2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyle olmasını umuyorum zira şu saat oldu uyandı ve sinirle aynı şeyi yapıyor salona geçtik şimdi söylene söylene oyun oynuyor geçmezse doktor kontrolünde biz de baktıralım kulağına.
 
teşekkürler bilgiler için
 


Benim oğlumda yapıyor onu uykusunun olduğunu gösteriyor korkmayın.
 
Hayır hiç kullanmadım hala da basmıyor
Meraba mesajinizi gorunce yazmak istedim. Yurutec kullaniyor musunuz? Benim buyuk kizim basarken yurutec sebebiyle basmamaya başlamisti. Ben tecrubesizlikle onu cok erken koymustum yurutece. 8 aylikken yuruteci biraktik sonrada basmaya baslamisti
 
Merhaba
Ek gıdaya geçişte ve hala emziriyorsanız sizin yediklerinizle alakalı bir değişim olabilir. Bizim de öyle kaka rengi.Sulu yeşil Kanlı siyah ve ishal gibi değilse korkma demişti doktorumuz.
 
Bebeğim dün akşam balkonda emeklemişti, daha sonra farklı odaya geçince avcunun kızardığını farkettim ve arının iğnesini gördük.Normalde gündüzleri açık havada arı gelir belki diye düşünürken akşam akşam böyle bir şey olacağı hiç aklıma gelmezdi, dikkatli olun arkadaşlar. Şükür alerji gelişmedi, şişlik ve morluk var şimdi
 
Çok geçmiş olsun
 
Herkese merhaba
Formül mama içen bebeklerinize günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz? Ek gıda olarak neler yediriyorsunuz? kaç kere ve ne miktarda veriyorsunuz?
 
Çok geçmiş olsun
 
Herkese merhaba
Formül mama içen bebeklerinize günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz? Ek gıda olarak neler yediriyorsunuz? kaç kere ve ne miktarda veriyorsunuz?
Merhaba
Ek gıdaya geçtiğimizden beri öğlen yatmadan 90 cc bir de gece yatmadan 60 cc içiyor. Çoğu zaman bitirmiyor bile. Aynı zamanda meme de emiyor çünkü.
ek gıda ile ilgili sabah uyanınca herhangi bir sebze ile yumurta sarısı ile omlet yapıyorum keçi labne ve avokado veriyorum. Bazen de muzlu pankek yapıyorum.yatmadan da 90 ccilk mama içiyor.
Öğlen kabak patates ve havuçlu sebze buharda pişirip veriyorum akşama doğru da yoğurt veriyorum. Sebzeler değişkenlik gösterebiliyor. Bazen yoğurt vermeyip şeftali armut erik gibi meyvelerden veriyorum. En geç 19:00 da ek gıda öğünü bitiyor. Sonrasında mememde huysuzluk ederse 60 lık mama veriyorum. Öyle uyuyakalıyor.
 
Arkadaşlar benim.bebek sırtüstü emekliyor .ayaga kaldırıp bastirdigim zaman basıyor ama kuvvetli değil dik durmuyor sağlık yönünden bir sorunumuz yok ama ay olarak herkezin bebegi emeklerken dik dururken benim bebek böyle olunca aklıma takılıyor. Geçen ay doktora genel kontrol için götürmüştük ayağını basma için doktor çalıştır dedi . Benim gibi olan varmı. Sirt üstü emeklerken nasıl normale dönecek bilmiyorum
 
Çok teşekkür ederim cevabınız için Ben günde 4-5 kez 200 cc mama veriyorum. Gün içinde sıraları değişmekle birlikte yumurta sarısı, peynir, yoğurt, havuç kabak brokoli, meyveli muhallebi vs. veriyorum. Çok mu mama yediriyorum acaba siz emzirdiğiniz için 60-90 yetiyor herhalde. Var mı acaba benim kadar mama veren başka birileri?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…