Maşallahhh süpersinKizlar 10 gundur diyet yapiyorum ve 2 kilo verdim.
Normalde tutamiyordum kendimi ama daha once kullanip 2 ayda 10 kilo verdigim banttan aldim.
Diyetmax diye bir bant bilmiyorum etkisi var mi ama canim hic birsey istemiyor. Ekmek ve tatliyi kestim zaten.
1 ay daha devam etsem super olur.
Birse leslie yapmaya calisiyorum ama firsat olmuyor pek
Oyyyy harika olmuş afiyet olsunDepresyon muben onu yerim ham yaparim dedim ve Oglanla biraz mutfaga girdik. Ben seker hamurlarini actim ona gösterdim o da yapistırdi ve boyle sapsilik arılar yaptık depresyon neyin kalmadi..sonra mutfakti tezgahtı derken pammık gibi oldum
Karşınızda küçük aşçımızin marifetleri❤
Arabanız hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız iyi günlerde kullanın havalar düzelsin şu illet bitsin bol bol gezin hatta buraya da gelinArabayi aldik canim suan eksilerdeyiz saglik olsun insallah altından kalkariz.
Cok sagol.
Ya iste daha once 8 bucuk 9 gibi kalkiyordu bu sira 10 a kadar yatiyor birde uyaniklik suresi artti sanirsam gece gec yatiyor. Bu sabah 9 da uyandirmaya calistim.9 bucuga dogru kalkti. Aksam yatmaz sabah kalkmaz
Huzursuzluk bu ara hepsinde var dönemsel demekkiYok sadece 1 gun yükseldi atesi.bastan korktum ama sonra baktım dis çıktı sandim ama kosesi gömük kalmis.orasi da cikinca dustu atesi. Ates degil de huzrsuzlugu epeydir var.ama sizler de burda yazınca ben de normal herhalde diyorum
Saol canım inş.daha neler değişecek bakalım
aynen bebeğim diye seviyorum zaten
deniyeyimya aslında leke acıcı krem aldım ama düzenli kullanmadım sonra da hepten bıraktım. güneş kremini de ihmal edince mersin gibi bir yerde çoğaldı ne yazik ki
tembelligimi çok belli ettim ama hic bilmiyorum ve zor geliyor bu işler
sağlıcakla gidin gelin canim
günaydın dünürüm hayırlı olsun arabanız. haydi darısı bize. bende haber bekliyorum bugün yarın diye ama bakalım kısmet ✌
ya nasıl oluyor bubiz yeni başladık sallamaya emerek uyudu 11bucuk gibiydi ve hala uyuyor ✌ ama sallama olayı sayesinde benim dışımda da uyutabilen oldu şükür işime geldi sanki. arel kendi uyusa da yanında duracam illa ve ben olmalıyım başkasını istemiyor. yatağa koy çık olayına da hep vicdan yaptım yeltenemedim
Saol canım
Oyyy yıktı ortalığı doktorumuz hiç bu kadar ağlayan olmamıştı dedi. Daha içeri girer girmez tanıdı tartılırken başladı ağlamayaşimdiden geçmiş olsun canim. sifa olsun Ayşe kuzuma.
23 Nisan coşkusunu yaşayamıyorlar ya bari bu kadarı olsun Zeynep te şiirini okudu video çektik öğrt yolladık bakalım.Bugun hem yemeğim var hem de dünden temizligimi yaptığım için çok işim yoktu, şöyle bir toparladiktan sonra önce Asim beyi gezdirdim, sonra küçük kızımı dışarı çıkardım. 23 Nisan için süsleme malzemeleri aldik. şimdi paşayı uyutmaya çalışacağım. insallah uyur da cam süslemesini yapariz, öğretmenimiz fotoğraf istiyor.
Saol canımhiç duymadım ama kilo vermiş olmana sevindim. bende sıkılaşmak istiyorum kilo vermeden. bolgesel biraz benjm problem ama egzersiz yapacak enerjiyi ve vakti henuz bulamadim
amanjn gecmis olsun simdiden
Maşallah güzelliğe bu verememiş hali mi nasıl oynuyor öyle dönmezler falanİsim vardı az buçuk çektim, hafta sonu daha rahatken çekerim. Uykusu vardı tam veremedi kendini
Eşim saolsun uyumludur girdiği ortamda sevdirir kendini hemen Burda yaşamayıda seviyor ama hep bir memleket arzusu var emekli olunca gideriz dimi falan diyorÇok teşekkür ederiz canım benimaynen dediğin gibi büyüğüm çok ağır başlıdır küçüğüm de afacan Göktuğ hepimize mum tutturuyor
Senin de eşine maşşallah ne güzel bir ilişki kurmuş ailenle. Allah bozmasınbenimki de 8 yıldır benim memlekette halen sindiremedi içine kompleks yapıyor oğlan doğduktan sonra sustu biraz sanki
Nasıl geçti aşılar bu arada var mı sıkıntı?
