2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

CNım sirkeli su ile o bölgeyi yıkamanı tavsiye ederim

2 haftadir sag gogsumun altindan sirtima vuran bi agrim var son 1 haftadir artik nasil oturacagimi sasirdim. Nasil gecicek bilmiyorum ;(

İnşallah ama kasık ağrısını çok takma bence bişey yoktur

Belirtiler nedir acaba

Evet var şüphelerim ilk kontrolde tahlil yaptıracağım geçmiş olsun

Selam Kızlar,
Geçen gün sabaha kadar tepindi Benimki, hafif hafif vuruyor ama alışkın olmadığımdan sürekli sıçradım. Değişik ve güzel bir duygu. Kanamam durmuştu, bugün yeniden kanama olacak gibi hissediyorum, inş bir şey olmaz. Adet sancısı gibi sancılarım oluyor, normal mi değil mi hiç bilemiyorum. Doktoru da aramadım valla. Korkunç bir diş ağrısı çektim 1 ay boyunca, gerçekten dayanılmazdı. Bu sürede hiçbir şey yiyemedim. Çok şükür dişimi yaptırdım, bu haftalarda yapılabilirmiş. Mide bulantılarım hala geçmedi, azalıyor ama geçmiyor. Şimdilerde bi de mide yanması başladı. Hamileliği sorunsuz geçen biri var mı merak ediyorum. Ne zormuş bu minnakları dünyaya getirmek. Annemi anlıyorum artık.

Sizde ne var ne Yok? Tekmeler başladı mı?

Tekmeler bende de basladi.. mide yanmam cok uzun zamandir var. Ilac kullaniyorum simdi kaburga agrim basladi dokturma sordum onada ilac verdi.. ben doktorumun verdigi ilaclari sorgusuz iciyorum o acilarla ugrasmaya gerek yok. Zaten su olur mu diyorum o olmaz bu olur diyo ok diyorum. Bide esimde doktor bi kac kere yok ya fazla ilac oluyor icmiyim dedim o zaman oram buram deme o ilaclari sus diyemi veriyoruz dedi. Peki dedim

Ben de gece uykuya dalmakta biraz zorlaniyorum. Kizimda da boyle olmustu bir ara, sonra geçmişti. 2. Bebegim olmasina ragmen hareketlerini cok nadir hissediyorum. 18+5 im bu arada. 26 sinda detayli ult var. Bakalim insallah hersey yolundadir.Herkesin gebelikte yasadigi durumlar farkli. Ben ilk gebeligimle birebir ayni seyleri yasiyorum neredeyse.

Herkese iyi akşamlar alışveriişler başladı mı nasıl gidiyor listeler yapıldı mı nerden başlanıyor bakalım

Kaburga ağrısını ilk gebeliğimde tam 20 hafta çekmiş biri olarak çok merak ettim doğrusu ne ilacı verdi doktorunuz :-o

Senin bebebeğin eşi aşağıdamıydı? Neden kanaman oluyor. Benim bebeğin eşi aşağıda onun için her hareketinde canım acıyor ve kanama olacak gibi hissediyorum. Kızımda hiç böyle olmamıştı. Adet olacakmış gibi ağrılarımda var

Benim de iki gündür adet sancisi gibi ağrım var midenin altından başlayıp sirtima vuruyor . 1 saat flan sürüyor geçiyor sonra . Bu durum normal mi acaba

D difabu , @2
yok benimki dış gebeliğin bir türü, korn gebelik. Bebeğin eşi de rahim duvarına yapışık, iyi ki ve maalesef. Şimdilik iyi, rahimin yırtılmasına engel ama Doğumda rahimi kaybetmeme sebep olması muhtemel. Kısmet. Rahimde damarlaşmalar varmış, oralar sürekli kanıyor. Hiç yataktan çıkmamam lazım. Bi ara sigara içmiştim, sigara yapabilirmiş. Şimdi içmiyorum ama devam ediyor. Adet olacakmış gibi sancılarım bugünlerde çok arttı, kanama olacak diye bekliyorım.

2 2kedi_1deli , mide yanması için ilaç olduğunu bilmiyordum. Bu 5 ay boyunca en çok midemden çektim. Henüz kaburga ağrım Yok, ama kesin olur, beklemedeyim. Ellerim çok ağrıyor, karpal sendrom muymuş neymiş. Hamilelikte yaşanacak bir ağrı varsa onu mutlaka çekeceğim anladım ve kabullendim:)

D difabu hep diyorlar ki 2. Gebelik daha kolay geçer, 2. Gebelikte hareketleri erken hissedersiniz, bulantı az olur vs.. demek ki çok da bi fark olmuyor. Benim ilk ve büyük ihtimal tek gebeliğim olacak. İnş öyle olmaz, bu Minnak sağ Salim doğduktan sonra bir daha tecrübe edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…