Doktor küfretcek bana artık yazdım dayanamadım askere de yeni doğan aparatıyla gönderirsin dedi bel kısmını destekledim yeter ozaman boynu artk tutuyor zaten teşekkür ederim ❤
Bunu sordun mi doktora ilahi sen .. ben ana kucagindan artik cikarsam mi yenidogan aparatini diye dusunuyorum. Sendem dusuk kilomuz. Boyumuzda kisa.
Yalniz stoke kullanmak.cesaret isi gibi.. cok hantal degillermi
Bunu sordun mi doktora ilahi sen .. ben ana kucagindan artik cikarsam mi yenidogan aparatini diye dusunuyorum. Sendem dusuk kilomuz. Boyumuzda kisa.
Yalniz stoke kullanmak.cesaret isi gibi.. cok hantal degillermi
Ya bnm model tek elle açılıp kapanıyor puset agırda yatay olan iyi hafif gibi çok pişman oldum herseyi pahalı piyasa ürünleri uyuyo mamas papas begendm ama çok pahalı oda. Sling hayatkurtardı bu hafta Oda bel ağrısı yaptı bide baglarken YouTube acıyorum avm otoparkında millet deli mi ne diyordur,
Benim kiz 4 ocakts 2810 doğdu 1 hafta once ancak 3500du
[/QUOTE] Elifakca
senin bebiş nasıl oldu? Çıktı mı hastaneden? Kilo için doktorunuzun yorumu önemli ama hastalık geçirdi o kadar normal olabilir belki. Benimki de 1 hafta yatmıştı. O dönem çok az kilo almıştı. Doktor cok normal bizler bile hastayken iştahsız oluyoruz demişti.
Bir de etiketleyemedim ama kangurunun yenidoğan aparatı konuşulmuştu. Orda kangurunun marka modeline göre değişebilir. Kangurunun kullanma klavuzuna ya da sitesindeki açıklamalara bakmak iyi olabilir. Örneğin bizim kanguru boba 4g. Yenidoğan aparatı katlanıp açılıyor. Bizimki için 4,5 kiloya kadar aparatı kapalı şekilde, 7 kiloya kadar açık şekilde kullanın yazıyor. 7 kilodan sonra da aparatsız kullanılıyor.
Ya bnm model tek elle açılıp kapanıyor puset agırda yatay olan iyi hafif gibi çok pişman oldum herseyi pahalı piyasa ürünleri uyuyo mamas papas begendm ama çok pahalı oda. Sling hayatkurtardı bu hafta Oda bel ağrısı yaptı bide baglarken YouTube acıyorum avm otoparkında millet deli mi ne diyordur,
Alt sınırda 3500 diyor. Doktor kontrolde bir şey dedi mi
[/QUOTE]
Basta cok kilp verdi almadi sarilik oldu beslenme bozuklugundan 2 gun hastanede yattik... cok geriden basladik yani kilo alimina. Mama veriyorum simdi. Ama siz kilolarını yazinca cok uzuldum. Yakalamamiz kisa vadede cok zor
Basta cok kilp verdi almadi sarilik oldu beslenme bozuklugundan 2 gun hastanede yattik... cok geriden basladik yani kilo alimina. Mama veriyorum simdi. Ama siz kilolarını yazinca cok uzuldum. Yakalamamiz kisa vadede cok zor
[/QUOTE]
Öyle düşünme çünkü ben gittiğimde 2 haftada 100 gram aldı deyince ben hep besledim gece uykusuna karışmadım sadece. Bebekler hemen kilo alıyor cuma günü gittik 4 günde 300 gram almıştı. Hemencik alır hiç canını sıkma üzme kendini.
[/QUOTE]
Kilonun ne önemi var sağlıklı olduktan sonra rakamlara hiç takılma her bebek kendine özel kilolu sağlıklı anlamı tasıyor gibi anlatıyorlar da madem öyle gebelik şekerinde neden diyet veriyorlar bebek iri olmasın diye kilolu bebek iyi olsa ona mğdehale etmezler. Takma sayılara zamanla alır bugünleri düşünüp boşa üzüldüm dersin
Verme cnm güvenemiyorsun bide bağlaması cocuk kucaktayken ölüm gibi montla falan sıkıntı yaza da cocuklar büyür zaten evde sling iyi de ben yine de bi elimle destekliyorum
aparatı falan yok direk oturttum valla büzülmedi de içinde şuanlık iyiyiz ilk işimiz çamaşır katlamaktı sonrada beraber mert in eşyalarını astık akşama misafir var ben mert e mert bana bakıyor uyumadı her güj uyuyan cocuk bugün ıııhhh yokdemin tuvaletini yaptı baktım uyukluyor boklu uyumak mı istiyordu ne cocuklar hiç rahat sevmıyor ya yatağında yatmaz boklu uyur anlamadm gittitabıkı altını değiştirmek için kaldırdm gözünü açış o açış daha yookk tövbe uyumadı
Sling de bende hep elimle destekleme ihtiyaci hissettim. Kullanan kullaniyor ama bana sıkınti geldi Ppelinsamet06
dedigi gibi baglarken zaten delirtiyor. Bide cocuk agliyosa iyice iskence.. gerci tshirt seklinde olanlae var onlardan alsam mi diye dusunmuyor degilim hala