- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Oyy oyyy kolay gelsin gerçekten çok zor ilk zamanlarİlk zamanlara gittim ne zor oluyordu yenidoğan emzirme işiah uyanmıyor ki eme. 5 saat oldu en son şeker bakalım bari dedik. İyi çıktı şekeri az mola verdik
Teşekkür ederiz güzel teyzesi
Kurbanlık koyun misaliGeçen sene bu saatlerde hastaneye varmış doğum evrağını imzalıyordum.. acaba vaz mı gecsem..kacsam mı çaktırmadan diye bi yandan da kapıya bakıyordum
Ne edersin kardaş pıçak korkusu can korkusu
Ah kuzum nasıl mutlu olmasın en sevdikleri şey yenilik farklılık değişiklik hemen anlıyorlar. Hele ki şimdi sonraki senelerdeki doğum günlerinde ne kadar daha çok mutlu olacaklarHiç bitmiyor ki atakları anacım. Hoş ınga bebekken 14 saat uyanık kaldığı oluyordu. Ben de hep az uyurdum da şimdi hep gözlerim cam kesiği, doysmııyorum uykuya.
Bizde yaklaşık 100 balonu şişirdi eşim. Pompa da çıkmadı bizim balonlardan. Ayrıca da almıştık. Sonuncuyu az önce şişirdi merdivenlere bile bağlamış her yer balon Ata çok mutlu. Bizim doğum günü akşam iş çıkışı olacak. Açık büfe hazırlayacağım. Akşam yemeği de aradan çıkmış olacak.
Allah razı olsun kuzum.
Hayırlı olsun canım ne güzel bir duygudur. Darısı teyze olarak benim başımaHala oldumHastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Bakmaya çalışıyor canım ama gebeliğin ilk ayları olduğu için mide bulantısı da kötü ediyor.Ah inşallah. Gebeler malum ilaç da kullanamıyor iyi baksın kendine. Öksürmesi geriler umarım. Vakalar daha da artacak. Ne olacak böyle.
Tam ben de yazacaktım sen yazmışsınAllah analı babalı büyütsün halalık çok güzeldir. DarısıZeyay1420 a inşallah hala olsun dualarımız onlarla
Allah nasip etsin inşallah. Benim yengemle amcamın da yıllarca çocuğu olmadı. Beni çocukları gibi severlerdi onlarla gezmelere gider onlarda yemek yerdim bazen. altlı üstlü oturuyorduk. 2.annem gibidir. Çook severdi hala daha severler ve ararlar. Ben 7 yaşındayken evliliklerinin 14.yılında Allah nasip etti. Şimdi 3 kızları varAyy şimdi yazmak için girmiştim. Bize geldiler bu akşam zorla kafaları dağılsın diye davet ettik akşam yemeğe geldiler sonrada Zeynep bırakmadı bizde kalacaklar bu akşam Zeynep öyle mutlu ki aralıksız oyun oynuyorlar yengesiyle. Bir sürü hediyeler alıp gelmişler onlar çocukları sevindirdi Rabbim de onları sevindirsin inş. Kızlar uyumadı hala Zeynep halinden çok memnun Ayşeyi de biraz hırpalayarak seviyor yengesi oda datısına şikayet ediyor eh yap hıı hıı yap diyor öyle tatlılar ki oturduk onları izliyoruz yeter ki biraz moralleri yerine gelsin
Demek perşembe cuma kutlu doğum günler olacakKizlar ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum Haydo beni pert etti durmuyo hiç bı foruma giriyorum bakiyim diye iki kişiyi okuyorum alinti yapiyorum sonra saatleeeeer saatleeeeer sonra giriyorum konu kapanmış gitmiş oluyor geri alıntıyı iptal ediyorum vicdan azabı çekiyorumbu arada cuma günü doğum günü yapicam inşallah bakalım nasıl olacak afiş hazirladim pintersetten kendim tasarladim balon ikramliklar falan hallederiz bı gün öncesinden inanamıyorum bazen gaz sancısından kucağımda kıvranan bebek büyüdü de yaş günü yapıyoruz
Ahh canooom ahhhh... az mi sabahladim ben.. gecem gündüzüm karışık yaşadımhepimiz öyleydik ama uykusuzlukta erva zirveye oynadi hep karın ağrilari o bu..varlıklarina şükür
Bu arada hala 2 diş bizim yaa.. çok geçe kaldık..
gözünüz aydın, sevgi, Allah anali babalı halaliİlk zamanlara gittim ne zor oluyordu yenidoğan emzirme işiah uyanmıyor ki eme. 5 saat oldu en son şeker bakalım bari dedik. İyi çıktı şekeri az mola verdik
Sen üşenmezsin o benimAnnemlerin ev musait bu konuda..bu yaz ben de kurutayım..usenmemeliyim
Mamayı 2 yaşa kadar verin diyor doktorlar ama yavaş yavaş azaltırsın önce mg azalt sonra yatmadan önce vermeyi kesersin. Sadece gece yatmadan önce verirsin 2 yaşa kadar belki.
