2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam ben 17+ 4 teyim size sorum şu ağrı kesici arveles kullandım 1 tane daha önce bu ilacı kullanan yan etkisini gören var mı

Etrafındakileri takma dili olan konuşur. Benimde karnım çıkık ve bu benim hoşuma dahi gidiyor. Onlara ne ! Sen gebesin tabini kilo olacaksın ben 5 almışım ve doktorum normal seyrinde dedi. Dışarıdaki seslere bakarsan onlar Prof sanki. Salla böyle laflar icin Bebişinide üzme .

Merhaba kızlar bayram yaklaşıyor kendime birşeyler aldım ama pekyakıştıramadım şimdi tam hamilelikte olmuyor normal kiyafette offff

bende 17 haftalikken sanci gordu dr . alt karnimda agrilar var ve şişkin sert korkmaya basladim
Şimdi bende aynı durum dünden beri sertleşiyor ve afedersiniz alta vuruyor acaba doktora gitmeli miyim benimde 17 haftalık oldu

Chicco lite way almıştık kızıma 4 yıldır dağ taş ülke ülke gezdik hala sağlam hala da kullanıyoruz. Araba tavsiyesi isteyenler olmuştu

Arkadaşlar selam ben 17+ 4 teyim size sorum şu ağrı kesici arveles kullandım 1 tane daha önce bu ilacı kullanan yan etkisini gören var mı
Ben migren icin kullaniyordum ama hamilelikte kullanmadim dr danis istersen.

Chicco lite way almıştık kızıma 4 yıldır dağ taş ülke ülke gezdik hala sağlam hala da kullanıyoruz. Araba tavsiyesi isteyenler olmuştu
Agirligi nasil peki. Bizim arabamiz olmadigundan hadid bi model tercih etmem gerek indirmeye cikarmaya

Ben migren icin kullaniyordum ama hamilelikte kullanmadim dr danis istersen.

Agirligi nasil peki. Bizim arabamiz olmadigundan hadid bi model tercih etmem gerek indirmeye cikarmaya
Ağırlığı normal ama baston olarak katlandığı için çok yer kaplamıyor mclarenlar kadar hafif değil tabi ki

Merhaba kızlar bayram yaklaşıyor kendime birşeyler aldım ama pekyakıştıramadım şimdi tam hamilelikte olmuyor normal kiyafette offff
Ben altıma kapri tayt aldım üstüne de bol ve uzun tshirt aldım hem rahat oldu hem şık.Benim de kendi kıyafetlerim olmuyor bir tek elbiselerim oluyor artık.Sonbaharda da hamile pantalonu alırım diye düşündüm.

Tayt en güzeli aslında ama ben giyemiyorum maalesef elbiselerde sanki dahada şişman gösteriyo gibi geliyor sanırım ben şimdiden eski halimi özledim

Hamilelikte sadece parol ve minoset kullanılıyor doktorunuz mu verdi arveles i
Parol yada minoset kullanmalısın
Doktorum vermedi yanlışlıkla aldım doktora bayramdan sonra gidebilicem ya çok gerginim arayıp sekreteeiyle görüşebildim bir kereden bir şey olmayabilir ama parol vs öneriyoruz bir takım testlere gönderilmesi gerekir vs dedi annem daha önce novalgin kullanmış çokça bir şey olmaz diyor ama yüreğim pır pır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…