canim ben pandemiden dolayı korktum basında müdahale ediyorum hafifleyince ilacı kesip vücudun savaşması için bekliyorum yoksa bu şekilde de hep ilaç bağışıklık zayıf olacak ama agirlasmasindan korkuyorum malum korona da varken hastaneye gitmek istemiyorum. arel de cok direnirdim baya antibiyotiksiz büyüdü nerdeyse. şimdi bi arkadaşım çocuk doktoru o da diyor carpol bazı çocuklara hiç etki emiyor iburamin vermekten çekinme dedi ventolin uygulaması serum fizyolojik uygulasi ve burun acici sprey damla kullan basta. onun oglu arelden 2 ay kucuk oyle buyuyor. ben civana ilk gun 4 kez verdim simdi 3 kez. arele 3 kez veriyordum smdi 2. daha iyiler sukur. yarinda boyle kullanirim sonra teke ve bırakırım gibi.evet canim tam da o, patatesle yumurtayla ne guzel olur, tabi olmazsa olmaz mısır unu da koyunca balık yiyormuş gibi lezzet verir.
sabah ilac başladım, dun vermemiştim ama. yarın bir aile hekimine götürsem mi, bilemedim.
Rabbim hayırla, şifasını versin canim. ne guzel ileri yaşa rağmen böyle sevilmek, dua istenmek.
sagolasin canim. iburamin zero kullanmıştık geçen sefer, sabah yarim ölçü verdim, şimdi de yarim ölçü. gecen sefer 3 günde gecmisti. insallah yine cabuk gecer.
oyyy sagolasin canimmm
ah bahar inşallah daha iyi olursun. saglik sistemimiz de su an ki pandemiyi yönetme de ne yazik ki cok yetersiz eksik ve yanlis. kendine dikkat et canim. her firsatta dinlen yorma. vitamin destegini al. ve sivi bol bol tuketSağol canım giremedim pek.
Sağol canım Ateş yok diye yapmadılar
Sağol dilzarcim vallahi doğru söylüyorsun, hasta olmak bizim neyimize.
Sağol canım Çocuklar da eşimde iyi onlarda birşey yok.
Sağol Helinim İyiye gidersen evden çıkma iyice iyileşene kadar dediler. Kötüye gidersen tekrar gel o zaman yapicaz dediler. Astım olduğun için yanilabiliriz dediler.
Evet hatırlıyorum uzunda sürmüştü iylesmeniz. Hakkımızda hayırlısı inşallah çocuklarıma ve eşime birşey olmaz. Virüsü eşimin getirdiğini düşünüyoruz ama olmayadabilir. Eşim iyi besleniyor protein tozu vitaminler ekstra takvilyeler diye etkilenmedigini düşünüyoruz. Tabi belli olmaz Allah önce çocuklarımı sonra eşimi korusun.
İnşallah canım benim teşekkür ederim.
Sağol canım sen nasılsın.En son seni alintilamistim silinmiş. Soramadan hastalandım birdaha girmedim.
Yaptinmi doğum gününü
aslinda civan ama dolayli olarak arel de yani ikisi
O kadar tanıdık geldi ki canım bu ağlamalar tutturmalarBugün ipek balkondaki saksıda toprağı keşfetti allaah tüm balkona toprağı serpti. Tüm üstü başı toprak oldu en son ağlayarak aldım içeri. Sonra ayaklarını falan lavaboya soktum bu seferde ordan ağlayarak çıkardım.
Ben eve gelince bugün ekstra bi huysuzdu. İstediği olmadığında yıktı ortalığı. Önce dışardan içeri girmeyeceğim diye ağladı. Bakıcımız beni karşılamaya çıkarmış pıtı pıtı yürüyerek gelmişler yola kadar. İçeri girdik ağladı. Balkona çıkıcam dedi. Neyse orda biraz oyaladım hadi mama yapıcaz diye aldım. Bu sefer mutfak balkonundan bişey alırken orda kaldı toprağı dağıttı baktım işler çığırından çıkıyor ağlayarak içeri soktum. Son olarak da yukarda anlattığım gibi lavaboda ağladı. Yemek yaparken ayrı ağladı. En son makarna pişti önüne koydum sustu. Keyiflendi. Aç mıydıı sonumda istediği bişey oldu diye mi anlamadım. Böyle olunca benim de çok canım sıkılıyor. Ağlayasım geliyor
Babası tüm gün evdeydi ya diyor ki bakıcısıyla sadece bir kere yarım ağladı. Bize uyuyacağı zaman mama hazırlarken biberonu görünce başlıyor ağlamaya. Nazı bize yani. Bi de babayı da görmüyor 2 gündür. Bugün evde baba baba diye gezmişonun da huysuzluğu var sanırım.
