2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm inşallah hepimize nasip olur. Bizim de nub ortada görünüyor büyük ihtimal kız dedi o yüzden. Maşallah ya nasip olursa ben de 3 çocuk istiyorum

Kizlar cogalmaya başlamı. allah saglik versin evladin cinsiyeti olmaz
Gebelikten dolayi Tsh 3.77 cikti bende. dr ilac baslatti 25 mg canim sıkıldı.sorun olmaz dimi?
Internete bakip canimi sikmak istemiyorum
Canınızı sıkmayın hamilelikte değerler oynayabiliyor. Doktorunuz ilaç başlatmış demek kontrol altındasınız. Bir doktor arkadaşım sakın googledan hastalık araştırma demiştiama insan dayanamıyor

2li test sonucu e nabızda görülüyomu
Merhaba benimde crl 59 mm 12hafta 3 gün ense kalınlığı 0.9 cıktı ama tamamı önemli kan sonuçlarıyla fılan inşallah iyi çıkar daha haftaya belli olacak

Selam kızlar bu aralar ara ara kasık ağrım oluyor acaba bebek büyüdüğünden mi ? Özellikle sağ tarafta oluyor ağrım

2li test sonucu e nabızda görülüyomu

Merhaba benimde crl 59 mm 12hafta 3 gün ense kalınlığı 0.9 cıktı ama tamamı önemli kan sonuçlarıyla fılan inşallah iyi çıkar daha haftaya belli olacak
Benım e devlette görünmedi inşallah guzel sonuclar alırsın

Benim doktor gibi bidaha ki sefer kıza benziyor demesin başıma geldi Hale’n cinsiyet muama meraktan çatlicam
Canm benm 14+5 bugün bilmem birdaha değişir mi pipisini de göstermedi ki heh bak erkek diye sadece erkek diyebiliriz şuan dedi birdaha kız dese de kafam karışsa bız hep kız hissetmiştik

Merhaba nifty testi sonucunuz nasıl çıktı mahsuru yoksa,bende 6 haftalık hamileyim ,yaş ileri olunca doktorda 10.cu haftda yaptırmamı istedi,kafam karıştı yaptırayımı yaptırmayayımmı sonuç ne çıkar kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…