2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallahhh süpersin

Oyyyy harika olmuş afiyet olsun

Arabanız hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız iyi günlerde kullanın havalar düzelsin şu illet bitsin bol bol gezin hatta buraya da gelin
Huzursuzluk bu ara hepsinde var dönemsel demekki
Saol canım inş.
Saol canım
şimdiden geçmiş olsun canim. sifa olsun Ayşe kuzuma.
Oyyy yıktı ortalığı doktorumuz hiç bu kadar ağlayan olmamıştı dedi. Daha içeri girer girmez tanıdı tartılırken başladı ağlamaya
23 Nisan coşkusunu yaşayamıyorlar ya bari bu kadarı olsun Zeynep te şiirini okudu video çektik öğrt yolladık bakalım.
hiç duymadım ama kilo vermiş olmana sevindim. bende sıkılaşmak istiyorum kilo vermeden. bolgesel biraz benjm problem ama egzersiz yapacak enerjiyi ve vakti henuz bulamadim

amanjn gecmis olsun simdiden
Saol canım
İsim vardı az buçuk çektim, hafta sonu daha rahatken çekerim. Uykusu vardı tam veremedi kendini
Maşallah güzelliğe bu verememiş hali mi nasıl oynuyor öyle dönmezler falan
Eşim saolsun uyumludur girdiği ortamda sevdirir kendini hemen Burda yaşamayıda seviyor ama hep bir memleket arzusu var emekli olunca gideriz dimi falan diyor
Aşıda yıktı ortalığı az buz ağlamadı zor sakinleştirdim.eve geldik ablamı görünce Bi duygulandı sanki aşı yeni vurulmuş gibi nasıl anlatıyor nasıl nazlandı ona hayret ettik susturalı baya olmuştu ama teyzeyi görünce içlendi yine hıçkıra hıçkıra ağladı. Ateş olmadı henüz ama ağrısı var belli bağıra bağıra ağlıyor daha yeni uyutabildiminş geceyi rahat geçirir
Oyy ben severim Alişimin o minik elleriyle yaptığı kurabiyeleri ne lezzetlidir şimdi onlar ımmmh ımmm

S Susam_tanesi nasıl oldu canım eşin daha iyidir inş. Sen nasılsın çok yoruldun bu süreçte ama inş sağlıkla aylarında bu yorgunluklar geçer. İpek kuzusu nasıl
Çok sağol canım eşim 2 gündür baya iyi bizde de bişey çıkmadı çok şükür. Öyle böyle bitti oldu. Yoruldum ama alıştım galiba insan her şeye alışıyor ya da biteceğini bildiğim için sabrediyor olabilirim. Hatta bu akşam yarın sabaha börek yaptım koydum dolaba sabah pişireceğim. Ara öğünlerde eşime ne vereceğimi şaşırıyorum girip mutfağa bişey alıp gidemiyor ki. Genelde çorba iyi geliyor diye çorba istiyordu ama şimdi biraz daha iyi olduğu için böreğe sevinir.

Eşimin kıymetini anladım çok yardımcıymış bana. Tüm yük üzerinde olan kadınları da anladım işleri çok zormuş

Sizin aşınız da zor geçmiş. Nazlı kuzu ayşeye geçmiş olsun. Biz de olacağız şu karantinamız bi bitsin bi de onları organize etmem gerekecek.

Cok sevindim iyi olmasina cok sukur canim.

Bununla geçmiş gitmiş olsun inş okuldan bir arkadaşın testi pozitif ti atlatamamış ateşi düşmedi hastaneye yatırdılar öyle üzülüyorum ki eşi de kendisinde buralı değil aileleri uzakta anne hastanede iki çocuk baba evde ateşi düşürmüşler ama çok öksürüyorum boğulacak gibi oluyorum göğsüme bişey oturmuş gibi nefes alamıyorum diyor
Eşin böreği seviyordu bahsediyorsun iyi yapmışsın sevinir moral olur biran önce toparlar daha iyi olur ipek böcüğünüde çok özlemiştir

Gunaydinlar herkese 🏵
Arabanız hayırlı olsun Baharım kazasız belasız güle güle kullanın.Allah ödeme kolaylığı versin
Sagolun canlar

Kalppare kiiz sen inst. Actin da beni mi eklemedin senin isminde biri var karsima cikip duruyor ve buradakiler hep ortak arkds
Ben de NURİYE diyecektim değilmiş
Alişimin ellerine sağlık. Gelinciğim nasıl öperim kuzuları
Bahar cansın kuzum. Biz de çok dans ediyoruz. Müziği çok seviyor hemen sallanmaya geçiyor. Yerim ben bu kıpırdakları

bayıldım ve bi ümitlendim oğlum ilgisiz diye üzülüyordum belki o da ali gibi büyüyünce annesiyle takılır
Meraklanma annesi siz yolun çok başındasınız biz de yeni basladık..ben mutfaga meraklı olsun istiyorum biraz eli is tutsun
senin bi de iki ogluş amma eglenceli olur vallahi düşündüm de ❤ ben ilk önce sogan ve sarımsak kabuğu soydurdum helin.çoook seviyor hala daha.ver eline o soyarken sen de yemek hazırlığını yaparsın.ser altına bir örtü minnak parmaklarıyla soysun da soysun
Oyyyy harika olmuş afiyet olsun
Tesekkur ederim ebru
Aksam yemek yemedi paso kurabiye yedi teşekkür ederiz dünürüm gelinime iyi baksin diye şimdiden egitiyorum❤❤

Aşınız sifa olsun demek çok agladi kıyamam Allah şifa versin kuzuya
Çok üzüldüm ya.. Allah acil sifalar versin
Iste güçlü kadın zor da olsa yılmadan atlattın ❤ su karantinayi da atlattin mi tamamdır ❤ Allah evinize saglik neşe huzur versin canim
Teşekkür ederim dünürüm
Bak abisi böyleyse kız kardeşi kim bilir ne marifetlidir eee annesi marifetli bir damadım var kızım kayinvalidesinden geri durmamalı ki kocası da mutlu olsun kayınvalidesinin de ici rahat etsin ❤ onu da en güzel sekilde yetiştireceğim egitiyorum cekirgeleri Allah nasip etsin büyütmeyi evlendirmeyi amin çokça amin ❤❤❤

Ya bu cocuklar acaba gunduz koşuşup durduklari icin gece bacakları mi ağrıyor da uyanıyorlar.00.00 da uyandi.simdi uyudu salla salla derman kalmadi biraz masaj falan yaptım oyle daldi ama debelenmekten yorulduğu icin de dalmiş olabilir

Valla üzülüyorum yavruların haline . Kim bilir dertleri ne acaba bir anlasak. Dediğin gibi yoruluyor da olabilirler , diş de olabilir . İnşallah bugun hepimiz için güzel bir gün olur , hepinize günaydın bu arada
BKGK arabanız hayırlı olsun canım Allah kaza beladan korusun , güle güle kullanın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…