2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahhh Asya kuzusu yaramazlıklarda mı başladın sen kaşla göz arası nası yuttun onu. Benzinden çıkar canım endişelenme

Urfa’dan başlayacaz aslında çaki ve haydoyu alacaz Antep’te biz ordan Adana da bir kebap Mersin’de ata ve civan-arel Li alıp ekipi kuruyoruz
oooo ekip sağlam oldu ya. vala ben bugün yine yeşimi rüyamda gördüm bi görüşemedik ya dert oldu bana. sürpriz yapmıştım sonra foto çekilip sizlere atıyorduk nzh99
ya evet silinmiuormus. geçen dedim çocukların resmini kaldırayım izin vermedi. onlarda kaldi burda
yetenekli ve renklisin masallh sana. ben her yoreye uyarım. folklor geçmişim var silifke antep diyarbakır. ama diyarbakirli biri olarak ruhen de halayi severim. eş tarafi malatyali olunca oyun havaları da tamam.bende. e horonu da sizden ogreneyim. çok keyifli gözüküyor zaten
Helinnnnn ben de gittim o mesajlara. ben de tebrik etmemişim seni, doğumdan önce kimseyi atlamazdım ama sonradan formumu kaybetmişim. Hakkini helal cancağızım
oy dilzarim o ne demek. helal olsun bi hak varsa ama o ara zaten çoğumuz şimdiki gibi aktif degildik bi de su an bile su tempoyla kacar gözden. senin canin sagolsun canim.benim
tesekkurler bilginicin
Aaa zeyay branşın resim mi? Yoksa resme ilgin mi var? Ahh ne hoss ne hosss ❤❤❤ bayılırım resme boyaya kağıda
ahahhh arel resim delisiii ve araba gulen yuz felan ciziyor ❤
çocuk ve resimle ilgili tavsiyen var mıdır bize? arel çok ilgili de
ay çok geçmiş olsun. civan kağıt yiyo paso. çikan da yok ya. valla yetişemeyiz canim Allaha emanetler

Ay evet hatırlıyorum da uzun zaman yazmayınca baya merak etmiştim Bi terslik yoktur inş diye. Güzeller güzeli sena kuş beklemelere değdi

SonsuzUmut kabızlıktan da ne çok çekmişiz hamileyken de doğum sonrası da
Şorma ya ben neredeyse haftada 2 lavman yapıyordum hatta konu bile açmıştım 28. Haftada geçen okudum da ağlayarak yazıyorum demişim
ama kabızlığıma çözüm buldum daha öyle olmayız inş

Sa
sabsh bende helin yazdıktan sonra baktım hatta nzh Yeşim’imin mesajını gördüm beğendim ararsa bulsun diye seninkini de gördüm ama beğenmiştim zaten hatta ben seni instadan fake hesaptan takip de ediyormuşum fake hesabımdan çok sonradan anladım

Evet ya herkes paylaşınca bnde paylaştım ama o özelliği biliyordum ben neyseki artık ekleştik oradan görüyoruz

eee ekip sağlam olmalı tabi kaç çift var bu formda

Evet aynen öyle bi ara benimde öyleydi ama şimdi değil tek tek gidiyor benim ayarlarım ne oldu ki bildirimleri de tam gelmiyor hep kaçırıyorum yazılanları
canim kendi yazdığım mesajlara bak profilinden ben öyle buldum
Bu arada Helinnnnn 10 nisan günü sanırım 6 da bir eğitimin varmış bari eğitim sonrası doğursam yazmışsın , 7 de suyun gelmiş merak ettim aldın mı eğitimi
ah hiç sorma eğitimde de uyuklamıştım şancı gelip gelip dürtüyordu bi wc e diye kalktım ki suyum geldi arel de gelmemişti onun için bi panikledim. eşim de dışarıda arele oyuncak almaya cıkmış acil.mi geleyim mi hemen diyordu ben kendimi duşa attım hemen..dr la.yazistim acikmisim nasil yemek de yiyim oyle geleyim dedim tamam tamam sancini evde cek daha iyi dedi. yemege oturdum pilav karniyarik var ahh hic unutmam kasigi agzima goturdum ki sanci ama nasil sanci kalkin dedim güdiyoruz yemeden pasta da yampisti yegenim. neyse gittik aciklik baya fazlaydı 7 cm sanirim. epidural istiyirum dr samimiyiz ilk dogumdada vardi zaten ya bosver diyor dedim sezeryana bile varim su an kurtar beni oyle diyince hemen epidural yapildi da nefes alabildim ama açim buskivi felan yiyirum sanci odasinda ki yasak haberi geldi neyse dogum oldu bitti zor bela evden yemekleri de pastayi da istedim gece 1 de yedim bi guzel
eğitimi sormuştun di mi yarım kaldı ama eğitmene demistim doğurabilirim diye beni bi sonraki egitime dahil etti de oyle katilabildim ❤
hayali bile guzel yaaaa