Günde üç öğün yemek yiyor aralarda da meyve falan ama mamayı yatmadan önce veriyorum 3 öğün mama içiyor uykudan uyanınca da çerez niyetine emiyor gece de iki kez kalkıp emiyor. Kilo olarak biraz gerideyiz biz muhtemelen 1 yaştan sonra da devam ederiz mamaya
Bizim düzenimiz yok cherry çok fazla meme emiyor yemekten kalkıyoruz salonda hemen meme istiyor sıkıldıkça meme
Canim benimkide mama yiyor ardindan kahvalti sonra uyaniyor mama iciyor ardindan meyve komposto vs. Yatiyor uyaniyor tekrar mama sonra yemek sonra gecede mama iciyor yoksa acikiyor uyumuyor valla. 1 bucuk yastan sonra gunduz mamayi azaltmayi dusunuyorum ama geceyi nasil cozucem bilmiyorum
gece kesintisiz uyku yok memeye devam ha
sagol canim çok sağol. dün cok kötüydü benim için. işlerimiz hep ters gidiyor dün de olumsuz bihaber aldim ve hic isyan etmedik hayatumda ama dedim ya bi tane sevindirecek olumlu somut sonuc goster Allahim. bugun kv areli parka goturdu 1 saat oldu yagmur basladi gelmediler telefonu da evde unutmus. tam ustumu giydim civani giydirirken kapi caldi. nasil korktum neden gelmediler diye. sonra dun uzuldugum geldinaklima. sinandim sanirim. kv ozur diliyor tamam telefonu unutmasa iyiudi ama ben kendime kizgindim. arel e birsey olmus ihtimali kalbimi yerinden cikaracakti
cok gecmis olsun canim. inşallah artmadan atlatırsınız. 2 çocukla dq dqhq zor. kendini koru sen lazımsın
ah sevgi bunu ben de k3ndime çok ediyorum. bu ara iyi gibi diye düşünüyordum civan için gec3n hafta. bak soylem3dim de ha düşündüm sadece ve 3 gece hic uyutmadi diyenilirim. normal de soranlara yikilmadim ayaktayim derdim. en son carsamba ablama dedim yikildim ayakta felan da değilim dayanamiuirum
mama yok meme geceleri en az 3 kez gündüz en az 3 kes daha fazla da olabilir. yemek 2 ogun bazen yetişirse oglende corba veriyorim ama agzi pek bos kalmaz meyve felan . ya bi de binitirafta bulunayim civan biz ne yersek istiyor yani illa bakacak tadına. yoksa kıyamet. arel de cok dikkat ettim yasaklara felan sonuç çok zor yiyor. bi de sağolsunJadesi var örnek amaaan dedim b3nde. dun aksam kakaolu baklava yedi. ha yedi dedigim ucundan tadimlik ama iste yasak normalde. 11 aydan sonra zaten tuz ve salcaya da azicik basladim. baya baya bizim gibi yiyevek sipa.
ahhh kuzum gerçekten dogum olayi sans. ben ilk dogumda bi ebeyle geçirdim son zamanlarimi. sağolsun cok cesaret vermişti. ablam da normal dogurmami istememiş ama birşey dememişti. aman be baharim bana gore normali saglikli doğumdur. şükür nasip olmuş sanada. karya miz da sen de iyisin. gelecekleri güzel olsun dediğin gibi. arelim bekler onu gelecekte
ayy neler atlatmışsın. 15 dk diyorsun ama bi de sonrasi iste. bende dogumda ölecem korkusu yasadim pandemi sağolsun. neyse gecti atlattik. senin de boncuk gözlü guzeller guzeli kizin yaninda. Allah bagislasin sizlere ömürleri güzel olsun
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim yazdıklarınız içinBen de yanyana sarılarak uyuyacamız günlerin özlemini duymuyor değilim nuriyecim ama sanırım ona daha çok ister
Aynen ne temizlik yapılmıştı hastane odasında maskeyle doğum maskeyle emzirme eşim maskeyi bir dakka çıkarttıtmamıştı bana üstelik doğumda üşütmeden kaynaklı bir öksürük kaptım 40 gün öksürdüm sürekli evde de maskeyle dolaşmıştım çocuğa bir şey olmasın diye o Allah’ım ne günlerdi ne zor günlerdi bu günümüze çok şükür
Gece uyanıp oyun oynamak istiyorlar aslında nasıl bir bünyeleri var o kadar az uykuyla nasıl dayanıyorlar onu da anlamış değilim hoş
Yine geriden gelerek tünaydın diyeyim Susamcım
Nasıl oldu gelinciğim kayınçomuz üşüttüler sanırım kuzular kıyamam canlarıma
