- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Aynn canım bende totem yapıyordum o yüzden bende saklıyordum geçen atacaktım kaldı öyle ama atacağım ilk detaylı temizlikteOksaparları saklıyordum foto çekerim diye ama sonradan vazgeçmiştim . Geçenlerde elime geçti bir koca kutu . Ne diye saklıyorsam halaSerklajlıydım ya ben ona korkuyordum hep , üstüne bir de kabızlık epey endişelendiriyordu ama geçti gitti hepsi . Valla hatırlamak bile istemiyorum . Kuzulara bakınca hiç yaşamamış gibi oluyor zaten insan
Aynn yaramaz olacakları karnımızdaykenbelliymişAynen bende çok zor bir hamilelik geçirdim ama şimdi o gülen gözlerin içinde eriyip kayboluyorum aklıma bile gelmiyor çok şükür binlerce şükür varlıklarına
Valla yapışkan bişey ya boğazında kalacak diye korktumBak sen şu yaramaza kakasından çıkar canım endişelenme biraz kaka incelemesi yapacaksın yapacak bir şey yok
Ah sorma mideye gitti mi çıkarda mideye gitme aşaması beni azcık paniklettiGeçmiş olsun canım çıkar kakadan yarın muhtemelen ne işler açacak bunlar başımıza Allah korusun
Aaa kıskandım bende bulucamYarım saat doğum sonrası kendi mesajımı aradımdoğumdan sonraki gün yazmışımdır diye düşündüm ama 2 gün sonra ancak yazıp kaçmışım Zeyay1420 ne çok merak etmişsin beni sağolasın , kaç kere sormuşsun doğumu . Soran , merak eden herkese şimdi teşekkür edeyim mesajımı da buldum şükür , ah zaman zalımsın .
Korkuyor tabi insan ama gitmiştir o çoktan mideyeValla yapışkan bişey ya boğazında kalacak diye korktumyaparım ya kaka incelerim ne varki iyi olsun da
Yaaa ben bu kızlara hayranim oyyy Allahim kafalari karışmışmiş kıyamam sizeeOhhh afiyet olsun canım. Evet ilk başlarda baya batırıyor lar ortalığı ama öyle öyle alışıyorlar. Göktuğ olmasa bu yıl hazır evdeyken yemek öğretmeye de başlardım. Biz hastanede kalırken anneanne leri gelene kadar acıkmışlar hadi makarna yapalım demişler. Sosunu yapamamışlar nette de baharatlı soslar falan çıkmış kafaları karışmışgelince dibinden ayrılmadılardı anne sos nasıl yapılıyor, pilavı nasıl yapıyorsun falan gelip gidip sormuşlardı. Öğretmek lazım yavaştan.
Yaaa öpücüğünü yerim o tatlı yanaklı asımınbenimki cozuttu canım dişleri çıktığından beri ısırıyor ben de onu ısırıyorum kuduruyoruz sonra
Allahımm enn bi sevdiğimYaaa o geride ki mesajlara nasıl gidiyorsunuz bir ara öyle bir özellik vardı sayfa sayısını yazınca çıkıyordu şimdi yok bende o tek tek gitmek gerek ooooo ooo oda aylar yıllar sürer
Evet dünürcanım branşı resimhemde ne ilgim var bayılırım çizmeye boyamaya
Oyy oyyy bişey olmaz insAllah canim ya kaka takibi başlasınBazı hanım kızlar yatmadan küçük lastik toka yuttu önce anlamadım sesler çıkardı öksürdü baktım 2 tokanın bi tanesi yokay ne panikledim ama yuttu valla kaka takibi başlasın bi tane mandalina suyu içirdim suda istemedi ilk onu seviyor diye sıktık içti emdi uyudu şimdi oyyy oyyy
Umudum o sırt ağrısi bende de olmuştu.. ameliyat sonrasi oluyor dedilerdiYarım saat doğum sonrası kendi mesajımı aradımdoğumdan sonraki gün yazmışımdır diye düşündüm ama 2 gün sonra ancak yazıp kaçmışım Zeyay1420 ne çok merak etmişsin beni sağolasın , kaç kere sormuşsun doğumu . Soran , merak eden herkese şimdi teşekkür edeyim mesajımı da buldum şükür , ah zaman zalımsın .
İstemsiz aktı gözümden yaşlar Dilzar ım ne ettinJadesi teklif etmişti, dogum hikayelerini yazalım 1 yas hatırası diye, herkesler doğurduğunu göre tüm ürpertici ayrıntılarıyla yazabilirim.. henuz dogum yapmamış korsan takipçiler varsa mesaji okumayı bırakabilirler. sonra ahan da doğumdan korktum, ahh vahhh demeyin. şaka şaka cok degil az ürpertici yazacağım. (Erol Taş kahkahasi)
bildiğiniz gibi ben 30. haftadan itibaren aman da paşam erken dogmasin diye yatistaydim. ilacla sunla bunla Asim efendiyi icerde kalmaya ikna etmeye calisiyorduk. yatmak ama ne yatmak, o zaman sıkılıyordum tabi ama ne dinlenmisim be. 5 hafta sadece yemek ve diğer ihtiyaçlar için kalktım. tabi gebelik şekeri sebebiyle diyette son gaz devam. taze ekmek kokunca gözlerim doluyordu hey gidimin heyy..