Sağol canım fotoğrafçı düzenleyip yollayınca atayım dedimben de onu çok seviyorum hatta albüm kağına onu seçtim
Oyy ben severim Alişimin o minik elleriyle yaptığı kurabiyeleri ne lezzetlidir şimdi onlar ımmmh ımmmDepresyon muben onu yerim ham yaparim dedim ve Oglanla biraz mutfaga girdik. Ben seker hamurlarini actim ona gösterdim o da yapistırdi ve boyle sapsilik arılar yaptık depresyon neyin kalmadi..sonra mutfakti tezgahtı derken pammık gibi oldum
O bnde ekli cnm bu baska m... ı.... acaba kim
doğa delisi canimBende soracaktım ipek ismini görünce anladım. Hani ben hep diyorumya fit anne diye, sanırım o tikka
Çok sağol canım eşim 2 gündür baya iyi bizde de bişey çıkmadı çok şükür. Öyle böyle bitti oldu. Yoruldum ama alıştım galiba insan her şeye alışıyor ya da biteceğini bildiğim için sabrediyor olabilirim. Hatta bu akşam yarın sabaha börek yaptım koydum dolaba sabah pişireceğim. Ara öğünlerde eşime ne vereceğimi şaşırıyorum girip mutfağa bişey alıp gidemiyor ki. Genelde çorba iyi geliyor diye çorba istiyordu ama şimdi biraz daha iyi olduğu için böreğe sevinir.S Susam_tanesi nasıl oldu canım eşin daha iyidir inş. Sen nasılsın çok yoruldun bu süreçte ama inş sağlıkla aylarında bu yorgunluklar geçer. İpek kuzusu nasıl
Aa ben tikka sanıyordum, grupta 3 tanemi ipek vardoğa delisi canim
O artık girmiyor ki zatenAa ben tikka sanıyordum, grupta 3 tanemi ipek var
Çok sağol canım eşim 2 gündür baya iyi bizde de bişey çıkmadı çok şükür. Öyle böyle bitti oldu. Yoruldum ama alıştım galiba insan her şeye alışıyor ya da biteceğini bildiğim için sabrediyor olabilirim. Hatta bu akşam yarın sabaha börek yaptım koydum dolaba sabah pişireceğim. Ara öğünlerde eşime ne vereceğimi şaşırıyorum girip mutfağa bişey alıp gidemiyor ki. Genelde çorba iyi geliyor diye çorba istiyordu ama şimdi biraz daha iyi olduğu için böreğe sevinir.
Eşimin kıymetini anladım çok yardımcıymış bana. Tüm yük üzerinde olan kadınları da anladım işleri çok zormuş
Sizin aşınız da zor geçmiş. Nazlı kuzu ayşeye geçmiş olsun. Biz de olacağız şu karantinamız bi bitsin bi de onları organize etmem gerekecek.
Bununla geçmiş gitmiş olsun inş okuldan bir arkadaşın testi pozitif ti atlatamamış ateşi düşmedi hastaneye yatırdılar öyle üzülüyorum ki eşi de kendisinde buralı değil aileleri uzakta anne hastanede iki çocuk baba evde ateşi düşürmüşler ama çok öksürüyorum boğulacak gibi oluyorum göğsüme bişey oturmuş gibi nefes alamıyorum diyorÇok sağol canım eşim 2 gündür baya iyi bizde de bişey çıkmadı çok şükür. Öyle böyle bitti oldu. Yoruldum ama alıştım galiba insan her şeye alışıyor ya da biteceğini bildiğim için sabrediyor olabilirim. Hatta bu akşam yarın sabaha börek yaptım koydum dolaba sabah pişireceğim. Ara öğünlerde eşime ne vereceğimi şaşırıyorum girip mutfağa bişey alıp gidemiyor ki. Genelde çorba iyi geliyor diye çorba istiyordu ama şimdi biraz daha iyi olduğu için böreğe sevinir.
Eşimin kıymetini anladım çok yardımcıymış bana. Tüm yük üzerinde olan kadınları da anladım işleri çok zormuş
Sizin aşınız da zor geçmiş. Nazlı kuzu ayşeye geçmiş olsun. Biz de olacağız şu karantinamız bi bitsin bi de onları organize etmem gerekecek.
Teşekkürler canim,Maşallahhh süpersin
Diğer kızlar geldi ya oda istagramdan attı sandım. Ne bileyim ben o sandım. Herneyse oldu bir karışıklık. Beni yanıltan ipek ismi oldu. Ben 2 tane olduğunu biliyordum, o yüzden ilk o geldi aklıma.O artık girmiyor ki zaten
Arabanız hayırlı olsun Baharım kazasız belasız güle güle kullanın.Allah ödeme kolaylığı versinGunaydinlar herkese🏵
Ben de NURİYE diyecektim değilmişSagolun canlar
Kalppare kiiz sen inst. Actin da beni mi eklemedin senin isminde biri var karsima cikip duruyor ve buradakiler hep ortak arkds
Alişimin ellerine sağlık. Gelinciğim nasıl öperim kuzularıDepresyon muben onu yerim ham yaparim dedim ve Oglanla biraz mutfaga girdik. Ben seker hamurlarini actim ona gösterdim o da yapistırdi ve boyle sapsilik arılar yaptık depresyon neyin kalmadi..sonra mutfakti tezgahtı derken pammık gibi oldum
Bahar cansın kuzum. Biz de çok dans ediyoruz. Müziği çok seviyor hemen sallanmaya geçiyor. Yerim ben bu kıpırdaklarıValla daha güzel oynuyor hem sesi çok açamadım, hemde kendisininde uykusu vardı. Kapı sesine oynar derlerya Duru öyle. Kapıdan overlokçu, patates soğancı geçiyor, onlara bile oynuyor. Umutta çok oynar, benden kaynaklanıyor. Baş edemedigimde açtım açtım oynadım.
