2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Elif kuzuma geçmiş olsun üşümüş tür canım ya toplayamadıı minnoşum bi türlü yemek yemek için depresyona gerek yok ki can sıkıntısından oluyor evde kapalı kala kala nolacak başka ama abartma yine de sen vermesi zor oluyor sonra,

Ayni durumdayiz..eli yuzu buz gibiydi bi de bizim.. ev de sıcak anlayamadim.korktum.atesi cikacak diye.agliyordu calpol verdim.Sonra terledi vs uyumuşuz. Noldu yine bu yavruslara ya
Boyle uyumayınca cok yoruluyorum birde sinirli oluyorumki sorma. Bizim ev sicak ama gece ustunu aciyor acaba gaz mi yapti ne bileyim ya valla distende olabilir ama bilemiyorum

Sorma dönmem Allah dedi yerinden bir milim ilerlemeden büyüdü karnımda

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum şimdi bu bebişler yemeye içmeye başladıya siz gündüz mama ya da anne sütü kaç kez veriyorsunuz? Günde kaç öğün yiyorlar
Bizim düzenimiz yok cherry çok fazla meme emiyor yemekten kalkıyoruz salonda hemen meme istiyor sıkıldıkça meme

Canim benimkide mama yiyor ardindan kahvalti sonra uyaniyor mama iciyor ardindan meyve komposto vs. Yatiyor uyaniyor tekrar mama sonra yemek sonra gecede mama iciyor yoksa acikiyor uyumuyor valla. 1 bucuk yastan sonra gunduz mamayi azaltmayi dusunuyorum ama geceyi nasil cozucem bilmiyorum

Beni hamile iken gören 10 kere doğurmuş der hoş şimdi de öyleyim ya çok kasmadan büyüyünce daha rahat gibi ne bikeyim
Ooo ne denizlere gitti Asya hanım 3 aylıkken başladı ama yok bacım tek hiç gitmedim ben tek başıma cafeye gidip oturmam utanırıım

inatla şimdi dogurmayacagim diyenlerden biri de sensin demek jade, ama maalesef kaçış yokkk. lepiska sacli, pamuk prenses Asyamiz iyi ki doğmuş, tatli kuzucuk.
Benim mücadelem 7 saatlik falandı senin gibi aylar olsanapardım bilmem aslan anne be gelince durmuyor ben zorlamışım kuzuyu anlamayıp kalp atışları dengesizleşmiş öyle pıt diye aldılar doğuma xorlayınca kendini bacakta ödem olmuştu üzülmüştüm inatla gitmememe

misskokulumm o baskasiydi galiba

Bizimki de kafayı taktı mı unutturmak zor oluyor inatvar yapılarında

Ya babasında da durmuyor hatta esim gelince iyice bana yapisiyor sinir oluyorum cocukla guzelce oynamiyor öpüyor cocukta sikiliyor istemiyor onu
Yok babasına gidiyor Asya hanım şükür neyi fark ettim bahar ya geçen dışarı çıktık ya koca kaç saatte 1 kere meme istedi sıkılıyor çocuklar evde memeye paçaya dadanıyırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…