neyse uzatmayayim. 35 olunca doktor artık kalkabilirilsin, bebek büyüdü dedi. ben de günlük hafif islere başladım. iki hafta sonra 22 Mart akşamı foto çekindim ablamlara attım doguma 21 gün var diye. sabah da doktor randevumuz var, doktor hazırlıkli gelin dedi, ama biz hep hazırlıkliyiz erkenci kus yuzunden. sabah evden çıktık, kizlar uyuyor, bu arada akşamdan da tavuk suyuna corba yaptim ne olur ne olmaz diye, bir de komposto kaynatip şişelere kapattım. önceki gün de iki kalıp kek yapmistim, dondurucuya atmıştım. dogum olursa hazir olsun diye.
23 mart sabahi doktora geldik,nstden önce muayene edecek, önceki hafta 3 cm açıklık vardi, 3. doğum olabilir demişti. 1 hafta boyunca da benim ust bacağımın içleri agriyor ama dönemiyorum ağrıdan. ama dogum sancisi gibi de değil, çürük gibi ya da spor yapmis da hamlamis gibi bir ağrı. yattım doktor demesin mj 6 cm açıklık. fyyyy o ne ki öyle, benim sancim yok ki dohtor hanim, ben eve gitsem de sancim gelince gelsem ( 3 dogumun ucunde de eve gitmek istedim de salmadilar ya) yooook kattiyyen olmaz, bu açıklıkla enfeksiyon riski olur bla Bla. ama ben suni sanci istemiyorum diyorum, doktor suniye gerek yok. keseyi patlatacagiz sanci gelecek diyor. dediği gibi de oldu, kese delinince, basladi sancılar. önceleri tabi tatli tatli geliyor gidiyor, nefes egzersizleri derken derken sağdan sağdan gelmeye başladılar mi, olmus tam açıklık. tabi, aldılar beni dogumhaneye, bacaklarım titriyor neyse ikin sikin, yok gelmiyor, doktor çook guzel vs diyor ama ebe gıcık.. ay bacağını kapadın, ay sunu ettin. tut daha bacağımı mümkünse, tansiyonum düşmüş bilmem kaca, bacaklarım titriyor tutamıyorum diyorum. tabi bunlar dogum sonrasi düşüncelerim o an dedim ki nasil cesaret ettin eyyy dilzar 3. ye, kafayı peynir ekmekle mi yedin, nasil unuttun bu dogum anını.
sonra bu işin gidişatı baktim iyi değil, ebe de gıcık ikinmiyorsun diyor Allah ne güç verdiyse ikindim ve doğdu paşam.
pasa doğdu da anasının çilesi bitti mi, hayirrr. tabi ben ikinamadin diyen ebeye inat, yırtar gibi ikininca hakikaten yırtmışim. tabi bunda 37 cmlik koca kafalı usagimin da katkısı olabilir (ablalari 33 cm kafayla gayet rahat doğduydu) hem kesim var, hem de hiç alakası olmayan klitoriste yırtık. cok damarlı bir bölge oldugu icin kanamam da cok, neyse 1 saate yakın dikiş yapildi. ama ben dikişleri hissetmeme rağmen nasil bulutların üstündeyim. doğdu iste, şükür doğdu diyorum. bundan sonra dikisim de olsa giderek iyileşecegim. çirkin ördek yavruma bakıyorum, 20li bir rakam yazıyor yattığı yerin üstünde 2 kilo mi diyorum. yok 3300 diyor doktor, meger o dereceymis,1 saatin sonunda odaya gidince alıyorum hemen emzirmeye, şükür emmede bir problem yaşamıyoruz. ertesi sabah da evimize çıkıyoruz.
(tabi simdi kizlar noooooldu diyebilirsiniz. sancılar siklasmadan arkadaşı arayıp kızları almasını söyledik, onların da çantaları hazırdı. tembihlemistim. çantalarınız bunlar, acil bir durum olursa diye. iki kızımın da yaşıt arkadaşları olduğu için gayet güzel vakit geçirmişler. hep beraber yatmislar vs. )
bu da böyle bir dogum anısıdır, iste. her dogum özelmis onu gayet iyi anladım. ilk kizimda suni sancıyla dogum yaptim, sancisi zor, doğumu kolaydi. ikinci çiçeğim kizim doğumunda beni hiç yormadi, sancisi da dogumu da kolaydı. Asimcik da sancida birsey anlamadim. 2 saatte ya sürdü ya sürmedi ama doğum ani zordu,annemin Allah kimseyi o darda bırakmasın derken neyi kastettiğini anladim.
