2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
D dilzar kıyamam sana zorlukların sonu nasıl güzel olmuş ama bin şükür kız klitoris nasıl yırtıldı tövbelerim olsun bunu da ilk kez duydum Erol taş seniiiii

Yutmussa sıkıntı olmaz insallah dünür şükür ki nefes borusuna falan kaçmamış yaramaz gelinciğime bak sen

Günaydın doğum hikayelerinden bahsetmissiniz, anılar debrestimi. Bu ara pek giremedim girsemde pek okuyamadım. Bugün yemeğim var sayfaları okuyacağım. Senin doğumu okudum. Kesin zaten ekstra yumsatmissi dir. Senden dinleyince kolay gelir insanlara. Benim doğum hakkında düşüncem, normal doğum yapmadım. Yapan bir kaç kişiyi gördüm. Normal doğumun bana göre adı yanlış. En normalinin bile normal olduğunu düşünmüyorum. Hele birde düşüncesiz bir ebeye denk gelmen, kötü olmuş. O durum zaten stresli kaygılı, birde korkuları acıları arttiran bir ebe ne diyim. Ben kesin ölüyorum diye bağırırdım sanırım. Normal doğum yapanlar bana göre kahraman. Birde asım'ın kafa baya büyükmüş. Seni düşünüyorum çıtı pıtı bir kadın. Vallahi ağız dolusu seni tebrik ediyorum. Gelmiş geçmiş olsun, herşeye deydimi evet. Anasının kuzusu geldi, ay parçası geldi Maşallah Asım'a.

Kizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdik cok şükür bu günlere..
1 gün gecikmeyle doğum gününüz kutlu olsun
Nice nice sağlıklı mutlu huzurlu yılları olsun
Yaptım canım başka düzelten olursa tekrar atarım.
Yaa ne güzel yazmışsın ben de öyle yapacağım kızıma. Özgür kocaman kağıtlara boyatacağım.

Ben de 1 sene kadar kursa gittim önce karakalem sonra yağlı boya yaptık. Evde asılı 2 tablom var yıllarca yağlı boyaya heves etmiştim sonunda oldu ama sonra evlendim başka bir semte taşındım bıraktım burda da başlamadım salak gibi kaldı öyle. İnsan orda atölye ortamında çalışıyor evde olmuyor halbuki şövalem boyalarım herşeyim vardı ama hiç yapmadım şimdi zaten imkansız belki kızım başlayınca beraber yaparız

Halk oyunlarını ben de çok severim. Ünide halk bilimi klübüne gitmiştim. Kırklareli ve aydın yörelerini oynadım. Birinde 9/8 lik ritimlerle coştuk diğerinde zeybek kızı olarak süzüldük. Çook güzel günlerdi
Yaa gözlerim doldu çook güzel bir manzara

Hikayen çok güzel dilzar. Kendim de normal doğurmama rağmen yırtığın boyutunu ve yerini duyunca istemsiz bacaklarımı kapatıp kastım

