Aynı şeyleri düşünüyordum misim ya. Ayşecik uyuyor dersim şimdi bitti evde misafir var akşama ne yemek pişecek abim yemek konusunda çok seçicidir uykum var yarına konu hazırlamam gerek evde bunaldım kaç gündür dışarı çıkmak nefes almak istiyorum hoyy hoyy hoyyyÇok uykum var kızlar bugün6 - 7 arası emme seansı sonrası yanında sırıtan bir bıcırık gözümü açmasam saçımı yolacaktı mecbur oynaştık artık banyo yaptırdım yatırdım derse girdim tam ders arası uyandı tekrar uyuttum çay hikaye oldu neyse ki 2 saatim var zaten öğlene de yemek var dışarı çıkaracam hepimizi öğleden sonra yürüyüşe. Haftaya yeniden kar gelecekmiş azcık güzelleşse de dağ bayır gezsek içimiz açılsa.
Bir yandan da akşama ne yapsam diye düşünüyorum bitmez valla bizim çilemiz
Aynıyız be Sonsuz gün yetmiyor hastaneden geldim, asyayı uyuttum, çamaşır katlandım, elma vardı çürüyenleri seçtim, duşa girdim, mutfağı topladım yeni oturdun kahve içiyorum hemde soğuk neden sabah sıcakken içemedimSelam kizlar
Ben gelene kadar geciyor konular sayfalar birikiyor.
Cok sukur bugünümüze ama gun yetmiyor a dostlar bi is de yaptigim yok gercii
Nasilsiniz neler yapiorsunuzz
Ben yatırmadan veriyorum ama 2 kere kalkıyor gece emmeye gece beslenmesini kesecek babayiğit ben değilim henüzKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim yazdıklarınız içinbu beslenme konusunu doktorumuzla konustuk. Hem sizinle de paylaşmak istiyorum fikir olur diye. Bizimkiler artık 1 yaşına geldikleri için artık gece beslenmesini tamamen kesmemiz gerektiğini söyledi. Bir de uyurken rüya beslenmesi dediğimiz gece 11-12 arası mama vermeyi bırakmalıymışız. Duru aksam 8-9arası uyuyor sadece uyurken mama vermemi sabaha kadar da o şekilde uyuması gerektiğini söyledi. Sabah 6-7 gibi uyanıp mama isterse ya da emiyorsa verebileceğimi söyledi. Gündüz 3 öğün aralarda da ara öğün yapmamı istedi. Fakat Duru ne yerse yesin üstüne mama içmek istiyor. 18 aylık olana kadar bu sekilde devam edebilirmişim. Zaten zamanla kendisi yemek yemeye yönelecekmiş. Elimde olsaydı 18-24 aya kadar emzirmek isterdim ama emmeyi kendi kesti
Sağlıklı olsunlar mamayla büyüsünler neyapalım büyük kızım öyle güzel emerdi ki aşk vardı memeyle arasında hala daha öyle ama Ayşe görünce püüü püüü diyor uyku sersemliğine ancak emzirebiliyorum anne aynı anne meme aynı memeKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim yazdıklarınız içinbu beslenme konusunu doktorumuzla konustuk. Hem sizinle de paylaşmak istiyorum fikir olur diye. Bizimkiler artık 1 yaşına geldikleri için artık gece beslenmesini tamamen kesmemiz gerektiğini söyledi. Bir de uyurken rüya beslenmesi dediğimiz gece 11-12 arası mama vermeyi bırakmalıymışız. Duru aksam 8-9arası uyuyor sadece uyurken mama vermemi sabaha kadar da o şekilde uyuması gerektiğini söyledi. Sabah 6-7 gibi uyanıp mama isterse ya da emiyorsa verebileceğimi söyledi. Gündüz 3 öğün aralarda da ara öğün yapmamı istedi. Fakat Duru ne yerse yesin üstüne mama içmek istiyor. 18 aylık olana kadar bu sekilde devam edebilirmişim. Zaten zamanla kendisi yemek yemeye yönelecekmiş. Elimde olsaydı 18-24 aya kadar emzirmek isterdim ama emmeyi kendi kesti
Boşverelim işleri güçleri gel jadem sana bol köpüklü güzel bir türk kahvesi yapayım çikolatamızda var yanına Ohh misssAynıyız be Sonsuz gün yetmiyor hastaneden geldim, asyayı uyuttum, çamaşır katlandım, elma vardı çürüyenleri seçtim, duşa girdim, mutfağı topladım yeni oturdun kahve içiyorum hemde soğuk neden sabah sıcakken içemedim
Ayy geçer inş ya pamuk prenses.bal vermedim ama çilek verdim pişik yaptı Zeynepte çok sever o yerken istiyor oda ama cesaret edemiyorum çok hassas Ayşe hemen pişik oluyorDoktora gittik hem genel muayene de olalım dedim normal doktora gittik bi krem verdi geçmezse göz doktoruna gideceğizinşallah geçer
Asya 3 ayda 250 gr falan almış baya büyümüşkafa hala önde gidiyor koca kafalı kızımın boyu 73 olmuş her şey iyi şükür ufaktan inek sütü su ile karıştırıp verebilirsin artık dedi çilek ve bal için bekle biraz daha dedi bana verdim dedim bende çok verme o zaman dedi
Geçen gün yüzü şiş işti fotosunu gösterdim dişte olabilir alerji de dedi burnunu falan kaşır ailede bahar alerjisi olan var mı dedi babasının tarafın komple varburnunu çok kasıyor bu sıra bakalım takipte kalacağız
Yaa partiliyoruzAh kuzum nasıl mutlu olmasın en sevdikleri şey yenilik farklılık değişiklik hemen anlıyorlar. Hele ki şimdi sonraki senelerdeki doğum günlerinde ne kadar daha çok mutlu olacaklar
Hayırlı olsun canım ne güzel bir duygudur. Darısı teyze olarak benim başıma
Bakmaya çalışıyor canım ama gebeliğin ilk ayları olduğu için mide bulantısı da kötü ediyor.