çooook uzun olmuş, aslında daha bile uzundu ama tatsiz bir kaç ayrıntıyı atladım. bir sene önce dünyadan haberi olmayan bir minnak katıldı aramıza. simdi buyudu de annesini öpüyor, Harmancık oynatinca kıkır kıkır gülüyor. zaman cok hızlı geçiyor
Eki Görüntüle 2814488
ablasının yakasına sıkı sıkıya sarılmış bir kuzucuk, elinin minikligine bakar misiniz? yüreğim eriyor bu eli gördükce
İyi ki doğdun güzeller güzeli Baharın güzeller güzeli kızı Karyaçok mutlu yıllarınız olsun ailece
Masalalh Karya kızımıza iyi ki doğmuş sağlıkla büyüsünkendini tembel gösterip bize fake atan bir anda yürüyüp şaşırtan esmer guzelimiz nice yaşlar gör prenses
BKGK doğum günü kutlu mutlu olsun güzel Karya nın. Her yeni yaşı huzur getirsin sizlere. Büyüdüklerini görmek nasip olsun
amin canım benim. inşallah arkadaş olduklarını da görmek nasip olur
yeniköyde canim ama namrun da var bi evimiz kv lere ait. uzak geliyor orasi bi de yeni koy sakin ve cok acik etrafi. bir gun birlikte gidelim
caaanim mühendisim minicik düzeltme yapiverecem civan 10 nisan. bu arada geçen 3000 sayfa öncesine gidip doğum anını yazdığım yeri buldum. o gün birçok kişi doğum yapmış yasakların geldiği gündü. çoğu yok şimdi okuyunca bi duygulandım. 4 saatte bitivermis bende herşey. herkes canim dünürüm umudumu sormuş. o zamanlar çok aktif değildim hatırlamıyordum ama duygulandirdi
oyyy oyyy güzeller güzeli karyam prensesim iyi ki doğmuşsun annene yoldaş olmuşsun. annesi ayrı kendi ayrı güzel güçlü kadınlar bir ömür birlikte huzurlu mutlu sağlıklı olun ❤❤❤
yaaaa çok güldüm valla ama iyi geldi sagolasin
sen ne güzelsin ya. bende ali ve erva ya yapmak istemiştim ama buraya nasıl yükleniyor beceremediydim
ben niye göremedim ya. zara çok uzakta değilsin. adana dibimiz. civan da masallah her ritm var. sen ara civan bir ekip kuralım
Ay grubumuzun güzel prensesi karya hanım mı doğmuşdaha emekleme den koşmalara başlayan uykusuz cadımız iyi ki ama iyiki doğmuşsun Rabbim güzel yazılar yazsın sana
BKGK iyi ki doğmuş akıllı bıdık, güzel kızımız Karya nice güzel l yıllarınız olsun birbirinize yoldaş, sırdaş olun inşallah
Annemden sonra hiç paylaşım yapmadım aslında fırsat buldukça çekmeye de devam ediyorum ilk fırsatta paylaşırım o zaman
Bir resimci olarak gayet güzel ben çok beğendim anne eli değmiş gibiçokda yakışır güzel youtubırımıza
Güzel karya iyi doğmuş sağlıkla nice güzel yaşlara inş
Bende güldüm halime ama çarşambaları böyle ne yapsam yeridir beynim dönüyor koşturmaktan
Aynen öyle ya yanacak ya yanacak
Herbirinize ayri ayri tesekkur ederim canlarim. Hep yanimda oldunuz güzel anneler
Demek senin minnoş asçılar da isbaşındamisskokulumm kizim ancak yapti, Betüşün kekinden. daha yemedik ama gayet güzel görünüyor. hee bir de mutfak bayağı battı ama değer, böyle böyle alışır galiba.
sabah sabah da seni ve Goktugu andım, Asim ilk defa muck sesi çıkararak öptü beni, bir mest oldum, bir mest oldum. önceleri yaliyordu sadece, şimdi şap diye öptü .. anam ne kadar güzel imiş bu, meğersem miss ondan böyle hızlı gonzalesmis dedim.
dur ben de yazayım senin gibi GüNaYdIND dilzar Dilzarım öncelikle 3. Cesaretin için tebrik ederim..genelde çalışan kadınlar tercih etmiyor.zor çünkü epey zor..siz miss ile ikiniz isi biraz gırgıra vuruyorsunuz ama eminim zorlandığınız oluyordur.şansiniz ilk iki kuzunun biraz daha büyük olması
Neyse gelelim doğum hikayenevee erol taş kahkahana
Ne diyebilirim ki ne güzel normal doğum olmus dedimkendi doktoruma sevgiler yolladım.içimden onun yüzünden 3. Çocuk korkutuyor beni..ameliyat korkusu cok başka.3. Ameliyattan sonra komplikasyonlar ihtimaller çok başka keşke 1. Hamileligimde tanisaydim seni.. ne cesaret verdiydin kızlara burada..bi ara ben bile senin gazınla normal doguma niyetlediydim ama iyi ki sezaryene devam etmisim megeer dikislerim problemliymiş kaldiramazmisim normali.neyse cenem düştü..Allah Asımınıza ve abliskolarına güzel ve uzun ömür nasip etsin..hep birlikte yasayın anali babalı büyüsünler inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?