2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İçime su serptin sağ olasın Hepinize nasıl teşekkür etsem az iyi ki burası var Tamam yarın haber ederim mutlaka

İyi akşamlar herkese benimde oğluşum olacak inşallah öğrendik bugün dr % 100 dedi
Rabbim saglicakla kucagina almayi ve cok hayirli vir evlat olmasini nasip etsin canim bir kisi grup yoneticisi olsada listeye eklesek yeni ogrenenleri kac kisi kaldik acaba ogrenmeyen

Gittim gordum geldim hareketleri 22. Haftaya dogru hissedersin dedi plasenta yukaridaymis normalde olmasi gereken yer zaten ama hissiyati azaltir dedi.. ama icerde hareket halinde zaten.. magnezyum diasparol verdi kasilmam var falan demistim kullan iyi gelir dedi. Erken gebelik ve serebral parsi riskini azaltiyormus...

Hiç bilmiyorum ki zoraki yaptım

Kizlar ben alisverise basladim ufak ufak sizler basladiniz mi? Biberonlarimiz falan hediye geldi bende 1 tane uzun kollu zibin ve pijama alti 2 tane de tulum pijama aldim ebebekte indirim var tulum pijamalar 9.99 du normalde 20 30 lira

Kızlar ben bebeğimi hiç hissetmiyorum. 3.hamileliğim diğer 2 sini hemen hissettim bunda tık yok

Günaydın kızlar,
Benim de erkek hissediyorum ama dr görmedi bu saate kadar çıkardı erkek olsa diyorum kendi kendime. İlk çocuğum kız o da kendine kız kardeş istiyor canım, eşimle ben erkek bebeği sanki bi tık daha fazla istiyoruz.. Önce sağlık bakalım cinsiyeti ne zamana tam belli olur?

Olumsuz bir şey gördüklerinde doktorlar hemen söylüyorlar doktor sözlü olarak iyi dediyse iyidir merak etme ama sen gittiğinde sor yanlış işaretlemişse bile düzeltebilir.
Teşekkür ederim bende öyle düşündüm bi aksilik olsaydı söylerdi hatta 2 li test yaptırmak istiyorsanız yapalım dedi bize bıraktı 12. Hafta olduğu için

16 dan 18 e kadar belli olur canim 18de net belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…