Merhabalar, benim gibi karnı çok çabuk çıkanlar var mı? Her gören ne çabuk büyümüş 6 aylık gibi diyor canım sıkılıyor. Yediklerime de dikkat etmeye başladım ama ilk başlarda cok bulantım vardı. Sık sık bişeyler atıştırdım. Sanırım o ara çok kilo aldım Şimdiden 4 kilo almışım. Sanırım aramızda kilo rekoru bendedir. Üstellik çoğunuzdan da hafta olarak gerideyim.
Etrafındakileri takma dili olan konuşur. Benimde karnım çıkık ve bu benim hoşuma dahi gidiyor. Onlara ne ! Sen gebesin tabini kilo olacaksın ben 5 almışım ve doktorum normal seyrinde dedi. Dışarıdaki seslere bakarsan onlar Prof sanki. Salla böyle laflar icin Bebişinide üzme .
Ben altıma kapri tayt aldım üstüne de bol ve uzun tshirt aldım hem rahat oldu hem şık.Benim de kendi kıyafetlerim olmuyor bir tek elbiselerim oluyor artık.Sonbaharda da hamile pantalonu alırım diye düşündüm.
Ben altıma kapri tayt aldım üstüne de bol ve uzun tshirt aldım hem rahat oldu hem şık.Benim de kendi kıyafetlerim olmuyor bir tek elbiselerim oluyor artık.Sonbaharda da hamile pantalonu alırım diye düşündüm.
Doktorum vermedi yanlışlıkla aldım doktora bayramdan sonra gidebilicem ya çok gerginim arayıp sekreteeiyle görüşebildim bir kereden bir şey olmayabilir ama parol vs öneriyoruz bir takım testlere gönderilmesi gerekir vs dedi annem daha önce novalgin kullanmış çokça bir şey olmaz diyor ama yüreğim pır pır