremi ve bepantolu masaj yaparak kullanacağım. ve en zoru kabukları soyacaksin dedi. onu becerebilir miyim bilmiyorum. böyle işte benden haberler.
di mi ya. beyaz önlüğü mu bile askıda asar ütülemezdim bir gün utuledim ablam hastalarımın yanında sağolsun hıh bak nasıl.guzel utule sunu dediben de hiiic sevmem ütüyü. ama bir bilgim de yok. teknoloji bu kadar gelişti sözde şu ütüye bir care bulamadilar
magaza tipi ayri canim onlar da kuvvetliBu pandemi de en rahat ettiğim şey ütüepey aralıklı yapıyorum şükür yoksa her hafta sonuydu işkence dikey ütüleri mağazalarda görüyorum baya hızlı açıyor gördüğüm kadarıyla fiyatları vs nasıldır bilemiyorum tabi bakmak lazım. Dur merak ettim bakam da gelem
ya zaten hep.spor giyiyoruz karikoca onuj icin alacam sanirim. ya bi de kv ütü konusunda hassas çok söyleniyor bana değil dr eşime. ben zaten pijama moduBaktım cıks yorumlar pek iyi değil. Yani öyle keskin bir ütü yapmıyormuş kırışıklıkları gideriyormuş haznesi çabuk bitiyormuş falan bilemedim. Bence iyice geliştirilmesini beklenebilir 1-2 seneye olur belkiona verecem paraya haftalık parça fiyatıyla ütü yapanlar var benim komşunun çocuklar küçükken yolluyordu eşinin gömlekleri toplayıp
canjm pandemi var uzaktan neyinize yetmiyor aaa. akilli gelinimmmSenoş a bugun babası diyor ki , kucağımda bile sosyal mesafe koyuyorsun be kızım diyor . Öpmeyi , şey pardon dudak dokundurmayı öğrenmişti güya ama bugun o kadar uğraştım onu bile yapmadı ya
biz ❤Boşver miss biz bime gelmesini bekleyelimben ütü yapmıyorum pek üniforma sadece eşim pantolonları sevmez ütülü pek bişeyıkmaz bende bi yere gitmiyorum ütülük pek kıyafetine yok
komsum gözümü kararttim alacam philipsininki. en azından tişörtler için iyi olur. dezenfekte etmek icin kullanirim.Dişler çıkmadı çıkmadı şimdi arka arkaya yoruyor yavruları
Mühendis mi olacak Asyam kablolar vidalar
Hepsi kemirgen bunların 10 göz olup biran tek bırakmamak lazım
Allah kavuştursun canım
Çok geçmiş olsun Baharım.
Burda olsa olsa sıcak tatili olur.
Bu tur fikri çooook güzel.
Bahar başınızdan para çevirin de bir fakire verin kuzum hiç vukuat bitmiyor Allahım korusun
Nasıl zor . Benim transferde değil ama hemen haftasına başlamıştı kanamalar . Hatırlarsınız belki kaç kez hastanede yatmıştım. Kaç tane transfer olmuştı. Benim tutunamayan embriyo kalıntısı kanamaya sebep oluyordu. Rabbim bağışlasın inşallah.
Hergün hem umutla hem kaygıyla uyanıp. Tuvalete gitmeye bile korkmak, sürekli kendini yoklamak . Tüylerim diken diken rabbim evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın
İnşallah ablacığının da kucağı tez vakitte dolar
Oy kuzum nasıl güzel yazmışsın
Hayırlı olsun. Boncuk gözle hanımağa.
Hayırlı olsun kuzum.
Ah bahar hep bir aksiyon Allahım korusun
Bir Hamsi de bende
Maaşallah kuzuma
Oy haydomm. Kıyamam ya
Ata da tek uyku uyuyor genelde. Ama sersem oluyor sonra. 2 uyuyunca da 11 den önce uyumuyor. Pertim çıkıyor
Oy çiçeğim kıyamam
Yaaa maaşallah boncuk kuzulara
Oh ne güzel olmuş. Bunu da atlattınız
Çok iyi demiyorlar Hrlinim.
Seviliyorsun dünürüm.
