2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sukur 2sinde de zorlanmadim demek istedim aslinda. Sadece hareketlerini fazla hissedemiyorum. O da belki kizimla ilgilenmekten vs kendimi dinleyemiyor olmamdandir. Geceleri yatinda biraz bekliyorum hareket etsin diye. Bir iki pit yapinca rahatlayip uyuyorum. Hepimiz sorunsuz kucagimiza aliriz insallah. Sizin neden tek gebelik olacak dediniz, saglik probleminiz mi var acaba?

Emin ol karpal sendrom degil progestan fazlasidir belirtileri ayni.. bence cekiyorum.. mide yanmasi icinde sabah ac karnina panpas gun icerisinde de gerekirse gaviscon advance surup iciyorum.

Hanımlar karnı çıkanların karınları sert mi? Benim öncesinde de göbeğim vardı biraz ama şimdi üst göbeğim baya sert geliyor. Normal mi acaba? Altından ziyade üstü sert.

Allah yardımcın olsun. Umarım doğumda harika geçer ve sonrasında ikinci çocuğuda alırsın kucağına. Sen şimdi bu miniğe odaklan. Benimde ağrılarım oluyor ama seninkini duyunca mızmızlanmaya utandım. Benim psikolojik sorunlarımda oldu. Anksiyeteler geçirip duruyorum. O duygu durumuda beni çok yoruyor ağrılarım artınca paniğim nüksediyor. Böyle böyle geçiriyorum günlerimi. Sağlıkla bir kızıma kavuşsam çok rahatlıyacağım hepimiz gibi

Y yasemininmasali , inş sağ Salim alırız kucağımıza. Hamilelik sürecinde normal psikolojiye sahip olmak imkansız herhalde. Hayatımda hiç yaşamadığım alınganlıkları yaşıyorum, herkese küsüyorum. Üstelik küstüğüm insanlar durumdan haberdar değil her an yaşıyor mu diye kontrol ediyorum, ama tabi anlayamıyorum. Biraz daha büyüse de tekmeleri sıklaşsa rahatlayacağım. Tekmeleyince de rahim yırtıldı mı diye telaş yapıyorum. Normal bu hallerimiz galiba. Sağlıkla kucağımıza aldığımızda geçecektir.

2 2kedi_1deli , progestandan mıdır acaba? Ödem olmuştu, her yerim şişmişti 1.5 ay önce, o zaman başladı. Doktor dedi ödem sinirleri sıkıştırmıştır, doğumdan sonra geçer. Çaresi nedir bu ağrının? Sürekli el egzersizi yapıyorum. Yapmazsam ellerimi hareket ettiremiyorum ağrıdan.

Bi caresini bende bulamadim.. ödem olmasin diye tuzsuz yemeye calisiyorum. Ben bi kac kisiden duydum karpal tunel gibi agriyo ama progesteron fazlaligi falan diye ki benimde oyle oldu iste. Sol isaret parmagik mesela bukulmuyor arasa tetik parmak gibi

Benim ilki de kız olduğu için sadece hastane çıkışı alacağım ev kıyafet dolu yatak falan da var
Aynı cinsiyet olunca öyle oluyor ama yeni cicişler de al kızlara cok guzel şeyler var benım erkek alacak eşya bulamıyorum kız olsa birsürü doldurmuştum

Aynı cinsiyet olunca öyle oluyor ama yeni cicişler de al kızlara cok guzel şeyler var benım erkek alacak eşya bulamıyorum kız olsa birsürü doldurmuştum
Ya işte kızlara çok güzel şeyler var diye aldıkça almışız dolaplara sığmıyor
Ama gene de dayanamam kesin alırım. Sizin ilk çocuk mu?

Kızlar bi ben mi kaldım hareket hissetmeyen ya 18+1 olduk bugün. Aslında 5 gün de önde çıkıyor ama hissedemedim hala en son 16. Haftada gitmiştim doktora

Selam herkese naaılsınız bende bikac gün önce göbeğimin yanında sankı pıt pıt dıye bişey hissettim ama ilk olduğu için bebekmi değilmi anlayamadım

Kızlar bi ben mi kaldım hareket hissetmeyen ya 18+1 olduk bugün. Aslında 5 gün de önde çıkıyor ama hissedemedim hala en son 16. Haftada gitmiştim doktora
Canim sende hissedersin yakinda merak etme bende daha yeni yeni cok net hissetmeye basladim . Ozellikle egildigimde sanki sıkıstirma beni der gibi oynuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…