2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende gece uykusuna yatmadan veriyorum 180lik onu içip yatıyor. Bu ara gece kalkmıyor ama bazen kalktığı da oluyor. Emzikle avutmaya çalışıyorum yerse maşallah emsin ne güzel bende artık kendi yemeklerinizden veriyorum tuzsuz ve baharatsız. Kendimiz yerken ya da ona ayırdıktan sonra koyuyorum. Tek haşlama Duru da yemiyor beğenmiyor
Valla bende ilk emerken dedim bu kız baya emecek saat bası yakamdan asılırdı sonra bir anda ne oldu ne bitti anlamadım emmekten vazgeçti işin tuhafı sağıp biberonla verdim onuda kabul etmedi dediğin gibi sağlık olsun da gerisi mühim değil zaten tosun gibi
Profilimde bir adet Hugo ya bişey dicem bütün dişler üstten çıkıyor altta hiç çıkmadı üstte 4 diş var bı tuhaf bakınca pek sevimli de yani alttan çıkmaması normal mi bilemedim
Yaa çok tatlı bence normal ya illa sıralı cıkacak diye bi kural yok zaten bundan sonra alt dişleri gelecek

Kızlar hepimizin evleri balonla dolu şu sıra..şoyle bi etkinlik yaptik biz.sert plastik bir bardağın (mika tarzi) agzina balon taktim.parmagiyla cekip birakinca ses cikariyor.arkasina da taktim.iki taraftan farkli ses cikiyor.balonun agzini kesin yoksa cok zor olur yerlestirirken .. ve yalnız birakmayin bu oyuncakla disliyorlar koparirlar çünkü boğulurlar Allah korusun.ben yemek yerken veriyorum.hem egleniyor hem yiyoruz.

Hem duyusal motor becerileri için faydali diye düşünüyorum

Eklentiler

• 20210406_131949.webp
    9 KB · Görüntüleme: 39
  • 20210406_131944.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 31
ya ilk defa duyorum çıkar ya korktum bak şimdi

Kendi bebeleri olsun da Zeynoyla Ayşe dayıyı yengeyi kıskansın inşallah
Bizimki acıkır kuzum uyumaz uyutmaz
Sensin o canımmm benim
Bende de yok o babayiğştlik adaşım
Bizim 11. Ayda çıktı alttan iki tane şimdi damakta bir diş var nasıl inecek bilmiyorum canı yanıyor çok

Ayy geçer inş ya pamuk prenses.bal vermedim ama çilek verdim pişik yaptı Zeynepte çok sever o yerken istiyor oda ama cesaret edemiyorum çok hassas Ayşe hemen pişik oluyor
Ah kıyamam istemez mi biri bişey yiyince ağzı boş kalsın istemiyorlar etki ettiyse 1.5 a kadar verme kuzum bence

Basmam mı çapkın gülüşü yeter canım damadım hani parti fotoları nerde meraktayım

Kuzum ben şişlijten önce de verdim onla alakalı değil yani evet verme biraz daha dedi
Ya aslında belki verilir de.. benim.kiz alerjik bünye olmasina ragmen verdim.deli cesareti takip edemiyorum artik..siz pisik yapti su veya bu diyorsunuz.. ben artik alıştım pisige..kakada kan olmadıkça önemsemiyorum

Ne güzel dileklerr Ataciğin da dogum gunu yarın.. 1gün ara ile doğdu guzel yavruslar
Teşekkür ederim yesim annesi hepinize sevgilerrimizi yolluyoruz

Konuları haftalık hallediyorum ben de dün yaptım gruplara attım defterlere yazılsın çalışılsın diye. Dolaştık geldik göktuğ un elinden tuttum yürüttüm nasıl hoşuna gitti. Park sakindi tek tek istediklerine bindi geldim şimdi uyutup yemeğe girecem
14aya kadar hiç diş çıkmazsa muayene edilmesi lazım demişti kardeşim canım biizm oğlan da geç çıkardı ya. Kendi eliyle baktı var süt dişleri dedi bazen anne karnında oluşmuyormuş dişler falan onun için bir kontrol lazım oluyormuş. Aralıkları çok önemsemiyoruz çıkarken dedi.

Bizim de cok şiş üstler ve alt yanlar..alt yanlarda beyazlama da var ama ikisinde de dis yok sanki dördü bir çıkacak gibi ama

Ne bileyim dünyadaki en üşengeç kişi benmişim gibi hissediyorum
Ya aslinda ruhen çıkıp dışarı tur tur gezmek istiyorum kosar adımlarla hızlı hızlı.. otobüs kullanmadan ordan oraya koşmak..carşı pazar..ama disari çıkınca maskeden mi nedir nefessiz kalıyorum..o yuzden hicbiryere çıkasım yok
Evde de kala kala insan tembellesiyor bak markete gidilmesi lazım..üşeniyorum misskokulumm miss duymasin

Yani hiç çıkmazsa mi önemli? Yani simdi çıkmış olmasi devami gelecegi anlamına mi geliyor

Kizlar anneme gectim ama ne gecmek çok yoruldum simdiden.
yarim saatte gunes kaynar cayi doktu allah korudu cok kat giydirmem ise yaradi sadece goneginde az kizariklik vardi
1kavanoz suyu doktu.
Kekikyagli su vardi tabakta onu doktu.
Toz sekeri yere doktu.
Peceteleri parcaladi.
Pilav tencresini yere dokmus yiyordu yerden avuc avuc oy oyyy.
kac kes ust degistik yerleri sil derken simdi emiyor cok yaramaz bir bebek masallah.

Yazmama kalmadan birakti memeyi indi.

Yigenleri kizlari dovuyor sac sevme olarak yaklasip cekip isiriyor sonra siritiyor.

Daha bu baslangic bakalim aksama daha ne maceralar bekliyor beni.

Sizler de iyisinizdir insallah.

Sadec kabuk havuc kerevi Rendeleyip sarimsakli yoğurtla yedirdim az pilavla insallah baska biseyler yapabilirim hos yemez de neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…