- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Bende cumartesi tüm hazırlığını yapmıştım gündüz bayanlar arası ama babamız 23 nisanda gelecekmiş o zamana artık aile arasında kutlayacağızCumartesi doguim gunumuz hicnir hazirlik yok.
Planım da yok.
Rahatlik seviyem ustlerde. Esim gec geliyor.
Yigenler babasina gitti 1 hafta gelmeZ sonra ramazan bakalim bir sekilde kutlayacagiz insallah.
Elbise falan bakayim bari netten.
Nerden bulabilirim anne kiz hatta abiyle uyumlu kiyafet satan bir yerler var midir kizlar
Ya ne güzel olmuşsunuz sizdekarya prenses olmul iyi ki doğmuş kuzum benim
Cokk tesekkur ederiz guzel anneler
Ahhh ayniyiz valla ben o karya doğmadan once o kadar uyuyordumkii simdi ise nasil uyuyorum nasil ayaga kalkiyorum bilmiyorum. Zaten karya ya bagiriyorum diye buraya yazdigim zamanlarda hep uykusuzluk vuruyordu yoksa ne diye bagirayim kuşuma@misskokulumm canim ilk mesajı okuyunca naptın saate baktım sonra dedim nasıl birseydir bu kadın masallahhh sana ya ben 10 dk uyku için herşeye varım sabahlarıkendime haksızlık etmim. eskiden 9 şaştın altındaki uykuyu uyku saymazdım şimdi nerdeee. herkesin dilinde seni de boyle gorecekmiydik diye ama sabah konusunda hala netim. kalkamiyorum
amin sagolasin canim insallahhhhAllah sifa versinn insAlalh canim..hayırlı saglıklı ömür nasip etsin
ay inşallah yaHelinnnnn
Rabbim sifa versin helincim insallah toparlasin ve araniza dönsün bir an önce hayırlısıyla.
bahar seni titizlik de yoruyor canim ya. valla ben iki gündür bize yemek bile yapamamışım. temizliği hiç dert edemem . normalde de haftada 2dir maksimum. o da sağolsun kv geliyor birini onla yapıyoruz iyicene diğeri yalandan sankiCokk tesekkur ederiz guzel anneler
Ahhh ayniyiz valla ben o karya doğmadan once o kadar uyuyordumkii simdi ise nasil uyuyorum nasil ayaga kalkiyorum bilmiyorum. Zaten karya ya bagiriyorum diye buraya yazdigim zamanlarda hep uykusuzluk vuruyordu yoksa ne diye bagirayim kuşumabugun ogle uykusunu yarim saat uyudu kalkti çıldırdım gecede donup durdu zaten 2. Uykuyada baya agladi simdi 1 saat olacak biraz daha uyusa keskee.
Bende tum gun ev temizledim o kadar kalabaliktan sonra sandalyelere kadar cikolataliydi sil sil sill hala icim rahat etmedi amaaan dedim en son.
Kizlae bu arada ben hasta olmadim ya benim duzenliydi gecen ay hap icmistim insallah onun yan etkisidir ama haptan sonra olmuştum 5.nde. simdi neden olmadim ya hc belirtide yok. Suan 2. Cocugu kaldiracak gucum yok :/
Insallah hamile degilsindir baharcimCokk tesekkur ederiz guzel anneler
Ahhh ayniyiz valla ben o karya doğmadan once o kadar uyuyordumkii simdi ise nasil uyuyorum nasil ayaga kalkiyorum bilmiyorum. Zaten karya ya bagiriyorum diye buraya yazdigim zamanlarda hep uykusuzluk vuruyordu yoksa ne diye bagirayim kuşumabugun ogle uykusunu yarim saat uyudu kalkti çıldırdım gecede donup durdu zaten 2. Uykuyada baya agladi simdi 1 saat olacak biraz daha uyusa keskee.
Bende tum gun ev temizledim o kadar kalabaliktan sonra sandalyelere kadar cikolataliydi sil sil sill hala icim rahat etmedi amaaan dedim en son.
