2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın demek için biraz geç kaldım galiba bugün saat 8:45 te uyandık wuuuu dedim öğlen olmuş sanki dün gece eşim erken yattı gece Zeynep yanımıza gelmiş seninle uyumayı özledim anne deyince kıyamadım aldım koynuma sonra da Ayşecik emmeye kalktı ama beşikte Bi türlü uyumayınca onuda aldım yanıma eşime yer kalmadı oda salona geçti miss gibi uyumuşum kızlarımlaşimdi de keyifli bir hafta sonu kahvaltısının ardından toplanmamış bir masa ve savaş alanı gibi mutfak manzaralı çayımı içiyorum

BKGK baharcım ben de pratik biri olduğumu düşünürdüm ama burdaki anneleri gördükçe çok elim yavaşmış diyorum kızlar maşallah diyim sizi de hayat şartları böyle yaptı farkındayım
Şimdi belki burdaki çoğuna saçma gelecek aman onlar da konulur muymuş diyecek ama ben mesela soğanı rondoda doğruyorum bolca sonra buzluğa atıyorum. Yazdan sırf ipek e hazırladığım yemekler mevsiminde olsun diye krmızı ve yeşim biber doğrayıp koymuştum. Bunlar hazırken yemek yapması 2 dk falan alıyor. Bi de mesela ıspanağı dondurulmuş alıyorum. Yıkamakla uğraşmıyorum. Nohutu fasülyeyi haşlayıp buzluğa atıyorum. Pazar gününden havucu kara lahanayı rendeleyip doğrayıp kavanozluyorum. Hızlı salata yapmak için. Yeşillikleri yıkıyorum. Yani bir şekilde hayatı kolaylaştırmanın ve hızlı yemek yapmanın yollarını arıyorum. Bu arada ben pek kullanmam yemeklerde ama sarımsağı kıyıp kavanozlayan limonu sıkıp buz kalıplarına koyanlar bile var. Belki sen de bu şekilde biraz daha kolaylarsın

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah karşı tarafta da yoktur çok önemli bir şey. Kaza bu işte 1 anlık mesele tekrarı olmasın inşallah
Karşı taraftada çok önemli bir hasar yok dalgınlık işte göz göre göre gelmiş çarpmış Rabbim beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun dünürcüm nazar mı değdi size ne oldu ya
Aman neyimize nazar değecek dünürcanım ama işte var bir uğursuzluk üstümüzde Rabbim beterinden korusun
Çok geçmiş olsun canım benim kolay mu stres olmuş ya
Saol canım evet stres yapmış baya karşıdaki de gencecik bir delikanlı sonra da ona üzülüyor yardımcı oluyor kolaylık sağlıyor falan Rabbim beterinden korusun
Ah çok geçmiş olsun Allahım beterinden korusun ciddi bir hasar yok değil mi eşinin stresi geçer bi iki güne iyi ki ona bişey olmamış
Yok canım ön tampon değişecek bununla geçmiş olsun karşı taraf genç bir delikanlıymış dalgınmış eşim anlamış çarpacak diye kornaya basmış baya bi ama kaçacak yerinde yokmuş durmuş beklemiş artık çarpsın diye
Ayy ayşede bana yapıyor boynum göğsüm heryeri mi kabartıyor bide o tırnağın ucuna kadar getirip öyle bir çevirerek sıkıyor ki bide yüzünü buruşturdu yor çok canı acıyormuş gibi bende öyle yapacakmışım öyle yapıncada gülüyor eşeeek
Hay Allah üzüldüm canım ya..ama bi yandan sevindim cok şükür bisey olmamiş..Allah beterinden korusun..sadaka verseniz cok güzel olur canım..gecmis olsun.
Aynen canım ya eşim arabada sürekli bişeyler taşır gördüğü çoluk çocuğa verir özellikle Cumaları namaza gelene gördüklerine falan onlar korumuştur diyor.
Zeyay1420 onunla geçmiş olsun , cana gelmesin de . İlla sıkılır canı ama olsun sağlık olsun tek
O anın stresi var üstünde korna çalmış farketsin diye ama karşı taraf dalgın olunca kapıya vuracağını durmuş beklemiş tampona vurmuş. Bununla geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun

Valla kaldı ben sabır timsaliyiö her şeye hayırlısı derim normalde ama yaştan mı annelik ten mi bilmiyorum bende ters aksi oldum baya kimlere neler etmedim arkadaşlarıma bile anneliği e yapılan esprilere hele tırnak çıkarıyorum hele espri kaldırmıyor o yanım

Saol canım evet çok şükür bununla geçmiş olsun

Benim var hırkam ama giyip anneliği devam ediyorum mesele hırkada değil şekerparem annelik te vakit yok lüks yok

Soğan ve sarımsak dışında bende hepsini yapıyorum hatta dondurucu hayattır benim içiB ben yazın biber fırında kızartıp poşetlere koyuyorum kahvaltıda çıkınca taze halinden de güzel oluyor ve çokça güveç Taze fasülye yapıp kaRnıyarık sebzelerini kızartıp ya yazdan koyuyorum birde köz biber patlıcan yapıp koyuyorum bu sene kurtarıcımdılar hep belki bilenlerde vardır Antep’te sebzeler Doğranıp kurutulur ve haşlanıp Kıymayla kavurulur yenilir belki 10 peşet sadece o sebzeleri haşlayıp koymuşumdur annemle hızlıca yemek hazırlamak için
bunlar pratik cidden ve ekonomik de oluyor baya

Bir küçücük aslı kuş varmış ben asyaya hep böyle şarkı söylüyorum o geldi aklıma

Ay bizde de 2 gün önceoldu gece Asya uyumadı konuştu dedim ya eşim sabah aldı gitti ben 11 e kadar uyudum asyayı uyutmulş evde kokular var dedim kahvaltıyı hazırladın heralde güveç yaptım dedi sonraasya hanım uyandı ben onu emziriyorum kahvaltı hazırladı cidden prenses gibi oluyor insan Ahhh Allah razı olsun eşe destek olan eşten

Aman kızına vakit ayır karın değil mi ya doyar elbet

Ahh bunla geçmiş olsun tekrar Ayşe hanımda mıncırıkçı ha gece emerken bile yapıyor uyku arası öyle alışkın

kiz ne ettin, çocuğu uyuturken şıp şıp gözlerimden yaşlar akiyor. ben beceremedim dedigini dun gibi hatırlıyorum. senin gibi cevval biri de bunu derse, iste lohusalık nelere kadir.

iyi ki doğmuş Göktuğ, gülen yüzüne hayranım. severim ben onu

ohh yakışır dünürüme.. bugun de olsun yarin da olsun, her gün prenseslik günümüz olsa ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…