2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi susam ben de soğani bazen fazladan yapip buzluğa atiyorum cok iyi oluyor biber domates bezelye barbunda bamya patlıcan misir koymuştum..kolaylık cidden.. marulu ben de fazla yikayip suzduruyorum kolay oluyor.ama bacııimm havucu rendelemek nedir ben şooookk yaa niye demiyorsun bu kolaylığı daha önce sen bakiyim nasil yapiyorsun? Yaglayip mi suda mi bekliyor karar miyor mu? Limonluyor musun yoksa? Nasil nasil nasil aydinlat beni buzluga degil di mi normal dolaba diye anladim ben ama

Bu arada sizin de gözleriniz yaniyormu sogan doğrarken ahanda bele ağlıyorum adım nazlı geline çıktı.kv yanimdaysa dur simdi senin gozler mahfolur sogani ben dograyim diyor genelde. Dograyicidan dogruyordum ama kv kizim sekli guzel olmuyor boyle dedi hevesim gitti. Ee minnak dogramak da görmeyen aglak gozle cok zor ama oyle boyle yapiyorum.agzima kibrit koydum su actim agzima bir lokma attim falan ama ise yaramadi.tek ise yarayan yöntem sogani sogutup kesmek.hadi kışın balkonda ama yazın dolaba mi koyayim? Aglarsam aglayim.diyorum.
Duyduguma gore sinuziti olanlarin gozu yanarmis..doğruluğu nedir acep

Verilmiş sadaka korur derler..korumus iste.. ne mutlu sana böyle güzel kalpli bir eşin var.. nee az kaldı böyle insanlar ne iyi bir aileden kız alacagim oglumun kayinvalidesi pamuk kalpli diyordum meger kayinpederi de öyleymiş isin esprisi bi yana Allah sizi birbirinize cocuklariniza bagislasın canim benim..Allah nazarlardan kazalardan korusun..

Benim var hırkam ama giyip anneliği devam ediyorum mesele hırkada değil şekerparem annelik te vakit yok lüks yok
Dogru dedim.baljadem..seni ruyamda gördüm..az biraz sıkıntılı gördüm.insAllah tam tersidir jademcan
misskokulumm operasyon iyi gidiyor, keki biz bayıla bayıla yedik. kendi pek hoslamasaz soslu şeylerden. bugun de baska birsey yapacağım diyordu, du bakalim. gidip bir ara gaz vereyim.
Ooo minnos asçılar işbaşında annemler de benim yaktigim yemekleri bilee ohh yanmasina ragmen miss gibi diyerek babamla ikisi kapısarak yerdiler o kadar heves ederdim ki ellerine saglik minnoslarin..benim.gibi yakmamislar bile yaslarina gore büyük basari

Allah razı olsun gerçekten. Ben de ona karşılığında tava böreği yaptım. Çok sever börek çörek tarzı şeyleri
Aman kızına vakit ayır karın değil mi ya doyar elbet
Ayneeen katılıyorum. Genelde eşim mesaiye kaldığında veya yiyip geldiğinde ne varsa yerim en kötü yoğurt falan yer geçerim çocukla ilgilenmek varken ne gerek sonra ipek uyuyunca çayla bişeyler atıyorum daha iyi oluyor
Havuçları rendeleyip kavanoza koyunca 1 hafta dayanıyor. Hiç bişeye gerek yok. Ben de kayınvalidemden öğrendim o da çalışan bir kadın olduğu için öyle yaparmış. Karalahanaları tuzla ovup limon sirke koyup öyle koyuyorum ama havuca bişey gerek yok. Bu arada soğanları ben şu ipli doğrayıcı ile doğruyorum onunla o kadar kötü olmuyor ayrıca olsa da ne olacak midemiz mi beğenmeyecek benim de gözlerim çok yanar iki gözüm iki çeşme akar hatta robottan çekene kadar bile yanıyor veya yanımda biri soğan kavursun hemen yanar. Tek çare doğrarken doğrama tahtasına sirke sürmek ama o da hafif sirke tadı bırakıyor soğanda

