2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gercekten canim cogu kisi ogrendi . Senin yine yakinmis kontrol tarihin benimki 20 agustos daha cok var :)insallah senin bebiste gosterir bu kontrolde

Merhaba anneler hamıle oldugunu öğrendiğimden bu yana arada okuyordum ama aranıza katılmak şimdi nasip oldu 14+0 beni de...

Son düzenleyen: Moderatör:
:) rica ederim bakalim bilmis miyim dun gordum bende o konuyu :)
Canım bebişim erkekmiş doktor bakmadan önce erken dedi bende bir tahminde bulunamaz mısınız dedim %50 lerde ihtimal dedi olsun dedim baktı şurası kordon dedi şimdilik erkek diyelim bakalm dedi sende bana erkek demiştin

:) bilmisim o zaman :)

Aynen öyle oluyor sakın kendinizi heveslendirmeyin sonra hayal kırıklığı oluyor

Gercekten canim cogu kisi ogrendi . Senin yine yakinmis kontrol tarihin benimki 20 agustos daha cok var :)insallah senin bebiste gosterir bu kontrolde
Ugrastiririm dr u walla gostermese de:) Uzun bakiyor zaten ultrasonda ogrenecegimizi dusunuyorum. Ama 2. Gebelikte karnimda kalbi durdugu icin. Ilk dikkat ettigm sey hareket edip etmedigi oluyor. Allah hepimizinkini tamamina erdirsin insallah

w

Nifty testini her gebe yaotiriomu bu grupta ilk defa duydum doktorumada sorcaktm ama unuttum bu arada gozunuz aydin

Yok canim her gebenin yaptirmasi gerekmiyor. Genelde ikili testte risk cikanlardan ve ileri yasta gebe kalanlardan isteniyor . Benim risk cikmamisti ama doktorum, sen doktor esisin isimizi garantiye alalim yaptirirsan iyi olur demisti. Benin esimde istiyodu zaten. O yuzden yaptirdim

Anladm ikili testimiz de sorun cikmadi haftaya 3uuncu tarama yapilck merak ettm binkac kisiden duyunca cok.tesekkur ederm

Amin İnşAllah Allah izin verirse 3 erkek annesi olmak varmış kaderimde
Hayırlı haberlerle gel İnşAllah cnm cinsiyeti yazarsın
Ben şimdi doktordan geldim kesinleşti kız bebeğim istersen değiştirelim bebeişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…