2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
şu anda civani emzirip uyutmaya geldim. beton yığınından sonra penceredeki şu manzaraaaa kalbimi fethediyor
Etmez mi yaa ne kadar güzel bir manzara böyle bir imkanınız olması ne güzel biz de yeşilliğe bakıp bakıp çıkamıyoruz. Hoş bahçede çocuklar var ama biz çıksak kesin bişey diyen olur şansıma hep böyledir benim sinir olurum.

Çok güzel buradan bakınca ben bile ferahladim. Emin ol orası hem ruhuna, hem bedenine iyi gelecek. Bol bol resim çekil.
öyle umuyorum. ormanda yürüyüş yaptık geldik simdi. inekler her yerde hindiler felan arel çok mutlu. yorucu olsa da diyorum apartmanda hapis olacaklar boşver iyi ettiniz. normalde doğa insani değilim konfor noktamda olacam evimde ama coxuklar herşeyi değiştiriyor
seni çok iyi anlıyorum. normal zamanda bile çocukların resmini çekip sitenin whatsap grubuna atan biri var sahip çıkın diye kesin şikayet ederdi. çok anlayissizlar.

Ahahah ay yerim ya tam Türk bebesi bunlar

Haninlar bu kizarikliklar kabarikliklar gecmeynce cogalinca acilr gittik özele braz once. Sucicegi geciriyor dedi kaşintı icin ilac yazdı ates de yapar calpol verirsin dedi. 2 haftaya gecer dedi.
Geçmiş olsun canım birinden n mi bulaşıyor su çiçeği kendiliğinden mi oluyor acaba

Haninlar bu kizarikliklar kabarikliklar gecmeynce cogalinca acilr gittik özele braz once. Sucicegi geciriyor dedi kaşintı icin ilac yazdı ates de yapar calpol verirsin dedi. 2 haftaya gecer dedi.
Geçmiş olsun canım aşılı olduğundan çok zor geçirmez büyük ihtimal hafif atlatır.

Helinnnnn yerim senin rahat alanlarını sana bir şarkı armağan ediyorumo eskidendi artık hepsi bittiiiii çocuklar mutlu olsun da insan nereye olursa gidiyor artık. Çok güzel manzaranız da tadını çıkarın boş bol

Byle kucukken cikarmasina cok sasirdim ben alerji diye dusunuyordum ya insallah bakalm nasl gececek
Küçükken geçirmeleri çok daha iyi aslında. Eskiden aşısı yokken çok şiddetli geçerdi bu hastalık göz içine kadar çıkmıştı o kabarcıklar kardeşimde halen izi var yüzünde. Şimdi aşı olduğundan birkaç döküntüyle geçiriyorlar. Alerji olsa şimdiye kadar kendini belli ederdi hele kıyma çoğu yemeğin içine giriyor

Bulaşıcı canım su çiçeği kendiliğinden olmaz.
Hadi ya ama bizimkiler oldu değil mi aşıyı öyle hatırlıyorum

Kiymayi yemeklere kullanmiyorm et de oyle sevmedigim icin kofte yedirmistm ama kiymada da bu sekilde kizarikliklar oluyordu snra hemen geciyordu ama bu gecmedi 5 gun olup cogalinca korktm.

Kaynanam da surekli sekerli su icirin dedi ne kdar dogru sizce ya. Vermek istemem acikcasi surekli devamli her suda da

Gerek yok şekerli suya falan hiç verme zaten krem vermiş doktor bikaç güne geçer. Şeker, tuz bunlar şimdilik bizimkilere zararlı zaten ne gerek var.
Kuzu kıyma dene istersen en az alerjik olan oymuş. Onunla başladık biz de minik yuvarladım yemeklerine, çorbalarına attım şimdi dana da yiyor sıkıntı olmadı şükür. Et yemeleri çok önemli en hızlı geliştikleri dönemdeler. Bir öğün mutlaka vermeye çalışıyorum.

Peki niye sekerli su ya hic duymadigim birsey yani anlamadim sebebi nedir? Banyo yapmasin vs dedi kaynana doktor hic brsey demedi ates yapar bu calpol verirsin dedi sadece kaşımamasi onemli onu biliyorum zten ona da ilaci varm şurup seklinde

Recetesinde de 2 yas ustu cocuklar icin yaziyor kafami karistirdi.
Şurup yazmis

Eklentiler

• 20210501_230459.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…