Pişik biz de sık sık oluyor..artık neden demiyorum..Ayy geçer inş ya pamuk prenses.bal vermedim ama çilek verdim pişik yaptı Zeynepte çok sever o yerken istiyor oda ama cesaret edemiyorum çok hassas Ayşe hemen pişik oluyor
Bende gece uykusuna yatmadan veriyorum 180lik onu içip yatıyor. Bu ara gece kalkmıyor ama bazen kalktığı da oluyor. Emzikle avutmaya çalışıyorum yerseBen yatırmadan veriyorum ama 2 kere kalkıyor gece emmeye gece beslenmesini kesecek babayiğit ben değilim henüzbizim doktorda 3 ana 2 ara öğün yapın siz ne yerseniz onu yesin ayrı yemek yapmayın dedi öyle yapıyorum ben zaten 2 aydır beğenmiyor sebzeleri falan tek haşlayıp verince
Valla bende ilk emerken dedim bu kız baya emecek saat bası yakamdan asılırdıSağlıklı olsunlar mamayla büyüsünler neyapalım büyük kızım öyle güzel emerdi ki aşk vardı memeyle arasında hala daha öyle ama Ayşe görünce püüü püüü diyor uyku sersemliğine ancak emzirebiliyorum anne aynı anne meme aynı meme
Yaa çok tatlıProfilimde bir adet Hugoya bişey dicem bütün dişler üstten çıkıyor altta hiç çıkmadı üstte 4 diş var bı tuhaf bakınca pek sevimli de yani alttan çıkmaması normal mi bilemedim
Kesin benim de çilekten sisti..ne aptalim ben yaa..ama oyle doyumluk vermemistimÇilek verme mi dediben verdim ama bilmiyordum 1 yası bekleyecegimizi nasil bir sislikti jade? Benim kızin da arada sisiyor ama ben uykusuzluga ya da cok uyumaya bağlıyorum
Bizim 8. Ayda çıkmıştı bi de4 aydir tik yok
Kv de geldi dedi..bazi cocugun 3.5 yasa kadar boyle kalırmış diyedis hekimi bakarmiş..
misskokulumm miss kardesin dis hekimi belki bilirsin.cok geç kalmadi mi ya bizim
Kendi bebeleri olsun da Zeynoyla Ayşe dayıyı yengeyi kıskansın inşallahAyy şimdi yazmak için girmiştim. Bize geldiler bu akşam zorla kafaları dağılsın diye davet ettik akşam yemeğe geldiler sonrada Zeynep bırakmadı bizde kalacaklar bu akşam Zeynep öyle mutlu ki aralıksız oyun oynuyorlar yengesiyle. Bir sürü hediyeler alıp gelmişler onlar çocukları sevindirdi Rabbim de onları sevindirsin inş. Kızlar uyumadı hala Zeynep halinden çok memnun Ayşeyi de biraz hırpalayarak seviyor yengesi oda datısına şikayet ediyor eh yap hıı hıı yap diyor öyle tatlılar ki oturduk onları izliyoruz yeter ki biraz moralleri yerine gelsin
Bizimki acıkır kuzum uyumaz uyutmazKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim yazdıklarınız içinbu beslenme konusunu doktorumuzla konustuk. Hem sizinle de paylaşmak istiyorum fikir olur diye. Bizimkiler artık 1 yaşına geldikleri için artık gece beslenmesini tamamen kesmemiz gerektiğini söyledi. Bir de uyurken rüya beslenmesi dediğimiz gece 11-12 arası mama vermeyi bırakmalıymışız. Duru aksam 8-9arası uyuyor sadece uyurken mama vermemi sabaha kadar da o şekilde uyuması gerektiğini söyledi. Sabah 6-7 gibi uyanıp mama isterse ya da emiyorsa verebileceğimi söyledi. Gündüz 3 öğün aralarda da ara öğün yapmamı istedi. Fakat Duru ne yerse yesin üstüne mama içmek istiyor. 18 aylık olana kadar bu sekilde devam edebilirmişim. Zaten zamanla kendisi yemek yemeye yönelecekmiş. Elimde olsaydı 18-24 aya kadar emzirmek isterdim ama emmeyi kendi kesti
Sensin o canımmm benimMaşallahsena kuşa kendi karnım doymuş gibi sevindim tüm yavrular mışıl mışıl uyusun ham ham ham yesin yesin büyüsün inş
Çünkü artık onun 1 yaşı var annesi büyüyor benim oğluşum
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşmis gibidir şimdi yeni doğan bebek kokusu
Ya sen ne güzel kalplisin öyle çok çok
Biraz moral olsun kafaları dağılsın dedik. Şimdi abim işe Zeynep okula gitti Ayşe yengesine kaldı mıncık mıncık etti walla Zeynep gelene kadar sevdiğim kardır diyerek Zeynep gelince çok kıskanıyor yengesini hep onunla oynayacak Ayşeye yaklaştırmıyor
Yengeyi görünce otomatik ehh ehhh diyor dayısını görünce de hıı hııı diyor yengesine kızması içinöyle tatlı ki
En zor zamanları biz hastanede yatarken uyanmadığı zamanlarda hemşireler topuğunu ve burnunu sıkıyorlar.
