2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 31 temmuz itibari ile tam olarak hissediyorum. İkinci çocuk olduğu için belki daha erken anladım. Şimdi de bir süre hareket etmeyince endişe başlıyor hareket edince de canım acıyor aşağıya doğru bir baskı var. 40 hafta sürekli böyle endişe ile geçiyor demek ki

Merhaba arkadaşlar
Bende hazırlıklara başlamıştım devam ediyorum son hız abisindende çok fazla kıyafet kalmış bu kadar kaldığını bilmeden bende aldım geneli 3-6 ay çok fazla kıyafet oldu 0-3 ay çok az ilk oğlum hastane çıkışıda dahil 0-3 ayları 1 kez giyebildi.ideal olan bebek için 3-6 ay sanırım.
Kendi eksiklerim kaldı hiç giymediğim gecelik ve sabahlık var pijama takımı,göğüs ucu kremi vs onlarıda ilerleyen zamanlarda halledersem doğuma hazırım
Bebişimin hareketlerini bende bi süredir hissediyorum son 3 gün hissetmedim çok tedirgin oldum bugün çok şükür hissettirdi kendisini..
Hissedemeyen arkadaşlar yakın zamanda başlar kıpırtılar takip ettiğim uygulamada 20.haftadan sonra hareketlerin karındanda belli olabileceği yazıyo
Bebeklerimizle yolun yarısını tamamladık sayılır geri kalanınıda sağlıkla tamamlayıp kucaklayalım inşallah

Merhaba hanımlar.
Bi 15 gün tatil, bayram derken yoktum.
Baktım yeni kişiler eklenmiş bir sürü:)
Ben daha cinsiyetini kesin öğrenemedim cuma randevum var öğreneyim artık da hazırlık yapayım

selam tatlı hamişler :) ben bu hafta tetanoz aşısı ve detaylı ultrasona giricem ama malum iş hayatı 1 gün izin alabildim,aynı gün sabahtan aşı olsam öğleden sonra detaylı ultrasona girsem sorun olurmu ?

Kızlar nabzınız ne durumda dünden beri takıldı kafama internette 80-90 olmalı diyor benim 63 70 75 falan hep

Kızlar 16+5 günlüğüm ben de kıpırtı hissetmiyorum. Hep çok heyecanlı endiseliyim nasıl sakin olucam bilemiyorum . Bir de kan uyusmaligimiz var çok şükür comb testi negatif çıktı yinelemek gerekiyor mu bu testi acaba? İnsallah hayırlısıyla bebislerimiz kucagimiza alalim herkese sağlıklı hamilelikler.. yavrularimiziAllah korusun

Merhaba hanımlar.
Bi 15 gün tatil, bayram derken yoktum.
Baktım yeni kişiler eklenmiş bir sürü:)
Ben daha cinsiyetini kesin öğrenemedim cuma randevum var öğreneyim artık da hazırlık yapayım
Tahminde bulundularsa genellikle doğru çıkıyor

Merhaba 2kedi_1deli sana birşey sormak istiyorum nifty testinden sonra başka teste gerek yok değil mi?

Hayir gerek yok sadece mom afp yaptirdim sadece kan verilerek yapiliyor nöral tup defekti var mi diye ama onuda istemiyolar genelde cunku ayrintili ultrasonda gorulebiliyor zaten... niftyden sonra 3 lu 4 lu falan yok. Sadece ayrintili

Hayir gerek yok sadece mom afp yaptirdim sadece kan verilerek yapiliyor nöral tup defekti var mi diye ama onuda istemiyolar genelde cunku ayrintili ultrasonda gorulebiliyor zaten... niftyden sonra 3 lu 4 lu falan yok. Sadece ayrintili
Çok teşekkür ederim 2kedi_1deli nöral tup defekti niftyde belli olmuyor o zaman çok sağolun cevap için. Hepimiz inşallah hayırlısı ile bebeklerimize kavusuruz.

İlk hamilelik ise 1 kere yapıyorlar. 2. ise doğuma kadar arada tekrarlayacaklar testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…