Oyy Allahim Allah korumuş canımKizlar anneme gectim ama ne gecmek çok yoruldum simdiden.
yarim saatte gunes kaynar cayi doktu allah korudu cok kat giydirmem ise yaradi sadece goneginde az kizariklik vardi
1kavanoz suyu doktu.
Kekikyagli su vardi tabakta onu doktu.
Toz sekeri yere doktu.
Peceteleri parcaladi.
Pilav tencresini yere dokmus yiyordu yerden avuc avuc oy oyyy.
kac kes ust degistik yerleri sil derken simdi emiyor cok yaramaz bir bebek masallah.
Yazmama kalmadan birakti memeyi indi.
Yigenleri kizlari dovuyor sac sevme olarak yaklasip cekip isiriyor sonra siritiyor.
Daha bu baslangic bakalim aksama daha ne maceralar bekliyor beni.
Sizler de iyisinizdir insallah.
Sadec kabuk havuc kerevi Rendeleyip sarimsakli yoğurtla yedirdim az pilavla insallah baska biseyler yapabilirim hos yemez de neyse
Sen icebilmisin jadem ben koydum cok da sicakti he ama gunes devirdi nasil.bos bulundum annemdeyim diye mi acaba.Aynıyız be Sonsuz gün yetmiyor hastaneden geldim, asyayı uyuttum, çamaşır katlandım, elma vardı çürüyenleri seçtim, duşa girdim, mutfağı topladım yeni oturdun kahve içiyorum hemde soğuk neden sabah sıcakken içemedim
Hahah sekerparem yaa cok uygun bir yorum oldu bu aynen.Oyy Allahim Allah korumuş canımahh bicirik güneş ahh..adının hakkını veriyorsum herkesi etrafında pervane ediyorsun
Aynen ben deeee üşenmeye bile üşeniyorum ama baslarsak vitese taakariz allahin izniyle oylece avutuyorum kendimi elbet birgun basliycamYa aslinda ruhen çıkıp dışarı tur tur gezmek istiyorum kosar adımlarla hızlı hızlı.. otobüs kullanmadan ordan oraya koşmak..carşı pazar..ama disari çıkınca maskeden mi nedir nefessiz kalıyorum..o yuzden hicbiryere çıkasım yok
Evde de kala kala insan tembellesiyorbak markete gidilmesi lazım..üşeniyorum misskokulumm miss duymasin
Aynen canim sağlık olsun diyoruz ne edelimHahah sekerparem yaa cok uygun bir yorum oldu bu aynen.
Annem kardesme az omce dior ki 3 kisi bakamiyoruz bu kiza
ya pis yerden yedi pilavi avuc avuc insalah bir sey olmaz ne diyim.
hayir bir kere devirdi masadan almis ikinciye yine almis naisl aldi sapina mi uzando anlamadim.
benim dikkatsizligim o da hic es gecmez sagolsun.
siz neler yapiorsunuz nasilsiniz.
ali nasil oldu simdi.
inatlik da oluyor canim erkeklerde ya bebek de olsa cocuk da olsa erkek erkektir ben bunu kabullendim artik cocuklar da zaten cok akıllı zaafini hassas noktani cok iyi kullaniyotlar umuttan tecrubeyle sabit.
saglikli olsunlar yeter kiher sey hallolur sekerparem dimiiiii
Doktor oyle dedi yani lazimligindan mi bilmiorum da umutun mesanesi sorunlu asiro sorunlu bi mesane alissin diye cisini kacirmasin diye tutsun diye olabilir.Aynen canim sağlık olsun diyoruz ne edelim
Ama tuvalet olayi cok ciddiymis.sen söylemiştin zaten.. 2 saate 1 cikmaliymiş.
Bisey olmaz ya korkma..napalim bu sefer de pilavi boyle yesin
Evet öyle demişti canım sıralama değişebiliyor üst alt yan azı sıralaması ve çıkış süresi bebeğe göre değişirmiş ama diyelim ki azılar da çıktı yan kesiciler çıkmadı o zaman muayene lazım. Ara ara da hiç oluşmayan süt dişleri olabiliyormuş onlar için de bir tedavi gerekiyormuş çene küçük kalmasın dişler kaymasın vs diyeYani hiç çıkmazsa mi önemli? Yani simdi çıkmış olmasi devami gelecegi anlamına mi geliyor
Aman düşmez olur mu bak aşkı memnu izliyorum yemek yapılacak halim kalmamışmisskokulumm
Ooo miss vitesin hic düşmüyor be gülüm hep 7 ilerisin bi de bize bak daha alt kattayken pertee ciktimmm oyyt
Masallah sanaaaa
Geçmiş olsun canım ya Allah korumuş maşşallah yaramaz kuzumKizlar anneme gectim ama ne gecmek çok yoruldum simdiden.
yarim saatte gunes kaynar cayi doktu allah korudu cok kat giydirmem ise yaradi sadece goneginde az kizariklik vardi
1kavanoz suyu doktu.
