2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy benim de en sinir oldugum seylerden biri..hazirlanip cikamamak sakin kalmak güc zaten binbir güçlükle hazirlaniyoruz ama vardir bir hayr diyecegiz canim napalim...paçaya yapışma hep var canim.bak yatmadan once un kovasini devirdi mesela hangisi kolay büyüyor..birak ev tozlu kalsin..ev tozunda ne mikrop olacak? Karya daha mini mini bir bebel..anliyormus gibi yapsa da anlamiyor ki daha hic kizma ona aslında seni sinirlendiren eşin olmuş..boyle zamanlarda gıcıklık etmeseler nolur yani nolur ama olmaaaaazzz..hazır bulmusum ugrasmadan birakir miyim diye kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor herifler
Tasındik derken evi mi tasidiniz sonsuz? Yoksa gecici bos mu biraktiniz? Ah bilmez.miyim.. ben de kv de kaliyorum badana sonrasi..keske biraz bekleseydiniz badana icin..tam bahar ciksaydi..yagmurlar bitseydi..bi de camasir suyu sonrası boya tutmuyor.cok zorluk oluyor.
Hasta mi oldu cocuklar canim.
Geçmiş olsun nasillar simdi.
Rabbim sifa versin insallah
Uyumuyor mu elif hala.
Güneş de dun gece 1 bucukta uyudu sabah 9 kalktik.
Daha iyiyiz canım.biraz mizirti var..ama disten herhalde..
Hadi guzel adimlarin olsun..hayirli olsun Almila sultan

Sevdikleriyle saglikli huzurlu zun bir omru olsun gulec yuzlumun

Vallahi ben de boşanacam senden diye çok dedim nereye boşanıyon 3 çocukla dedi bana gıcık bir ara üvey annesi gibi hissettirdi baya baya hele sarılık olduktan sonra.
Aman boşver unutalım gitsin yaşandı bitti saygısızca diyelim büyüttük öyle yada böyle belki onların da haklı olduğu yer vardı diyelim

Bizimki şimdiden öyle her gidenle kapıda ağlıyoruz dışarı çıkmak için. Sabahları arkamdan ağlamayan çocuk ağlamaya başladı ben de çıkıcam diye Bir iki çıkardık bunu parka kv gile vs iyice öğrendi kapıdan bir yerlere gidildiğini adda adda diyip duruyor. Balkonda pusetini görüyor adda diyor yaz gelsin parktan toplarız artık ipek böcüsünü
2.ne zaman bu arada senin bence gitme ona Bergüzar korel de 2.yi bizimle beraber yapmıştı şimdi 3. Ye hamileymiş ya hadi darısı başınıza
Yaa bugün görünce ben de çok şaşırdım ama sevindim de bir yandan inşallah kızı olur 2 oğlu vardı diye bana noluyorsa

Ya zaten Karyam akilli cok şükür sorun bende malesef :)

Benimki uzanıp kapıyı açıyor iyi mi susam kolunu indiriyor pıt açıyor sıpa. Üstten kilitliyorum artık tutmasak uçacak napacan acaba dışarda minnoş
Sabahki korneş takıntısı da çözüldü şyah stoperleri istermiş çıktım aldım verdim eline bir iki baktı etti kaldırdım şimdi yine bakıyor gösteriyor ama ısrarcı değil şükür

Papatya, melisa çayı gibi sakinleştirici çaylardan hiç denedin mi canım? Kızıp bağırınca insan sonradan çok üzülüyor. Sabah ben de bir sinirlendim eşim tenefüse çıkmıştı koşarak uzaklaştım oğlanın yanından oyuncak bırakacaktım kapıyı tekmeledim sinirimi boşaltayım diye nasıl ağrıdı o da o oldu pambık gibi oldum geldim yanına kuzucuğun.

Ahh miss ahh... bi yandan aglayip bi yandan kirkirdedim.. esim noluyor ya diyor..canim goktugum o kadar güçlüsün ki...boyle bir anneden ne dogacakti boyle guclu bir cocuk tabi ki

ALLAH BAHTINI GUZEL ETSIN

Kendine zaman ayir kendin için birşeyler yap, artık çocuğun büyüdü. En ufacık bir boşluk bulduğunda, evi detaylı temizliyor ekstra işler çıkarıyorsun. Çok gelen gideninde yok sanırım. Biraz sal işleri. Boş vakit bulduğunda kendine ayır. Al karyayi çık bir hava al. Duş al makyaj yap, spor yap, ne bileyim neden hoslanirsan. detaylı temizlige ayiracagin vakti, kendini iyi hissetmek için kullan.

O günü hatirliyorum yazmıştın

Ya cnm inan detayli temizlik flan kaldi zaten 2 haftada 1 yapabiliyorum. Suan karya gunduz 1 er saat uyuyor onlardada mutfagi toplayip ortaligi toplayabiliyorum gerçekten yavas miyim bilmiyorum ama detayli temizlik flan yapmıyorum anca kahvalti yemek hazirla cogu zaman esim disardan söylüyor sadece karya ya yapabiliyorum. Annem gelmisti biraz pratik ol yavassin diyor sanirim yavasim dun esimde soyledi dogradigim patatesleri sekilli flan firin tepsisine diziyordum ya at gitsin bahar napiyorsun dedi hakliydida ne bileyim arada boyle seylerede takiliyorum. Karya uyanikken zaten hic birsey yapamiyorum. Temizlik yaptigimda rahatliyorum ruhum huzur buluyor sanki ama birgun daginik kalsin biryer çıldırıyorum. Yani diyorsun ya saçına fon cek orn. Ogün ben saçıma fon cekip makyaj yapip bir yer daginik kalsa yinr mutlu olmam. O yer dağınık kalmayacak anca oyle mutlu olurum. Boylede takintilarim var iste.Rabbim yardim etsin ne diyeyim.
Sagol