sena fenaCanım o cocuklarin annesine de sor bence.yutmuslarsa söylerler.sen de eve bi bak bakalım.yuttuysa hepsi çikar inşAllahhakikaten bizim sena fena cikti fena gız sena annen mis gibi mamalar yapsin sen git kuru fasulyeyi hemi de kuru kuru ye Allah seni napmasın e mi
oyyy cok gecmis olsun canim. Allah yardimciniz olsunAli aşı oldu bugün.. 2 defa git gel yaptık ilaclama varmış..ervanin sabah uykusu mahfoldufahri görümcem geldi.derken erva agladı durdu daha simdi uyudu calpol verdim. Dün doğum günü yaptık ikisini bir kutladık.ervanın dogumu 6 Nisan ❣onu bi ara detaylı yazarim unutmazsam inşAllah
Çook bitkinim..gözlerimden uyku akıyor..acaba Ali ateşlenir mi diye tedirginim.bi yandan erva da diş çıkaracak galiba.bana dua edin a dostlar ❣
oy kiuamam ya noluyor boyle. cok gecmis olsun canimDaha yeni uyudu ayağımda sallıyorum o kadar ağladı ki bıgün içini çeke çeke perişan olduk bir de kendini yeriye attı kafasını vurdu berbat bir gün geçiriyorum nolur dua edin bize hiç böyle olmamıştık
ya jade sen yaz ben imza atimBim sana plaket göndersinsizin evde okullu çok o yüzden üütü olması normal pijama dışı kıyafet var mı ben unuttum ya
çarpı 2 bizdeEvet ses kontrolü erkeklerde biraz daha azheyecanlar Allah yardımcın olsun kuzum benşm
dilzarim iyi ki gitmişsin. cok geçmiş olsun. çabucak atlatırsın inşallah. dikkat et. az canının kıymetini bil otur yerinde yaweveeet sabah sabah doktor ziyaretini yaptık. sizlere de insallah olmaz ya faydalı olur diye paylaşayım. silverdin krem iyilestirirken karartırmis icinde gümüş olduğu için. acilde de onu sürdüler dedim. enfeksiyon kapmasin diye kullanılır ama karartarak iyileştirir dedi.
bu arada benim yanik 2. dereceymis. büyük bir ihtimal iz kalır dedi. iz kalmasın diye bir jel krem, (1 hafta sonra yara kapanınca kullanılacak) nemlendirsin diye bepantol onarıcı krem. bir de solento pigmenta diye güneş kremi verdi. gunes kremi ve bepantolu masaj yaparak kullanacağım. ve en zoru kabukları soyacaksin dedi. onu becerebilir miyim bilmiyorum. böyle işte benden haberler.
Sağol Dünürcan imyeni evinle aran nasıl
Teşekkürler miss teyzemin
Ayy kim bilir ne pozlar vermiştir sempatik yakışıklımbu arada hakkını aramissin konu kapanmış eşin sen olmasan orda fazladan parayı verecek sana yatsın kalksın dua etsin
Diyene baaaakk kokoş kokoş giydiriyosun asyami e biz de yanına yakisalim diye tarz giyiyoruz napalim
Teşekkürler sekerparemm
Şimdiden doğum günü kutlu olsun canım ikisinin de Allah hayırlı sağlıklı yaşlar nasip etsin kuzulara
Daha çok erken aslında ama denemeler yapıyorlar kendilerince heralde
Çok geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin yavrulara şu diş derdinden kurtarsın
Ayy geçti mi doğum günü iyi hadi darısı bize olsunfoto bekleriz ha
Kızlar Berat kandiliniz kutlu olsun geçen seneki Berat kandili nde ata kuzumu kucağıma almıştım hamdolsun Allah’ım kimsenin kucağına boş bırakmasın hicri takvime göre bugün Ata’nın doğum günü minik beratımın
Yok krem hiç donmuyor. Buzdolabında saklıyorum, birşey olduğunda soğuk soğuk sürüyorum.
eveeet sabah sabah doktor ziyaretini yaptık. sizlere de insallah olmaz ya faydalı olur diye paylaşayım. silverdin krem iyilestirirken karartırmis icinde gümüş olduğu için. acilde de onu sürdüler dedim. enfeksiyon kapmasin diye kullanılır ama karartarak iyileştirir dedi.
Sesin çıkmayınca tahmin etmiştim doğum günü yaptığını. Kutlu mutlu olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünler ailesine vatanına milletine hayırlı etlat olsunlar inşBi foto bekliyoruz artık
Hay Allah ne oldu ki böyle sadece diş mi kulağı falan mı ağrıyor acaba Bi göstersen mi acaba
Ayy yavrularım ya ne oldu böyle ne dişlermiş ya kırdı geçirdi kuzuları. Alime de geçmiş olsun şifalı olsun inş aşısı
Aaa ne güzel Ata kuzusu bir kandil Bebeği demek o zaman onunda hicri doğum günüsü kutlu olsun kandil aydınlığıyla bereketiyle huzurla dolu olsun ömrü
S Susam_tanesi kaçak mısın 2 gündür ben mi görmüyorum
Kalppare doğum gününüz kutlu mutlu nice sağlıklı yaşlarınız olsun canım hadi sana da geçmiş olsun
Aneeermm kayinvalideye yakalandikdi mi ya. beyaz önlüğü mu bile askıda asar ütülemezdim bir gün utuledim ablam hastalarımın yanında sağolsun hıh bak nasıl.guzel utule sunu dedi
magaza tipi ayri canim onlar da kuvvetli
ya zaten hep.spor giyiyoruz karikoca onuj icin alacam sanirim. ya bi de kv ütü konusunda hassas çok söyleniyor bana değil dr eşime. ben zaten pijama moduiki dk ütüle öyle giy diyor. ve onun fikri bu. o almadan alacam sanirim. yoksa o alacak mahcup oluyorum oylede.
canjm pandemi var uzaktan neyinize yetmiyor aaa. akilli gelinimmm
biz ❤
komsum gözümü kararttim alacam philipsininki. en azından tişörtler için iyi olur. dezenfekte etmek icin kullanirim.
sena fenakiz sekerpare deme gelinime oule seyler. o bilir işini
oyyy cok gecmis olsun canim. Allah yardimciniz olsun
oy kiuamam ya noluyor boyle. cok gecmis olsun canim
ya jade sen yaz ben imza atim
çarpı 2 bizde
dilzarim iyi ki gitmişsin. cok geçmiş olsun. çabucak atlatırsın inşallah. dikkat et. az canının kıymetini bil otur yerinde yaw
Reflünün azaldığını nasıl anladılar canım ?Persembe gnü hastahaneye oglumu kontrole gotrdk hanmlar.