Kizlae bu arada ben hasta olmadim ya benim duzenliydi gecen ay hap icmistim insallah onun yan etkisidir ama haptan sonra olmuştum 5.nde. simdi neden olmadim ya hc belirtide yok. Suan 2. Cocugu kaldiracak gucum yok :/
evet canim tam da o, patatesle yumurtayla ne guzel olur, tabi olmazsa olmaz mısır unu da koyunca balık yiyormuş gibi lezzet verir.Ayy sakarca da şu beyaz Çiğdem çiçeklerinin kökünden olan yemek mi. Üniversiteden Ordulu bir arkadaşım vardı birgün bize geldi bahar aylarında Burda heryer dolu olur o çiçeklerden ayy kız bir sevindi sanki maden bulmuşcasına annesini aradı gösterdi onaylattı sonra bütün çiçekleri kökleriyle topladık atıkladık incik cincik canımıza okundu sonrada onu soğana falan kavurmuştu yanlış hatırlamıyorsam ama ne lezzetliydi tadı damağımızda kalmıştı
sabah ilac başladım, dun vermemiştim ama. yarın bir aile hekimine götürsem mi, bilemedim.kuzum ya daha mi kötü oldu asımben soğanı koymadım da ilaca devam. artmadı şükür ama bitmedi de. sen ilaç veriyorsun degil mi ?
Rabbim hayırla, şifasını versin canim. ne guzel ileri yaşa rağmen böyle sevilmek, dua istenmek.kizlar kv bu hafta gelmedi cunku babasini hastaneye yatirdilar . bugun de eşimi sayikliyormus o da gitti görmeye. yaşi var ama nasıl tatlıdır pek severim kendisini. Rica etsem dua edermisiniz ? Allah hayırlısını nasip etsin acı çeksin istemem ama daha bizimle olmalı ya
sagolasin canim. iburamin zero kullanmıştık geçen sefer, sabah yarim ölçü verdim, şimdi de yarim ölçü. gecen sefer 3 günde gecmisti. insallah yine cabuk gecer.
Sağol canım giremedim pek.
Sağol canım Ateş yok diye yapmadılarTest neden yapmadılar kii ah ya çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyilesirsin evde anne hasta olunca bütün sistem çöküyor
Sağol dilzarcim vallahi doğru söylüyorsun, hasta olmak bizim neyimize.çok geçmiş olsun, canimmm.Rabbim tez sifa versin. anneye hasta olmak bile lüks oluyor, Allah yardimcin olsun.
Sağol canım Çocuklar da eşimde iyi onlarda birşey yok.
Sağol Helinim İyiye gidersen evden çıkma iyice iyileşene kadar dediler. Kötüye gidersen tekrar gel o zaman yapicaz dediler. Astım olduğun için yanilabiliriz dediler.oy canim çok teşekkür ederim
baharım çok çok geçmiş olsun. testi yapmamaları çok saçma hele de 2 küçük çocuk evdeyken. tekrar arasan eve gelip yapmazlar mi testi ?
Evet hatırlıyorum uzunda sürmüştü iylesmeniz. Hakkımızda hayırlısı inşallah çocuklarıma ve eşime birşey olmaz. Virüsü eşimin getirdiğini düşünüyoruz ama olmayadabilir. Eşim iyi besleniyor protein tozu vitaminler ekstra takvilyeler diye etkilenmedigini düşünüyoruz. Tabi belli olmaz Allah önce çocuklarımı sonra eşimi korusun.Anliyorum seni çünkü biz de ayniyizbabalariyla durmuyorlar.. hep pesimdeler.. normalde iyi güzel de hastayken zor oluyor.. ben de bu sene bi hastalandım belki hatirlarsiniz.. burun akıntısı olmasa kesin covit derdim.. belki normal bir gripti ama cocuklarla normal seyredecek bir hastalık bile kat be kat artiyor. Sen yine de covit miş gibi beslenmene dikkat et.. esinin evde olmamasi daha iyi desene.. nester falan diyorsun Allah korusun..aman ise gitsin daha iyiymis gerçekten
A pozitifler de biraz ağır olmakla birlikte genelde ayaktan atlatiyorlarmis. en hafif atlatan grup 0 grubu diyorlar ama bilmem.bildigim en agır ab ve b..genelde yogun bakima bu iki grup giriyormusm elif ve ben ab ve b yiz
İnşallah canım benim teşekkür ederim.
Sağol canım sen nasılsın.En son seni alintilamistim silinmiş. Soramadan hastalandım birdaha girmedim.
Dünürüm bu ara girip ve nezle salgını da var o da olabilir dikkat edin kendinize maske tak ama yine evde de canım allah şifa versinSağol canım giremedim pek.
Sağol canım Ateş yok diye yapmadılar
Sağol dilzarcim vallahi doğru söylüyorsun, hasta olmak bizim neyimize.
Sağol canım Çocuklar da eşimde iyi onlarda birşey yok.
