2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen çok özledi kameradan izliyor sürekli görüntülü konuşuyoruz. Bizimki babasını görür görmez oyuncaklara sarılıyor oynamak istercesine veya o zamana kadar olanları anlatmak ister gibi
Arkadaşına da çok üzüldüm. Bütün ev hasta olduysa eminim dinlenip kendine bakamadığı için iyileşememiştir. Anne sonuçta. Bundan sonra çook daha dikkatli olacağım hasta olmamam lazım kızımdan ayrı bir gün bile geçiremem ben perişan olur kuzum..

Kalppare kurabiyeleriniz ne kadar güzel olmuş, hamarat annenin hamarat oğlu. maşallah ona da sana da. çekirdekten yetiştiriyorsun demek.
Dogum gününden kalma seker hamurları vardı.oyun hamuru niyetine yaptık biseyler teşekkür ederiz teyzesi

Ay perisanim ya gece boyu ugras dur sabahtan erkenden de dikiliversin ayağa..günaydın canım❤

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler kızlaaaarrrrrr elim iyi sargıyı çıkardım Haydo canıma okuyo ya gidip sürekli kapının önünde öylece dikiliyo meali dışarı çıkar beni çıkarıyorum ama durmuyo peşinde koşmaktan oruç oruç kamyon çarpmış gibi oluyorm

Şimdi de ben benim dışımda uyutan birini bulamıyorum geçen denedik yok asla istemiyor babasını artık sadece ben ben been

10 güne 2 kilo çok güzel tebrik ederim canım

canim ya ne güzel bir insansın. gönlü geçinmeye razı olanlardan hoşgörülü anlayışlı sevgi dolu bakan kalbine sağlık. inşallah karantina da biter baba kız buluşur kameraya al mutlaka. sevenlerde kavuşsun tabi
arel onu çok yapıyor ama ben istiyorum diye değil kemdi oyun oynuyor. ya bu ara çok takıntılı ne istese meyve olarak büyük istiyor yıkıyorum kurut kurut diyor. muzu felan soyarsam asla yemez. ikiye felan da bölmek yok. basını bile kesemiyorum salatalığın
hahaha neyse yürümeyen olarak az daha duralım biz. ya eskiden kapı açıldığında kedimız kaçacak diye telaş yapıyorduk şimdi çocuklar kaçıyor
Şimdi de ben benim dışımda uyutan birini bulamıyorum geçen denedik yok asla istemiyor babasını artık sadece ben ben been
amaninnn hoşgeldin jadem. 29 ekimde başlamıştım arele eğitime dün bir ilk yaşandı yeğenime gitmek istedi 10 dk sürmedi zaten uykusu da var da ikna etmek mesele. ah keşke dedim az esnek olsa. hastayken bile yatagimdan çıkıp yanına gidip yattım sırf o uyusun diye

O bnde ekli cnm bu baska m...
doğa delisi canım
Ay perisanim ya gece boyu ugras dur sabahtan erkenden de dikiliversin ayağa..günaydın canım❤
Uykusuz olunca çok gergin oluyorum . Dün bende en son patladım ağlayarak rahatladım . Öylece de sızıp kaldım 9 gibi Sahura kalktım direkt öyle iyi geldi ki . Sahurda ev işi yapmaya başladım Uykusuzluk , üstüne açlık zorluyor . Ben bu zamana kadar zorlanmadımdı Sena nın uykuları konusunda , hep sizlerden okuyordum ama bu kadar zorlayıcı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim .
Onunla geçmiş olsun . Sena da öyle sabahtan beri elimden tutup tutup kapıya götürüyor . Babası markete götürdü en son

Uykusuzluk gerçekten bebek büyütürken en zoru bence de şansımdan mı yoksa ben mi yapıyorum bişeyler bilmiyorum 3.çocuğum da erken kalkan bebekler oldular. Göktuğ 8 de kalıyordu küçükken çok şükür diyordum şimdi abarttı bu sabah 6 da uyandı. Yatak odam doğuda kalın perde de kar etmiyor. Derslerim var benim de gözümden uyku akıyor Allah yardım etsin hepimize yıpratıyor bu bebeler bizi

Son düzenleme:
Benimde daha önceki evimde odam doguya bakıyordu.aman Allahim sabah 5 te uyaniyorduk istersen uyu
Allah yardımcın olsun canım..derslerinde kolayliklar dilerim❤

Hic affeder mi göktuğ bulmus miss gibi hamuru
Soyle 14 15 aylık oldugunda baslariz herhalde ufak ufak etkinliklere.parmak boya falan

Benimde daha önceki evimde odam doguya bakıyordu.aman Allahim sabah 5 te uyaniyorduk istersen uyu
Allah yardımcın olsun canım..derslerinde kolayliklar dilerim❤
Sağolasın. Canım kızımda doğuda da değildi kuzeydeydi camına kaç kat perde yapardım bana mısın demezdi sıpa. Şimdi yine ev bakmaya gidiyoruz hergün dua ediyorum gönlümce bir ev bulayım diye yatak odaları kuzey olsun

Hic affeder mi göktuğ bulmus miss gibi hamuru
Soyle 14 15 aylık oldugunda baslariz herhalde ufak ufak etkinliklere.parmak boya falan
Benimki de o ışık hiç yok çok fazla ağzına alıyor hayırdan da anlamıyor hiç. Biraz geç başlarız sanırım yazın zaten dışarda geçer günümüz kışa kıvama gelir inşallah

e sende hoşgeldin aramanıza dünür bence en en zoru uykusuzluk. dinlenmeyince herşey eksik yarım renksiz geliyor bana ve bence çocuğa da öyle geçiyor
blackout perde de mi ise yaramadı. sinema perdesi zebra yaptırdık oturma odasına. en çok güneş alan oda diyebilirim. onda bile ise yarıyor
siz kendi evinizi almamismiydiniz mis ? biz de evi satsak da kira da olsa yeni bir sayfa acsak artık. araba da ha bugün ha yarın diyoruz hep bi aksilik. eşim bugün ugrasiyordu yine ama hafta ya kalacak gibin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…