Nifty sonucum iyi cikti... soyle ki bi problem cikarsa nifty sonucum bu gebeligi sonlandiricam diyemiyorsunuz devlet politikasi yinede amniyosentez istiyor. Nifty %99 dogru deger veren bir test olarak goruluyor ama dedigim gibi sonlandirma islemi icin amniyosentez sart... sonlandirmayi dusunmuyorsaniz yaptirmayin zaten
Nifty sonucum iyi cikti... soyle ki bi problem cikarsa nifty sonucum bu gebeligi sonlandiricam diyemiyorsunuz devlet politikasi yinede amniyosentez istiyor. Nifty %99 dogru deger veren bir test olarak goruluyor ama dedigim gibi sonlandirma islemi icin amniyosentez sart... sonlandirmayi dusunmuyorsaniz yaptirmayin zaten
Simdi baska bir doktora daha gosterdim sadece serbest bhcg yuksek ciktigi icin bu deger riskli cikmis ama diger degerlerde bir sorun yok dedi ama amniyosentezi yaptiricam yine de bayramdan sonra
Simdi baska bir doktora daha gosterdim sadece serbest bhcg yuksek ciktigi icin bu deger riskli cikmis ama diger degerlerde bir sorun yok dedi ama amniyosentezi yaptiricam yine de bayramdan sonra
Merhabalar, benim gibi karnı çok çabuk çıkanlar var mı? Her gören ne çabuk büyümüş 6 aylık gibi diyor canım sıkılıyor. Yediklerime de dikkat etmeye başladım ama ilk başlarda cok bulantım vardı. Sık sık bişeyler atıştırdım. Sanırım o ara çok kilo aldım Şimdiden 4 kilo almışım. Sanırım aramızda kilo rekoru bendedir. Üstellik çoğunuzdan da hafta olarak gerideyim.
Merhabalar, benim gibi karnı çok çabuk çıkanlar var mı? Her gören ne çabuk büyümüş 6 aylık gibi diyor canım sıkılıyor. Yediklerime de dikkat etmeye başladım ama ilk başlarda cok bulantım vardı. Sık sık bişeyler atıştırdım. Sanırım o ara çok kilo aldım Şimdiden 4 kilo almışım. Sanırım aramızda kilo rekoru bendedir. Üstellik çoğunuzdan da hafta olarak gerideyim.
Merhaba. Bebeğin hareketlerini gecen hafta sabahlari az az hissediyordum. Memlekete geldim bu arada yolla mi ilgili bilmiyorum haftasonundan beri hissetmiyorum. Sirf bunun icin acile gidip ultrasona girmek de istemiyorum. Evham yaptim. Ayni durumda olan var mi
Merhaba. Bebeğin hareketlerini gecen hafta sabahlari az az hissediyordum. Memlekete geldim bu arada yolla mi ilgili bilmiyorum haftasonundan beri hissetmiyorum. Sirf bunun icin acile gidip ultrasona girmek de istemiyorum. Evham yaptim. Ayni durumda olan var mi
Slm hanımlar düğün telaşı artık giremiyorum bi okumaya vaktim var ben kilo olarAk bir buçuk kilo almışım bundan sonra daha hızlı kilo alınıyor ben iki hamileliğimde 12 kilo ile doğuma girdim umarım yene öyle olur
Kızlar ocak ayı erkek ayı diyorduk da, happymom uygulaması var biliyorsunuzdur. Onun forum sayfasındaki 2020 ocak annelerinde kız fazla galiba, burda çoğunluk erkek anneleri toplanmış demek ki :)
Benim karnım gündüzleri iyi akşamları 6-7 aylık gibi :)
Bi de iç karnı geniş olanların karnı çok olmuyomuş belki seninki geniş değildir.ben -1 kiloyla devam ediyorum.mide bulantım daha geçmedi bi kaç gün iyi bi kaç gün bulantılı devam ediyorum.son aylarda ödemde olucak şişicez bebeği besleyen şeyler tüketmekte fayda var
Merhaba.bende bi kaç haftadır çok net hissetmeme rağmen arada bir iki gün hissetmediğim zamanlar oluyo mesela dün hiç hissetmedim insan haliyle merak ediyo dün göbeğime tık tıkladım yine hareket hissetmedim :) bugün temizlik yaptım epey yoruldum dinlenmek için oturduğumda kıpır kıpırdı ben yorulduğum zaman daha çok hareketleniyo genelde
Bugun 4 lu test yaptirmak icin baska bir doktora gitmistim senin ikili testinde biyokimyasal risk yuksek cikmis amniyosentez yapacaz dedi profesöre gonderdi bayramdan sonra yapalim dedi o da. Ikili testimin sonucuna bakan doktor normal demisti anlayamiyorum.
Merhaba ben 19.haftadayım şuan.İlk üç buçuk ayımda düşük tansiyon sorunu yaşadığım için sürekli bir şeyler atıştırıp yatıyordum ve karnım çok çabuk belirginleşti hatta 2 buçuk aylıkken hamile olduğumu anlıyorlardı.Şuanda 8 kilo aldım toplamda tüm kilom karnımda sadece Allahtan şişmanlamadım sadece karın bölgem şişti.Karnımın büyümesi ve kilo almam durdu son 1 Aydır çünkü düzene girdi tansiyonum vs.Merak etme bazıları başta hızlı kilo alıyor bazıları sonlarda hızlı kilo alıyor bu bünyeye göre değişiyor.Zayıf olanlar daha hızlı kilo alıyor.Minnoşlar sağlıklı sıhhatli olsun da geri veririz inşallah.
Benim de ikili normal üçlü riskli çıktı bhcg yüksekti ama ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuştu ultrason iyi ikili tarama iyi olunca ben de amniyosentez testi yaptırmayı reddettim .Olursa da Allahtan dedim.Ama etrafımda çok kişinin riskli çıkmış ve çocukları sağlıklı içini ferah tut.Bunlar sadece ihtimal hesabı tanı değil.Tarama testi iyi çıksa bile yine de yüzde yüz sağlıklı anlamına gelmiyor herkeste risk var.