2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız adam bir de üstüne kahvaltını hazırlamış diyette de olsam 3 patlıcan daha yerdim üstüne bugun yine premsestin yani ..
İzin vermiyor ki o ne derse o spor koçum izin almadan yemiyorum bir şey akşam komşum tatlı getirdi yiyebilir miyim dedim yarım yememe izin verdi
Uzuun bir süre sonra uyudum ama sabah dönüyor yine uyuyamam artık

Olmaz mı kız o kaçamaklar olmasa her şeyi yerim ben benimde diyeyim böyle a dostlar
Ya bizimde yarın temizlik günü bakalım kaç kilo veririm
Çıtır kıtır ne ki ya herkes bize danışacak zayıflama grupları buraya gelecek her yavrum

Diyetisyenler bile 1 güne izin veriyor boz gitsin ne baharvım

Bizim baba muhalefet oldu malesef ayıramafıım ama şükür uyku konusunu dışarıya çıkmakla daha iyi seviyeye getirdik her gün 30 40 dk çıkıyoruz

Çok güzel olmuş kocaman maşallah size

Valla anneliği en kilo aldıran tarafı çocuktan arta kalanı yemek düşme bu hatalara kocanın galeyanına gelme sen sen bizi dinle bizle haraket et kocan kendi dikkat etmiyorsa senin de etmeni istemez biz karar aldık akşama tavuk vardı yanına pilav yapmadım brokoli salata karpuz ve yarım tam buğday ekmeği vardı menüde

Refikanin tavuklu tarifleri var diyet. Marullu falan cok hosuma gitti.bugun izledim biraz

Bende niyetlenebilsem diyete, o kadar düzensiz yiyorum ki canı saolsun Ata’yla, cesaret edemiyorum bir türlü. Sana ideal kilona ulaşman için sabır ve azim diliyorum
Geçmiş olsun kuzum. Onların yastıkları oluyordu. Oturma yastığı o da iyi gelebilir
Hiç söyleme hamdolsun bugünlere...
Kap kek ve kısır vardı bugün bizde yakın olsak yollardım
Biz bisiklet aldık. Arabayı sevmiyor şu sıralar. Ebebyn kontrollü. Onu sevdi. Pembe olsun renkler büyüklerin dayatması çocuklar bunu bilmiyorlar biz öğretiyoruz.
Çikolata candır afiyet olsun komşum
Herkesin tel arıza vermeye başladı kocalarla mesaj olsun bu
Ne güzel 4 kilo çok iyi hadi bakalım ben yeni başladım darısı başıma
Ya sizi gördüm bende sizde çok güzelsiniz

Yaşam koçu gibisin Baharımmm
Geçmiş olsun Kadir kuzuma şimdi nasıl
Görüyoruz valla ohh mis gibi gezin Karadeniz havasında ya Eveet geçen sene bu zamanlar çok çok zordu şimdi hopla zıpla geçiyor
Sanki bana şimdileri daha zor geliyor. İki ayaklı tutulmuyor
Kitap isimlerini paylaşır mısın kuzum
Buaksam kayınvalidem geliyor parti başlasin
Haftasonu yasak var diye buaksamdan alıyor eşim eglenceli bir iki hafta beni bekliyor
Gözünüz aydın olsun kuzum
Eki Görüntüle 2854160 sağol canım, Bak bunu şimdi çektim iz kaldı, baya baya delindi kafası.
Daha geçmemiş kıyamamiçeğime
Dışardan çocuk sesleri duysun hemen kapıya gidiyor beni dışarı çıkarın diyor durmuyorlar hiç yerlerinde.
Hepsi aynı bu kıpırdak kuzuların bizimki peşlerinde çocukların bir karış boyuyla. Şimdiden karardık benim çiller arttı yaz bitimi ne halde oluruz Allah bilir
Zumba çok eğlenceli negatif enerjini atıp bir kendine geliyorsun şu virüs bitse de gidebilsek keşke
Canının istediği herşey bizdeydi bugün dünürüm. Senin yerine damadına yedirdim. Kısırda biraz acıyı biraz abartmışım hem yedi hem yandı kuzum
Açık yeşil çay alın aktardan onu bir ufak tutam kaynar suya bırakıp demlenmesini bekle 5 dk yeterli olur süz iç afiyet şifa olsun
Babaannedir gelini sevmese de torunu sever genelde,istisnası vardır illaki ama, insanın gözü arkada kalmaz. Yavrusunun yavrusuna kıyamaz. Mercanımıza güzelce bakar.
Ne güzel düzene girmiş daim olsun. Sizin uykular da zamanla normale dönecektir darısı hepimize olsun
Mutlu sağlıklı yaşları olsun burayı bitirip instaya geçeceğim bakarım İpek kozama
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