Kekikyagli su vardi tabakta onu doktu.
Toz sekeri yere doktu.
Peceteleri parcaladi.
Pilav tencresini yere dokmus yiyordu yerden avuc avuc oy oyyy.
kac kes ust degistik yerleri sil derken simdi emiyor cok yaramaz bir bebek masallah.
Yazmama kalmadan birakti memeyi indi.
Yigenleri kizlari dovuyor sac sevme olarak yaklasip cekip isiriyor sonra siritiyor.
Daha bu baslangic bakalim aksama daha ne maceralar bekliyor beni.
Sizler de iyisinizdir insallah.
Sadec kabuk havuc kerevi Rendeleyip sarimsakli yoğurtla yedirdim az pilavla insallah baska biseyler yapabilirim hos yemez de neyse
Sağol missimm.Geçmiş olsun canım ya Allah korumuş maşşallah yaramaz kuzum
Teşekkürler canımBende gece uykusuna yatmadan veriyorum 180lik onu içip yatıyor. Bu ara gece kalkmıyor ama bazen kalktığı da oluyor. Emzikle avutmaya çalışıyorum yersemaşallah emsin ne güzel bende artık kendi yemeklerinizden veriyorum tuzsuz ve baharatsız. Kendimiz yerken ya da ona ayırdıktan sonra koyuyorum. Tek haşlama Duru da yemiyor beğenmiyor
Valla bende ilk emerken dedim bu kız baya emecek saat bası yakamdan asılırdısonra bir anda ne oldu ne bitti anlamadım emmekten vazgeçti işin tuhafı sağıp biberonla verdim onuda kabul etmedi dediğin gibi sağlık olsun da gerisi mühim değil zaten tosun gibi
Yaa çok tatlıbence normal ya illa sıralı cıkacak diye bi kural yok zaten bundan sonra alt dişleri gelecek
Parti cuma günü daha Dünürcan inşallah atarım o günBasmam mı çapkın gülüşü yetercanım damadım hani parti fotoları nerde meraktayım
Buyute buyute bak canısı ben öyle yapıyorumSınırlı göremedimbizimde üstteki daha erken çıktı yine alttaki bekliyor normaldir be
Sağol canım benimAslihaydo
Ya yerim ben onu yerimm masalah yakisikliya.
Partiliyorsunuz demek ohh sefaniz olsunn aslicim nice yaşlarınız partileriniz olsun saglikla insallah.
Bu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndüÇilek verme mi dediben verdim ama bilmiyordum 1 yası bekleyecegimizi nasil bir sislikti jade? Benim kızin da arada sisiyor ama ben uykusuzluga ya da cok uyumaya bağlıyorum
Bizde de emzik yok tutmadı mecbur memeBende gece uykusuna yatmadan veriyorum 180lik onu içip yatıyor. Bu ara gece kalkmıyor ama bazen kalktığı da oluyor. Emzikle avutmaya çalışıyorum yersemaşallah emsin ne güzel bende artık kendi yemeklerinizden veriyorum tuzsuz ve baharatsız. Kendimiz yerken ya da ona ayırdıktan sonra koyuyorum. Tek haşlama Duru da yemiyor beğenmiyor
Valla bende ilk emerken dedim bu kız baya emecek saat bası yakamdan asılırdısonra bir anda ne oldu ne bitti anlamadım emmekten vazgeçti işin tuhafı sağıp biberonla verdim onuda kabul etmedi dediğin gibi sağlık olsun da gerisi mühim değil zaten tosun gibi
Yaa çok tatlıbence normal ya illa sıralı cıkacak diye bi kural yok zaten bundan sonra alt dişleri gelecek
Senin ki için erken yavrum bünyesi hassas sen verme jadeye uymaYa aslında belki verilir de.. benim.kiz alerjik bünye olmasina ragmen verdim.deli cesaretitakip edemiyorum artik..siz pisik yapti su veya bu diyorsunuz.. ben artik alıştım pisige..kakada kan olmadıkça önemsemiyorum
Aynen sekerparem sen verme zaten daha cok yeni eksimdi genelde.Senin ki için erken yavrum bünyesi hassas sen verme jadeye uyma
Çilek yiyince mi oldu böyle ay benim askiiimmm nasıl masumBu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
Yerim ben asya hanimiiiBu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?