Cinsiyet ogrenmeyen sayili kisi kaldk sanirim. Ben de 15+3 teyim. Ama randevuya 1 hafta kaldi, sabrediyorum. Once saglikli ve hayirlisi olmak uzere icimden gecen kizima bir kiz kardes:)
Baslarda kiz hissediyordum ama son zamanlarda ruyamda erkek bebegm oldgnu görünce ve karnim bu sefer daha sivri olunca galiba erkek demeye basladim:)
Hepimiz icin hayrlisi olsun insallah.
Canım bebişim erkekmiş doktor bakmadan önce erken dedi bende bir tahminde bulunamaz mısınız dedim %50 lerde ihtimal dedi olsun dedim baktı şurası kordon dedi şimdilik erkek diyelim bakalm dedi sende bana erkek demiştin
Canım bebişim erkekmiş doktor bakmadan önce erken dedi bende bir tahminde bulunamaz mısınız dedim %50 lerde ihtimal dedi olsun dedim baktı şurası kordon dedi şimdilik erkek diyelim bakalm dedi sende bana erkek demiştin
Bende hep kız hissedip eşimde dahil çok kız fikrine alışmıştık ama ruyamda erkek bebek doğduğunu görüyordum hep dün 14+5 doktor erkeğe benziyor dedi dünden beri şoktayım cok kız fikrine kapılmayın boşluğa düşüyormuş insan
Ugrastiririm dr u walla gostermese de:) Uzun bakiyor zaten ultrasonda ogrenecegimizi dusunuyorum. Ama 2. Gebelikte karnimda kalbi durdugu icin. Ilk dikkat ettigm sey hareket edip etmedigi oluyor. Allah hepimizinkini tamamina erdirsin insallah
Yok canim her gebenin yaptirmasi gerekmiyor. Genelde ikili testte risk cikanlardan ve ileri yasta gebe kalanlardan isteniyor . Benim risk cikmamisti ama doktorum, sen doktor esisin isimizi garantiye alalim yaptirirsan iyi olur demisti. Benin esimde istiyodu zaten. O yuzden yaptirdim
Yok canim her gebenin yaptirmasi gerekmiyor. Genelde ikili testte risk cikanlardan ve ileri yasta gebe kalanlardan isteniyor . Benim risk cikmamisti ama doktorum, sen doktor esisin isimizi garantiye alalim yaptirirsan iyi olur demisti. Benin esimde istiyodu zaten. O yuzden yaptirdim