Kışlığa yapılan barbunya bamya börülce fasülye onlar zaten kışlık hazırlığı benim kastım onları hazırlarken bile gereken soğan biber domates tarzı şeyleri koymak. Onlar da olunca yemek pişirmesi dakikalar alıyor. Bi de iyi bir düdüklü tencere. Ben çocuk yokken bile işten eve gelir gelmez mutfağa girer hepsini düdüklüye atar ağzını kapatırdım üzerimi değişene kadar pişerdi. 7 de eve geldiğim için bunlar kritik oluyordu şimdi pandemi sağolsun 18.15 de geliyorum

Bende soğana göre değişir o kuzum genelde yaşarır soğan bu nazlılıkla ne alakası var

Ben de yanyana sarılarak uyuyacamız günlerin özlemini duymuyor değilim nuriyecim ama sanırım ona daha çok ister
Aynen ne temizlik yapılmıştı hastane odasında maskeyle doğum maskeyle emzirme eşim maskeyi bir dakka çıkarttıtmamıştı bana üstelik doğumda üşütmeden kaynaklı bir öksürük kaptım 40 gün öksürdüm sürekli evde de maskeyle dolaşmıştım çocuğa bir şey olmasın diye o Allah’ım ne günlerdi ne zor günlerdi bu günümüze çok şükür
Gece uyanıp oyun oynamak istiyorlar aslında nasıl bir bünyeleri var o kadar az uykuyla nasıl dayanıyorlar onu da anlamış değilim hoş
Günaydın herkese kızlar
Yine geriden gelerek tünaydın diyeyim Susamcım
Nasıl oldu gelinciğim kayınçomuz üşüttüler sanırım kuzular kıyamam canlarıma
Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum şimdi bu bebişler yemeye içmeye başladıya siz gündüz mama ya da anne sütü kaç kez veriyorsunuz? Günde kaç öğün yiyorlar
Atacık sadece uyurken mama içiyor önce emiyor sonra açlık derecesine göre 150 cc mama içiyor şu sıralar günde bir kere uyuduğu için gündüz bir kere mama içmiş oluyor gece 10 gibi yatarken içiyor Şu sıralar saat 1:00 gibi uyanmadan mama veriyorum sabaha karşı tekrar mama içiyor uyanmadan verebilirsem kendimi Şanslı hissediyorum
Taktılar mı takıyorlar şu sıralar bizimkisinin de perde takıntısı var unutmuyorlar da değişik bir hafızaları var Allah’ım esirgesin öperim gülen suratımı
Ben bir yıl daha devam sütü vermeyi düşünüyorum içinde bir sürü besleyici vitamin var ne kadar ekli daha yeselerde Mamadan aldıkları vitamin başka üstelikte seviyor benimkisi mamayı duru gibi
Keçi burcu iyiymiş sorana öyle deyim ben
Sağolasın Yeşim teyzesi ellerinden öpermiş
El öpeni bol olsun Asya kuşumun keçi Meci bayılıyorum onlara ben
Baharım zor şeyler yaşamışsın kar ya da zorluyor seni Allah’ım güzel günlerini göstersin inşallah böyle böyle büyüyorlar işte bak bir yaşları oldu Allah bizlere de sabır versin kızmadan bağırmadan öpe koklaya büyütmeyi nasip etsin
Ah kuzum ne zor olmuş sonrası ama kanamanın çok olmasını ben kan sulandırıcı iğneye bağlıyorum aslında benim doğumdan bir gün önce kesilecekti fakat ben o bir gün önce bekleyemediğim için iğnenin etkisi henüz geçmemişti ama sen artık 40 haftaya girerken neden kesmediler onu anlamadım yani o yoğun kanamanıncanız çok sıvı akması ile alakalı olduğuna bağladım ben çok şükür ki hanım ayağayı sağlıkla kucağına aldın Sağlıkla güle güle mutlulukla büyüt güzel günlerini görün inşallah
Ah canım ne diyim bir atasözü var aslında bazen işler ters gitti mi hep onu düşünürüm “BAZEN BÖYLE OLUR KİŞİ, MUHALLEBİ YERKEN KIRILIR DİŞİ” Bir çok muhallebi de çok diş kırmışlığım vardır ama yine de senin güzel kalbin iyi düşüncelerinle Sonunun güzel olacağını mutlulukla sonuçlanacağını inanıyorum sadece hayat bir çoğumuz da sen de dahil gümüş tepsiyle sunulmuyor o kadar bizlerin daha fazla mücadele etmesi daha fazla kırmalaması gerekiyor demekki Allah’ım yardımcınız olsun inşallah o iki güzel kuzunun yüzüne baksın işleriniz rast gitsin
Şükürm seni çok merak ettim ben de hep geriden geliyorum çok takip edemiyorum okumaya çalışıyorum oku oku bitmiyor alıntılıyorum sana sevgilerimi gönderiyorum güneşi ve Umut’u öpüyorum her şey güzel gönlünce olsun canım benim

