Elif kuzuma geçmiş olsun üşümüş tür canım yaBu arada bu yeni başlayan diziye denk geldim bu gece..bir zamanlar Kıbrıs idi sanirim.adi.. ayy Allah cok etkilendim yaa..uzun zamandir bi dizi boyle etkilememisti..uzun zamandir tv bakamadigim.icin de olabilir tabi bu durum
Bu arada (ikide bir bu arada yazdigimin farkindayim ama neden bilemiyorum) neyse bu arada bu arada ben cok yemek yiyor cok uyukluyorum.kizlar ya durduramiyorum kendimi..acaba depresyon mi bu nedir ya kilo aldim iyice beni biraz yuhlayin belki utanir yemem
Boyle uyumayınca cok yoruluyorum birde sinirli oluyorumki sorma. Bizim ev sicak ama gece ustunu aciyor acaba gaz mi yapti ne bileyim ya valla distende olabilir ama bilemiyorumAyni durumdayiz..eli yuzu buz gibiydi bi de bizim.. ev de sıcak anlayamadim.korktum.atesi cikacak diye.agliyordu calpol verdim.Sonra terledi vs uyumuşuz. Noldu yine bu yavruslara ya
Paça sevdalısı bu kızlar benimki memesiz nefes alamıyor sürekli memeGunaydinlar bizde gece donduk durduk gazda var anlamadm ya gunduzde pacama yapisiyor simdi uyandi.bana yapisiyor ya coook uykum var
Ay yemin ediyorum kaç gündür aklımda S Sonsuzsukurler bacım bi ses ver ya iyiyim de yeter aklımda bin senaryoS Sonsuzsukurler bacım Allah aşkina ses ver..aklima kotu kotu seyler geliyor..insAllah hepiniz iyisinizdir
Sorma dönmem Allah dedi yerinden bir milim ilerlemeden büyüdü karnımdaAsyaya bak sen daha anne karnında ters dönerek başlamış yaramazlıklara
Evet ya sonucunda bana yaramaz bir tosuncuk verdi
Bende basta yiyip gittim ama aksam 6ta midemde bişi kalmadısuni sancıyla doğmazsa sezeryan yapılıyormuş meğer onu da orda öğrenmiştim
Geçmiş olsun ervaya üşütmüş belli ki
Bizim düzenimiz yok cherry çok fazla meme emiyor yemekten kalkıyoruz salonda hemen meme istiyor sıkıldıkça memeGünaydın kızlarbirşey sormak istiyorum şimdi bu bebişler yemeye içmeye başladıya siz gündüz mama ya da anne sütü kaç kez veriyorsunuz? Günde kaç öğün yiyorlar
Canim benimkide mama yiyor ardindan kahvalti sonra uyaniyor mama iciyor ardindan meyve komposto vs. Yatiyor uyaniyor tekrar mama sonra yemek sonra gecede mama iciyor yoksa acikiyor uyumuyor valla. 1 bucuk yastan sonra gunduz mamayi azaltmayi dusunuyorum ama geceyi nasil cozucem bilmiyorumDuru emmiyor ama hemen hemen size benziyor sanırım. Sabah kahvaltı ediyor uyumadan önce mama içiyor yatıyor. Öğlen yemek yiyor 1 saat sonra elma hurma ezip veriyorum. Sonra tekrar mama içiyor bazen uyuyor bazen uyumuyoraksam yemeği yiyor en son 8-9 arası yatmadan önce mama içip yatıyor. Gece kalkmayı bıraktı ama zaman zaman acıkıp uyanıyor bir defa o zamanda mama içip uyuyor. Ya bu mamayı daha ne zamana kadar vericez çok da seviyor mamayı
Beni hamile iken gören 10 kere doğurmuş der hoş şimdi de öyleyim yaSabah ilk iş açıp okudum hemen kuzum benimmaşşallah sana, sakinliğine, pozitiftiğine doğumdan az bi süre sonra denize gitmiştin Asya yı alıp tek başına. Nasıl cesaret etmiş bravo demiştim. Arabasında uyuyor yüzmeye gidiyorum pusette örtü hareket edince geliyorum yazmıştın. İlk bebek bu sakinlik bravo demiştim
Ya babasında da durmuyor hatta esim gelince iyice bana yapisiyor sinir oluyorum cocukla guzelce oynamiyor öpüyor cocukta sikiliyor istemiyor onuPaça sevdalısı bu kızlar benimki memesiz nefes alamıyor sürekli meme
Benim mücadelem 7 saatlik falandı senin gibi aylar olsanapardım bilmem aslan anne beinatla şimdi dogurmayacagim diyenlerden biri de sensin demek jade, ama maalesef kaçış yokkk. lepiska sacli, pamuk prenses Asyamiz iyi ki doğmuş, tatli kuzucuk.
Beni hamile iken gören 10 kere doğurmuş der hoş şimdi de öyleyim yaçok kasmadan büyüyünce daha rahat gibi ne bikeyim
Ooo ne denizlere gitti Asya hanım 3 aylıkken başladı ama yok bacım tek hiç gitmedim ben tek başıma cafeye gidip oturmam utanırıım
Amin miss teyzesi hepsinin bahtı güzel olsun sağlıkla güzel günlerini hep birlikte görelimJadesi iyi ki doğmuş akıllı, güzel, minnoş kuzumuz annesine, babasına güzel bir evlat olsun, sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
Bizimki de kafayı taktı mı unutturmak zor oluyor inatvar yapılarındaKızlar benim oğlan mı böyle takıntılı sizinkiler de de var mı ya. Şimdi de tutturdu perdenin korneşinde bişey gösteriyor yaklaştırıyorum gitti diyor indirince ağlıyor parmağıyla orayı göstere göstere ağlıyor valla sinirim bozuldu oyuncak oynuyorduk güzel güzel döndü bir anda oraya taktı kafayışimdi çıktı koltuğa oraya uzamaya çalışıyor ağlayarak. La havleee
1 Nisan gecesi 1 de doğdu kuzumJade sen bugun mu doğurmuştunbaya heycanlı ve güzel bir doğum olmuş hoşgelmiş dünyaya Asya güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah
Komando olarak yaşamak için yürümeyi reddediyor
Sağolasın canımGüzeller güzeli pamuk Asya iyi ki doğmuşsuniyi ki ailene grubumuza neşe olmuşsun sağlıkla nice güzel yaşların olsun inş
Ahahahah ya kıyamam nasıl bezdiriyorsaZeynepte Ayşeye kızdığında ne olacak keçi burcu işte keçi Ayşe keçi Ayşe diyor
Yok babasına gidiyor Asya hanım şükür neyi fark ettim bahar ya geçen dışarı çıktık ya koca kaç saatte 1 kere meme istedi sıkılıyor çocuklar evde memeye paçaya dadanıyırlarYa babasında da durmuyor hatta esim gelince iyice bana yapisiyor sinir oluyorum cocukla guzelce oynamiyor öpüyor cocukta sikiliyor istemiyor onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?