2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben soğanı elde doğuruyorum..kv elini boyle alıştır dedigi icin..ona göre maharet belirteci ben de ya tupper dogarayici ile ya tahtada dogrardim. Sonra alistim elle hallediyorum bulasik da çıkmıyor ama buzluga vs koyulacaksa ya da cok sogan kullanilacaksa tupper ideal hakikaten sulandirmiyor da
Ben de yanına biberini domatesini koyuyorum canim.haa bu arada ben ispanagi da yikayip guzel suzdurup dograyip koyuyorum.zaten 1 kilo ıspanak bize cok geliyor. 3 e boluyorum. 400 400 200 gr gibi. 200 grlik da lor peyniir vs borek harci yapıyorum erva dogmadan once bazen ispanagi daha cok koyardim ama artik yemek icin 500 gr yikasam kâr ben esimm yokken atistiriyorum ya. Ama iste cocuklar icin yine mecbur yemek yapılıyor.sag olsunlar da yapariz bu arada pratikligini tebrik ediyorum bravo valla
Bende soğana göre değişir o kuzum genelde yaşarır soğan bu nazlılıkla ne alakası var
Ne bileyim ama onu yaşarmiyor
Yine girdim rüyalarına iyiyim şekerimparem bin bin bin şükür halimize tersi çıkar diyelim hepimizin mutluluğu daim olsun
Seni o kaadr seviyorum ki jadem aklımdan çıkmıyorsun
Kalppare sabah okudum ohh iyi etmişsin kocana erkeklerin hiç aklına gelmez gerçekten illa tek tek söyleyeceksin. Yazık kıyamam sana geçti gitti bir daha gelmesin ay o günler
Valla ne günlerdi..alerji beni bitirdi..cok yıprandim..
Kocam da korktu ateş çıkıyordu ggözümden

Aslihaydo ohh sefan olsun bizim buralar henüz o kadar ısınmadı rüzgar vardı bir de. Bugün yeğenim bizde kaldı ne zamandır istiyorlar küvet dolduralım köpük banyosu yapalım diye yok dedim olmaz. Gizliden hazırladım banyoyu sürpriz yaptım bunlara. Göktuğ u almadık odaya. Ama durur mu hiç Bi aradan sokulmuş küvete elini sokup suyla oynuyor çığlık kıyamet. Kıyamadık onu da soydum verdim kucaklarına köpük yemeye başlayana kadar çok güzel eğlendiler zorla çıkardım ağladı biraz. Banyo yapınca çıkarmadım ben de artık temizlik yaptık kızlara cam sildirdim betüş annee bu pencereler niye bu kadar kirli dedi al dedim şu bezi bu hafta hep çamur yağdı geçen haftasonu silmiştim halbuki.nerden dedim kirli diye diye sildiler artık.

Kalppare ıspanağı çiğden dondurucuya mı koyuyorsun canım?
Ben de yıkayıp doğrayıp suyunu süzdürüp dondurucuya atıyorum çiğden . Bugun de doğum günü için bir şeyler yaptım . Börek kaldı sadece ona da gücüm kalmadı . Ben de çok yavaşım elim hiç pratik değildir . Hem kafam yoruluyor hem vücudum bu şekilde . Yaptığımda da bir şey yok ama belim koptu

Selam kızlar okuyorum ama yazamıyorum çoğu zaman. Eskisi gibi aktif olmak ne mümkün Eylüş çok hareketli yakında yüreyecek sanırım her dk peşindeyim ben olmasam bile o benim peşimde
Yaka iğnem gibi hala bir gibiyiz. Telefonu çok istiyor görürse bende vermiyorum oda huysuzlanıyor bu anları yaşamamak için çok almıyorum elime. BKGK yazdıklarını okudum da bende bazen çok zorlanıyorum akşam zor oluyor kimi günler. Etraf dağınık kalıyor yapılacak işler kafada kalırken yatıp uyuyorum. Uyumakta hacı yatmaz gibi sabaha kadar kaç kere kalkıyoruz
Ama günün sonunda hem şükrediyorum hem dua ediyorum. Şükrüm elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak evladım için kendim ve eşim için. Duam da her gün bir önceki günden daha iyisini yapabilmek çocuğuma karşı daha sabırlı daha anlayışlı yola devam edebilmek. Yani hepimiz zorlanıyoruz baharcım en kolay hayatı olanın bile yaşadığı zorluklar var. Elin de yavaş olsun neden hayıflanıyorsun kendine yüklenme en yisini yapmaya çalıştığına eminim. Bu süreçlerin geçici olduğunu bilmekte güzel kolaylaşacak her şey ama ileride geriye dönüp bakınca bu günleri güzel hatırlamak lazım. Bebeğimizle aramızdaki ilişki her şeyden önemli. Öpüyorum hepinizi güzel anneler