Meraklanma annesi siz yolun çok başındasınızbayıldım ve bi ümitlendim oğlum ilgisiz diye üzülüyordum belki o da ali gibi büyüyünce annesiyle takılır
Tesekkur ederim ebruOyyyy harika olmuş afiyet olsun
Aksam yemek yemedi paso kurabiye yediArabanız hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız iyi günlerde kullanın havalar düzelsin şu illet bitsin bol bol gezin hatta buraya da gelin
Huzursuzluk bu ara hepsinde var dönemsel demekki
Saol canım inş.
Saol canım
Oyyy yıktı ortalığı doktorumuz hiç bu kadar ağlayan olmamıştı dedi. Daha içeri girer girmez tanıdı tartılırken başladı ağlamaya
23 Nisan coşkusunu yaşayamıyorlar ya bari bu kadarı olsun Zeynep te şiirini okudu video çektik öğrt yolladık bakalım.
Saol canım
Maşallah güzelliğe bu verememiş hali mi nasıl oynuyor öyle dönmezler falan
Eşim saolsun uyumludur girdiği ortamda sevdirir kendini hemen Burda yaşamayıda seviyor ama hep bir memleket arzusu var emekli olunca gideriz dimi falan diyor
Aşıda yıktı ortalığı az buz ağlamadı zor sakinleştirdim.eve geldik ablamı görünce Bi duygulandı sanki aşı yeni vurulmuş gibi nasıl anlatıyor nasıl nazlandı ona hayret ettik susturalı baya olmuştu ama teyzeyi görünce içlendi yine hıçkıra hıçkıra ağladı. Ateş olmadı henüz ama ağrısı var belli bağıra bağıra ağlıyor daha yeni uyutabildiminş geceyi rahat geçirir
Oyy ben severim Alişimin o minik elleriyle yaptığı kurabiyeleri ne lezzetlidir şimdi onlar ımmmh ımmm
Çok üzüldüm ya.. Allah acil sifalar versinBununla geçmiş gitmiş olsun inş okuldan bir arkadaşın testi pozitif ti atlatamamış ateşi düşmedi hastaneye yatırdılar öyle üzülüyorum ki eşi de kendisinde buralı değil aileleri uzakta anne hastanede iki çocuk baba evde ateşi düşürmüşler ama çok öksürüyorum boğulacak gibi oluyorum göğsüme bişey oturmuş gibi nefes alamıyorum diyor
Eşin böreği seviyordu bahsediyorsun iyi yapmışsın sevinir moral olur biran önce toparlar daha iyi olur ipek böcüğünüde çok özlemiştir
Iste güçlü kadınÇok sağol canım eşim 2 gündür baya iyi bizde de bişey çıkmadı çok şükür. Öyle böyle bitti oldu. Yoruldum ama alıştım galiba insan her şeye alışıyor ya da biteceğini bildiğim için sabrediyor olabilirim. Hatta bu akşam yarın sabaha börek yaptım koydum dolaba sabah pişireceğim. Ara öğünlerde eşime ne vereceğimi şaşırıyorum girip mutfağa bişey alıp gidemiyor ki. Genelde çorba iyi geliyor diye çorba istiyordu ama şimdi biraz daha iyi olduğu için böreğe sevinir.
Teşekkür ederim dünürümArabanız hayırlı olsun Baharım kazasız belasız güle güle kullanın.Allah ödeme kolaylığı versin
Ben de NURİYE diyecektim değilmiş
Alişimin ellerine sağlık. Gelinciğim nasıl öperim kuzuları
Bahar cansın kuzum. Biz de çok dans ediyoruz. Müziği çok seviyor hemen sallanmaya geçiyor. Yerim ben bu kıpırdakları
Valla üzülüyorum yavruların haline . Kim bilir dertleri ne acaba bir anlasak. Dediğin gibi yoruluyor da olabilirler , diş de olabilir . İnşallah bugun hepimiz için güzel bir gün olur , hepinize günaydın bu aradaYa bu cocuklar acaba gunduz koşuşup durduklari icin gece bacakları mi ağrıyor da uyanıyorlar.00.00 da uyandi.simdi uyudusalla salla derman kalmadi biraz masaj falan yaptım oyle daldi ama debelenmekten yorulduğu icin de dalmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?