Ay evet hatırlıyorum da uzun zaman yazmayınca baya merak etmiştim Bi terslik yoktur inş diye. Güzeller güzeli sena kuş beklemelere değdi
Çok şükür bin şükür verene . O günlere döndüm tekrar . Çocuğu kabullenememiştim ben baya bir süre . Nasıl bir psikoloji ise Yeğenimi sevdiğim için sürekli senoşa ilk günler teyzeeeem diye seslendim hep
Şorma ya ben neredeyse haftada 2 lavman yapıyordum hatta konu bile açmıştım 28. Haftada geçen okudum da ağlayarak yazıyorum demişim
ama kabızlığıma çözüm buldum daha öyle olmayız inş
Magnesie calcine içiyordum ben ama gerçekten çok zorlamıştı . Bir gün ben de ağlayarak eşimi okuldan dersten çağırmıştık eve

Aaa hangi hesapmış canım o öğrenciler eklediği için kabul ediyorum , tanımadığım olursa herhalde mezun öğrenci diyorum

Halk oyunlarını çok severim hep bir ekipte olmak çılgınlar gibi horon tepmek ya da yörel oyunlara merak etmişimdir. Gençlikte durmaksızın 1 saati aşkın horon teperdik sırılsıklam ter içinde kalırdık tabanlarımız şişerdi çıplak ayak olduğumuz için ama hepsi gençkendi çok güzeldi iyikiydişimdi kilolar birikince değil horon tepmek az hareket etsem tıslıyorum hemen

Picasso nun çok sevdiğim bir sözü vardır "Her çocuk bir sanatçıdır, sorun büyüdüğümüzde nasıl sanatçı kalabileceğimizdir.”en sevdiğim gruptur okul öncesi çocuklar ama bizim sistemimiz öyle sınırlayıcı ki herşeye olduğu gibi burada da kalıplara sokuyoruz özgür beyinleri boyama sayfaları ile sınırlayarak. Arel de henüz yeni yeni karalama evresinde verebileceğim en güzel tavsiye özgür bırak büyük kağıtlar büyük fırçalar ve boyalar gerisini onlar halleder

Helinnnnn güzel bir doğum olmuş maşallah . Üstüne karnıyarık , pasta bile yemişsin yasaklar da o gün gelmişti değil mi ya . Ben de evden kıyafet istemiştim Sena’ya . O kadar kusma olunca kıyafet yetiştiremedimdi . Doğum günleri de yasağa denk geldi . Bir gün öncesine çektim bakalım sağ Salim atlatırız inşallah

Hatırlamak bile ürpertiyor beni ben çok çok zorlandım hamilelikte oksapar -kabızlık-gebelik şekeri - boğaz enfeksiyonu-7 ve 24. Haftada kanama. Oooo ne dersen vardı ha birde öncesinde iki düşük yüksek çıkan tarama testleri nipty testi yaptım birde O zamanlar çok ağır geliyordu şimdi aklıma bile gelmiyor Hoş hamımağam akılda bırakmıyor zaten

Aaa hangi hesapmış canım o öğrenciler eklediği için kabul ediyorum , tanımadığım olursa herhalde mezun öğrenci diyorum
Benim de senin de fake şu hamilelik özellikle tüp bebek araştırmaları için kullanmıştım seninde vardı bu amaçlarla olan yani ben sen olduğunu düşünüyorum şimdi dondurdun sanırım

öyle şu anda bize cizdiriuordu baya yılmadan bıkmadan sonra kendi yapmaya başladı ama çok çok seviyor ve bu beni mutlu ediyor. görümcem çok iyi resim alanında. ondan almış yeteneğini
ben yapacam bi 10unda bu 17 sinde çifte kutlama ❤

Oksaparları saklıyordum foto çekerim diye ama sonradan vazgeçmiştim . Geçenlerde elime geçti bir koca kutu . Ne diye saklıyorsam hala Serklajlıydım ya ben ona korkuyordum hep , üstüne bir de kabızlık epey endişelendiriyordu ama geçti gitti hepsi . Valla hatırlamak bile istemiyorum . Kuzulara bakınca hiç yaşamamış gibi oluyor zaten insan

Aynen bende çok zor bir hamilelik geçirdim ama şimdi o gülen gözlerin içinde eriyip kayboluyorum aklıma bile gelmiyor çok şükür binlerce şükür varlıklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…