- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ben kaldım sanmıştımBende hissetmiyorum bence 20den itibaren başlar. Başlasada gerçekten hamile olduğumu anlasam![]()
Kızlar bi ben mi kaldım hareket hissetmeyen ya 18+1 olduk bugün. Aslında 5 gün de önde çıkıyor ama hissedemedim halaen son 16. Haftada gitmiştim doktora
Eveeeet ben ultrasona göre 18+6 yani siz 9 gün öndesiniz darısı başımaBenimde 3 gun falan oldu baslayali.. imzamda gorundugu gibi sizden öndeyim![]()

Merhaba 2kedi_1deli sana birşey sormak istiyorum nifty testinden sonra başka teste gerek yok değil mi?Arkadaslar isim secme konusu ne durumda.. sanki en zoru o![]()
Tahminde bulundularsa genellikle doğru çıkıyorMerhaba hanımlar.
Bi 15 gün tatil, bayram derken yoktum.
Baktım yeni kişiler eklenmiş bir sürü:)
Ben daha cinsiyetini kesin öğrenemedim cuma randevum var öğreneyim artık da hazırlık yapayım![]()
Merhaba 2kedi_1deli sana birşey sormak istiyorum nifty testinden sonra başka teste gerek yok değil mi?
Çok teşekkür ederim 2kedi_1deli nöral tup defekti niftyde belli olmuyor o zaman çok sağolun cevap için. Hepimiz inşallah hayırlısı ile bebeklerimize kavusuruz.Hayir gerek yok sadece mom afp yaptirdim sadece kan verilerek yapiliyor nöral tup defekti var mi diye ama onuda istemiyolar genelde cunku ayrintili ultrasonda gorulebiliyor zaten... niftyden sonra 3 lu 4 lu falan yok. Sadece ayrintili
Kızlar 16+5 günlüğüm ben de kıpırtı hissetmiyorum. Hep çok heyecanlı endiseliyim nasıl sakin olucam bilemiyorum. Bir de kan uyusmaligimiz var çok şükür comb testi negatif çıktı yinelemek gerekiyor mu bu testi acaba? İnsallah hayırlısıyla bebislerimiz kucagimiza alalim herkese sağlıklı hamilelikler.. yavrularimiziAllah korusun
Çok teşekkür ederim 2kedi_1deli nöral tup defekti niftyde belli olmuyor o zaman çok sağolun cevap için. Hepimiz inşallah hayırlısı ile bebeklerimize kavusuruz.
Deniz yada ali düşünüyoruzErkek cocuk anne adaylari; ne isim düşündünüz?