2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaa o iş başka gezme olsun hemen koşarım ama işin içinde market ya da iş varsa o zaman jade yine kaçar ama odalara falan bana deki bütün gün şurayı gezelim oooo gezmem mi aşk yaşıyorum gezme ile

Kalppare çilek ve kivi canım bal gibi alerjik bu ikiliyi de verme bence elife sen bir süre. Ben bir kere kivi verdim aslında olgunlaşmış da. Sonra veriyim dedim ağzını değişik yapıyor benim oğlan dilini falan çıkarıp omuzlarını silkti yemedi gerli bir tadı var ya ki inin onu beğenmemiş. Aman dedim iyi bunu da yeme

1 yaşı da var sendromu da var dünürüm

Soğuk falan içtim şükür çay içemedim bugün onu da şimdi demledim oyy o güneş hanıma ne dayanır yaramaz ya onun adı artık tazmanya canavarı
Bizde böyle normal kontrole doğdu doğalı 2 kere götürdük göz bahane oldu ama çok fena oldu ya gözü geçer ibşallah
Yok kız dur yapma şimdi sen aklıma düşürme pek severim elmalı kurabiyeyü adım çıkacak başka şey bilmiyor diye valla biliyorum kızlar yapıyorum da ama söylemiyorum canınız çekmesin diye

Nolacak bu dişsiz dede neneler yaa Nisan bebeleri dişten yana tembel sanki
Ahaha aynn sorma ya geçen bir arkadaşı gördüm Haziran doğumlu bebeği neredeyse tüm dişleri gelmiş
Ama geç gelen diş daha sağlıklı ve güzel derler öyle düşünelim
Ee neneler ve dedeler böyle ayrı bi tatlis haydonun papyonu yerim nasıl yakışmış minnak delikanlı gibi

Gecer insallah jadem kremle birlikte.
Aynen ben de neler yapiorum da sirf can cekmesin nazar degmesin kendime diye icraatlarimdan hic bahsetmiorum yersen ama benimkiiii.
Aynen tam bir canavar ya.

Bugunku menumuZ pastel boya ve silgi simdi aldim agzindan zorla kac defa kitlayip yedi cocuklar boya yaparken.
Simdi emiyor vakitsiz uyuyor bakalim bu gece yine uzun bize.

Kız yok 2alt 2 üst bizde ama alttakilerin biri çıktı mı emin değilim çıkmış gibi bu arada Asya hanım büyükmü haydo dan zengin olurlar

Yerim ben asya hanimiii
Sisligi indi dimi canim gözündeki arpacik ni yapti ne dedi doktorlar yerim onu ben nasil da hüzünlü bakmis masallah tatlimaa isirmalik yanaklar
Yeni uyanmıştı o masumluk ondan hemen o gün indi canım 2 3 saat içinde geçti şişmesi bi daha arpacığa krem verdi doktor onu deneyeceğiz bid3

Yaa kıyamam tatlı kuzum bence alerjik canım bahara, polene karşı olabilir. Gözü de ondan olmuş gibime geldi. Hele ailede varsa kaçınılmaz
Var malesef eşim tarafı onların çocukları hep alerjik besin, bahar alerjileri var geçmedi zaten kuzum arpacık bu kadar uzu. Sürmez hiçbir şey yapmasan geçer heralde ben neler yaptım elimde pamuklarla geziyorum sürekli siliyorum patates çay ılık su ileama yok yani

Ahahah sanatçı kız ya belli sanatı yedi yuttu

Jadesi
Canim süte ne kadar ver dedi doktor. Sulandirmadan olmaz miymis
Ben gecenkllerde umutun nesquik yerkenki sütünden verdim icti valla top top nesquik de yiyor hep anassi gibi aburccuburcu bu kiz
Valla ne kadar süt koyarsan o kadar su koy dedi ölçek aynı olacakmış bende verdim öyle benşm kahvaltılık gevreği sütünden nesquik sütünden sulu sütü pek sevmedi o yüzden damak tadı aynı biz

Büyük ihtimal çok normal diyecek ama sen yine de için rahat etsin götür bir yasında daha hiç dişi çıkmamış bebekler bile var
Bu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
Oy senin gözünü severim ben nasıl da masum durmus
Emzik sadece uykuya dalarken alıyor geceleri. Derin uykuya geçişte fırlatıp atıyor bu arada dün aksam bende çilek verdim iki tane yedi ama ne yeme dünyanın en güzel seyini yemiş gibi ımmm yaparak yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…