2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyy Allahim Allah korumuş canım ahh bicirik güneş ahh..adının hakkını veriyorsum herkesi etrafında pervane ediyorsun

Sen icebilmisin jadem ben koydum cok da sicakti he ama gunes devirdi nasil.bos bulundum annemdeyim diye mi acaba.
Allahtan hali icti bizim cayi gunes aglamadi herhalfe olmadi bir sey insallah.

Masallah asya hanimin kontrolu guzel geçmiş jadem. Sevindim. Biz hic gidemedik ne zamandır bakalim.

Turta mi yapcan kiz elmadan yoksa kurabiye mi yapma.yesim yanariz tam diyete niyetlendim sktun yine aklimaaaaa

Oyy Allahim Allah korumuş canım ahh bicirik güneş ahh..adının hakkını veriyorsum herkesi etrafında pervane ediyorsun
Hahah sekerparem yaa cok uygun bir yorum oldu bu aynen.

Annem kardesme az omce dior ki 3 kisi bakamiyoruz bu kiza

ya pis yerden yedi pilavi avuc avuc insalah bir sey olmaz ne diyim.
hayir bir kere devirdi masadan almis ikinciye yine almis naisl aldi sapina mi uzando anlamadim.
benim dikkatsizligim o da hic es gecmez sagolsun.

siz neler yapiorsunuz nasilsiniz.

ali nasil oldu simdi.
inatlik da oluyor canim erkeklerde ya bebek de olsa cocuk da olsa erkek erkektir ben bunu kabullendim artik cocuklar da zaten cok akıllı zaafini hassas noktani cok iyi kullaniyotlar umuttan tecrubeyle sabit.

saglikli olsunlar yeter kiher sey hallolur sekerparem dimiiiii

Aynen ben deeee üşenmeye bile üşeniyorum ama baslarsak vitese taakariz allahin izniyle oylece avutuyorum kendimi elbet birgun basliycam

Aynen canim sağlık olsun diyoruz ne edelim
Ama tuvalet olayi cok ciddiymis.sen söylemiştin zaten.. 2 saate 1 cikmaliymiş.
Bisey olmaz ya korkma..napalim bu sefer de pilavi boyle yesin

Aynen canim sağlık olsun diyoruz ne edelim
Ama tuvalet olayi cok ciddiymis.sen söylemiştin zaten.. 2 saate 1 cikmaliymiş.
Bisey olmaz ya korkma..napalim bu sefer de pilavi boyle yesin
Doktor oyle dedi yani lazimligindan mi bilmiorum da umutun mesanesi sorunlu asiro sorunlu bi mesane alissin diye cisini kacirmasin diye tutsun diye olabilir.
Ama vok zorya cocuk icin 2 saatte 1 gitmek ben kendim.oo cok useniyorum oynayan cocuk hele hic istemez.
Ustune dusme yani ali zaten saglikli bir cocuk elhamdulillahh.

Yani hiç çıkmazsa mi önemli? Yani simdi çıkmış olmasi devami gelecegi anlamına mi geliyor
Evet öyle demişti canım sıralama değişebiliyor üst alt yan azı sıralaması ve çıkış süresi bebeğe göre değişirmiş ama diyelim ki azılar da çıktı yan kesiciler çıkmadı o zaman muayene lazım. Ara ara da hiç oluşmayan süt dişleri olabiliyormuş onlar için de bir tedavi gerekiyormuş çene küçük kalmasın dişler kaymasın vs diye

misskokulumm
Ooo miss vitesin hic düşmüyor be gülüm hep 7 ilerisin bi de bize bak daha alt kattayken pertee ciktimmm oyyt

Masallah sanaaaa
Aman düşmez olur mu bak aşkı memnu izliyorum yemek yapılacak halim kalmamış ya Allah diyip kalkıyorum şimdi

Geçmiş olsun canım ya Allah korumuş maşşallah yaramaz kuzum

Teşekkürler canımAlt dişlerde belirti bile yok öyle kabarık duruyolar sadece içime şüphe düşüyo bır ay daha bekleyeyim de götüreyim bı doktora sabırsız ana
Basmam mı çapkın gülüşü yeter canım damadım hani parti fotoları nerde meraktayım
Parti cuma günü daha Dünürcan inşallah atarım o gün
Sınırlı göremedim bizimde üstteki daha erken çıktı yine alttaki bekliyor normaldir be
Buyute buyute bak canısı ben öyle yapıyorum dişler de aynı bak çünkü iki aşık aynı gidecek biz üstü dortledik gerci
Aslihaydo
Ya yerim ben onu yerimm masalah yakisikliya.
Partiliyorsunuz demek ohh sefaniz olsunn aslicim nice yaşlarınız partileriniz olsun saglikla insallah.
Sağol canım benim

Çilek verme mi dedi ben verdim ama bilmiyordum 1 yası bekleyecegimizi nasil bir sislikti jade? Benim kızin da arada sisiyor ama ben uykusuzluga ya da cok uyumaya bağlıyorum
Bu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü

Eklentiler

• IMG_20210404_081603.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 50
Bizde de emzik yok tutmadı mecbur meme yavrum emdiğini emmiş hiç üzme kendini sen ben yemeklere tuz ve baharat katıyorum eser miktarda tabş o tada da alıştı sıpa bende inek sütü deneyeceğim bugün mama vermiyorum normalde içine su katıp inek sütü deneyeyim

Bu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
Yerim ben asya hanimiii
Sisligi indi dimi canim gözündeki arpacik ni yapti ne dedi doktorlar yerim onu ben nasil da hüzünlü bakmis masallah tatlimaa isirmalik yanaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…