nuriye54 ben sıramı savdım kv dün gitti darısı başına diyecektim ama Bi süre kalıcak galiba Rabbim ağız tadı dirlik düzen versin inş.
Amin canım bir süre kalsın ben ofise gitmeye başladım yaz boyu annemle kayınvalidem dönüşümlü bakicak minnosa
Sanmam aslında cnku uzunda kaldıkları oluyor yemek yapcak anlatiriz su surda bu burda başlar oğlum pirinç nerde kaç bardaktan yapayım hangi tencereyi kullanayim herşeyde böyledir benide basıyorlar öle yapınca eline vurup tencereyi alasim geliyor ki ben çok rahatimdim sen nasıl yaparsan biz olesini kullanırız yeriz derim
Evlenirken de önce herşeyi bilirim dedi iş birşey yapmaya gelince ayy ben bilmiyorum dedi böle olunca benimkiler geliyor

nzh99 güzel bakicagina eminim artık keyifli bir cocukta ilgilenmekte insani mutlu ediyor ama anne olup onu bırakıp ise gitmek yüreğimi burkuyor

Dün ona 2-3 kere sen artık 1 yaşındasın dedik parmakla gösterdik şimdi sorunca kaç yaşındasın diye kendi gösteriyor

Yerim o parmakları maşşallah
Ayy öyle soranlardan ben de usanırım ama napacaksın huyu böyleyse yapacak bişey yok. Şükür ki gelmiş de için rahat gideceksin işine. Alışırsınız zamanla inş herşey güzel olur

Beşiğinde yatıyor canım gündüz uykularında fermuarı açık oluyor çıkıp geliyor. Gece kapatıyorum çıkmasın diye. Beşiğine seviyor şimdilik. Rahat edemezse ben de odasındaki kanepeyi açıp yatıracağım yüksek de değil genişce yatar bakalım. Yattığı kadar yatsın beşik güvenli oluyor

Kitap isimlerini paylaşır mısın kuzum
Bunun davranış bölümünü okudum.

Bu bitmek üzere harika bir kitap tavsiye ederim

Bir yandan buna başladım

Bunlar da sırada bekliyor

ama anne olup onu bırakıp ise gitmek yüreğimi burkuyor
Gel sarılalııımm
nzh99 ben de alıyım diyorum o ebeveyn kontrollü bisikletlerden rahat otururlar artık tam zamanı gibi
Bizim de var kardeşim doğum günü hediyesi göndermişti ama bizimki dışarı çıkınca inip yürümek istiyor o yüzden hiç çıkarmıyoruz. Aslında bebek arabası gibi çok güzel

Karar bir anda geliyor Yeşimcim sanada gelir bir gün elbet kadın dediğin hep dikkat etmek zorunda napcan
Ya hepsi haraketli ama ata çok dışarıya alıştı kuzum biz çıkmazken bile sen gezdirdi o yüzden bu dışarısı sevdası şimdi hepsinde var kapıya yaklaşmaya gör biri evden gitmesin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…