Tam ben de yazacaktım sen yazmışsındarısı Zeyay1420 ın başına
Allah nasip etsin inşallah. Benim yengemle amcamın da yıllarca çocuğu olmadı. Beni çocukları gibi severlerdi onlarla gezmelere gider onlarda yemek yerdim bazen. altlı üstlü oturuyorduk. 2.annem gibidir. Çook severdi hala daha severler ve ararlar. Ben 7 yaşındayken evliliklerinin 14.yılında Allah nasip etti. Şimdi 3 kızları vartabi onlar erken evlenmişler ama olsun inşallah senin abin ve yengene de bu çocuk sevgilerinin hatrına Allah nasip eder.
Demek perşembe cuma kutlu doğum günler olacakbizim de o gün.
Yaa evet ya her foto küfürlüydüBak ya nasıl haraketlendiler valla yürümeyen böyleyse yürüyen nasıldır işte bakın örnekaman türlü şebeklikle geçiyor Ömrümüz yaaa çen büyüdün o minik işaret çeken ellerin büyüdü mü ya damat bey yerim yer hatun aştı afiş falan tasarlıyor şapkadan sonra çok değiştin dünürüm
Çok şükür canım olsun video iyi ki çekmişsin anı bunlar hepTeşekkür ederiz teyzesi.. ahh sen söyleyince ne hos oldum..bir bedende iki canne ağlamıştım..videolar çektim..haitra kalsin diye..cesaret edip izleyemedim de bir daha
Allahıma şükürler olsun
Hic sorma miss im canım en iyi anlayanlardan biri de sensindir tahminimceKurbanlık koyun misali
Sonucunda yavrucum Elif Erva doğmuş ne gzel olmuşdoğum günü kutlu olsun naif Alinin güzel Ervası annesinin babasının prensesi nice mutlu yıllarınız olsun canım beraberce
Teşekkür ederiz susam teyzesiKalppare İyi ki doğmuş Elif Erva cığımız. Tatlı annesine tatlı bir kız olarak eşlik edecekmiş. Babasının güzel kızı abisinin bebisiymiş Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin
Pek şirin pek yakışıklı bir hugo bu amaProfilimde bir adet Hugoya bişey dicem bütün dişler üstten çıkıyor altta hiç çıkmadı üstte 4 diş var bı tuhaf bakınca pek sevimli de yani alttan çıkmaması normal mi bilemedim
Teşekkür ederiz helin teyzosuKalppare iyi ki doğurmuşsun aliye kardeş kendine yoldaş etmişsin elif erva yi. bir ömür birlikte mutlu sağlıklı yillara
Bizim 8. Ayda çıkmıştı bi deBizim de 10. Aydan beri 2?diş
Teşekkür ederiz dilzar teyzesi amin amin insAllahKalppare şekerimparem iyi ki doğmuş Elif Ervamiz, coook güzel seneleri olsun, çok mutlu olsun insallah
Aaa bak bu konuda hakkimi yeme usengecim diyorsam usengecimSen üşenmezsin o benim
Teşekkür ederim canim benimKalppare
Sekerparemmm
Hassas kallpli arkadasim
Guzel kizinin nice saglikli mutlu hep birlikte yaslari olsun insallah.
Rabbim omrunu guzel eylesin hepsinin.
Iyki doğmuş iyki gelmis yuvanıza katilmis elif ervam dogum gunu kutlu olsunnn
Çilek verme mi dediDoktora gittik hem genel muayene de olalım dedim normal doktora gittik bi krem verdi geçmezse göz doktoruna gideceğizinşallah geçer
Asya 3 ayda 250 gr falan almış baya büyümüşkafa hala önde gidiyor koca kafalı kızımın boyu 73 olmuş her şey iyi şükür ufaktan inek sütü su ile karıştırıp verebilirsin artık dedi çilek ve bal için bekle biraz daha dedi bana verdim dedim bende çok verme o zaman dedi
Geçen gün yüzü şiş işti fotosunu gösterdim dişte olabilir alerji de dedi burnunu falan kaşır ailede bahar alerjisi olan var mı dedi babasının tarafın komple varburnunu çok kasıyor bu sıra bakalım takipte kalacağız
Teşekkür eder yengesine erva@şekerpare5939 şekerim parem dünürcanım tatlı görümcemiz demiyim beybi kardeşimiz elif ervamızı ne iyi etmişsin de doğurmuşsun aliciğime beybi kardeş can olmuşhep beraber sağlıkla nice güzel yıllarınız olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?