Atacık sadece uyurken mama içiyor önce emiyor sonra açlık derecesine göre 150 cc mama içiyor şu sıralar günde bir kere uyuduğu için gündüz bir kere mama içmiş oluyor gece 10 gibi yatarken içiyor Şu sıralar saat 1:00 gibi uyanmadan mama veriyorum sabaha karşı tekrar mama içiyor uyanmadan verebilirsem kendimi Şanslı hissediyorum
Taktılar mı takıyorlar şu sıralar bizimkisinin de perde takıntısı var unutmuyorlar da değişik bir hafızaları var Allah’ım esirgesin öperim gülen suratımı
Ben bir yıl daha devam sütü vermeyi düşünüyorum içinde bir sürü besleyici vitamin var ne kadar ekli daha yeselerde Mamadan aldıkları vitamin başka üstelikte seviyor benimkisi mamayı duru gibi
El öpeni bol olsun Asya kuşumun keçi Meci bayılıyorum onlara ben
Baharım zor şeyler yaşamışsın kar ya da zorluyor seni Allah’ım güzel günlerini göstersin inşallah böyle böyle büyüyorlar işte bak bir yaşları oldu Allah bizlere de sabır versin kızmadan bağırmadan öpe koklaya büyütmeyi nasip etsin
Ah kuzum ne zor olmuş sonrası ama kanamanın çok olmasını ben kan sulandırıcı iğneye bağlıyorum aslında benim doğumdan bir gün önce kesilecekti fakat ben o bir gün önce bekleyemediğim için iğnenin etkisi henüz geçmemişti ama sen artık 40 haftaya girerken neden kesmediler onu anlamadım yani o yoğun kanamanıncanız çok sıvı akması ile alakalı olduğuna bağladım ben çok şükür ki hanım ayağayı sağlıkla kucağına aldın Sağlıkla güle güle mutlulukla büyüt güzel günlerini görün inşallah
Ah canım ne diyim bir atasözü var aslında bazen işler ters gitti mi hep onu düşünürüm “BAZEN BÖYLE OLUR KİŞİ, MUHALLEBİ YERKEN KIRILIR DİŞİ” Bir çok muhallebi de çok diş kırmışlığım vardır ama yine de senin güzel kalbin iyi düşüncelerinle Sonunun güzel olacağını mutlulukla sonuçlanacağını inanıyorum sadece hayat bir çoğumuz da sen de dahil gümüş tepsiyle sunulmuyor o kadar bizlerin daha fazla mücadele etmesi daha fazla kırmalaması gerekiyor demekki Allah’ım yardımcınız olsun inşallah o iki güzel kuzunun yüzüne baksın işleriniz rast gitsin
Şükürm seni çok merak ettim ben de hep geriden geliyorum çok takip edemiyorum okumaya çalışıyorum oku oku bitmiyor alıntılıyorum sana sevgilerimi gönderiyorum güneşi ve Umut’u öpüyorum her şey güzel gönlünce olsun canım benim
Canım Allah kavuştursun ne yapacaksın artık evin yuvan eşinin yanı sen de üzgün olunca ister istemez Almilaya yansır onu hissediyordur daha bir huysuz oluyordur yine gidersiniz onlarda gelirler Allah canlarınıza sağlık versin de tek biz de idare ediyoruz çok şükür doğum günümüze az kaldı hafta sonu onun hazırlıklarıyla koşturmaca her zamanki gibi
Canım çok geçmiş olsun trafikte acayip kontrolsüz güçler var sen istediğin kadar dikkatli ol sağdan soldan geleni Kontrol edemiyorsun canımıza bir şey olmasın Allah’ım korusun
Benim ayağımda dördüncü günde şişmişti Allah’ım davul olmuştu çoraplara sığmamıştı çok şey yaşamışız ya şimdi söyleyince hatırlıyorum Rabbimin bu gününe hamdolsun yavrularımızın canları sağ olsun
Ah kuzum ne kadar çok iyi yapmışsın göktuğumuzu getirmişsin Anneli babla ablalarıyla musmutlu güzel günleri olsun yarınları olsun doğum zamanınızda çok iyi hatırlıyorum benim de kaşıntılarım yeni başlamıştı sen de çok çekmiştim biliyorum hastane süreçlerini hiç unutmuyorum şimdi diyorum krallık günlerimiz verene hamdü sena ağlar olsun
İnşallah görürsün kuzum yakışıklı bir erkek kardeş getir Sena’ya
Vallahi mis mis gibi bakar Duru’ya da göktu ya da Allah’ın bebelerimizi İyi kalpli merhametli insanlarla akraba etsin biz de görelim inşallah
Geçecek kuzum oda geçecek ama en güzeli bebelerin her anını doya doya hissede hissede anı yaşamak çünkü bir yılda inanılmaz büyüdüler çok hızlı büyüyorlar geriye baktığımızda onlarda ne kadar kaliteli zaman geçirdiğimiz nasıl anılar biriktirdiğimiz kalacak ev temiz olmuş pisi olmuş çocuğun umrunda bile değil çünkü çocuk için önemli olan onunla nasıl vakit geçirdin onu nasıl eylediğin nasıl oynattığın kalacak.
