CNım sirkeli su ile o bölgeyi yıkamanı tavsiye ederimHanımlar oh ne güzel hareketlenmiiş bebişler bende 2 gün önce hissettim gibi ama dün cok hareketliydim birşey hissetmedim bugünde öyle olsun doktor kontrolüm vardı sağlıklıymış cok şükür de gerisi mühim değil tam 18 haftalık olduk 214 gr olmuş anne kuzum benımşu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadım gitti sürekli tekrarlıyor o canımı sıktı
İnşallah ama kasık ağrısını çok takma bence bişey yokturBen çok oturduğum zaman ya da çok ayakta kaldığım zaman kasıklarım ağrıyor hatta belli bir süre oturup ayağa kalktığımda ağrıyı çok hissediyorum yürüyünce hafifliyor.Ben de endişe ettim bir şey mi oldu diye Pazartesi doktor kontrolüm var umarım her şey yolundadır
Belirtiler nedir acabaHanımlar oh ne güzel hareketlenmiiş bebişler bende 2 gün önce hissettim gibi ama dün cok hareketliydim birşey hissetmedim bugünde öyle olsun doktor kontrolüm vardı sağlıklıymış cok şükür de gerisi mühim değil tam 18 haftalık olduk 214 gr olmuş anne kuzum benımşu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadım gitti sürekli tekrarlıyor o canımı sıktı
Deneyeceğim illallah ettim yaniCNım sirkeli su ile o bölgeyi yıkamanı tavsiye ederim
Enfeksiyon bende belirti vermiyor tahlille anlaşıldı ama normalde kaşıntı koku vs olurmuş ben hiç birini yaşamadım mesela rahim ağzında da enfeksiyonum coktu ama onda akıntım cok oluyordu şüpheniz varsa idrar kan tahlili yaptırınBelirtiler nedir acaba
Evet var şüphelerim ilk kontrolde tahlil yaptıracağım geçmiş olsunEnfeksiyon bende belirti vermiyor tahlille anlaşıldı ama normalde kaşıntı koku vs olurmuş ben hiç birini yaşamadım mesela rahim ağzında da enfeksiyonum coktu ama onda akıntım cok oluyordu şüpheniz varsa idrar kan tahlili yaptırın
Benimde aynı ağrıdan vardı bobreklerini kontrol ettirmeni tavsiye ederim canım2 haftadir sag gogsumun altindan sirtima vuran bi agrim var son 1 haftadir artik nasil oturacagimi sasirdim. Nasil gecicek bilmiyorum ;(
Benimde aynı ağrıdan vardı bobreklerini kontrol ettirmeni tavsiye ederim canım
Selam Kızlar,
Geçen gün sabaha kadar tepindi Benimki, hafif hafif vuruyor ama alışkın olmadığımdan sürekli sıçradım. Değişik ve güzel bir duygu. Kanamam durmuştu, bugün yeniden kanama olacak gibi hissediyorum, inş bir şey olmaz. Adet sancısı gibi sancılarım oluyor, normal mi değil mi hiç bilemiyorum. Doktoru da aramadım valla. Korkunç bir diş ağrısı çektim 1 ay boyunca, gerçekten dayanılmazdı. Bu sürede hiçbir şey yiyemedim. Çok şükür dişimi yaptırdım, bu haftalarda yapılabilirmiş. Mide bulantılarım hala geçmedi, azalıyor ama geçmiyor. Şimdilerde bi de mide yanması başladı. Hamileliği sorunsuz geçen biri var mı merak ediyorum. Ne zormuş bu minnakları dünyaya getirmek. Annemi anlıyorum artık.
Sizde ne var ne Yok? Tekmeler başladı mı?
Ben de gece uykuya dalmakta biraz zorlaniyorum. Kizimda da boyle olmustu bir ara, sonra geçmişti. 2. Bebegim olmasina ragmen hareketlerini cok nadir hissediyorum. 18+5 im bu arada. 26 sinda detayli ult var. Bakalim insallah hersey yolundadir.Herkesin gebelikte yasadigi durumlar farkli. Ben ilk gebeligimle birebir ayni seyleri yasiyorum neredeyse.Selam Kızlar,
Geçen gün sabaha kadar tepindi Benimki, hafif hafif vuruyor ama alışkın olmadığımdan sürekli sıçradım. Değişik ve güzel bir duygu. Kanamam durmuştu, bugün yeniden kanama olacak gibi hissediyorum, inş bir şey olmaz. Adet sancısı gibi sancılarım oluyor, normal mi değil mi hiç bilemiyorum. Doktoru da aramadım valla. Korkunç bir diş ağrısı çektim 1 ay boyunca, gerçekten dayanılmazdı. Bu sürede hiçbir şey yiyemedim. Çok şükür dişimi yaptırdım, bu haftalarda yapılabilirmiş. Mide bulantılarım hala geçmedi, azalıyor ama geçmiyor. Şimdilerde bi de mide yanması başladı. Hamileliği sorunsuz geçen biri var mı merak ediyorum. Ne zormuş bu minnakları dünyaya getirmek. Annemi anlıyorum artık.
Kaburga ağrısını ilk gebeliğimde tam 20 hafta çekmiş biri olarak çok merak ettim doğrusu ne ilacı verdi doktorunuz :-oTekmeler bende de basladi.. mide yanmam cok uzun zamandir var. Ilac kullaniyorum simdi kaburga agrim basladi dokturma sordum onada ilac verdi.. ben doktorumun verdigi ilaclari sorgusuz iciyorum o acilarla ugrasmaya gerek yok. Zaten su olur mu diyorum o olmaz bu olur diyo ok diyorum. Bide esimde doktor bi kac kere yok ya fazla ilac oluyor icmiyim dedim o zaman oram buram deme o ilaclari sus diyemi veriyoruz dedi. Peki dedim
Kaburga ağrısını ilk gebeliğimde tam 20 hafta çekmiş biri olarak çok merak ettim doğrusu ne ilacı verdi doktorunuz :-o
Herkese iyi akşamlar alışveriişler başladı mı nasıl gidiyor listeler yapıldı mı nerden başlanıyor bakalım
Senin bebebeğin eşi aşağıdamıydı? Neden kanaman oluyor. Benim bebeğin eşi aşağıda onun için her hareketinde canım acıyor ve kanama olacak gibi hissediyorum. Kızımda hiç böyle olmamıştı. Adet olacakmış gibi ağrılarımda varSelam Kızlar,
yok benimki dış gebeliğin bir türü, korn gebelik. Bebeğin eşi de rahim duvarına yapışık, iyi ki ve maalesef. Şimdilik iyi, rahimin yırtılmasına engel ama Doğumda rahimi kaybetmeme sebep olması muhtemel. Kısmet. Rahimde damarlaşmalar varmış, oralar sürekli kanıyor. Hiç yataktan çıkmamam lazım. Bi ara sigara içmiştim, sigara yapabilirmiş. Şimdi içmiyorum ama devam ediyor. Adet olacakmış gibi sancılarım bugünlerde çok arttı, kanama olacak diye bekliyorım.Senin bebebeğin eşi aşağıdamıydı? Neden kanaman oluyor. Benim bebeğin eşi aşağıda onun için her hareketinde canım acıyor ve kanama olacak gibi hissediyorum. Kızımda hiç böyle olmamıştı. Adet olacakmış gibi ağrılarımda var
Herkese iyi akşamlar alışveriişler başladı mı nasıl gidiyor listeler yapıldı mı nerden başlanıyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?