2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nasıl masum bir bilsen
Ya ama güzel olan ilmekler gerçekten dünyanın en güzel şeylerinden ben duruyu tutuyorum

asya emiyor zaten ne gerek var inek sütüne?
Ben de aynını düşündüm okuyunca. Gerek yok bence de bol bol emiyor zaten şükür napacakmış inek sütünü boşver verme bağırsaklarına falan zarar verebilir.
Biz de yaptık bunu kızlar yaptırdı eşim yapamadı evet ben hemen yaptım sıkıntısız

Yerim ben onu kuzum benim maşallah ama sen bir inek sütünü araştır kuzum vermeden

En sevdiğim emzik emen bebe modeli zaten uyku dışı konuşma gecikmesi dikkat dağınıklığı yapıyor en güzeli Çilekli yoğurt verdim bende yaptım yani çok sevdi çilekçi bu nisan bebeleri az kaldı mevsimine bol bol yerler şifa olsun hepsine

Selam herkese
Hortlak gibi geldim yine günler sonra
Deniz 1 Nisan'da yaşına girdi fiçcuvv
Ve yaş güncellemesi yürüme geldi
Emziği bir ay olacak emmiyor. Doktor yaşında bıraktır demişti ben hala ağzına tıkıyordum ama Denizcim doktorun sözünü dinlemeyi tercih edip kendi bıraktı
Sanırım 7. diş de yolda, yine kemirmeler başladı. Ah şu iştahı etkilemese.
Aşılar olundu. Su çiçeği yokmuş bir ay sonraya kaldı. Aşılar ateş huzursuzluk yapmadı şükür.
Haftasonu yasağı yüzünden doğumgününü çekirdek aile kutladık. misskokulumm canım önerdigin sayfadan aldım kıyafetini çok teşekkür ederim çok tatlı bir şey geldi
Ama Deniz beyler doğdu doğalı eşofman pijama vs takıldıkları için pantolon gömlek papyon daralttı bizim Dardariye'yi Ağladı iki üç poz çektik anca işte Maksat anı kalsın
Haftaya inşallah ufak bir stüdyo çekimi yaptırmak istiyorum yine çekirdek aile olarak.
Benden haberler böyle. İnşallah herkes iyidir.

Zeyay1420 Kalppare Kızlar krem önerileri için teşekkür ederim

Jadesi Sana internet Explorer diyen ağzımı bursunlar Jade, katır bile attı beni sırtından yürüyerek geliyorum artık

Nisan bebeleri yaramaz bacım herkes korkuyor şaka bir yana da ben şimdilik düşünmüyorum kuzum spiral taktırdım zaten

Deniz beyler iyi ki doğmuş nice senelere bizim de 1 yaş güncellememiz yürüme oldu ne iyi etmişsiniz valla . Biz aşı olamadık daha ilk diş ateşi şimdi nezle bakalım ne zöaan olacak memlkette ben yaptım hep burada kaydımız bile yok

Ne ağır alerjiler atlattık MasAllah diyim bugunlerimize şükür.. okul başlayınca da toz alerjisi vs gelisirse diye korkuyorum..anne yüreği hep tetikte iste.. 2 saatte bir sık oldu cidden.bugün daha seyrek gittik.ama normali 2 saatmis canim.bi tenefuste gitmezse 1 tenefuste gitmesi gerekir diyor doktorlar. Yani Umut icin de normali söylemiş doktor.

Teşekkür ederim canim..öğrendigim iyi oldu.. insAllah çabuktan saglıkla çikar şu üst disler yaa.. stres oldum iyice..

Ah canım benim ah. Almila kaç ay boyunca herşeyi genzine kaçırdı , mama veremiyordum 60 cc içecek Ya 3-4 kez kaçırıyordu . Saat sabah 5 uyandı emdi mama içireceğim bir tıkandı mosmor elimde bıraktı kendini eşim geldi müdahale etti ama ben öldüm resmen orada hayatımın en kötü anlarımdan biriydi sinir krizi geçirdim resmen Buda bende panik atak tetikledi tabi çok şükür soğukkanlı kalabiliyorum eskiye göre ama hala bir şey olsun içim çekilir . Bir dönem eğitim hemşireliği yaptım kaç hemşireye ebeye ilk yardım dersi verdim ama gel gelelim hayat dersleri de önemliymiş... evlat bambaşka helinim

Toz alerjileri erken baş gösterir kuzum hiç merak etme olmaz inşallah

Eline saglik. Bende bir abimizin esi satiyor borek ona borekle sarma siparisi verdim bir kek birde amerikan salatasi yaparim turta belki birde yetisirs4e. Ben balonlari gunduzden sisiririm heralde :) gece patlar mi onceki gunden yapsam ondan korktum
Ben balonları bir gün önce şişirdim zincire taktım kuzum bir şey olmafı

Bu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
Oyy kıyamam nasıl da mutsuz yavrum
Evet değişik bir şişlik olmuş ama inmesine sevindim.bizim de şişiyor bazen ama iki taraflı. Bu arada aynısının tipkısı anne bu bebeto güzelliğini anneden almış

Canlarım bebelere vitamin ne veriyorsunuz şu an ? Veriyor musunuz Ya da merak ettim biraz araştırma yapıyorım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…