Sabahları kesin görüyor vedalaşıyordu. Akşamları da görüyor ama mesaide bile olsa en kötü sabah görüyordu o da yoktu tabi..
Ne uzun yazmışım
hep sen ağlıyorsun sandım ki sonunda anladim ipekcik ağlıyormuş. bizde o konuda şenlik var. öylesine yere uzanıp ağlıyor sonra hiçbirşey olmamış gibi kalkıp anne bak hayır no no no nooo diyorBugün ipek balkondaki saksıda toprağı keşfetti allaah tüm balkona toprağı serpti. Tüm üstü başı toprak oldu en son ağlayarak aldım içeri. Sonra ayaklarını falan lavaboya soktum bu seferde ordan ağlayarak çıkardım.
Ben eve gelince bugün ekstra bi huysuzdu. İstediği olmadığında yıktı ortalığı. Önce dışardan içeri girmeyeceğim diye ağladı. Bakıcımız beni karşılamaya çıkarmış pıtı pıtı yürüyerek gelmişler yola kadar. İçeri girdik ağladı. Balkona çıkıcam dedi. Neyse orda biraz oyaladım hadi mama yapıcaz diye aldım. Bu sefer mutfak balkonundan bişey alırken orda kaldı toprağı dağıttı baktım işler çığırından çıkıyor ağlayarak içeri soktum. Son olarak da yukarda anlattığım gibi lavaboda ağladı. Yemek yaparken ayrı ağladı. En son makarna pişti önüne koydum sustu. Keyiflendi. Aç mıydıı sonumda istediği bişey oldu diye mi anlamadım. Böyle olunca benim de çok canım sıkılıyor. Ağlayasım geliyor
Babası tüm gün evdeydi ya diyor ki bakıcısıyla sadece bir kere yarım ağladı. Bize uyuyacağı zaman mama hazırlarken biberonu görünce başlıyor ağlamaya. Nazı bize yani. Bi de babayı da görmüyor 2 gündür. Bugün evde baba baba diye gezmişonun da huysuzluğu var sanırım.
Sabahları kesin görüyor vedalaşıyordu. Akşamları da görüyor ama mesaide bile olsa en kötü sabah görüyordu o da yoktu tabi..
Ne uzun yazmışım
aaa bu çok iyiymiş tam ölçü alsam yapayım hemen. babası yani oyun arkadaşı evde yok ve çok mızmız şu anda arelcimS Susam_tanesi
Un iRmik yagi yoğurmuştum kinetik kum gibi oluyor baya oynardi umut kucukken canim nette vardi tarifler bugun yapamadim gunes memeden inmiyor.
