Aaa o iş başka gezme olsun hemen koşarım ama işin içinde market ya da iş varsa o zaman jade yine kaçarYa aslinda ruhen çıkıp dışarı tur tur gezmek istiyorum kosar adımlarla hızlı hızlı.. otobüs kullanmadan ordan oraya koşmak..carşı pazar..ama disari çıkınca maskeden mi nedir nefessiz kalıyorum..o yuzden hicbiryere çıkasım yok
Evde de kala kala insan tembellesiyorbak markete gidilmesi lazım..üşeniyorum misskokulumm miss duymasin
Nolacak bu dişsiz dede neneler yaa Nisan bebeleri dişten yana tembel sankiBizim de 10. Aydan beri 2?diş
Yaa kıyamam tatlı kuzumBu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
Hatirladimmm sen en son dogum yapandin sankim :)Selam kızlar doğum günü hazırlıkları başlamış bende başladım bizim daha var ama olsun eylülün kıyafeti dikiliyor balonlar süsler geldi nasıl bekleyeceksem bu gidişle erken kutlarız biz
1 yaşı da var sendromu da var dünürümMaşallahsena kuşa kendi karnım doymuş gibi sevindim tüm yavrular mışıl mışıl uyusun ham ham ham yesin yesin büyüsün inş
Çünkü artık onun 1 yaşı var annesi büyüyor benim oğluşum
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşmis gibidir şimdi yeni doğan bebek kokusu
Ya sen ne güzel kalplisin öyle çok çok
Biraz moral olsun kafaları dağılsın dedik. Şimdi abim işe Zeynep okula gitti Ayşe yengesine kaldı mıncık mıncık etti walla Zeynep gelene kadar sevdiğim kardır diyerek Zeynep gelince çok kıskanıyor yengesini hep onunla oynayacak Ayşeye yaklaştırmıyor
Yengeyi görünce otomatik ehh ehhh diyor dayısını görünce de hıı hııı diyor yengesine kızması içinöyle tatlı ki
En zor zamanları biz hastanede yatarken uyanmadığı zamanlarda hemşireler topuğunu ve burnunu sıkıyorlar.
Ne güzel ya inş bizimkilere de nasip olur öyle seviyorlar ki bizim kızlarda onları çok seviyor Rabbim yaşatsın inş dileyen herkese evlat sevgisini
Soğuk falan içtim şükürSen icebilmisin jadem ben koydum cok da sicakti he ama gunes devirdi nasil.bos bulundum annemdeyim diye mi acaba.
Allahtan hali icti bizim cayi gunes aglamadi herhalfe olmadi bir sey insallah.
Masallah asya hanimin kontrolu guzel geçmiş jadem. Sevindim. Biz hic gidemedik ne zamandır bakalim.
Turta mi yapcan kiz elmadan yoksa kurabiye mi yapma.yesim yanariz tam diyete niyetlendim sktun yine aklimaaaaa
Ay hadi merakla bekliyoruzSelam kızlar doğum günü hazırlıkları başlamış bende başladım bizim daha var ama olsun eylülün kıyafeti dikiliyor balonlar süsler geldi nasıl bekleyeceksem bu gidişle erken kutlarız biz
Ahaha aynn sorma ya geçen bir arkadaşı gördüm Haziran doğumlu bebeği neredeyse tüm dişleri gelmişNolacak bu dişsiz dede neneler yaa Nisan bebeleri dişten yana tembel sanki
Gecer insallah jadem kremle birlikte.Soğuk falan içtim şükürçay içemedim bugün onu da şimdi demledim oyy o güneş hanıma ne dayanır yaramaz ya onun adı artık tazmanya canavarı
Bizde böyle normal kontrole doğdu doğalı 2 kere götürdük göz bahane olduama çok fena oldu ya gözü geçer ibşallah
Yok kız dur yapma şimdi sen aklıma düşürme pek severim elmalı kurabiyeyü adım çıkacak başka şey bilmiyor diyevalla biliyorum kızlar yapıyorum da ama söylemiyorum canınız çekmesin diye
Kız yok 2alt 2 üst bizde ama alttakilerin biri çıktı mı emin değilim çıkmış gibiTeşekkürler canımAlt dişlerde belirti bile yok öyle kabarık duruyolar sadece içime şüphe düşüyo bır ay daha bekleyeyim de götüreyim bı doktora sabırsız ana
Parti cuma günü daha Dünürcan inşallah atarım o gün
Buyute buyute bak canısı ben öyle yapıyorumdişler de aynı bak çünkü iki aşık aynı gidecek biz üstü dortledik gerci
Sağol canım benim
Yok kuzum birden oldu ama çileği çok önce yemiştik alakası yok yani ya diş ya alerji gibi dedi doktorÇilek yiyince mi oldu böyle ay benim askiiimmm nasıl masum
Yeni uyanmıştı o masumluk ondanYerim ben asya hanimiii
Sisligi indi dimi canim gözündeki arpacik ni yapti ne dedi doktorlar yerim onu ben nasil da hüzünlü bakmis masallah tatlimaa isirmalik yanaklar
Var malesef eşim tarafı onların çocukları hep alerjik besin, bahar alerjileri varYaa kıyamam tatlı kuzumbence alerjik canım bahara, polene karşı olabilir. Gözü de ondan olmuş gibime geldi. Hele ailede varsa kaçınılmaz
Ahahah sanatçı kız ya belli sanatı yedi yuttuGecer insallah jadem kremle birlikte.
Aynen ben de neler yapiorum da sirf can cekmesin nazar degmesin kendime diye icraatlarimdan hic bahsetmiorum yersenama benimkiiii.
Aynen tam bir canavar ya.
Bugunku menumuZ pastel boya ve silgi simdi aldim agzindan zorla kac defa kitlayip yedi cocuklar boya yaparken.
Simdi emiyor vakitsiz uyuyor bakalim bu gece yine uzun bize.
Valla ne kadar süt koyarsan o kadar su koy dedi ölçek aynı olacakmışJadesi
Canim süte ne kadar ver dedi doktor. Sulandirmadan olmaz miymis
Ben gecenkllerde umutun nesquik yerkenki sütünden verdim icti valla top top nesquik de yiyor hep anassi gibi aburccuburcu bu kiz
asya emiyor zaten ne gerek var inek sütüne?Valla ne kadar süt koyarsan o kadar su koy dedi ölçek aynı olacakmışbende verdim öyle benşm kahvaltılık gevreği sütünden nesquik sütünden sulu sütü pek sevmedi o yüzden damak tadı aynı biz
Büyük ihtimal çok normal diyecek ama sen yine de için rahat etsin götürTeşekkürler canımAlt dişlerde belirti bile yok öyle kabarık duruyolar sadece içime şüphe düşüyo bır ay daha bekleyeyim de götüreyim bı doktora sabırsız ana
Parti cuma günü daha Dünürcan inşallah atarım o gün
Buyute buyute bak canısı ben öyle yapıyorumdişler de aynı bak çünkü iki aşık aynı gidecek biz üstü dortledik gerci
Sağol canım benim
Oy senin gözünü severim ben nasıl da masum durmusBu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
Emzik sadece uykuya dalarken alıyor geceleri. Derin uykuya geçişte fırlatıp atıyorBizde de emzik yok tutmadı mecbur memeyavrum emdiğini emmiş hiç üzme kendini sen ben yemeklere tuz ve baharat katıyorum eser miktarda tabş o tada da alıştı sıpa bende inek sütü deneyeceğim bugün mama vermiyorum normalde içine su katıp inek sütü deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?