Ankara İzmir İstanbul'da yaşayıp bakıcısı olanlar asagidaki link tam sizlik Avrupa projesi kapsamında çalışan anneye bakıcı desteği veriyor proje aylık 350 Euro hemde 24 ay boyunca

Ben de yapıyım bunu en azından Göktuğ'a porsiyonlarım. Doğum gününüz ne zaman olacak yapmışsındır sen yine de öyle deme yoruyor insanı mutfak işi

Ben de yapıyım bunu en azından Göktuğ'a porsiyonlarım. Doğum gününüz ne zaman olacak yapmışsındır sen yine de öyle deme yoruyor insanı mutfak işi
10 u için plan yapmıştım ama yasaklar gelince hafta içine aldım. Bir aksilik olmazsa perşembe yapacağız

İyi akşamlar kızlaar
Pek bakamadım foruma bir iki gündür. Çınar bey bu ara coştu. Hele bugün evde bayağı zorlandım ya. Sabah 9da kahvaltı yaptım. Akşam 8.30 a kadar tek lokma yiyemedim. Migren tuttu doğal olarak
Çınar da koltuğun altından oyuncağını almak isterken kafası koltuğun altına sıkışmasın mı ömrümden ömür gitti vallahi ya. Neyse ki koltuğu bir hamleyle kaldırıp çektim geri Çınarı. Kaşı kızardı biraz. Sizler nasılsınız?

Geçmiş olsun canım migren çok zor.
Çınar beyimizede geçmiş olsun hiç olmadık deliklere giriyorlar.

Kızlar erva elif tikandi..ekmek bogazinda kaldi.elimi bi attim agzi bos.cocuk cansız gibi kaldi oylece nefes sıfır..tam kapandi..elimi iceri dogru ittim bi baktim ttam kapanmis.vuruyorum vuruyorum cikmiyor aglamiyor morariyor cansiz gibi saldi kendini esime bagiriyorum 112 ara cocugum ölüyor gidiyor cabuk diye. O da vur vur daha cok vur korkma diyor.bi yandan cikti mi diye elimi agzina sokuyorum bi yandan vuruyorum.. sonra kustu bi nefes aldi gene tıkandı..herhalde bu sefer de kusmuktan bilemiyorum.sonra yeniden vurdum aglamaya baslayinca bıraktin. S Susam_tanesi canim sagolasin aglayinca bi ara verin bakin duruma hemen vurmayin birden daha da kapanabilir demistin.aklima sen geldin.. Allah osman gonulaldan da razi olsun.. izlemesem yapamazdim.. cok kötüyüm cok korktum..gidicek sandim..napardim

allah korumuş geçmiş olsun Canım verilmiş sadakanız varmış

allah korumuş geçmiş olsun Canım verilmiş sadakanız varmış
Teşekkür ederim canım...

Kizkardesim de hemenn uyutmasaydin falan dedi.. 5 10 sn nefes alamadi diye beyin kanamasi falan olur mi ki niye uyumasin..cok uykusu vardi zaten.babasi gec gelmisti.masadaydik.oyalansin diye ekmek vermis babasi ben arkam dönük mutfak tezgahini topluyordum.. uyutmayayim m i kizlar.. 15 dk bekledik.su icirdik..yurudu güldü sonra uyuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…