2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederiz teyzesi
Ya tam 1 Nisan'da elleri bırakıp zombi gibi yürüme alıştırmasına başladı troll bebe
Nice mutlu seneleri olsun Almilacigimin
Çabucak iyileşsin inşallah. Diş Deniz'i de mahvediyor. Reflü nüksediyor iştah sıfır uyku nanay huzursuzluk ayyuka çıkmış halde patlıyor o diş
Ben de patliyorum
Kendin nasıl yapıyorsun aşıları, ben utanmasam Deniz'den önce aglicam
Bu arada Almila'nin uykuları nasıl oldu canım?
Deniz ilk dişten beri aramızda yatıyor. Eşim ve ben Şekil 1a'daki fonksiyona döndük yamuk yumuk yatmaktan

Aaa o iş başka gezme olsun hemen koşarım ama işin içinde market ya da iş varsa o zaman jade yine kaçar ama odalara falan bana deki bütün gün şurayı gezelim oooo gezmem mi aşk yaşıyorum gezme ile
çocuklarla gezmek zor ama jadem hadi erva neyse de Alişko anne bunu da alalim anne buraya da gidelim..aaa şu aaa bu
Isin esprisi gitmek istesem giderim de..kv bırakırım ama o zaman da aklım onlarsa kalır ama en mutlu halim tabi ki onlarla gezerken

Düşünmedim hic nedense heyecanla verdim çilek vermem bir daha dokunmus da anlamamisim zaten. Ya miss recel veriyor musunuz? Kv üzüm reçeli getirdi. Benim de yaptıklarım vardi. Versem mi? Ne kadat verilir?

Goktug pasam agzinin tadini biliyor herseyi sevmez benim paşam

Geçmiş olsun kuzum Ya kabuzlığı nasıl oldı bizim de nezle sıkıntı hala Ya
Saol kuzum size de geçmiş olsun
sana atmıştım zaten ilaçları depridat şurup çok Fayda etti 15 Gün falan kullandık sonra bıraktım Bol bol yemek yedirdim benim gözlemlerim ne kadar çok yerse o kadar çok yapıyor kaktı ekmek falan özellikle yediğinde çok şükür şuan problem yok her gün 1 kere aynı saatlerde yapıyor genelde çatlak düzeldi mi bilmiyorum ama artık ağlamıyor sizin düzeldi mi

Almilanın uykuları kötü örnek bacım biz hep almila ile yatıyoruz babasını tekmeliyor oda yere iniyor gece de sürekli meme de emzik niyetine bırt yapsa uyanım emiyor çok teşekkür ederim canım benim hepsi nice nice yaşlar alsınlar bu arada fonksiyonun beni de anlatıyor çok güldüm

Orjinal tariflerin kadını ben de en soylegim tarifi yaptim.mikemmeldi cok tesekkurler sayende denedim ve cok begendim adını demiyim madem

Yok çatlak geçmiyor ama ağlamasa hiç dert etmiyorum bakmıyorum da İnan moralım bozuluyor bende ilik suyundan sanki fayda gördüm bir de bamya . Bamyayı yemek olarak yemedi kayınvalidem de suyunu çıkar at çorbalarına dedi denedim daha iyi sanki. Bende 3 ana 2-3 ara öğün yaptırmaya çalışıyorum yeme kısöı ile ilgisi de çok kesinlikle

Kalppare Minişin doğum günü mu bugün? Nice mutlu yıllar görsün

Kızlar kabızlık için şöyle bir bilgi var elimde aklınızda bulunsun.

Ya böcek kadar bir şey nasıl çapraz yatıp koca yatağı kaplıyor diye düşünüyorum her gece ne zaman düzelir bu uykular ya?

Ya böcek kadar bir şey nasıl çapraz yatıp koca yatağı kaplıyor diye düşünüyorum her gece ne zaman düzelir bu uykular ya?
Beni bilmem de inşallah en kısa sürede düzelir kuzum hepsi gerçekten uyku konusu şans işi kimisi doğuştan uykucu kimisi de işte biz gibi. Orta ayar da olır aslında yani 2-3 saat uyusa o bile yeter büyürler ama umudum artıyor

Ne biliyim doktor deyince deneyim dedim çok söz dinlerim ya
Kusum bazı doktorlar 9. Ayda da başlatıyor tabi sen bilirsin ondan dedim araştır diye çok meşhur bir doktor vardı isöi
Bende kalsın o hep önerirdi mesela ama diğer çalıştığım çoğu doktorlar 3. Yaşa çıkardı en son makalelere göre al burdan yak işte insan şaşırıyor

Dogum gününüz kutlu olsun o zamaaaan şarkımız gelsin

Deniz paşa ömrün uzun güzel başarılarla dolu olsun..annene babana ugur getir..saglikla ailenle büyü guzeeel yürekli bir adam ol

Cidden şans ya. Deniz uyuduğu anları kayıp sayıyor yeminle Dün gündüz uyandı ama hala uykusu var belli. Kucağımda geri daldı. Sonra aniden kalkıp emeklemeye başladı. Yavrum bi bismillah de yeni uyandın ya yeni. Bi gerin esne ne bilem mahmur mahmur bak. Kalkıp koşarak gitmek nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…