2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Memlekete geldim annemler sağolsun yorulmuyorum ondandir belki benim de

Benimde ultrason iyi burun ve ense ama ikili testteki diger degerlerde normal sadece serbest bhcg yuksek cikmis üniversite hastanesindeki prof yapalim amniyosentez dedi bende kararsizim ama yaptirmazsam da surekli aklimda kalacak

Benimde ultrason iyi burun ve ense ama ikili testteki diger degerlerde normal sadece serbest bhcg yuksek cikmis üniversite hastanesindeki prof yapalim amniyosentez dedi bende kararsizim ama yaptirmazsam da surekli aklimda kalacak
Doktorlar yaptırma taraftarı ama kararı sana bırakıyorlar karar vermek çok zor haklısın.İki farklı doktorla görüştüm ikisi de şunu söyledi eğer ki bir sıkıntı çıktığı halde doğuracağım diyorsa hiç bu testlerle uğraşma.Eğer ki aldırmayı düşünüyorsan bu testi yapmanı öneririz dediler.Ben de diyemem sana yaptır ya da yaptırma diye iyice bir araştır etrafına sor soruştur sonra eşinle otur konuş kararınızı ona göre verin.İnşallah bebişilerimiz sağlıklıdır

Merhabalar biraz önce doktordan geldik. Bizim minik arkasını dönd
Kızlar ocak ayı erkek ayı diyorduk da, happymom uygulaması var biliyorsunuzdur. Onun forum sayfasındaki 2020 ocak annelerinde kız fazla galiba, burda çoğunluk erkek anneleri toplanmış demek ki :)
bence de bu grupla alakalı

Ben sabahları uyanınca hamile değilim akşam 6 aylığım :'( normalde de zayıf ama göbekliyim ve gün içinde aşırı şişkinliğim oluyordu şu anda da aynı. Sabah aç karna evde tartıldığım kilomu dikkate alıyorum 1 kilogram almışım. İlk gebeliğimde 20 kg almış biri olarak fazla kilo almayı hiç istemiyorum :-/

Arkadaşlar Avrupa yakasında detaylı ultrason yapan eğitim ve araştırma hastanesi bilen var mı? Ve detaylı talep etmeleri için riskli grupta mı olmak gerekiyor? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bende 2 kilo vermiştim yarım kilo almışım 61.5 ile devam 16+6 yız çok şükür azıcık belli olmaya başladık tabıkı

Arkadaşlar Avrupa yakasında detaylı ultrason yapan eğitim ve araştırma hastanesi bilen var mı? Ve detaylı talep etmeleri için riskli grupta mı olmak gerekiyor? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

1. Si oranin hastasi.olmaniz gerekiyor takiplerinizi oranin yapmasi lazim 20. Haftada gidince sorun cikarabiliyorlar.

2. Once kadin dogumcu sonra perinatalog goruyor kadin dogumcu karar verip sevk ediyor.
3. Egitim arastirma hastanelerinde detayli icim randevular cok gec tarihlere bulunuyor

Kendine haksızlik etme senden daha kötüleride var.6 kilo almışım nasıl aldım hiç anlamadım
Bundan sonra daha da hızlı alınıyor. Çok dikkat etmemiz gerekecek. Benim ikinci hamileliğim. İlkinde 15 kilo almıştım. Bunda hedefim 12 kiloydu ama olmayacak gibi görünüyor artık

Bende 2 kilo vermiştim yarım kilo almışım 61.5 ile devam 16+6 yız çok şükür azıcık belli olmaya başladık tabıkı
Ne güzelmiş :) Benim bulantılarım akşamları aşırı artıyordu. Hatta son 1 haftadır filan azaldı diyebilirim. Öncesinde her akşam kusma oluyordu ama yine de 4 kiloyu nasıl aldım bilmiyorum

Benim de akşam karnım aşırı büyüyor. Sindirimle ilgili de çok sıkıntı yaşıyorum. Sanırım ondan şişkinlik yaşıyoruz.

İçimi rahatlattım :) Ben de başta hızlı kilo alıp, sonra pek almayanlardan olmak istiyorum o zaman :) Dediğin gibi minnoşlar iyi olsun.

Bence hiç telaş yapma. Bu haftalarda çok düzenli hissedilmiyor zaten. Hatta ben ilk hamileliğimde 18-19. haftadan sonra yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım. Bunda da daha 1 haftadır filan hissediyorum. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

Burda okuyunca rahatladım bi dogsalar da gozumuzun onunde olsalar

Merhaba arkadaşlar bende erkek bebek bekliyorum 17 haftalık olduk. Aramızda hic bebek arabasi alan yada araştıran varmı tavsiye rica ediyorum sizden

Ne güzelmiş :) Benim bulantılarım akşamları aşırı artıyordu. Hatta son 1 haftadır filan azaldı diyebilirim. Öncesinde her akşam kusma oluyordu ama yine de 4 kiloyu nasıl aldım bilmiyorum
Benım bulantım hiç olmadı ama çok yemek yiyemedim cabuk doyuyordm bulantılar geçsin diye atıştırdıysan vs onlarda kilo yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…