Gelmiş geçmiş şimdi 3.kuzunun da büyümesini izliyorsun bak 1 yaşını geçti bile

Erkeklerin askerlik kadınların doğum hikayeleri bitmezmiş ya ben de anlatayım.. Seneeee 2019 2020 hamilelik düşünmüyorum kpss çalışıp atancam derken Allah'ım o da neeyy her sabah midem bulaniyo basım dönüyo yumurta kokusu her zerreme işliyo inceden inceden komşu kızlarla acaba mi falan diyoruz ama kocam bey kişisi yok ya yok eminim diyo (bıyık altından da gülüyordu hain kostok) neyse daha adet günüme de var diye emin olamiyorum derken arkadaşımın ısrarıyla kan verdik sonra sonucu almaya gittigimizde arkadaşımın sevinç çığlıkları ve benim yıkılışım hain kostok eve geldiğinde bu ne buuu diye kan sonucunu eline tutusturdum anlayamadı ne diyo videosu da var hahshhaha tabi o sevinç kıyamet oleyler hoplamalar zıplamalarla Afrika kabile dansı eşliğinde sevinirken ben girişmiş vuruyorum ona hani yoktu hani emindin derken işte kazadır olmuş dedik kabullendim sonrası bol kusmali zayiflamali geçti tabi zamanla camis gibi istahlandigim bı hamilelik geçirdim.. Beni takip eden doktorum çok iyiydi sonra bir gün demesin mi başka doktorla devam et hamileyim diye kaldım mi ortada öylece.. pandemi var doğumda virüs kapar miyiz soruları kafamdaydi bir de yeni doğan bebeklerde virüs çıkmış haberleri okuyorum falan psikolojik olarak çöktüm neyse sonunda 39+6 da bir pazar günü sabaha karşı 4 civarı sancılarım sıklaştı çaki kızımı komşuya bıraktım ama nasıl buruk bı his gözlerim doldu onu ardımda bırakınca bı yavrumu almaya giderken diğeri yanımda olamadı diye arabada çok ağladım
Buradaki hastaneye önce gittim gerçekten doğum başlamış mi diye ebe baktı 4 cm açıklık çabuk hiç bı yere uğramadan gidin dedi tabi şehir merkezine gidicem 1 buçuk saat yol sokağa çıkma yasağı var bizi aldı bir telaş yollar bomboş polisler jandarmalar uygulama yapiyo durudurp izin belgesi soracaklar diye stres oldum iyice eşim bir bastı gidiyoruz yardira yardira sancılarım tavan nefesim kesiliyo polisler durdurmaya calisiyo eşim el kol yapıp polis kimliğini gösterip hızlıca geciyo derken geldik hastaneye nst ye bağladılar nefesimi kesen sancılarım gitti mi Allah'ım sancı manci kalmadı pamuk gibi oldum açıklığa bakıyorlar 3 4 cm arası ama bebek yukarda bekle Allah bekle sancı yok en son dayadilar suni sanciyi ikinci doğum kolay olur diyenlere içimden saygılar!! gönderiyodum öldüm öldüm dirildim suyum patladı ağlamaktan sesim kısıldı eşim tek yanımda yapayalniziz o bı yandan destek olmaya calisiyo ellerini sıkmisim tırnaklarımı gecirmisim -ki haketti- tam 15 saat sonra bir doğdu ki Allah'ım akça pakça bütün çektiğim acilar bitti her şey toz pembe koynuma koydular sıcacık çok şükür çok şükür diye diye bitirdim kesi atıldı bu minnoş vücudum 3580 doğan minnakimi doğururken zorlandi tabi dikiş sırasında uyuttular beni uyandığımda ebe başımda sacmalamisim Survivor gördüm rüyamda demişim sonrası müthiş çıkar çıkmaz kızımı görüntülü aradım kardeşini gösterdim nasıl güzel tombiş yanaklı pespembe ahh ah gittim o güne ya bu arada iyi ki dogurmusum beee kocamı da boş yere dövdüm iyi mi nasıl da uzun yazdım sonuna kadar okuyan bordo berelidir

Yaa çok tatlısin ben de kocaman sarıldım sana
Herseyin normali güzel ama dedigin gibi kadere teslim olmak da gerek.. hayırlısı buymuş demek..ya sonradan kalan agri sinir bozucu ve sürekli kendini korumak kollamak zorundasin ve agır bisey cekilecegi zaman esine yalvarmak zorundasın soğuk havaya ekstra dikkat etmek zorundasin.. aslinda 2. Ameliyatimdaki dikisler 1. Ye göre daha iyi ama bu sefer de göbek etrafimda arada oluşan bir sızı var..naptılar karnımı mı gerdiler naptılar anneme de yapmislardi bak simdi karninda yama var..korkuyorum annem gibi olmaktan..hee simdi olmaz bi sıkıntı ama ben 3. Cocuk cok istiyordum..ama simdi bu riske giremiyorum.
Aman neyse Allah höyle nasip ettiyse vardır hayŕ.. belki bir sıkıntı olacaktı..Ali de iri bir bebekti..hayirlisi demek en guzeli dedigin gibi

Nasil bir insansın sen yaa bi yandan gözüm yaşarıyor bi yandan gülüyorum evet biraz gözüm korktu nornal dogumdan su an.. hic istemedigim halde iyi ki sezaryen olmuşum mu desem acaba dedim...anlatin güzel oluyor

Allah bağışlasın yavrularına seni babasini.. en zoru da birini evde bırakmak gercekten..ben de cok ağlamıştım

Yaa ne güzel eğlenceli eğlenceli yazmışsın film izler gibi oldum
Haydomuz dünyaya hoşgelmiş o zaman

