2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahhh göktuğ lütfen hepimizin bebekleriyle konuş abilik et onlara 41 kere maşallah sana 425568 kere hatta

Baba evini sorgulayan hiç varması lar boşver anaaa büyüyecektir evlenecekler daha Rabbim torunlar sevdirsin elitlik belli canım akıyor her yerden hele göktuğ
Ben denemedim o kadar eminim ki yalayacağından

Çileği buzluğa mı attın kuruttun mu çilek komposto su hiç duymadım denenmeli ama tadı güzel çileği bulmak lazım o kadar zor ki bu
Sen halledersin sana olan inancım tam hadi göster gücünü
Cilegi buzluga attim canım.. evet kompostosu mukemmel oluyor canim. Ferah ferah icilince ama kurutma makinalarindan mi bahsedildi kacirmis olabilirim
Kurutma islemi cilekte nasil oluyor bilmiyorum ama imkanim olsa kavun bile kuruturum..lakinnn bu memleket %90 nemli bi havaya sahip..direkt küflenir..ancak deli gibi kızgın gunes olacak..

Ama kurutmalara bayilirim.. ogluma kuru uzum kayisi elma armut domates kurutmustum elmayi tarcinlayip kurutun kizlar pestil falan yapardim ama burada olmuyor belki anneme gidince yaparım.orasi daha kuru iklim

Ben de sana guveniyorum yesimim..bir anneee herseyi basarir yeter ki istesin

Allah dileklerini versin yerim o Ayşe hanımı şikayet de biliyor bak

Bak ya nasıl haraketlendiler valla yürümeyen böyleyse yürüyen nasıldır işte bakın örnek aman türlü şebeklikle geçiyor Ömrümüz yaaa çen büyüdün o minik işaret çeken ellerin büyüdü mü ya damat bey yerim yer hatun aştı afiş falan tasarlıyor şapkadan sonra çok değiştin dünürüm

Teşekkür ederiz teyzesi.. ahh sen söyleyince ne hos oldum..bir bedende iki can ne ağlamıştım..videolar çektim..haitra kalsin diye..cesaret edip izleyemedim de bir daha
Allahıma şükürler olsun

Çilek kurusu da çok güzel domatese de bayırlırıım gerisini sebzelerin kvkurutır ama tarçınlı elma da denerim süper fikir
Sana da kuruturum yakıcı güneş dedin mi burası aşırı aşırı aşırı fazla gönderirim 2 adımlık yer değil mi kargoyla her yer

Annemlerin ev musait bu konuda..bu yaz ben de kurutayım..usenmemeliyim

bende Zara hanımı şimdi unutabildim nezleydi ondan mıdır nedir uyumadı bir türlü güzelim uyku düzenimiz bozuldu sanırım ne güzel akşama 8-9 sabah 8-9 du
Bu gece anıları tazeliyoruz..erva da uyumuyor..gazi var.. bak bakalım kolay mı büyüdüm ben anne diyor
Ahh bu gece doğum gecesi olmasaydı bilmiyorum boyle gulumsermiydim..midem bulanmaya basladi artık

Bu gece anıları tazeliyoruz..erva da uyumuyor..gazi var.. bak bakalım kolay mı büyüdüm ben anne diyor
Ahh bu gece doğum gecesi olmasaydı bilmiyorum boyle gulumsermiydim..midem bulanmaya basladi artık
Zaman su gibi cano baksana her şeye rağmen gülümse kolay değildi tabi uykusuz gecelere bir gün daha eklensin ne olacak ileride uyutmadın diye dertleriniz artık onlara her anımıza şükürler olsun

Zaman su gibi cano baksana her şeye rağmen gülümse kolay değildi tabi uykusuz gecelere bir gün daha eklensin ne olacak ileride uyutmadın diye dertleriniz artık onlara her anımıza şükürler olsun
Ahh canooom ahhhh... az mi sabahladim ben.. gecem gündüzüm karışık yaşadım hepimiz öyleydik ama uykusuzlukta erva zirveye oynadi hep karın ağrilari o bu..varlıklarina şükür

Bu arada hala 2 diş bizim yaa.. çok geçe kaldık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…