Senin ihtiyacın mı var kız git ye gönlünce napacan diyeti miyetiAaaa herkes diyetler yapıyor beni neden çağırmadınız gelmem ama insan davet eder
Biri bana şu hanımın enerjisinden versin zira delirmeğem geliyorohh mis gibi gezin bizde 3 gündür fırtına var ya
Sabahın burnu mumisskokulumm misim ya maşallah hemde sabahın burunda ne iyi etmişsin eve dönünceye mis gibi uyumuştur paşam ayşede camdan ayrılmıyor köpek seslerini duyunca yemeğini yedirip bende çıkarıcam bakalım hava da soğudu ama hasta etmem inş
misskokulumm canim ilk mesajı okuyunca naptın saate baktım sonra dedim nasıl birseydir bu kadın masallahhh sana ya ben 10 dk uyku için herşeye varım sabahları kendime haksızlık etmim. eskiden 9 şaştın altındaki uykuyu uyku saymazdım şimdi nerdeee. herkesin dilinde seni de boyle gorecekmiydik diye ama sabah konusunda hala netim. kalkamiyorum
Ben de severim açık hava, park piknikOhhh en sevdiğim şey açık havaevin dışında yapılan her aktivite ev beni boğuyo
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah.kizlar kv bu hafta gelmedi cunku babasini hastaneye yatirdilar . bugun de eşimi sayikliyormus o da gitti görmeye. yaşi var ama nasıl tatlıdır pek severim kendisini. Rica etsem dua edermisiniz ? Allah hayırlısını nasip etsin acı çeksin istemem ama daha bizimle olmalı ya
O kadar tanıdık geldi ki canım bu ağlamalar tutturmalarbenimki biraz açsa, uykusuzsa da öyle herşeye ağlıyor. İpek siz işe gittiğiniz için size ekstra naz yapıyor muhtemelen. Göktuğ da ben bir ortamda yoksam daha sakin oluyormhş ben gelince ayarı bozuluyor genelde. Annelik sabır işi gerçekten
Oh iyi çok şükür. Çocuklar hasta olunca çok zor hele ikisi birden olduysa off ki ne ofcanim ben pandemiden dolayı korktum basında müdahale ediyorum hafifleyince ilacı kesip vücudun savaşması için bekliyorum yoksa bu şekilde de hep ilaç bağışıklık zayıf olacak ama agirlasmasindan korkuyorum malum korona da varken hastaneye gitmek istemiyorum. arel de cok direnirdim baya antibiyotiksiz büyüdü nerdeyse. şimdi bi arkadaşım çocuk doktoru o da diyor carpol bazı çocuklara hiç etki emiyor iburamin vermekten çekinme dedi ventolin uygulaması serum fizyolojik uygulasi ve burun acici sprey damla kullan basta. onun oglu arelden 2 ay kucuk oyle buyuyor. ben civana ilk gun 4 kez verdim simdi 3 kez. arele 3 kez veriyordum smdi 2. daha iyiler sukur. yarinda boyle kullanirim sonra teke ve bırakırım gibi.
oyyy sagolasin canimmm
ah bahar inşallah daha iyi olursun. saglik sistemimiz de su an ki pandemiyi yönetme de ne yazik ki cok yetersiz eksik ve yanlis. kendine dikkat et canim. her firsatta dinlen yorma. vitamin destegini al. ve sivi bol bol tuket
aslinda civan ama dolayli olarak arel de yani ikisişükür daha iyiler ama. yarın dansetmeye bile götürecem inşallah sipalari
Çocukların annelerle derdi nedir kiO kadar tanıdık geldi ki canım bu ağlamalar tutturmalarbenimki biraz açsa, uykusuzsa da öyle herşeye ağlıyor. İpek siz işe gittiğiniz için size ekstra naz yapıyor muhtemelen. Göktuğ da ben bir ortamda yoksam daha sakin oluyormhş ben gelince ayarı bozuluyor genelde. Annelik sabır işi gerçekten
Canım bizimki daha 1 yaşında ama bunun 2 sini merakla bekliyorumhep sen ağlıyorsun sandım ki sonunda anladim ipekcik ağlıyormuş. bizde o konuda şenlik var. öylesine yere uzanıp ağlıyor sonra hiçbirşey olmamış gibi kalkıp anne bak hayır no no no nooo diyoralistim mi hayir bazen gercekten tahammul edemesemde ki sesim yukselik odasina gönderirim ağlayabilirsin derim ama napalim gececek bu donemde boyle diyorum. babamlarda oldu gecen. herkes şokta uyaninca hepmi boyle agliyor diyorlar bqzen dedkm neden dedilwr cani sıkılıyor herhal dedim 2 yaş kolay değil arkideslerrr
aaa bu çok iyiymiş tam ölçü alsam yapayım hemen. babası yani oyun arkadaşı evde yok ve çok mızmız şu anda arelcim
Arel ve civan'damı hasta sizlerede çok geçmiş olsun. Çocukların hastalığı daha çok üzüyor ve yoruyor insanı. Allah evlatlarımızı korusun.canim ben pandemiden dolayı korktum basında müdahale ediyorum hafifleyince ilacı kesip vücudun savaşması için bekliyorum yoksa bu şekilde de hep ilaç bağışıklık zayıf olacak ama agirlasmasindan korkuyorum malum korona da varken hastaneye gitmek istemiyorum. arel de cok direnirdim baya antibiyotiksiz büyüdü nerdeyse. şimdi bi arkadaşım çocuk doktoru o da diyor carpol bazı çocuklara hiç etki emiyor iburamin vermekten çekinme dedi ventolin uygulaması serum fizyolojik uygulasi ve burun acici sprey damla kullan basta. onun oglu arelden 2 ay kucuk oyle buyuyor. ben civana ilk gun 4 kez verdim simdi 3 kez. arele 3 kez veriyordum smdi 2. daha iyiler sukur. yarinda boyle kullanirim sonra teke ve bırakırım gibi.
