Doktor küfretcek bana artık yazdım dayanamadım askere de yeni doğan aparatıyla gönderirsin dedibel kısmını destekledim yeter ozaman boynu artk tutuyor zaten teşekkür ederim ❤
Ya bnm model tek elle açılıp kapanıyor puset agırda yatay olan iyi hafif gibi çok pişman oldum herseyi pahalı piyasa ürünleri uyuyo mamas papas begendm ama çok pahalı oda. Sling hayatkurtardı bu hafta Oda bel ağrısı yaptı bide baglarken YouTube acıyorum avm otoparkında millet deli mi ne diyordur,Bunu sordun mi doktorailahi sen .. ben ana kucagindan artik cikarsam mi yenidogan aparatini diye dusunuyorum. Sendem dusuk kilomuz. Boyumuzda kisa.
Yalniz stoke kullanmak.cesaret isi gibi.. cok hantal degillermi
Benim kiz 4 ocakts 2810 doğdu 1 hafta once ancak 3500duBenim de 3 ocakta doğdu aynı sorunla boğuşuyorum doyuyor mu yeterli kilo alıyor mu diye.
Benim bebeğimde kız 3400 doğdu şuan 4680 iyi dedi doktor.
Benim kiz 4 ocakts 2810 doğdu 1 hafta once ancak 3500duBenim de 3 ocakta doğdu aynı sorunla boğuşuyorum doyuyor mu yeterli kilo alıyor mu diye.
Benim bebeğimde kız 3400 doğdu şuan 4680 iyi dedi doktor.
Sling kangru mu bel ağrısı yaptı? Sling almayı düşünüyordumYa bnm model tek elle açılıp kapanıyor puset agırda yatay olan iyi hafif gibi çok pişman oldum herseyi pahalı piyasa ürünleri uyuyo mamas papas begendm ama çok pahalı oda. Sling hayatkurtardı bu hafta Oda bel ağrısı yaptı bide baglarken YouTube acıyorum avm otoparkında millet deli mi ne diyordur,
Sen biberonda memnun kaldın mı sen ince uç almışsın benimkinin ucu ince dudaga değen kısım genişti gaza iyi geldi mi merak ettimPahali falan buluyosun yine ben benimkinin biseyini bulamiyorum. Getirmiyolar. Bi bardak tutucu ariyorum ne zamandir yok.
Evet cnm bağlanmalı olanSling kangru mu bel ağrısı yaptı
Alt sınırda 3500 diyor. Doktor kontrolde bir şey dedi miBenim kiz 4 ocakts 2810 doğdu 1 hafta once ancak 3500du
Bel destekli olan klasikler daha mantıklı o zaman almak içinEvet cnm bağlanmalı olan
Solomom yada mamadus alcam ya sling zorladı bide çok güvenemiyorum hep baglamalı yaBel destekli olan klasikler daha mantıklı o zaman almak için
Basta cok kilp verdi almadi sarilik oldu beslenme bozuklugundan 2 gun hastanede yattik... cok geriden basladik yani kilo alimina. Mama veriyorum simdi. Ama siz kilolarını yazinca cok uzuldum. Yakalamamiz kisa vadede cok zorAlt sınırda 3500 diyor. Doktor kontrolde bir şey dedi mi
Basta cok kilp verdi almadi sarilik oldu beslenme bozuklugundan 2 gun hastanede yattik... cok geriden basladik yani kilo alimina. Mama veriyorum simdi. Ama siz kilolarını yazinca cok uzuldum. Yakalamamiz kisa vadede cok zorAlt sınırda 3500 diyor. Doktor kontrolde bir şey dedi mi
Yorumlarda gördüğüm kadarıyla yenidoğan aparatı kayıyor felan diyorlar. Slinge çok özenmiştim ya boşuna para vermiyim bari.Solomom yada mamadus alcam ya sling zorladı bide çok güvenemiyorum hep baglamalı ya
Verme cnm güvenemiyorsun bide bağlaması cocuk kucaktayken ölüm gibi montla falan sıkıntı yaza da cocuklar büyür zaten evde sling iyi de ben yine de bi elimle destekliyorumYorumlarda gördüğüm kadarıyla yenidoğan aparatı kayıyor felan diyorlar. Slinge çok özenmiştim ya boşuna para vermiyim bari.
Sen biberonda memnun kaldın mı sen ince uç almışsın benimkinin ucu ince dudaga değen kısım genişti gaza iyi geldi mi merak ettim
Kolay gelsin guzel takim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?