Ben de öyle diyecektim de ev dağınıkken öyle de yapsam kendimi rahat hissedemiyorum diyor ne diyelim Bugünlerde geçecek işte öyle ya da böyle
Ya ben saç çekmesine de bayılıyorum adaşım yatarken bir eli benim saçımda bir eli babasına saçında adam zevkten dört köşe nasıl mutlu oluyor nedendir oturup biz de gülüyoruz onunla
MaşallahS Sonsuzsukurler bu ara Sena ile hiç bir şey yapamıyoruz etkinlik olarak . Etkinlikler bu ara içten gelen herşeypopomuzun üstüne oturamadıgımız için en sevdiğimiz etkinlik ev gezmesi , karıştırması maşallah bu ara yememiz iyi . Düşünebiliyor musunuz ağzını açıyor. Neyse daha fazla devam etmeyim ben kendi kendime çok nazar ediyorum dillendirince aradaki sıkıntı benim gerginliğimdi ve üstüne de dişleriydi sanırım . Allah bütün çocuklara bol bol uyku bol bol iştah ve sağlık versin her şeyin başında
Çünkü artık onun 1 yaşı var annesi büyüyor benim oğluşumBugün uyku saatlerini yazıp akıl veren ogretmen61in oğlu deniz 2. Gündüz uykusunu uyumadan 8 saat uyanık kaldı
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşHala oldumHastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Ya sen ne güzel kalplisin öyle çok çokAllah analı babalı büyütsün halalık çok güzeldir. DarısıZeyay1420 a inşallah hala olsun dualarımız onlarla
Biraz moral olsun kafaları dağılsın dedik. Şimdi abim işe Zeynep okula gitti Ayşe yengesine kaldı mıncık mıncık etti walla Zeynep gelene kadar sevdiğim kardır diyerek Zeynep gelince çok kıskanıyor yengesini hep onunla oynayacak Ayşeye yaklaştırmıyorYaaa kıyamam Rabbim yüzlerini güldürsün ne güzel düşünmüşsünüz
Yengeyi görünce otomatik ehh ehhh diyor dayısını görünce de hıı hııı diyor yengesine kızması içinAllah dileklerini versinyerim o Ayşe hanımı şikayet de biliyor bak
En zor zamanları biz hastanede yatarken uyanmadığı zamanlarda hemşireler topuğunu ve burnunu sıkıyorlar.İlk zamanlara gittim ne zor oluyordu yenidoğan emzirme işiah uyanmıyor ki eme. 5 saat oldu en son şeker bakalım bari dedik. İyi çıktı şekeri az mola verdik
Ne güzel ya inş bizimkilere de nasip olur öyle seviyorlar ki bizim kızlarda onları çok seviyor Rabbim yaşatsın inş dileyen herkese evlat sevgisiniAh kuzum nasıl mutlu olmasın en sevdikleri şey yenilik farklılık değişiklik hemen anlıyorlar. Hele ki şimdi sonraki senelerdeki doğum günlerinde ne kadar daha çok mutlu olacaklar
Hayırlı olsun canım ne güzel bir duygudur. Darısı teyze olarak benim başıma
Bakmaya çalışıyor canım ama gebeliğin ilk ayları olduğu için mide bulantısı da kötü ediyor.
Tam ben de yazacaktım sen yazmışsındarısı Zeyay1420 ın başına
Allah nasip etsin inşallah. Benim yengemle amcamın da yıllarca çocuğu olmadı. Beni çocukları gibi severlerdi onlarla gezmelere gider onlarda yemek yerdim bazen. altlı üstlü oturuyorduk. 2.annem gibidir. Çook severdi hala daha severler ve ararlar. Ben 7 yaşındayken evliliklerinin 14.yılında Allah nasip etti. Şimdi 3 kızları vartabi onlar erken evlenmişler ama olsun inşallah senin abin ve yengene de bu çocuk sevgilerinin hatrına Allah nasip eder.
Demek perşembe cuma kutlu doğum günler olacakbizim de o gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?