Adam garantilemis hey yavrum heey güzel karım beni bırakamasın ne ederim demek istememis diyememiş 3. Istemis aynı sey demek ona göre işin şakası bir yana hepimiz tartıştık eşlerimizle o dönem.. ben bir defa o kadar açım erva hic durmuyor ama süt yok..uykusuzluk açlık diyetler falan bitmişim.o zaman duydum.ki tavuk süt yapıyormus.denedim hakikaten doğru.neyse tavuğu oyle böyle pisirdim firinda.bütün tavuktu.esim de annesine indi bisey goturmeye mi ne 5 dklıgina dedim çabuk gel sen kıza bak ben açım.ben oyle dememisim git otur demisim. Telefonu arıyorum kv min kapali.esim telefonu evde. Cildirdim.kiz hic durmuyor.o donem bikmadan 14 saat aglardi 30 dk falan gelmedi bu.herneyse tavuğu cikardim firindan ama nasil zorlukla.dusunsene 1 tavuk ne kadar agir olabilir? Ama ben o kadar takatsizmisim.iste.. hic tabaga falan koymadan basladim ayaktan tepsiden yemeye.erva kucagimda ayakta dikilerek yiyorum.oturunca basıyor narayı.cam da açık hava sicak.erol taşın tavuk yemesi de neymis derdiniz görseydiniz.bogulucam yerken sütüm gelsin diye bütün yutuyorum nerdeyse.geldi mi bana bi sinir krizi..bu geldi..ben actim agzimi kapadım gözümü..ya ben tavugun vakti var saniyordum özür dilerim diyor. Dese nolacal attı ben salter bi kere.. ben acim diyorum anlamiyorsun.. benim sütüm yok. Nolacak baksan kiza iki lokma yesem.sinra git nereye gidiyorsan..cumleler masum ama ses cokcooooook yuksek.agla agla mahfoldum..bagirdim bagirdim mahfoldum. Cam acikti ya herkes duymustur..simdi dusununce nasil da utaniyorum hele Ali napti acaba? Onu hic hatirlamiyorum ama bizim yanimizda degildi bi onu biliyorum.muhtemelen sindi bi yere. Ben o stresle nerdeyse yarim tavuğu ekmeksiz yemisim.ciddden sut yaptı.erva doydu ben uyudum. Sutum vardi ama yetmiyormuş.doktor alerji mamasi basladi da rahatladım.cunku sonra tavuk bile dokunur olmuştu. Demem o ki evet eşler bizi cok kızdırdı ama mesela bazen ben de ölçüsüz davranmis olabilirim
Ama ölçecek durumda da degildim..lohusaydim..kolay mi?
Doğum hikayesi 1 tane de lohusalik hikayeleri hiic bitmez

Çok geçmiş olsun canım şükür ki bişey olmamış
Gördüm ya dersin genç kız öyle bı havalarda ipeğim aynen haydo da el tutmuyor eşim hür general diyo dışarda çocuğumun bin tane lakabı var ya
Bende başlasam ne güzel olur ay tekrar bak hiç yakıştı mı sana aslan annesisin sen
Senin gibi aslan gittim kedi döndüm saldırıya uğramış kedi
Ayy nefessiz okudum biz goktuga derken sen de savaşçı çıktın ya miss o minicik bebiş şimdi uzun boylu bir delikanlı olma yolunda ilerliyo maşallah mor bulutlar mi Allah seni narkozu iyi vermişler kafa yapmış sağlıkla büyüsün kuzucuğumuz

Güne bombastik basladım bak lohusa hikayesi gelince aklima ne 3.su sekerpare kendine gel ve bu fikirden yavaşca uzaklaş dedim

Günaydın
Günaydın canım
Aman boşver şekerim büyüt sağlıkla kuzularını hayat kısa tadını çıkarmak lazım
Sabah sabah zırıltı dolunca beynime benim kızlar gibi ne gereksiz şey şu çocuk dedim

Savaş gibiydi valla canım dopumuydu sonrasıydı halen harp ediyoruz gerçi sağolsun oğlanla
Seruma sarı bir sıvı enjekte etti benim kafa bi milyon oldu kız bu uyuşturucu kullananlar da haklıymış be ya dedim o sıra o kadar garip ki nerde olduğunu biliyorsun ama bilmiyorsun gibi de rüyayla gerçeklik arası. Bulutlar sünger gibiydi bir de mor rengi çok tatlıydı

Kızlaar günaydın. Bugün enerji dolu uyandım çünkü sabah 7.30 da uyanan kızı 8 e kadar emzirerek ederek yatakta tuttum sonra da babası aldı götürdü. Saat 9 gibi geldi yumurtadan başka ne yediriyim diye ayy kahvaltısını da mı yaptırıyorsun sağol dedim Peynir ve salatalık dedim. Gittiler saat 10 gibi baktım ipek in uyku saati geldi bunlardan hala ses yok getirmedi bana. Uyku müziğini açmış dinletiyor. Dedim kendi uyutacak herhalde ben de çıkmiyim beni görmesin uyumaz yoksa. Geri yattım hiçç işime geldiğinden değil sırf çocuk uyusun diye baktım saat 10.30 ipektoşun hala sesi geliyor. Kalktım artık. Gerçekten uyuyacak gibi değildi. Şimdi daha uyutmaya çalışıyorum. Eşim de mutfakta bize çayı koymuş ipek in kahvaltı bulaşıklarını ve gece bi biberonlarını yıkıyor bugün premses günümde miyim neyim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…