Ne biliyim doktor deyince deneyim dedim çok söz dinlerim yaasya emiyor zaten ne gerek var inek sütüne?
Nasıl masum bir bilsenBüyük ihtimal çok normal diyecek ama sen yine de için rahat etsin götürbir yasında daha hiç dişi çıkmamış bebekler bile var
Oy senin gözünü severim ben nasıl da masum durmus
Emzik sadece uykuya dalarken alıyor geceleri. Derin uykuya geçişte fırlatıp atıyorbu arada dün aksam bende çilek verdim iki tane yedi ama ne yeme dünyanın en güzel seyini yemiş gibi ımmm yaparak yiyor
Ben de aynını düşündüm okuyunca. Gerek yok bence de bol bol emiyor zaten şükürasya emiyor zaten ne gerek var inek sütüne?
Biz de yaptık bunu kızlar yaptırdı eşim yapamadı evet ben hemen yaptım sıkıntısızKızlar cidden denedik eşim bana göre sporun baya atası ben hiç bir şey yapamadım yapamadıSelin Dereli, Instagram: "Çoook spontane oldu paylaşmasam olmazdı 😂😂😂"
13K likes, 168 comments - selindereli_, April 6, 2021: "Çoook spontane oldu paylaşmasam olmazdı 😂😂😂".www.instagram.com çok eğlendik denemek isteyen olursa
İyi ki doğmuş güzel kuZucuk beraber nice nice güzel seneleriniz olsunTeşekkür ederiz teyzesi.. ahh sen söyleyince ne hos oldum..bir bedende iki canne ağlamıştım..videolar çektim..haitra kalsin diye..cesaret edip izleyemedim de bir daha
Allahıma şükürler olsun
Geçmiş olsun kuzum Ya kabuzlığı nasıl oldı bizim de nezle sıkıntı hala Yabende Zara hanımı şimdi unutabildim nezleydi ondan mıdır nedir uyumadı bir türlü güzelim uyku düzenimiz bozuldu sanırım ne güzel akşama 8-9 sabah 8-9 du
Yerim ben onu kuzum benim maşallahValla ne kadar süt koyarsan o kadar su koy dedi ölçek aynı olacakmışbende verdim öyle benşm kahvaltılık gevreği sütünden nesquik sütünden sulu sütü pek sevmedi o yüzden damak tadı aynı biz
En sevdiğim emzik emen bebe modeliBüyük ihtimal çok normal diyecek ama sen yine de için rahat etsin götürbir yasında daha hiç dişi çıkmamış bebekler bile var
Oy senin gözünü severim ben nasıl da masum durmus
Emzik sadece uykuya dalarken alıyor geceleri. Derin uykuya geçişte fırlatıp atıyorbu arada dün aksam bende çilek verdim iki tane yedi ama ne yeme dünyanın en güzel seyini yemiş gibi ımmm yaparak yiyor
Nisan bebeleri yaramaz bacım herkes korkuyor@neverland85 bugun aklima sen geldin. çocuklar 1 yasina giriyor ya birer birer dedim daha grupta hamileyim diyen cikmadi. buyuk oglumuj grubun da ben dahil gebe olanlar vardi. 9 aylikti ki ben gebe kalmıştım. yanlış hatirlamiyorsam sen düşünüyordun. eeee var mı bebek haberi
Deniz beyler iyi ki doğmuş nice senelereSelam herkese
Hortlak gibi geldim yine günler sonra
Deniz 1 Nisan'da yaşına girdi fiçcuvv
Ve yaş güncellemesi yürüme geldi
Emziği bir ay olacak emmiyor. Doktor yaşında bıraktır demişti ben hala ağzına tıkıyordum ama Denizcim doktorun sözünü dinlemeyi tercih edip kendi bıraktı
Sanırım 7. diş de yolda, yine kemirmeler başladı. Ah şu iştahı etkilemese.
Aşılar olundu. Su çiçeği yokmuş bir ay sonraya kaldı. Aşılar ateş huzursuzluk yapmadı şükür.
Haftasonu yasağı yüzünden doğumgününü çekirdek aile kutladık.misskokulumm canım önerdigin sayfadan aldım kıyafetini çok teşekkür ederim çok tatlı bir şey geldi
Ama Deniz beyler doğdu doğalı eşofman pijama vs takıldıkları için pantolon gömlek papyon daralttı bizim Dardariye'yiAğladı iki üç poz çektik anca işte Maksat anı kalsın
Haftaya inşallah ufak bir stüdyo çekimi yaptırmak istiyorum yine çekirdek aile olarak.
Benden haberler böyle. İnşallah herkes iyidir.
