2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynı şeyleri düşünüyordum misim ya. Ayşecik uyuyor dersim şimdi bitti evde misafir var akşama ne yemek pişecek abim yemek konusunda çok seçicidir uykum var yarına konu hazırlamam gerek evde bunaldım kaç gündür dışarı çıkmak nefes almak istiyorum hoyy hoyy hoyyy

Selam kizlar
Ben gelene kadar geciyor konular sayfalar birikiyor.
Cok sukur bugünümüze ama gun yetmiyor a dostlar bi is de yaptigim yok gercii
Nasilsiniz neler yapiorsunuzz
Aynıyız be Sonsuz gün yetmiyor hastaneden geldim, asyayı uyuttum, çamaşır katlandım, elma vardı çürüyenleri seçtim, duşa girdim, mutfağı topladım yeni oturdun kahve içiyorum hemde soğuk neden sabah sıcakken içemedim

@şekerpare5939 şekerim parem dünürcanım tatlı görümcemiz demiyim beybi kardeşimiz elif ervamızı ne iyi etmişsin de doğurmuşsun aliciğime beybi kardeş can olmuşhep beraber sağlıkla nice güzel yıllarınız olsun inş

Son düzenleme:
Ben yatırmadan veriyorum ama 2 kere kalkıyor gece emmeye gece beslenmesini kesecek babayiğit ben değilim henüz bizim doktorda 3 ana 2 ara öğün yapın siz ne yerseniz onu yesin ayrı yemek yapmayın dedi öyle yapıyorum ben zaten 2 aydır beğenmiyor sebzeleri falan tek haşlayıp verince

Sağlıklı olsunlar mamayla büyüsünler neyapalım büyük kızım öyle güzel emerdi ki aşk vardı memeyle arasında hala daha öyle ama Ayşe görünce püüü püüü diyor uyku sersemliğine ancak emzirebiliyorum anne aynı anne meme aynı meme

Boşverelim işleri güçleri gel jadem sana bol köpüklü güzel bir türk kahvesi yapayım çikolatamızda var yanına Ohh misss

Ayy geçer inş ya pamuk prenses.bal vermedim ama çilek verdim pişik yaptı Zeynepte çok sever o yerken istiyor oda ama cesaret edemiyorum çok hassas Ayşe hemen pişik oluyor

Yaa partiliyoruz bizim ki aslında 12 su ama arefe diye önce yapayım dedim biraz da ramazan öncesi temizlik olsun diye üç gün erken kutluyorum İpek kuzumun da doğum günü güzel geçer insalalh

Yaa evet ya her foto küfürlüydü koca yürekli jadem benim küfür falan dinlemedi damat olarak bağrına bastı haydomu o şapka benim için dönüm noktası oldu dünür bı gaza gelmişim sorma tutmayın küçük enişteyi
Teşekkür ederiz teyzesi.. ahh sen söyleyince ne hos oldum..bir bedende iki can ne ağlamıştım..videolar çektim..haitra kalsin diye..cesaret edip izleyemedim de bir daha
Allahıma şükürler olsun
Çok şükür canım olsun video iyi ki çekmişsin anı bunlar hep

Kurbanlık koyun misali
Sonucunda yavrucum Elif Erva doğmuş ne gzel olmuş doğum günü kutlu olsun naif Alinin güzel Ervası annesinin babasının prensesi nice mutlu yıllarınız olsun canım beraberce
Hic sorma miss im canım en iyi anlayanlardan biri de sensindir tahminimce planli sezaryan cok fenaymış
Teşekkür ederim canım benim

Profilimde bir adet Hugo ya bişey dicem bütün dişler üstten çıkıyor altta hiç çıkmadı üstte 4 diş var bı tuhaf bakınca pek sevimli de yani alttan çıkmaması normal mi bilemedim
Pek şirin pek yakışıklı bir hugo bu ama masAllah ogluşa hele o gülüş gülüşü bile candan oğluş

Bizim de sadece alt 2

Teşekkür ederim canim benim
Amin insAllah canım...

Sensin kalbi güzel..sarılalim sıkı sıkı

Çilek verme mi dedi ben verdim ama bilmiyordum 1 yası bekleyecegimizi nasil bir sislikti jade? Benim kızin da arada sisiyor ama ben uykusuzluga ya da cok uyumaya bağlıyorum

Teşekkür eder yengesine erva

Cok tatlısın tesekkur ederimm gelincigime ve baldizimiza sevgiler selamlar..

O sikayet eden ayseyi ben yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…