Ben soğanı elde doğuruyorum..kv elini boyle alıştır dedigi icin..ona göre maharet belirteciAllah razı olsun gerçekten. Ben de ona karşılığında tava böreği yaptım. Çok sever börek çörek tarzı şeyleri
Ayneeen katılıyorum. Genelde eşim mesaiye kaldığında veya yiyip geldiğinde ne varsa yerim en kötü yoğurt falan yer geçerim çocukla ilgilenmek varken ne gerek sonra ipek uyuyunca çayla bişeyler atıyorum daha iyi oluyor
Havuçları rendeleyip kavanoza koyunca 1 hafta dayanıyor. Hiç bişeye gerek yok. Ben de kayınvalidemden öğrendim o da çalışan bir kadın olduğu için öyle yaparmış. Karalahanaları tuzla ovup limon sirke koyup öyle koyuyorum ama havuca bişey gerek yok. Bu arada soğanları ben şu ipli doğrayıcı ile doğruyorum onunla o kadar kötü olmuyor ayrıca olsa da ne olacak midemiz mi beğenmeyecekbenim de gözlerim çok yanar iki gözüm iki çeşme akar hatta robottan çekene kadar bile yanıyor veya yanımda biri soğan kavursun hemen yanar. Tek çare doğrarken doğrama tahtasına sirke sürmek ama o da hafif sirke tadı bırakıyor soğanda
Ben de yanına biberini domatesini koyuyorum canim.haa bu arada ben ispanagi da yikayip guzel suzdurup dograyip koyuyorum.zaten 1 kilo ıspanak bize cok geliyor. 3 e boluyorum. 400 400 200 gr gibi. 200 grlik da lor peyniir vs borek harci yapıyorumKışlığa yapılan barbunya bamya börülce fasülye onlar zaten kışlık hazırlığı benim kastım onları hazırlarken bile gereken soğan biber domates tarzı şeyleri koymak. Onlar da olunca yemek pişirmesi dakikalar alıyor. Bi de iyi bir düdüklü tencere. Ben çocuk yokken bile işten eve gelir gelmez mutfağa girer hepsini düdüklüye atar ağzını kapatırdım üzerimi değişene kadar pişerdi. 7 de eve geldiğim için bunlar kritik oluyordu şimdi pandemi sağolsun 18.15 de geliyorum
Ne bileyim ama onu yaşarmiyorBende soğana göre değişir o kuzum genelde yaşarır soğan bunazlılıkla ne alakası var
Seni o kaadr seviyorum ki jadem aklımdan çıkmıyorsunYine girdim rüyalarınaiyiyim şekerimparem bin bin bin şükür halimize tersi çıkar diyelim hepimizin mutluluğu daim olsun
Valla ne günlerdi..alerji beni bitirdi..cok yıprandim..Kalppare sabah okudum ohh iyi etmişsin kocana erkeklerin hiç aklına gelmez gerçekten illa tek tek söyleyeceksin. Yazık kıyamam sana geçti gitti bir daha gelmesin ay o günler
Ben de yıkayıp doğrayıp suyunu süzdürüp dondurucuya atıyorum çiğden . Bugun de doğum günü için bir şeyler yaptım . Börek kaldı sadece ona da gücüm kalmadı . Ben de çok yavaşım elim hiç pratik değildir . Hem kafam yoruluyor hem vücudum bu şekilde . Yaptığımda da bir şey yok ama belim koptuKalppare ıspanağı çiğden dondurucuya mı koyuyorsun canım?
Teşekkürler canım kızkardeşime attım hemen bakayım inşallah şartları uyarAnkara İzmir İstanbul'da yaşayıp bakıcısı olanlar asagidaki link tam sizlikAvrupa projesi kapsamında çalışan anneye bakıcı desteği veriyor proje aylık 350 Euro hemde 24 ay boyunca
Eğitimli Bakıcıların Desteklenmesi Projesi Anne
Eğitimli Bakıcıların Desteklenmesi Projesi Annesgkegitimlibakici.org
Ben de yapıyım bunu en azından Göktuğ'a porsiyonlarım.Ben de yıkayıp doğrayıp suyunu süzdürüp dondurucuya atıyorum çiğden . Bugun de doğum günü için bir şeyler yaptım . Börek kaldı sadece ona da gücüm kalmadı . Ben de çok yavaşım elim hiç pratik değildir . Hem kafam yoruluyor hem vücudum bu şekilde . Yaptığımda da bir şey yok ama belim koptu
10 u için plan yapmıştım ama yasaklar gelince hafta içine aldım. Bir aksilik olmazsa perşembe yapacağızBen de yapıyım bunu en azından Göktuğ'a porsiyonlarım.Doğum gününüz ne zaman olacak yapmışsındır sen yine de öyle deme yoruyor insanı mutfak işi
Geçmiş olsun canım migren çok zor.İyi akşamlar kızlaar
Pek bakamadım foruma bir iki gündür. Çınar bey bu ara coştu. Hele bugün evde bayağı zorlandım ya. Sabah 9da kahvaltı yaptım. Akşam 8.30 a kadar tek lokma yiyemedim. Migren tuttu doğal olarak
Çınar da koltuğun altından oyuncağını almak isterken kafası koltuğun altına sıkışmasın mıömrümden ömür gitti vallahi ya. Neyse ki koltuğu bir hamleyle kaldırıp çektim geri Çınarı. Kaşı kızardı biraz. Sizler nasılsınız?
YA ben seni yerim yaa o nasıl tatlılık nasıl da güzel oturmuş maşallahmisskokulumm gelinine tuvalet eğitimi vermeye başladım, inşallah başarılı oluruz, bugün 3. Gün. Eki Görüntüle 2816584 Bu sefer lazimlikla başladım, klozet zor oldu abisi rahat vermediği için.
Bir bebekmisskokulumm gelinine tuvalet eğitimi vermeye başladım, inşallah başarılı oluruz, bugün 3. Gün. Eki Görüntüle 2816584 Bu sefer lazimlikla başladım, klozet zor oldu abisi rahat vermediği için.
allah korumuş geçmiş olsun Canım verilmiş sadakanız varmışKızlar erva elif tikandi..ekmek bogazinda kaldi.elimi bi attim agzi bos.cocuk cansız gibi kaldi oylece nefes sıfır..tam kapandi..elimi iceri dogru ittim bi baktim ttam kapanmis.vuruyorum vuruyorum cikmiyor aglamiyor morariyor cansiz gibi saldi kendiniesime bagiriyorum 112 ara cocugum ölüyor gidiyor cabuk diye. O da vur vur daha cok vur korkma diyor.bi yandan cikti mi diye elimi agzina sokuyorum bi yandan vuruyorum.. sonra kustu bi nefes aldi gene tıkandı..herhalde bu sefer de kusmuktan bilemiyorum.sonra yeniden vurdum aglamaya baslayinca bıraktin. S Susam_tanesi canim sagolasin aglayinca bi ara verin bakin duruma hemen vurmayin birden daha da kapanabilir demistin.aklima sen geldin.. Allah osman gonulaldan da razi olsun.. izlemesem yapamazdim.. cok kötüyüm cok korktum..gidicek sandim..napardim
Teşekkür ederim canım...allah korumuş geçmiş olsun Canım verilmiş sadakanız varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?