Zeyay1420 Kalppare Kızlar krem önerileri için teşekkür ederim
Jadesi Sana internet Explorer diyen ağzımı bursunlar Jade, katır bile attı beni sırtından yürüyerek geliyorum artık
Ne ağır alerjiler atlattık MasAllah diyim bugunlerimize şükür.. okul başlayınca da toz alerjisi vs gelisirse diye korkuyorum..anne yüreği hep tetikte iste.. 2 saatte bir sık oldu cidden.bugün daha seyrek gittik.ama normali 2 saatmis canim.bi tenefuste gitmezse 1 tenefuste gitmesi gerekir diyor doktorlar. Yani Umut icin de normali söylemiş doktor.Doktor oyle dedi yani lazimligindan mi bilmiorum da umutun mesanesi sorunlu asiro sorunlu bi mesane alissin diye cisini kacirmasin diye tutsun diye olabilir.
Ama vok zorya cocuk icin 2 saatte 1 gitmek ben kendim.oo cok useniyorum oynayan cocuk hele hic istemez.
Ustune dusme yani ali zaten saglikli bir cocuk elhamdulillahh.
Teşekkür ederim canim..öğrendigim iyi oldu.. insAllah çabuktan saglıkla çikar şu üst disler yaa.. stres oldum iyice..Evet öyle demişti canım sıralama değişebiliyor üst alt yan azı sıralaması ve çıkış süresi bebeğe göre değişirmiş ama diyelim ki azılar da çıktı yan kesiciler çıkmadı o zaman muayene lazım. Ara ara da hiç oluşmayan süt dişleri olabiliyormuş onlar için de bir tedavi gerekiyormuş çene küçük kalmasın dişler kaymasın vs diye
Ah canım benim ah. Almila kaç ay boyunca herşeyi genzine kaçırdı , mama veremiyordum 60 cc içecek Ya 3-4 kez kaçırıyordu . Saat sabah 5 uyandı emdi mama içireceğim bir tıkandı mosmor elimde bıraktı kendini eşim geldi müdahale etti ama ben öldüm resmen orada hayatımın en kötü anlarımdan biriydi sinir krizi geçirdim resmen Buda bende panik atak tetikledi tabi çok şükür soğukkanlı kalabiliyorum eskiye göre ama hala bir şey olsun içim çekilir . Bir dönem eğitim hemşireliği yaptım kaç hemşireye ebeye ilk yardım dersi verdim ama gel gelelim hayat dersleri de önemliymiş... evlat bambaşka helinimoyyy gelecekde parlak değilpedagog görüşmesi ayarla derim ben. bazen çizdikleri bir resimle bile neler anlatıyor çocuklar. pandemi kardeş durumu acaba neler yarattı minnoş ruhunda. ben arada areli saatlik atölyeler oluyor ya orayı mi gotursem diye düşünüyorum. inan babamlarin evi kuzenleri olmasa baska etkinligi yok. bi esim cocuk ruhludur onun oyun arkadasi o. ama cok zor bu donem onlar icin .tuvaletini tutmasaydi belki pedagog demezdim ama bence bi dusun
duzenli oluyor musun baharim. ben bi oldum sonra 48. gün oldum. şu anda da 35. günüm. olacakmışım hissi var ama böyle düzensiz mi olacak yaa.
insanın akli duruyor çocuk söz konusu olunca panikliyor. arelin ağzı kitlendi dedim ya ben uzakta kaldım ilk nasıl korkuyorum baktım çok ağlıyor kendine gel dedim ve hemen yanlarına gittim oğlum kocaman aaaaa de diyorum eşimde çıkarmaya çalışıyor ama inan etim koptu sanki öyle tüm vücudum ates aldi
aman uzak olsun senden. nalet birsey ne yazik ki
Toz alerjileri erken baş gösterir kuzum hiç merak etme olmaz inşallahNe ağır alerjiler atlattık MasAllah diyim bugunlerimize şükür.. okul başlayınca da toz alerjisi vs gelisirse diye korkuyorum..anne yüreği hep tetikte iste.. 2 saatte bir sık oldu cidden.bugün daha seyrek gittik.ama normali 2 saatmis canim.bi tenefuste gitmezse 1 tenefuste gitmesi gerekir diyor doktorlar. Yani Umut icin de normali söylemiş doktor.
Şimdi nasıllar canımKızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
Ben balonları bir gün önce şişirdim zincire taktım kuzum bir şey olmafıEline saglik. Bende bir abimizin esi satiyor borek ona borekle sarma siparisi verdim bir kek birde amerikan salatasi yaparim turta belki birde yetisirs4e. Ben balonlari gunduzden sisiririm heralde :) gece patlar mi onceki gunden yapsam ondan korktum
Oyy kıyamam nasıl da mutsuz yavrumBu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
Kuzum mevsiminde olmayan çilek te yapıyor bunu bu arada yanaklarını tipini yerim maşallahBu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?