D
difabu
, @2
yok benimki dış gebeliğin bir türü, korn gebelik. Bebeğin eşi de rahim duvarına yapışık, iyi ki ve maalesef. Şimdilik iyi, rahimin yırtılmasına engel ama Doğumda rahimi kaybetmeme sebep olması muhtemel. Kısmet. Rahimde damarlaşmalar varmış, oralar sürekli kanıyor. Hiç yataktan çıkmamam lazım. Bi ara sigara içmiştim, sigara yapabilirmiş. Şimdi içmiyorum ama devam ediyor. Adet olacakmış gibi sancılarım bugünlerde çok arttı, kanama olacak diye bekliyorım.
2
2kedi_1deli
, mide yanması için ilaç olduğunu bilmiyordum. Bu 5 ay boyunca en çok midemden çektim. Henüz kaburga ağrım Yok, ama kesin olur, beklemedeyim. Ellerim çok ağrıyor, karpal sendrom muymuş neymiş. Hamilelikte yaşanacak bir ağrı varsa onu mutlaka çekeceğim anladım ve kabullendim:)
D
difabu
hep diyorlar ki 2. Gebelik daha kolay geçer, 2. Gebelikte hareketleri erken hissedersiniz, bulantı az olur vs.. demek ki çok da bi fark olmuyor. Benim ilk ve büyük ihtimal tek gebeliğim olacak. İnş öyle olmaz, bu Minnak sağ Salim doğduktan sonra bir daha tecrübe edebilirim.