2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçen sene bu saatlerde hastaneye varmış doğum evrağını imzalıyordum.. acaba vaz mı gecsem..kacsam mı çaktırmadan diye bi yandan da kapıya bakıyordum

Ne edersin kardaş pıçak korkusu can korkusu
Kurbanlık koyun misali
Sonucunda yavrucum Elif Erva doğmuş ne gzel olmuş doğum günü kutlu olsun naif Alinin güzel Ervası annesinin babasının prensesi nice mutlu yıllarınız olsun canım beraberce

Ah kuzum nasıl mutlu olmasın en sevdikleri şey yenilik farklılık değişiklik hemen anlıyorlar. Hele ki şimdi sonraki senelerdeki doğum günlerinde ne kadar daha çok mutlu olacaklar
Hala oldum Hastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Hayırlı olsun canım ne güzel bir duygudur. Darısı teyze olarak benim başıma
Ah inşallah. Gebeler malum ilaç da kullanamıyor iyi baksın kendine. Öksürmesi geriler umarım. Vakalar daha da artacak. Ne olacak böyle.
Bakmaya çalışıyor canım ama gebeliğin ilk ayları olduğu için mide bulantısı da kötü ediyor.
Allah analı babalı büyütsün halalık çok güzeldir. Darısı Zeyay1420 a inşallah hala olsun dualarımız onlarla
Tam ben de yazacaktım sen yazmışsın darısı Zeyay1420 ın başına
Allah nasip etsin inşallah. Benim yengemle amcamın da yıllarca çocuğu olmadı. Beni çocukları gibi severlerdi onlarla gezmelere gider onlarda yemek yerdim bazen. altlı üstlü oturuyorduk. 2.annem gibidir. Çook severdi hala daha severler ve ararlar. Ben 7 yaşındayken evliliklerinin 14.yılında Allah nasip etti. Şimdi 3 kızları var tabi onlar erken evlenmişler ama olsun inşallah senin abin ve yengene de bu çocuk sevgilerinin hatrına Allah nasip eder.
Demek perşembe cuma kutlu doğum günler olacak bizim de o gün.

Bizim de 10. Aydan beri 2?diş

İlk zamanlara gittim ne zor oluyordu yenidoğan emzirme işi ah uyanmıyor ki eme. 5 saat oldu en son şeker bakalım bari dedik. İyi çıktı şekeri az mola verdik
gözünüz aydın, sevgi, Allah anali babalı halali büyütsün kuzucugu, ne guzel kuzen geldi.

Çok uykum var kızlar bugün 6 - 7 arası emme seansı sonrası yanında sırıtan bir bıcırık gözümü açmasam saçımı yolacaktı mecbur oynaştık artık banyo yaptırdım yatırdım derse girdim tam ders arası uyandı tekrar uyuttum çay hikaye oldu neyse ki 2 saatim var zaten öğlene de yemek var dışarı çıkaracam hepimizi öğleden sonra yürüyüşe. Haftaya yeniden kar gelecekmiş azcık güzelleşse de dağ bayır gezsek içimiz açılsa.
Bir yandan da akşama ne yapsam diye düşünüyorum bitmez valla bizim çilemiz

Mamayı 2 yaşa kadar verin diyor doktorlar ama yavaş yavaş azaltırsın önce mg azalt sonra yatmadan önce vermeyi kesersin. Sadece gece yatmadan önce verirsin 2 yaşa kadar belki.

Bizim düzenimiz yok cherry çok fazla meme emiyor yemekten kalkıyoruz salonda hemen meme istiyor sıkıldıkça meme

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim yazdıklarınız için bu beslenme konusunu doktorumuzla konustuk. Hem sizinle de paylaşmak istiyorum fikir olur diye. Bizimkiler artık 1 yaşına geldikleri için artık gece beslenmesini tamamen kesmemiz gerektiğini söyledi. Bir de uyurken rüya beslenmesi dediğimiz gece 11-12 arası mama vermeyi bırakmalıymışız. Duru aksam 8-9arası uyuyor sadece uyurken mama vermemi sabaha kadar da o şekilde uyuması gerektiğini söyledi. Sabah 6-7 gibi uyanıp mama isterse ya da emiyorsa verebileceğimi söyledi. Gündüz 3 öğün aralarda da ara öğün yapmamı istedi. Fakat Duru ne yerse yesin üstüne mama içmek istiyor. 18 aylık olana kadar bu sekilde devam edebilirmişim. Zaten zamanla kendisi yemek yemeye yönelecekmiş. Elimde olsaydı 18-24 aya kadar emzirmek isterdim ama emmeyi kendi kesti

Maşallah sena kuşa kendi karnım doymuş gibi sevindim tüm yavrular mışıl mışıl uyusun ham ham ham yesin yesin büyüsün inş
Bugün uyku saatlerini yazıp akıl veren ogretmen61in oğlu deniz 2. Gündüz uykusunu uyumadan 8 saat uyanık kaldı
Çünkü artık onun 1 yaşı var annesi büyüyor benim oğluşum
Hala oldum Hastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inş mis gibidir şimdi yeni doğan bebek kokusu
Allah analı babalı büyütsün halalık çok güzeldir. Darısı Zeyay1420 a inşallah hala olsun dualarımız onlarla
Ya sen ne güzel kalplisin öyle çok çok
Yaaa kıyamam Rabbim yüzlerini güldürsün ne güzel düşünmüşsünüz
Biraz moral olsun kafaları dağılsın dedik. Şimdi abim işe Zeynep okula gitti Ayşe yengesine kaldı mıncık mıncık etti walla Zeynep gelene kadar sevdiğim kardır diyerek Zeynep gelince çok kıskanıyor yengesini hep onunla oynayacak Ayşeye yaklaştırmıyor
Allah dileklerini versin yerim o Ayşe hanımı şikayet de biliyor bak
Yengeyi görünce otomatik ehh ehhh diyor dayısını görünce de hıı hııı diyor yengesine kızması için öyle tatlı ki
İlk zamanlara gittim ne zor oluyordu yenidoğan emzirme işi ah uyanmıyor ki eme. 5 saat oldu en son şeker bakalım bari dedik. İyi çıktı şekeri az mola verdik
En zor zamanları biz hastanede yatarken uyanmadığı zamanlarda hemşireler topuğunu ve burnunu sıkıyorlar.
Ne güzel ya inş bizimkilere de nasip olur öyle seviyorlar ki bizim kızlarda onları çok seviyor Rabbim yaşatsın inş dileyen herkese evlat sevgisini

Doktora gittik hem genel muayene de olalım dedim normal doktora gittik bi krem verdi geçmezse göz doktoruna gideceğiz inşallah geçer
Asya 3 ayda 250 gr falan almış baya büyümüş kafa hala önde gidiyor koca kafalı kızımın boyu 73 olmuş her şey iyi şükür ufaktan inek sütü su ile karıştırıp verebilirsin artık dedi çilek ve bal için bekle biraz daha dedi bana verdim dedim bende çok verme o zaman dedi
Geçen gün yüzü şiş işti fotosunu gösterdim dişte olabilir alerji de dedi burnunu falan kaşır ailede bahar alerjisi olan var mı dedi babasının tarafın komple var burnunu çok kasıyor bu sıra bakalım takipte kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…