Canım Allah kavuştursun ne yapacaksın artık evin yuvan eşinin yanı sen de üzgün olunca ister istemez Almilaya yansır onu hissediyordur daha bir huysuz oluyordur yine gidersiniz onlarda gelirler Allah canlarınıza sağlık versin de tek biz de idare ediyoruz çok şükür doğum günümüze az kaldı hafta sonu onun hazırlıklarıyla koşturmaca her zamanki gibi
Canım çok geçmiş olsun trafikte acayip kontrolsüz güçler var sen istediğin kadar dikkatli ol sağdan soldan geleni Kontrol edemiyorsun canımıza bir şey olmasın Allah’ım korusun
Ben bi doğurdum aktifleştim yardımcı olduysam ne mutlu bana ah hatırlıyorum ayak muhabbetini hatırlıyorum benimde şişmişti demiştim sana da geçiyor diye geçti gitti de 1 sene oldu be
Benim ayağımda dördüncü günde şişmişti Allah’ım davul olmuştu çoraplara sığmamıştı çok şey yaşamışız ya şimdi söyleyince hatırlıyorum Rabbimin bu gününe hamdolsun yavrularımızın canları sağ olsun
Ah kuzum ne kadar çok iyi yapmışsın göktuğumuzu getirmişsin Anneli babla ablalarıyla musmutlu güzel günleri olsun yarınları olsun doğum zamanınızda çok iyi hatırlıyorum benim de kaşıntılarım yeni başlamıştı sen de çok çekmiştim biliyorum hastane süreçlerini hiç unutmuyorum şimdi diyorum krallık günlerimiz verene hamdü sena ağlar olsun
Gerçekten çok rahattı yahu kanser eder adamı ikinci de ona gider miyim bilemem . Bakalım o günleri görür müyüm a
İnşallah görürsün kuzum yakışıklı bir erkek kardeş getir Sena’ya
Vallahi mis mis gibi bakar Duru’ya da göktu ya da Allah’ın bebelerimizi İyi kalpli merhametli insanlarla akraba etsin biz de görelim inşallah
Ya ben hala lahusa gibiyim gecmedi gitti
Geçecek kuzum oda geçecek ama en güzeli bebelerin her anını doya doya hissede hissede anı yaşamak çünkü bir yılda inanılmaz büyüdüler çok hızlı büyüyorlar geriye baktığımızda onlarda ne kadar kaliteli zaman geçirdiğimiz nasıl anılar biriktirdiğimiz kalacak ev temiz olmuş pisi olmuş çocuğun umrunda bile değil çünkü çocuk için önemli olan onunla nasıl vakit geçirdin onu nasıl eylediğin nasıl oynattığın kalacak.
Ben de öyle diyecektim de ev dağınıkken öyle de yapsam kendimi rahat hissedemiyorum diyor ne diyelim Bugünlerde geçecek işte öyle ya da böyle
Saç çekmeden olur mu Aaa benimki tel tel ayırıp çekiyor bide daha çok acısın diye sıpa
Ya ben saç çekmesine de bayılıyorum adaşım yatarken bir eli benim saçımda bir eli babasına saçında adam zevkten dört köşe nasıl mutlu oluyor nedendir oturup biz de gülüyoruz onunla

