2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kesinlikle öyle canım Diyetisyen bir çok şeyi kesmişti düşün bir ara yumurta ve yoğurt bile vermiyordum Çok şükür geçti İnş bir daha aynı sıkıntıyı yaşamazlar az daha havalar ısınsın tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum o zaman bu sorunlar pek olmuyormuş bamyayı duydum ama denemedim hiç Size iyi gelmesine sevindim

Ahh ahh seni cok iyi anlıyorum.. ben de ne sogukkanliydim eskiden ama hep diyorum bu dogumda kalbim değişti sanki nakil oldu.. simdi sen anlatirken bi tuhaf oldum..gecem gun aklima geldi..Allahim bi daha yasatmasin

Yaaaa yerim ben onu ne tatlı bal bal yok kurt var duramazlar almila emeklemiyor hiç bir kez emekleri sadece bıraktı ona göre değilmiş bu işler Allah’dan yürü dü de az çok rahatladım kafama takılıyordu

Dogum gününüz kutlu olsun o zamaaaan şarkımız gelsin

Deniz paşa ömrün uzun güzel başarılarla dolu olsun..annene babana ugur getir..saglikla ailenle büyü guzeeel yürekli bir adam ol
Ay çok teşekkür ederiz
Şimdiden kuşa, sineğe hatta cama vuran yağmur damlasına bile el sallayan bir sevgi pıtırcığı, inşallah hep güzel tutar yüreğini

Canım benim amin inşallahhhh üriner kaslar 18. Ayda gelişmeye başlıyor kuzum sen daha iyi bilirsin tabi her bebek Farklı ama bir
Doktoruna danışırsın sen daha iyi bilirsin

Toz alerjileri erken baş gösterir kuzum hiç merak etme olmaz inşallah
Nasil anlarim ebru? Yani bana nasil anlatır bu durumu? Illa hapsirik goz kizarikligi sart mi? Mesela benim toz alerjim var.ama burun icerisine polip yapiyor nefes alamiyorum.disariya belirgin bir belirti vermiyor.

Emeklemek zaten şart değilmiş ya. Deniz sanırım 10 aylıktı bir gün halının ortasına koydum. Etrafında emekledim yarım saat. Çok güldü eğlendi. Neyse götürdüm yatırdım sonra. Çocuk uykudan uyanınca emeklemeye başladı Bir miktar pişman oldum yalan yok

Şiddetli
Nasil anlarim ebru? Yani bana nasil anlatır bu durumu? Illa hapsirik goz kizarikligi sart mi? Mesela benim toz alerjim var.ama burun icerisine polip yapiyor nefes alamiyorum.disariya belirgin bir belirti vermiyor.
alerjilerde bronşiyal astım oluyor . Göz kaşıntısı hapşırma orta derece de görülüyor yani sana çaktırmadan alerjisi olmaz hiç merak etme doğduklarından beri maruz kalıyorlar az çok parkta bahçede kesin anlarsın

Yaaaa gece gece nasıl eğlendim Ya iyi ki yazdın canımcım tam bir çılgın depil mi Ya

Yaaaa gece gece nasıl eğlendim Ya iyi ki yazdın canımcım tam bir çılgın depil mi Ya
Of hem de nasıl
Bu aralar zevkine çığlık atmaya başladı. İlk yaptığında aklım çıktı arkam dönüktü dedim kesin düştü bir yerini çarptı. Bir döndüm sırıtıyor nasıl bağırdım ama dimi der gibi
Çok hareketli ya kıpır kıpır. İnşallah hiperaktif falan değildir korkuyorum valla. İki dk durmuyor illa bir şeye salça olacak. Hiçbir şey bulamazsa gelip bana salça oluyor

Kızlar kabızlık için şöyle bir bilgi var elimde aklınızda bulunsun.
Eki Görüntüle 2819160
Canım saol ya bir ara sıkıntı büyüktü de geçti şükür
Bu arada deniz bey yaşına girmiş nice mutlu seneleri olsun İyi ki doğmuş
Canlarım bebelere vitamin ne veriyorsunuz şu an ? Veriyor musunuz Ya da merak ettim biraz araştırma yapıyorım da
Ben şuan hiç bir şey vermiyorum 11.ayda tüm Tahlillerini yaptım doktor verme gerek yok dedi

O salçayı ısır ısır ye almila bıgün toplasan 10 dk oturmadı uçak aldık biraz onlara baktı sonra binmek için kalktı hemen valla kader ortağımsın kudurukgillerke devam aman hasta olmasınlar da kuduraunlar bacı

Geçmesine çok sevindim ya kabızlık çok zor.
Teşekkür ederizz

Aynen kuzum ya gözleri ışık saçsin da tek kudursunlar napalim biz de kuduruk dogurmusuz

ben seni çok iyi anliyoreeee
ya ne zaman sadece zihnimde düşünsem uygulamaya geçmeden bizimki hissediyor mu ne sapıtıyor. uykusuzluktan ağlayacam . hiç mi uyumaz yok uyumaz. eşimle paslaştık . neden ben ya diyor dedim babasisin ve sabah sen işe gidince benim mesaim başlamıyor sanıyorsan yaniliyorsun ama hiç hiç uyutmadi
Ne biliyim doktor deyince deneyim dedim çok söz dinlerim ya
bana anlamsiz geldi. 3 zararlı beyaz arasında sütü almışlar. arele verme dedi doktor 2 yasina girince. 1 şu bardağı veriyorum ama arel emmiyor. asya emmeyi birakmasin sonra
basa gelince farklı oluyormuş canim
Ay çok teşekkür ederiz
Şimdiden kuşa, sineğe hatta cama vuran yağmur damlasına bile el sallayan bir sevgi pıtırcığı, inşallah hep güzel tutar yüreğini
nice mutlu yıllara olsun o zaman kipirdak deniz beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…