Kızlar hadi ben de başlayayım
Pandemiden dolayı erkene alındi doğum..epey paniklemiştim vaktinden önce bile bile doğuma girecegim icin..aslinda cok degildi 37+4 tü ama bana sanki 30 haftalik gibi geliyordu sürekli ağlıyordum o sabah Alimi babasi babaannesine uykuda indirdi.ne oldugunu anlamadan gittik.ama nasil icim ezildi..ya bakamazsalar diye korkuyla gittim.iceri girdim evrak vs isleri bitti.aldim başımı doktorun odasina çıktım elimde de puset.ama nasil sarilmisim..sekreter yoksa doğurdun mu dedi.yoo dedim..ayy oyle gulerek pusete sarilarak gelince dogdu sandim dedi nedense aldi beni bi gülme..Aliyi cok aglayarak doğurdum bunda aglanayayim belki daha güleç olur dedim. Herseye inat gülüyordum sürekli neyse odaya gittik.tabi önceden hazırlamisim camasir sulu spreyler sirekli karbonatli sulu spreyler sanki doguma degil de hastaneyi temizlge gidiyorum ee odaya girdik oda tertemzi ama benim kafa kırık esime dedim git tuvalate heryere sik bunlari ben de dedim yatagin basini falan kolonyalacagaim ki cocuk mikrop kapmasin malum korona derken geldi hemsire yakaladi beni hemen yat ameliyat olacaksin dinlen dedi bagladi nstye ay gitti benim gulmelerim..basladim.mi aglamaya ya ben sezaryenden korkmuyorum ama ya bi sıkıntı olursa ya yavrularıma bakamazsam diye agla agla icim çıktı..geldiler goturuyorlar ameliyata..agliyorum hala..ameliyathane kapısına geldik..demesinler mi hoca nerde diye.. bi kalkmisim sedyeden neeee nerde benim doktorumm asla baska doktora ameliyat olmam diye herkes kırıldı gülmekten..ama bi tanesi valla o zaman kalk yuru git ne yapalim doktorun yok diyor meger saka yapmislar ben ağlıyorum diye.bu sefer aglama yerini gulmeye birakti.oturdum igne yaptilar..ve evet kendini goruyorsun o lambadan.tam kesiyorlardi ki bagirdim goruyorum kapatin sunu bisi yapin diye.o an cok kötüydü o kadar caresizsin ki bi yandan cocukla ilgili korkular bi yandan kendinle ilgili sonra erva elif doğdu ve minnoş kızımı gördüm ve aşik oldum..hemen sarıp yanima koydular elini agzima soktu aglamasi bitti bi ic gecirdi sustu sonra götürdüler..sonrasi basladilar dikmeye..fenalasmisim..kalp ignesi vurdular. Derken genel anesteziye alerjim olabilecegini masada dahil kalabilecegimi soylediler bu da korkunc bisey..yani simdi korkuyorum..ameliyatlik bir durum olsa ölebilirim
Sonra 1. Ameliyatimin cok kötü gectigini icimin berbat oldugunu soyledielr tabi ben sok.çikarken ameliyathaneye baktim tertemiz ama 1. De heryer kan olmustu.. her turlu 2. Dogum cok daha guzeldi. 1. Dogum epey sıkıntılıydı benim..

Neyse o gece bi ayaklandim butun gece ervaya baktim gezdirdim pusete koydum o hastane pusetine ayakli hani. B3n de tutundum turladim odayi. Tabi esim de destek oldu sabaha eve koyulduk. Giderken ogluma hediye aldik.kardesinden hediye dedik. Cok mutlu oldu. O an kamerada..Allahim dedim yok ben buna bakamam nnedense panikledim.ama büyüdü 1 yasina geldi..esim de ben de inanmiyoruzz
Uzun oldu uzun

Son düzenleme:
bayılırım doğum hikayelerine bir bu kadar daha olsa okurdum yani aslicigim. bence erkek bebek kafası bizim minnoş bünyemize ağır geldi. koca kafayla geliyorlar hirbolar dünyaya. bir de suni sanci fena ya, doğal sancı cok rahat. o ne deli gibi,ne ara veriyor ne dinlendiriyor. survivor gibi dogum olmus ya ondan bence rüyana girmiş

benim ki de fear factor. aciyor diyorum doktora dikiş sırasında. klitoris hassas ya acır diyor, sanki komşu teyzeye dert yaniyorum da olur öyle diyor. keskem beni de uyutalardi. gerçi benim doktor acımasız herhal. spirali de adet değilken lonk diye takti, aslinda hafif uyutuyorlarmis, adet olmayınca. onda da canim acımıştı. annemden miras ben canim aciyinca aciyor derim sadece, bir de inlerim. 3 doğumda da hic bagirmadim, gıkım çıkmadı mesela. sesim çıkmıyor diye kaktiri kaktiri veriyorlar herhalde ya. bak yine canim sıkıldı.

fear factor doktor diyeceğim artık benim doktora. hakketti çünkü. ☠☠☠

gözlerim dolu dolu okudum. neler yaşadık ama sonrasında miss kokulu bebelerimiz oldu. şükür yaratan Rabbime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…