2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2 2kedi_1deli ya senınkının ayakları açık duruyor benımkı yeterınce açık değil gibi ve sarkması istenmeyen bir durum M şeklinde durması gerekıyor normalde ama bana mert in ayakları çokta öyle durmuyor gibi geldi... altına destek koysam mı ki kendım rahat edecm derken cocuk zarar görmesin bir ara doktora giderken kullanayım da duruşu normal mi bana mı öyle geliyor sorayım barı

Benimkinin icinde aparat falan yok kendi boyle.. ama evet ayaklarin komple acik olmasi gerekiyor diye biliyorum

Bende boba tula ve cybex var en fonksiyonel olan cybex ama cok kalin. Bide sling gibi baglama falan var ugrastiriyor. Kanguru kesinlikle cift yonlu olmaliymis onu anladim cocuk disari bakabilmeliymis bunlarda olmuyor. Onun disinda iyiler
benımkı öne bakar ve sırtta taşıma olarakta kullanılıyormuş belki o yuzden farklıdır o duruş neyse ben bıraz destek cıkarm alttan

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla yenidoğan aparatı kayıyor felan diyorlar. Slinge çok özenmiştim ya boşuna para vermiyim bari.
Eğer daha almadiysan nekonun switch kangurusunu önerebilirim yenidogandan itibaren kullanılıyor altta çit çitlari var ordan ayarliyosun boyuna göre ayrı aparat falan yok yani bizim minnak çok sevdi heryere onla gidiyoruz

Eğer daha almadiysan nekonun switch kangurusunu önerebilirim yenidogandan itibaren kullanılıyor altta çit çitlari var ordan ayarliyosun boyuna göre ayrı aparat falan yok yani bizim minnak çok sevdi heryere onla gidiyoruz
Almadım.Kızın kangruya binecek vakti geçecek ben hala kangru bakıyorum dediğinede bir bakayım

Bebesi banyodan sonra cildiran var mi?? Yikarken cok guzel cok keyifli bittiginde giydirirken katilarak agliyor. Bide hani aksam banyo yaptirin iyi uyusun diyolar ya yok imkansiz banyodan sonra daha uyanik.. en cok agladigi donem banyo sonrasi

Bebesi banyodan sonra cildiran var mi?? Yikarken cok guzel cok keyifli bittiginde giydirirken katilarak agliyor. Bide hani aksam banyo yaptirin iyi uyusun diyolar ya yok imkansiz banyodan sonra daha uyanik.. en cok agladigi donem banyo sonrasi
bizimde aynı banyo yaparken çok keyifli gıkı çıkmıyor banyo bitip havluya sarinca basıyor çığlığı katılıyor nefesi gidiyor ağlamaktan

Aynen benimki de çıldırıyor ellerini sıka sıka titreye titreye ağlıyor yağlayamiyorum o yüzden.Altını bağlayip kucağıma alıp sakinleştiriyorum sonra üst giydirmeye başlıyorum tekrar ağlıyor.Benimki de banyo sonrası belki 10dk kestiriyor sonra ayık duruyor hiç de uyumuyor.

Almadım.Kızın kangruya binecek vakti geçecek ben hala kangru bakıyorum dediğinede bir bakayım
Ben de almadım henüz kanguru şimdi yazılanları okudum neye dikkat etmem gerektiğini bile bilmiyordum.Bel destekli,Fazla kalın olmayan,çift yönlü,ayakları çok sallanmayan,bir de bağlamalı olmayan bunlara göre bakacağız sanırım

Nekonun mei tai modelini kullanıyorum. Kanguru ile sling arasında bir şey. Bel destekli. Benim kız hep kanguruda. Hiç bel ağrısı yaşamadım. Yenidoğandan 2 yaşa kadar kullanılabiliyor. Boyu, bacaklarının arasındaki mesafe vs ayarlanabiliyor. Aşırı memnunum. Aynı markanın baby size modelini aldım bir de. 4 aydan sonra kullanılıyor o. Daha pratik olsun bağlamakla uğraşmayayım diye düşünmüştüm. Ama buna o kadar alıştım o kadar sevdim ki ona geçmem herhalde. Neko da bu kadar övmeye bana bir reklam ücreti yatırsa fena olmaz

Migrosa baktın mı canım? Bugün migrosta gördüm ben.

Kollarını iki elinle böyle tuttuğunda anne karnını hatırlayıp sakinleşiyorlarmis bebekler ben bazen battaniyeyle kollarını bu şekilde sarıyorum uyuyunca rahat uyuşun sıçramasın diye
Biz sürekli böyleyiz kuzummm doğumdan sonra bile yapışık gün geçiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…