Şukur reflude azalma var dediler. Nrmal bi mamaya gecis yapmayi denemelisin dediler gnde ne kdar veriyorsan biri nrmal mama olacak. Kabizligi surwkli yasadigimz icin surup verdiler. Once gittigmzde de yeni de de rontgen cekildi bagirsaklari cok dolu cikti ama elle muayene de karni rahat gorunuyor dedi anlam veremedi doktor ona, o yzden de fitil yazdi 2 gun arayla kullan bi bagirsagi bosalsin dedi. Aslnda hergn de kakasini mutlaka yapiyor anlayamadm. Bska bir sorun da cikmadi cok sukur
Sikayetlerini soyledm anlattm. Zten kendim de anlayabiliyordm hani. O yzden de artk baska syleri yemelere baslasn ki fark edecek mi dedi.Reflünün azaldığını nasıl anladılar canım ?
Kremi dolaba koymami eczacı söylemişti soğuk olursa şişliğe daha etkili olur demişti.Kizlar hepinize tesekkkur ederimfoto atacagim insAllah..ama ikisini sadece masada cekemedim hic durmadilar ki bi sipalar birkac foto atayim insAllah. Bi ara giydirip yine resim cekecegim onlari. ❣ diş icin ve asi icin de gecmis olsun demissin ona da ayrica teşekkür ederim..cok bitkinim.. ve bu gece berat gecesi..100 ihlas okuyana cehhenmden berati verilir kurtulurmuş. Bu gece ne isterniz olurmuş... Allahim yavrularımızı da bizleri de iyi kullarindan yazsin..sevgiler selamlar canlarim. kandiliniz mubarek olsun ❣
N Nehir8077 kremi dolapta tutmuyordum iyi oldu söyledigin canim.. tekrat gecmis olsun
nzh99 dünürüm ben de erva elifimi berat gecesi evine getirdim..bana berat hediyesi oldu Atacigim da Canim damadim da sana öyle olmuş..bak duygulandım gene şimdi
D dilzar canım gecmis olsun tekrardansolente pigmenta normallede leke acici gunes kremi diye hatırlıyorumm..arkadaslarkmdan kullananlat oldu.basta deri karartiyor sonra aciyormus diye duydum.kararirsa daha da korkma.ama acmayan da oldu.o nedenle ise yaramadigini düşünürsen doktoruna yinr danıs.. gecmis olsun canim arkadasim
Ben de özel bir şeyle mi bakıyorlar acaba dedim . Bizimki devam ediyor hala . SiZin adınıza sevindim .Sikayetlerini soyledm anlattm. Zten kendim de anlayabiliyordm hani. O yzden de artk baska syleri yemelere baslasn ki fark edecek mi dedi.
Bende sürekli girdi çıktı yapıyorum. Eşim bari bugün şu teli almasan eline olmazmi diye 3 kere sordu. Duydum aslında duymadığımı düşünüyor.
Hm yok malesf. Ama cok cok dikkat ettim yaskli syleri asla vermedm az az surwkli yemesine özen gsterdim ve yediktn snra hareketine dikkat ettm yatirmadm uyutmadm. Oyle oyle azaldi. Tabi kan vs de bakti dr oyle azalms dedi iyice.Ben de özel bir şeyle mi bakıyorlar acaba dedim . Bizimki devam ediyor hala . SiZin adınıza sevindim .
Kasım 2020 de rapor çıktı diye arandıysan onlar birdaha aramaz ki gidip ilaçlarını yazdırıp raporunu alman gerekiyordu. Sadece raporun çıktı diye bilgi veriliyorUmuttepe de tüp bebek için bekleyen varmı acil cvp verirmisiniz kasım 2020rapor çıktı hala yok haberr
Sagol canimcim ali ve elif tesekkur ederler bahar teyzelerineKremi dolaba koymami eczacı söylemişti soğuk olursa şişliğe daha etkili olur demişti.
Hayırlı kandiller şekercim. Doğum günümü yaptın nereye atacaksın resim. Profilinemi koyacaksın.
Nice sağlıklı sıhhatli yılları olsun kuzumun. İyiki doğmuş Elif kuzum.Kocaman öpüyorum Elif'imle Ali'mi.
Tesekkur ederiz dilzar teyzeleriKalppare elifimin de alimin de dogum günü kutlu olsun canim. yüzlerini kapatıp atsan olur mu görsek, ya da sana nasil uygunsa meraktayım, kıyafet bakıyordun ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?