Ahhh göktuğ lütfen hepimizin bebekleriyle konuş abilik et onlaraİyi akşamlar kızlar
Göktuğ uyudu aldım çayımı elime kafa dinleme saati
Son bir haftadır gece uykusuna yatarken sallatmıyor kendini beyimiz. Kendi dönüp uyuyorhatta dünden beri de yatağına bırakıyorum daha kolay uyuyor. Uyku eğitimi vermeden eğitimlendi bebem hayrolsun inş.
Doğum günü hazırlıkları tam gazz devam hadi bakalım fotoları sabırsızlıkla bekliyorum@Umudum- ne ettin ya neler hazırlamışsın bir de elim yavaş diyorsun ben oğlana bir kek çırpamıyorum adam akıllı. Güzel geçer inş.
@nzh99 severim o hazırlıklarınızı balonlar şişmiş şenlik tam
Ben aynı gün şişirmiştim de korkarım balon hiç şişiremem eşim de yoktu bana kaldı baya zorlandım ama önceki gün niye yapmadım diye baya söylendim kendime.doğum günü sonrası 3-4 gün kaldı inmedi betüş patlattı iğneyle tek tek
Baba evini sorgulayan hiç varması lar boşver anaaa büyüyecektir evlenecekler daha Rabbim torunlar sevdirsinelit yetiştiyorum ben ilerde kocaları derse babayın evinde köpük banyosu mu vardı diye heee vardıııı desinler bez verdim bir denedim de benim oğlana direk yalamaya kalktı yok daha hazır değil dedim şimdilik
Maşşallah canım ince ruhundan sarılırım sana, Allah kabul etsin canım
İpek maşşallah hareketli bir bebek canım kilo almaması gayet normal hiç takma kafana artık almayacaklar zaten hareketlendiler. Beslenmesi iyiyse gerisine takılma. Kan ve d vit. Bırak dedi bize ebemiz 1 yaş itibariyle hiçbir vitamin kullanmama gerek yok dedi ben zaten kullanmıyordum Bayadır.
Hafifçe atlatır inşallah canım çok geçmiş olsun kardeşine
Hayırlı uğurlu olsun canım analı babalı büyüsün inşallah sağlıklaHala oldumHastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Cilegi buzluga attim canım.. evet kompostosu mukemmel oluyor canim. Ferah ferah icilince amaÇileği buzluğa mı attın kuruttun muçilek komposto su hiç duymadım denenmeli ama tadı güzel çileği bulmak lazım o kadar zor ki bu
Sen halledersin sana olan inancım tam hadi göster gücünü
Allah dileklerini versinAyy şimdi yazmak için girmiştim. Bize geldiler bu akşam zorla kafaları dağılsın diye davet ettik akşam yemeğe geldiler sonrada Zeynep bırakmadı bizde kalacaklar bu akşam Zeynep öyle mutlu ki aralıksız oyun oynuyorlar yengesiyle. Bir sürü hediyeler alıp gelmişler onlar çocukları sevindirdi Rabbim de onları sevindirsin inş. Kızlar uyumadı hala Zeynep halinden çok memnun Ayşeyi de biraz hırpalayarak seviyor yengesi oda datısına şikayet ediyor eh yap hıı hıı yap diyor öyle tatlılar ki oturduk onları izliyoruz yeter ki biraz moralleri yerine gelsin
Bak ya nasıl haraketlendiler valla yürümeyen böyleyse yürüyen nasıldır işte bakın örnekKizlar ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum Haydo beni pert etti durmuyo hiç bı foruma giriyorum bakiyim diye iki kişiyi okuyorum alinti yapiyorum sonra saatleeeeer saatleeeeer sonra giriyorum konu kapanmış gitmiş oluyor geri alıntıyı iptal ediyorum vicdan azabı çekiyorumbu arada cuma günü doğum günü yapicam inşallah bakalım nasıl olacak afiş hazirladim pintersetten kendim tasarladim balon ikramliklar falan hallederiz bı gün öncesinden inanamıyorum bazen gaz sancısından kucağımda kıvranan bebek büyüdü de yaş günü yapıyoruz
Yarına girdik iyiki doğdun ervaHosgeldin canım
Buyuduler valla.. yarın ervanın dogum günügecen sene bu gece hic uyuyamamıştım
Teşekkür ederiz teyzesi.. ahh sen söyleyince ne hos oldum..bir bedende iki canElif ervam kuzumm bu gece aynı bedendeki son gecenizdi demekendişe sevinç korku insan ayni anda tüm duyguları doğumda yaşıyo sonrası bahar iyi ki doğmuş diyeyim şimdiden sağlıkla büyüsün Allah hep iyilerle karşılaştırsın size bağışlasın
Yaaa o güzel yüreğini severim severimYarına girdik iyiki doğdun ervaBu güzel anneni aramıza kattığın için teşekkür ederiz annen baban ve o naif abinle sağlıkla yaşa
Yaa cok tatlısınbecerebildim mi hep birlikte göreceğiz
Çilek kurusu da çok güzel domatese de bayırlırıım gerisini sebzelerin kvkurutır ama tarçınlı elma da denerim süper fikirCilegi buzluga attim canım.. evet kompostosu mukemmel oluyor canim. Ferah ferah icilince amakurutma makinalarindan mi bahsedildi kacirmis olabilirim
Kurutma islemi cilekte nasil oluyor bilmiyorum ama imkanim olsa kavun bile kuruturum..lakinnn bu memleket %90 nemli bi havaya sahip..direkt küflenir..ancak deli gibi kızgın gunes olacak..
Ama kurutmalara bayilirim.. ogluma kuru uzum kayisi elma armut domates kurutmustumelmayi tarcinlayip kurutun kizlar pestil falan yapardim ama burada olmuyor belki anneme gidince yaparım.orasi daha kuru iklim
Ben de sana guveniyorum yesimim..bir anneee herseyi basarir yeter ki istesin
YapmışımYaa cok tatlısıntesekkur ederiz yesim teyzosu
Annemlerin ev musait bu konuda..bu yaz ben de kurutayım..usenmemeliyimÇilek kurusu da çok güzel domatese de bayırlırıım gerisini sebzelerin kvkurutır ama tarçınlı elma da denerim süper fikir
Sana da kuruturum yakıcı güneş dedin mi burası aşırı aşırı aşırı fazlagönderirim 2 adımlık yer değil mi kargoyla her yer
Teşekkür ederiz teyzesi
Bu gece anıları tazeliyoruz..erva da uyumuyor..gazi var.. bak bakalım kolay mı büyüdüm ben anne diyorbende Zara hanımı şimdi unutabildim nezleydi ondan mıdır nedir uyumadı bir türlü güzelim uyku düzenimiz bozuldu sanırım ne güzel akşama 8-9 sabah 8-9 du
Zaman su gibi cano baksana her şeye rağmen gülümse kolay değildi tabi uykusuz gecelere bir gün daha eklensin ne olacak ileride uyutmadın diye dertleriniz artık onlara her anımıza şükürler olsunBu gece anıları tazeliyoruz..erva da uyumuyor..gazi var.. bak bakalım kolay mı büyüdüm ben anne diyor
Ahh bu gece doğum gecesi olmasaydı bilmiyorum boyle gulumsermiydim..midem bulanmaya basladi artık
Ahh canooom ahhhh... az mi sabahladim ben.. gecem gündüzüm karışık yaşadımZaman su gibi cano baksana her şeye rağmen gülümse kolay değildi tabi uykusuz gecelere bir gün daha eklensin ne olacak ileride uyutmadın diye dertleriniz artık onlara her anımıza şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?