oyyy sagolasin canimmm
ah bahar inşallah daha iyi olursun. saglik sistemimiz de su an ki pandemiyi yönetme de ne yazik ki cok yetersiz eksik ve yanlis. kendine dikkat et canim. her firsatta dinlen yorma. vitamin destegini al. ve sivi bol bol tuket
aslinda civan ama dolayli olarak arel de yani ikisişükür daha iyiler ama. yarın dansetmeye bile götürecem inşallah sipalari
Haklısın canım anne ile baba bir olmuyor. Sen yatsan kesin düzen bozulur. Göktuğ tahminim uyumaz bile. Sabahlari babası işe giderken görüyorlar, adam kapıdan çıkacak acele ediyorlar, kapıyı kapamak için. Hatta bu sabah akşama kadar sırtımdan inmeyen çocuklar resmen beni kovuyor diyor. Yok yok ben anladım gerçekten bunlar beni sevmiyor diyor. Ben bakkala çıkayım ortalık yıkılıyor. Babalarını çok seviyorlar ama ben yanlarında olursam. Yani aslında babalarını oyun oynamak, kendilerini tasitmak için bir nevi kullanıyorlar. Kendimi bazen 3 kişilik çete gibi hissediyorumN Nehir8077 kuzum çok geçmiş olsun korona değilsindir inşallah hemen toparlanırsınannenin hasta olması gerçekten lüks bir evde. Eşim de dışardaydı geldi kolum bacağım ağrıyor ben yatacağım dedi yattı yemek yedi tekrar yattı uyuyor ben oğlanı yatırdım falan evde hiçkimse etkilenmedi onun yatmasından. Ben yatsam çok farklı olur tabi
Sen de beslenmene çok dikkat etmeye çalış çocuklar uyudukça yat uyu bu dönemde çabuk atlatırsın
Nasılsın canım şimdi daha iyisindir inşallahHaklısın canım anne ile baba bir olmuyor. Sen yatsan kesin düzen bozulur. Göktuğ tahminim uyumaz bile. Sabahlari babası işe giderken görüyorlar, adam kapıdan çıkacak acele ediyorlar, kapıyı kapamak için. Hatta bu sabah akşama kadar sırtımdan inmeyen çocuklar resmen beni kovuyor diyor. Yok yok ben anladım gerçekten bunlar beni sevmiyor diyor. Ben bakkala çıkayım ortalık yıkılıyor. Babalarını çok seviyorlar ama ben yanlarında olursam. Yani aslında babalarını oyun oynamak, kendilerini tasitmak için bir nevi kullanıyorlar. Kendimi bazen 3 kişilik çete gibi hissediyorum
Daha iyiyim dünürüm, çocukların hava makinasına ilaçlarımı koydum şuan o takılı oturuyorum. Çocuklar eşim uyuyor. Ama şükür daha iyiyim.Nasılsın canım şimdi daha iyisindir inşallah
Geçmiş olsun canım Asım'dami hasta.S Susam_tanesi evet ya anlamadık hasta oldu tosbik. iki üç gündür bana yapışık bizz bizz ediyordu, demek bundanmis dedim. dün gece dogru dürüst uyuyamadi, genzi dolu, nefesini çeviremiyor, gündüz ayaktayken nispeten daha iyi gece fena.