Ne güzel ya inş bizimkilere de nasip olur öyle seviyorlar ki bizim kızlarda onları çok seviyor Rabbim yaşatsın inş dileyen herkese evlat sevgisini
Bende de yok o babayiğştlik adaşımBen yatırmadan veriyorum ama 2 kere kalkıyor gece emmeye gece beslenmesini kesecek babayiğit ben değilim henüzbizim doktorda 3 ana 2 ara öğün yapın siz ne yerseniz onu yesin ayrı yemek yapmayın dedi öyle yapıyorum ben zaten 2 aydır beğenmiyor sebzeleri falan tek haşlayıp verince
Bizim 11. Ayda çıktı alttan iki tane şimdi damakta bir diş var nasıl inecek bilmiyorum canı yanıyor çokBizim 8. Ayda çıkmıştı bi de4 aydir tik yok
Kv de geldi dedi..bazi cocugun 3.5 yasa kadar boyle kalırmış diyedis hekimi bakarmiş..
misskokulumm miss kardesin dis hekimi belki bilirsin.cok geç kalmadi mi ya bizim
Koşmaya başladım okuyuncaBoşverelim işleri güçleri gel jadem sana bol köpüklü güzel bir türk kahvesi yapayım çikolatamızda var yanına Ohh misss
Ah kıyamam istemez mi biri bişey yiyince ağzı boş kalsın istemiyorlarAyy geçer inş ya pamuk prenses.bal vermedim ama çilek verdim pişik yaptı Zeynepte çok sever o yerken istiyor oda ama cesaret edemiyorum çok hassas Ayşe hemen pişik oluyor
Basmam mı çapkın gülüşü yeterYaa evet ya her foto küfürlüydükoca yürekli jadem benim küfür falan dinlemedi damat olarak bağrına bastı haydomu o şapka benim için dönüm noktası oldu dünür bı gaza gelmişim sorma tutmayın küçük enişteyi
Çok şükür canım olsun video iyi ki çekmişsin anı bunlar hep
Sınırlı göremedimProfilimde bir adet Hugoya bişey dicem bütün dişler üstten çıkıyor altta hiç çıkmadı üstte 4 diş var bı tuhaf bakınca pek sevimli de yani alttan çıkmaması normal mi bilemedim
Ne bileyim dünyadaki en üşengeç kişi benmişim gibi hissediyorumAaa bak bu konuda hakkimi yeme usengecim diyorsam usengecimsenle kim daha usengec yarismasi yapardim lakin useniyorum
Kuzum ben şişlijten önce de verdim onla alakalı değil yani evet verme biraz daha dediÇilek verme mi dediben verdim ama bilmiyordum 1 yası bekleyecegimizi nasil bir sislikti jade? Benim kızin da arada sisiyor ama ben uykusuzluga ya da cok uyumaya bağlıyorum
Ya aslında belki verilir de.. benim.kiz alerjik bünye olmasina ragmen verdim.deli cesaretiKuzum ben şişlijten önce de verdim onla alakalı değil yani evet verme biraz daha dedi
Ne güzel dileklerrCanım gelinciğim Ervammm iyi ki doğdun iyi ki annene yoldaş abine kardeş oldun. Atacık ben ve kayınpederin doğum gününü kutluyoruz. Anneli babalı abili Sağlıkla mutlulukla şansla sevgiyle büyü güzel çiçeğim . Seni seviyoruzKalppare
Konuları haftalık hallediyorum ben de dün yaptım gruplara attım defterlere yazılsın çalışılsın diye. Dolaştık geldik göktuğ un elinden tuttum yürüttüm nasıl hoşuna gitti. Park sakindi tek tek istediklerine bindiAynı şeyleri düşünüyordum misim ya. Ayşecik uyuyor dersim şimdi bitti evde misafir var akşama ne yemek pişecek abim yemek konusunda çok seçicidir uykum var yarına konu hazırlamam gerek evde bunaldım kaç gündür dışarı çıkmak nefes almak istiyorum hoyy hoyy hoyyy
14aya kadar hiç diş çıkmazsa muayene edilmesi lazım demişti kardeşim canım biizm oğlan da geç çıkardı ya. Kendi eliyle baktı var süt dişleri dedi bazen anne karnında oluşmuyormuş dişler falan onun için bir kontrol lazım oluyormuş. Aralıkları çok önemsemiyoruz çıkarken dedi.Bizim 8. Ayda çıkmıştı bi de4 aydir tik yok
Bizim de cok şiş üstler ve alt yanlar..alt yanlarda beyazlama da var ama ikisinde de dis yokKendi bebeleri olsun da Zeynoyla Ayşe dayıyı yengeyi kıskansın inşallah
Bizimki acıkır kuzum uyumaz uyutmaz
Sensin o canımmm benim
Bende de yok o babayiğştlik adaşım
Bizim 11. Ayda çıktı alttan iki tane şimdi damakta bir diş var nasıl inecek bilmiyorum canı yanıyor çok
Ya aslinda ruhen çıkıp dışarı tur tur gezmek istiyorum kosar adımlarla hızlı hızlı.. otobüs kullanmadan ordan oraya koşmak..carşı pazar..ama disari çıkınca maskeden mi nedir nefessiz kalıyorum..o yuzden hicbiryere çıkasım yokNe bileyim dünyadaki en üşengeç kişi benmişim gibi hissediyorum
Yani hiç çıkmazsa mi önemli? Yani simdi çıkmış olmasi devami gelecegi anlamına mi geliyorKonuları haftalık hallediyorum ben de dün yaptım gruplara attım defterlere yazılsın çalışılsın diye. Dolaştık geldik göktuğ un elinden tuttum yürüttüm nasıl hoşuna gitti. Park sakindi tek tek istediklerine bindigeldim şimdi uyutup yemeğe girecem
14aya kadar hiç diş çıkmazsa muayene edilmesi lazım demişti kardeşim canım biizm oğlan da geç çıkardı ya. Kendi eliyle baktı var süt dişleri dedi bazen anne karnında oluşmuyormuş dişler falan onun için bir kontrol lazım oluyormuş. Aralıkları çok önemsemiyoruz çıkarken dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?