Dediğim gibi seni çok iyi anlıyorum şuan da aklına hep kötüsü gelir hep kötüyü düşünürsün ama.inan bu günleri hatırlarken kendine kizacaksin yarın bizi de haberdar et Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Cinsiyeti de yarın söyler illaki özelin doktoru hayırlısı olsun
Rabbim saglicakla kucagina almayi ve cok hayirli vir evlat olmasini nasip etsin canim bir kisi grup yoneticisi olsada listeye eklesek yeni ogrenenleri kac kisi kaldik acaba ogrenmeyen
Gittim gordum geldim hareketleri 22. Haftaya dogru hissedersin dedi plasenta yukaridaymis normalde olmasi gereken yer zaten ama hissiyati azaltir dedi.. ama icerde hareket halinde zaten.. magnezyum diasparol verdi kasilmam var falan demistim kullan iyi gelir dedi. Erken gebelik ve serebral parsi riskini azaltiyormus...
Rabbim saglicakla kucagina almayi ve cok hayirli vir evlat olmasini nasip etsin canim bir kisi grup yoneticisi olsada listeye eklesek yeni ogrenenleri kac kisi kaldik acaba ogrenmeyen
Sorma canim ya , insan birseyler bakip almak istiyor ama kesin degil cinsiyet ne zor doktor cok ugrasiyordu ama hep bacagini kapatmis arkasini donmus bir turlu gostermedi bende yuzuk testi yapmistim erkek cikmisti , tabi meraktan daha once hic boyle seyler denememistim cikiyor mu acaba karbonat testi
Kizlar ben alisverise basladim ufak ufak sizler basladiniz mi? Biberonlarimiz falan hediye geldi bende 1 tane uzun kollu zibin ve pijama alti 2 tane de tulum pijama aldim ebebekte indirim var tulum pijamalar 9.99 du normalde 20 30 lira
Günaydın kızlar,
Benim de erkek hissediyorum ama dr görmedi bu saate kadar çıkardı erkek olsa diyorum kendi kendime. İlk çocuğum kız o da kendine kız kardeş istiyor canım, eşimle ben erkek bebeği sanki bi tık daha fazla istiyoruz.. Önce sağlık bakalım cinsiyeti ne zamana tam belli olur?
Olumsuz bir şey gördüklerinde doktorlar hemen söylüyorlar doktor sözlü olarak iyi dediyse iyidir merak etme ama sen gittiğinde sor yanlış işaretlemişse bile düzeltebilir.
Günaydın kızlar,
Benim de erkek hissediyorum ama dr görmedi bu saate kadar çıkardı erkek olsa diyorum kendi kendime. İlk çocuğum kız o da kendine kız kardeş istiyor canım, eşimle ben erkek bebeği sanki bi tık daha fazla istiyoruz.. Önce sağlık bakalım cinsiyeti ne zamana tam belli olur?