İpekçigim de huysuzlanmis biraz, anlattıkça ayni Asim dedim, kendine zararlı şeyleri bilemedikleri icin sürekli engellendiklerini düşünüyorlar. ondan bu ciziltilari. bugun, ben camasir atarken klozetin içine elini sokmaya çalışıyordu. küçük ablasi görmüş, oradan aldık diye feryat, figan sanarsın ki etinden et koparmislar, bir de kafayı yere koyup ağlıyor.
sana cok ağlamasının sebebi de sana güven duymasi. her çocuk öyledir, annesinin yanında daha rahat davranır. insanlar da anneye simariyor derler. oysa cocuk güvende hissettigi yerde gerçek yüzünü gösteriyor.
aynen, olmadık isler acma konularında pek becerikliler. su yazi da kazasız belasız atmasaydık. hayırlısıyla.Geçmiş olsun canım Asım'dami hasta.
Geniz akıntısı gece uyutmuyor ki, uyuduktan sonra yan yada yüz üstü cevirsen, nispeten biraz daha iyi uyuyorlar. En azından huysuzlugu geçecek kadar uyumuş oluyorlar. Şu anlatılanların hiç biri yabancı gelmiyor. Artık her istedikleri şeyde ortalığı yikarcasina ağlıyorlar. Özgür olmak istiyorlar, ama 10 dk dan fazlasını olamıyorlar. Çünkü kesin baslarina hiç olmadık birşey geliyor.
Evet ne güzel demişsin. İçim rahatladı birazS Susam_tanesi evet ya anlamadık hasta oldu tosbik. iki üç gündür bana yapışık bizz bizz ediyordu, demek bundanmis dedim. dün gece dogru dürüst uyuyamadi, genzi dolu, nefesini çeviremiyor, gündüz ayaktayken nispeten daha iyi gece fena.
İpekçigim de huysuzlanmis biraz, anlattıkça ayni Asim dedim, kendine zararlı şeyleri bilemedikleri icin sürekli engellendiklerini düşünüyorlar. ondan bu ciziltilari. bugun, ben camasir atarken klozetin içine elini sokmaya çalışıyordu. küçük ablasi görmüş, oradan aldık diye feryat, figan sanarsın ki etinden et koparmislar, bir de kafayı yere koyup ağlıyor.
sana cok ağlamasının sebebi de sana güven duymasi. her çocuk öyledir, annesinin yanında daha rahat davranır. insanlar da anneye simariyor derler. oysa cocuk güvende hissettigi yerde gerçek yüzünü gösteriyor.
Carpol hangi anlamda iyi gelmedi, en son kız hastalanmisti o zaman dedim doktora ama yorum yapmadan, dolven ver o zaman dedi.Helinnnnn cok haklısın ilaç konusunda. dengeyi kurmak çok önemli, cocuga gereksiz ilaç vermek kadar, hiç vermemek ve sonucunda daha ağır tedaviye muhtaç bırakmak da yanlış. bugün iki kere ancak verebildim. ikinci uykusu cok münasebetsiz bir zamana geldi. 7 gibi icti ilaci, şimdi de veremdim en az 6 saat geçmeli diye hatırlıyorum.
bu arada calpol Asima da hic iyi gelmiyor, boşuna vermiyorum artık. iburamin zero verdim. yarin aile hekimine bir göstereyim, acaba boğazında enfeksiyon var mi?
Canim sagol. Karya pesimde dolanıyor onla ugrasmaktan aksami buldu zaten islerimin bitmesi. Ben elbiseyi pek beğenmedim ama lcw da guzel elbiseler oluyor. Annemler gelmedi cnm uzaktalar yasaklar var hemde virus var diye. Saglik olsun.Insallah hamile degilsindir baharcim
Rabbim gönlüne gore versin.
Kalabaliktan sonra temizlik gerekiyor illaki partiden sonra cok fena oluyor geriye kalan haklisin ama sen coktan gayet iyi yapmışsındır zaten.
Cikolata leke miydi nasil cikiyor koltuktan ya benim koltukkar halilar gida reyonu gibi mafetti cocuklar sağolsunlar yemekleri salonda yiyoruz yavas yavas oyunla. bi de isedi Gunes gecen oh tam oldu
Karya nasil duruyor ya sen is yaparken masallah uyumuyor da demissin.
Ben bi yemek yapabiliorum bi supurme kirintilari. A bak sepette camsir vardi gunes uyurken asayim.
Umuta un irmik yagdan kum.yapicam sekil verir oynar bari kucukken yapardim.
Annende geldi mi ablanlar canim kutlamaya elbiseyi waikikden mi aldin ben de bakiniorum kiyafet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?