2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@
Canim sagol. Karya pesimde dolanıyor onla ugrasmaktan aksami buldu zaten islerimin bitmesi. Ben elbiseyi pek beğenmedim ama lcw da guzel elbiseler oluyor. Annemler gelmedi cnm uzaktalar yasaklar var hemde virus var diye. Saglik olsun.
Helinnnnn canim evet bu temizlim isi canimi sıkıyor daha dgrusu temizligi bir sekilde halledyrum sadece cok takinti yaptik esimde oyle bende oyleyim mesela bugun komsu 2 dk ligina iceri girdi bende o bastığı yerleri tekrar sildim boyle sacma sapan seylere takildm esige basip iceri girenlere vs.. vs.. bilmiyorm sorun bizde sanırım doktora gitmek mi gerekir acab

Oyle eksik dua etme..Allah hepinizi korusun.duaya kendini de kat..cocuklarin için kendine de dua et

N Nehir8077
Bende yaptim doğum gununu ama cok yoruldum bir sure misafir görmek istemiyorum:)
Anladım canım istagramdan profil resmini gördüm az önce. Nice sağlıklı mutlu seneleri olsun. Tatlı yorgunluklar bunlar güzel anılar oluşturuyorsunuz. Daha gelen olmaz artık, sende bol bol dinlen.

Yaaa çok tatlısınnnn bakiş açına hayranım

Dokunuyor demek canım..icerigindeki tatlandiricinin alerji yaptigini duymuştum..

kusma yapmadi da baharcigim, gecen hasta olmasında ateşini hiç düşürmediği gibi ağrılarını da geçirmedi. ne zaman ki diğer ilacı verdim rahatlamisti cocuk. ondan etki etmiyor diye düşündüm.

Dokunuyor demek canım..icerigindeki tatlandiricinin alerji yaptigini duymuştum..
Aaa bilmiyordum ağzının kenarlarıda kip kırmızı oluyor.
Yanliş anlamisim
Olsun ben yine de duami ettim..Allah hepinizi korusun amin
Yok aşkım sen yanlış anlamadın, ben düzgün yazmamışım. Hani bazen insan içinden konuşur ya öyle olmuş. Eşim çok kızar bana, ben birşey isterim ama sadece yüzüne bakar beklerim. Sonra neden yapmadın diye sorarim, oda istemediğimi söyler,
ben içimden geçirmiştim anladın sandım derim. Buda öyle birşey oldu eksik konuştum. Şu yazdığımı bile silmeye üşendim, bu anlamsız yaziyida oku. Az çok fikir sahibi olacaksın.

Yapısal da var ama dediğin gibi gitti nerdeyse

Ayy kıyamam nerden kaptın ki acaba üşütmede de olur baharcım ya aynı semptomlar üşütmüş olmayasın çok geçmiş olsun test yapmamaları da çok saçma herkeste ateş olmuyor ki

@Aslihaydo sagolasin canim, dun fragmandi, gece asil hastalık basladi. bol bol burnuna serum fizyolojik damlatiyorum, bagir cagir tabii. heline soğan koy derken, ben yaptım gece. insallah cabuk toparlar.
Hoşgeldin ara mevsim ah havalar bi iyi bi kötü çocukları da etkiledi tabş geçmiş olsun kuzum

Ayy kıyamam nerden kaptın ki acaba üşütmede de olur baharcım ya aynı semptomlar üşütmüş olmayasın çok geçmiş olsun test yapmamaları da çok saçma herkeste ateş olmuyor ki
Jadecim varsada yoksada oldu birkere, yapacak birşey yok. Ama bugün daha iyiyim geçecek heralde, tabi inşallah. Geçmezse cumartesi tes yapacaklar.

S Susam_tanesi

Hep ağlama full ağlama bizim de öyle susamim.
Dedigi ollmazsa hele kendini öyle atiyor ki kafasini vuruyor parkeye.
Hareketli cocuklar olunca daha da zor oluyor ağlama krizleri.
Size de nazlaniyordur dediğin gibi anne babayi kullanmayi iyi biliyor çocuklar sevildiklerini de biliyor cok akillilar masallah.

Kendilerini böyle ifade ediyorlar işte onlari da anlamak lazim biraz da karakter meselesi diye dusunuorum ayni abisi cunku gunes.

Ipek de hareketli yaramazlik pesinde engellenince sinirleniyor normal aslinda susamcim ya ben de cildiriyorum.gun icinde aglamaya ama yapacak bir sey var mi bilmiorum.

Bence normal zaten kiz yerlerde bastigi yeri silmisin iyi de olmus.
Esige de başanlara ben zaten gicigim ben ayakabiyla basiyorum yigenler kardesim ayagiyla basip girior. Onlar gerci kapi onune ayakkabi ustune de basiyorlar.
Ordan gelince umutun coraplari kapkara heleki yigenlerimin coraplarin alti fena.

Ama seni bunaaltiyorsa gidin tabiki doktora baharim rahatlarsınız.

Yani aslinda seni rahatsiz edip etmemesiyle ilgili durum canim doktora gidecek olman.

Ben doğum gününden sonra 3 gün dogru duzgun is yapmadim tabi senin gibi ortaligi topladiktan sonrayi kast ediyorum insan oyle bir yoruluyor ki hazırlık aşamasında
Ben anmem de yaparim cumbur cemaat toplariz kardesime kitlerim ohh.
Bizde zaten 5 cocuk hrr gun parti havasinda evin iicine ettigi icin annemde ekstra durum olmaz insallah diye dusunuorum bakalim ama tabi asil gunesi ayri tutmak lazim pilav tencresinj devirip avucla yerden yiyen bir kiz kendisi malum
Tabak bardak da kagittan olur

Evet ya bosluklari doldurup istediğimi düşündüğümü yapmasını demesini ben de bekliorum cogu zaman ama cogu zaman elim bos dönüyorum

Evet missim takti umutun masasına bugün.
Biraz umutla harf çalışalım dedik izin vermedi.

Sandalyesinden girip cikayim derken kafasini sıkıştırmış araya.

Oyun olarak mi görüyor acaba betusun sacini cekiyor sadece.ya da betusun tepkisi hosuna gidiyordur.

Güneş de abisine eliyle vuruyor pat pat umut onu kistirsin sinirlenip isiriyor bile. sac çekme cekme degil asilma ata sporu zaten
Yakin dövüşü öğrendi bebem bu yaşta hayat sartlari bunu gerektirdi kizima missim.

Gofret yedim miss gece gece aklima senin yapma demen geldi ama bos bulundum.yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…