2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ama kötü düşünme belki de kist bile yoktur yada geçip gidecektir benim kızımın da yumurtalıkların da kist var demislerdi anne karnında doğdu birşey çıkmadı çok şükür ultrasona girsen bi dert girmesen bi dert kizkardesimin bebeği için kalbi sağ da demişlerdi mesela düşün yani

Bakamiycagiz cocuga yada biseylerden mahrum birakicaginiz yavrularin sorumlulugunuda dusunun. Yaradan secenek sunmus.

Neden yanlış olsun ki? Herkes korunmak zorunda. Bu da yöntemlerden biri.
Sonuçta döllenme olmadan engel oluyosunuz, bi cana kastetmiyosunuz.

Gunah oldugunu falan dusunmuyorum. Sizin zaten 4 cocugunuz varmis. Kafam kaldirmiycak diyosunuz onlara bagirip cagiricaksaniz (ki olabilir o kadar cocukla normal) bu da gunah. Lutfen gunah sevap gibi seyleri boyle seylerle ölcmeyin cok daha ciddi seyler var. Oncelikle iyi insan olup iyi hayirli duyarli evlatlar yetistirmeye odaklanin

İyi geceler arkadaşlar
Gebeliğinde sorun yaşayanlar çok geçmiş olsun çabucak atlatıp sağlıkla geçirirsiniz inşallah günlerinizi
Benimde mide bulantım geçmedi hâlâ isteyerek yediğim hiç bi şey yok sağlıklı beslenemediğimden mi hormonların etkisinden mi bilmiyorum halsizim ve sürekli uyuklama halindeyim özellikle gündüz oturduğum yerde bile uyuyorum.öğlen kontrol günüm bebişimi görücem 12.haftadan beri her gördüğümde parmak emerken görüyoruz ultrasonda

Kordon bağlatma konusunu bende düşünüyorum dinimiz akıl mantık dini..madden ve manen yetemeyip sağlıklı bireyler yetiştirmedikten sonra dünyaya getirmekte günah diye düşünüyorum.

Neden yanlış olsun ki? Herkes korunmak zorunda. Bu da yöntemlerden biri.
Sonuçta döllenme olmadan engel oluyosunuz, bi cana kastetmiyosunuz.
Benim düşüncem de aynı doğrultuda korunmak zorundayım ve bağlatmak en mantıklı çözüm günahını da kabul edip kararirimi kesinlestirmem lazım yapacak birşey yok

Günah olduğunu düşünmüyorum diyemem çünkü bir çok kaynaktan araştırdım bir çok güvenilir yere sordum yol veren yok ancak günah olduğunu kabul edip bu yola girebilirim ama dediğiniz gibi sabrımın sınırlarına gelip ağzımdan çocuklarıma karşı kötü söz çıkması da günah bir daha ki kontrolde doktorumla kesin bir şekilde konusacam inşallah

Bence arastirip kesin gunah oldugunu bile bile bu gunaha girmeyin. Baska yontemler de var korunmak icin sonucta. Mesela ben arastirip gunah oldugunu bile bile heyet raporu almistim. Aldigim paralarin hepsi benden tek tek cikti cok sasirip uzulmustum. Bile bile yapinca Allah nasip etmedi demek ki dedim. Yine de karar sizin tabii ki.

Benim düşüncem de aynı doğrultuda korunmak zorundayım ve bağlatmak en mantıklı çözüm günahını da kabul edip kararirimi kesinlestirmem lazım yapacak birşey yok
Bir de; "gunah oldugunu dusunmuyorum, bence degildir" gibi yorumlar cok sakincali. Kaynak belli, bu islerin sencesi bencesi olmaz. Zaten soran arkadas da arastirmis, gunah olduguna karar vermis.Tehlikeli seyler. Yanlis yonlendirip gunaha ortak olmak var isin ucunda.

Evet biliyorum ve randevu bulamıyorum. Bende orada yaptırmayı çok istiyorum da işte bulamıyorum maalesef. Sen randevu alabildin mi peki
Mesajini yeni gördüm bende artik aramaya baslayacagim. Gece 12 de yeni kayıt açıldığı icin o saatte aramaya çalış ve sürenin dolduğunu son haftaya geldigini söyle o zaman veriyolarmis arkadasim o sekilde almış ikimizede bol sans

Cok geçmiş olsun öncelikli stres yapmayın. 14 haftalıkken benimde oldu kanamam bebek iyiyse sorun yok. Dinlenin bol bol. Progestan vermişti bana dr. Ama simdi onuda kullanmıyorum artik. Allahin izniyle birsey olmayacaktir. Agir bir is yada stres etken olabilir demisti bana dr.

Burası bunları tartışmanın yeri değil o yüzden ayrıntıya girmiyorum. Doğru olup olmadığı kişisel inançlarınıza bağlıdır.
Ama tüp bağlatmanın dinen uygun olmadığı inancındaysanız bağlatmamanız daha mantıklı. Başka korunma yolları da var.

Bir sürü ilmihaller hocalar müftüler günah olduğunu söylüyor zaten hepimizin elinin altında interner var bunu öğrenmek zor değil evet günah hatta haram diyenler de var ama spiral bende durmuyor kayıyor yada kanama yapıyor iki kere taktırdım prezervatif beni alerji ediyor rahatsızlığım olduğu için hapı doktor önermiyor şuan karmakarışık aklım aslında doğal yolla çok güzel korunuyorduk diğer üç çocuğumu da isteyerek yaptım ama bu dördüncü böyle olunca gözüm çok korktu hayırlısı daha önümde zaman var bakalım ama başka çarem yok gibi

Allah göstermesin hicbirsey in garantisi yok. Allah göstermesin bir anda çocuklarımızı kaubetmeyecegimizin de garantisi yok. Tekrar bir evlat istediğimizde hiçbir zaman çocuğumuz olamayacak o zaman da . Tabi bu en en en kötü ihtimal. Allah evlatlarimızı korusun

Aylık iğne?

Herkese guzel haftalar.
Cmt gunu prensimi gördüm.
Renkli ultrasondada gosterdi dr. Gozler yumuk minik burun ama kayunpedere benzeyen bir dudak .
Hersey yolunda yalnizca benim psikolojim bozuk. 2. Bebegim olacagi icin ogluma karşı kendimi kotu hissediyorum.sanki onun elimdeki imkanlari 2 ye bolecek ve onu mutsuz edecekmisim gibi geliyor. Ben hep çalıştım esime ihtiyacim olmadan oglumum ihtiyaclarini karşıladım. Hamilelikte isten cikartildigim icin mecburen esime bindi yuk. Sukur sikintimiz yok idare ediyoruz bir sekilde ama 2. Bebekten sonra ogluma yapamayacaklarim beni cok uzuyor.ha derseniz ki ne yaoayacaksinda uzuluyorsun bilmiyorum. Belki bir oyuncak bile alamayacak olmak. Sacmaliyorum dumi bunlar hep hamilelik psikolojisi ve çalışmamak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…