Sağol Helinim İyiye gidersen evden çıkma iyice iyileşene kadar dediler. Kötüye gidersen tekrar gel o zaman yapicaz dediler. Astım olduğun için yanilabiliriz dediler.
Evet hatırlıyorum uzunda sürmüştü iylesmeniz. Hakkımızda hayırlısı inşallah çocuklarıma ve eşime birşey olmaz. Virüsü eşimin getirdiğini düşünüyoruz ama olmayadabilir. Eşim iyi besleniyor protein tozu vitaminler ekstra takvilyeler diye etkilenmedigini düşünüyoruz. Tabi belli olmaz Allah önce çocuklarımı sonra eşimi korusun.
İnşallah canım benim teşekkür ederim.
Sağol canım sen nasılsın.En son seni alintilamistim silinmiş. Soramadan hastalandım birdaha girmedim.
Yaptinmi doğum gününü
Ben kefir ve keçi sütü vermeyi düşünüyorum. İnek sütünü mümkün olduğunca vermeyeceğim.Ahajajahajajajajjajajajajaj
Doktor nasil bir etki oluşturdu sende jade
Ama bence de ver alışsın tadınasonra da cok yabanciliyorlar ama tabi tadımlık olsun.damagi alışsın
Biz en son yatağımızın yanına tek kişilik yatak aldık 3 kişi geniş geniş yatıyoruz. Oh mis gibi olduYa böcek kadar bir şey nasıl çapraz yatıp koca yatağı kaplıyor diye düşünüyorum her gecene zaman düzelir bu uykular ya?
Bizimkinin de aklı oyuncaklarda kalıyor herhalde hemen gidip oyuncaklara dalıyor. Hepsi aynı maşallahları varCidden şans ya. Deniz uyuduğu anları kayıp sayıyor yeminleDün gündüz uyandı ama hala uykusu var belli. Kucağımda geri daldı. Sonra aniden kalkıp emeklemeye başladı. Yavrum bi bismillah de yeni uyandın ya yeni. Bi gerin esne ne bilem mahmur mahmur bak. Kalkıp koşarak gitmek nedir ya
İnşallah tatlım. Bilmiyorum valla canım yaa. Normalde olsa belki bilebilirdim ama gündemden çok uzak kaldım ipekten sonra doğru düzgün ne haber ne gelişme hiç nişen takip edemiyorumCanim insAllah degilsinizdir
Vaka sayilari inanılmaz arttı50binden 55bine artti.70binleri gorecekmisiz..zaten ulke 82 milyon.hergun 70bin kisi yakalansa..gecirmeyen kalmaz
bizim de burada herkesin başi dönüyor yakin cevrem esimin isyerindeki arkadaslari esim ben hatta cocuklar bile yalpalayip dusuyor.. sen belki bu konuda bilgilisindir.. 5G Denemeleri yapiliyormus ve bu ayni anda insanlarda zihinsel durgunluk bas donmesi vs vs yapiyormus. Resmen sürü halinde herkes ayni seyi yasiyor donem donem..mesela yazin herkesin diz kapaklari agridi.m sokakta esimin is yerinde vs.. simdi bas dönmesi.. bu 5G Denemeleri toplu kus ölümlerine de bile sebep oluyormuş
Edit: neden senin bilgili oldugunu düşündüm diye düşündüm..düşündüm düşündüm bulamadim ama bir fikrim var o da şu kii arastirmaci sorusturmaci bir yapin var herhalde ondan bilgi sahibi olabilecegini düşündüm
İrmikten kum nasıl oluyor şükürcüm aydınlat bizi de biz de yapalım.Insallah hamile degilsindir baharcim
Rabbim gönlüne gore versin.
Kalabaliktan sonra temizlik gerekiyor illaki partiden sonra cok fena oluyor geriye kalan haklisin ama sen coktan gayet iyi yapmışsındır zaten.
Cikolata leke miydi nasil cikiyor koltuktan ya benim koltukkar halilar gida reyonu gibi mafetti cocuklar sağolsunlar yemekleri salonda yiyoruz yavas yavas oyunla. bi de isedi Gunes gecen oh tam oldu
Karya nasil duruyor ya sen is yaparken masallah uyumuyor da demissin.
Ben bi yemek yapabiliorum bi supurme kirintilari. A bak sepette camsir vardi gunes uyurken asayim.
Umuta un irmik yagdan kum.yapicam sekil verir oynar bari kucukken yapardim.
Annende geldi mi ablanlar canim kutlamaya elbiseyi waikikden mi aldin ben de bakiniorum kiyafet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?