Yine girdim rüyalarına iyiyim şekerimparem bin bin bin şükür halimize tersi çıkar diyelim hepimizin mutluluğu daim olsun

Ay bende hep geöiştiririrm kendim olunca ne benziyoruz

Yaa ne güçsüz hissediyordum o dönem kendimi. Kadının en savunmasız, zor zamanı gerçekten geçti gitti sondu şükür diyorum artık
misskokulumm operasyon iyi gidiyor, keki biz bayıla bayıla yedik. kendi pek hoslamasaz soslu şeylerden. bugun de baska birsey yapacağım diyordu, du bakalim. gidip bir ara gaz vereyim.
Ohh hadi afiyet olsun bol bol foto da çekseydin hatta story atsaydın bize insta da kızına da gösterseydin çok işe yarar

Bu arada arpacık geçer gibi yaptı geri geldi yine ya Aaa neden gitmedi bi türlü tam geçti demiştik halbuki diğer gözündeki gitti diğer göz kaldı yine
Yaa neden oluyor ki acaba bahara karşı bir alerjik durumu falan mı var o tetikliyor ki? Aile hekimi de bilir belki pazartesi göster istersen bir canım

S Susam_tanesi Zeyay1420 Jadesi premsesliğiniz daim olsun canlar ben dinlenmiş kadar sevindim vallaişte mutlu kadın mutlu ev yani tüm erkekler yapsa nolur sanki
benim adam da ilk çocukta yapardı öyle şeyler ama sonra göremedik şimdi bir iki dürttüm kaldırdım ama nafile benim oğlan durmuyor ki eşim de kızları uyandırıyor kıyamıyorum ben 7 de uyanınca 8 e kadar yatakta oyalıyor um sonra mutfağa geçip kahvaltısını yaptırıyorum falan haftasonu bari 9 da uyansınlar istiyorum.

S Susam_tanesi taktikler şahane canım uzun mesai çalışanlar için dondurucu ve böyle pratik fikirler hayat kurtarıcı gerçekten. Salatayı tamamen haftalık yıkayıp kurutup doğrayıp tupperlara koyanlar var taptaze oluyormuş. Dondurulmuş ıspanak olduğunu hiç bilmiyordum yalnız çok mantıklıymış
Ben de çok koyarım dondurucuya bişeyler bezelye doldurmuştum yeni bitti az kaldı bu senekilerin çıkmasına.

Eve daha yeni cikiyorum çaki paten sürdü Haydo peşinde dolandı yoruldu arabasında uyuttum sonra takıldık aşağıda kızlarla bir de güneş var nasıl aman Allahım eve bı geldim Haydo kararmış benim bilekten aşağısı kararmış kızım zaten esmer çok belli olmadı onda en sevdiğim havalar bir ay sonra Urfa'nın 60 dercesinde eriyip biterim artik salin bebeleri çayıra çimene ohhh nasıl algıları aciliyo ev ortamından çıkınca sizler naptiniz nasıl geciyo

Bende aynılarını yapıyorum ek olarak poğaça borek kek yapınca onlarda da buzluğa atıyorum akşam çay yanına 3-5 tane çıkariyorum güzel oluyor

ohhh misss gibi d vitamini. bronzlasmis haydo da daha bir çekici olmuştur.

ben de sabah baktim ilk uykusunu yapmıyor, bir de güneş var, de hayde dedim. attık kendimizi dışarı. sabah daha erken diye cocuk da yoktu, parkta salladım da salladım, sonra uykusu gelir gibi oldu. indirdim, ellerinden tutup yürüttüm.. oraya buraya bakmaktan pert oldu, gelince 5 snyede uyudu.

orada çok sıcaktan çıkılmaz, burada da hava bir kapatınca yağmurdan çikilmiyor, güneş görünce kaçırmamaya çalışıyorum. gerçi kapalıyken de çıkarıyorum, çok soğuk değilse. arabanın altında bez var, salıncaklarin islagini silip, biniyor. ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…