Arkadaşalr yarın ikili taramaya gireceğim tam 12 haftalık olacak. Doktorum vitamin ilacı önermiyor pek ama ben istiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Yarın ben de yazdırmak istiyorum. 3 aylık oldum artık
Araba isine esim el atti ve bebek arabasini aldik yani yine tek sorunum isim .. onun icinde esim jülyet diyip duruyor aliriz artik bi romeo nuzu
Vitamin icin ocean mummy kullaniyorum yaninda kemik agrisi falan gibi seyler olmasin diye osteocare kullaniyorum magnezyum ve kalsiyum destegi.. ayrica kasilma tipi agrilar icin magnezyum diasparol kullaniyorum
Canım telden aradım ve aldım randevu Prof istersen eğer 500 TL . ( bir erkek doktorun adını verdi hatırlamıyorum ama ) eğer ki onu istemezsen iki tane kadın doktoru söyledi onlardan birine baktırmak istersende 380mi 370 mi ne öyle fiyat verdiler. Çakmak Erdem
Hanımlar magnezyum kalsiyum ihtiyacı için sade soda içmekte çok faydalı bazı doktorlar hem bebeğin kemik gelişimi için hemde mineral ihtiyacı için günde 1 tane içmeyi öneriyor aklınızda bulunsun bir de benım doktorum neden hiç vitamin kullandırmıyor o kafama takıldı birdahaki gidişimde tekrar sorayım 12.haftadan sonra herkes takviye başlamış ben o zamanda sormuştum beslenmende sıkıntı yoksa gerekli değil dedi size neye göre verdi tedbir maksatlı mı ?
Hanımlar magnezyum kalsiyum ihtiyacı için sade soda içmekte çok faydalı bazı doktorlar hem bebeğin kemik gelişimi için hemde mineral ihtiyacı için günde 1 tane içmeyi öneriyor aklınızda bulunsun bir de benım doktorum neden hiç vitamin kullandırmıyor o kafama takıldı birdahaki gidişimde tekrar sorayım 12.haftadan sonra herkes takviye başlamış ben o zamanda sormuştum beslenmende sıkıntı yoksa gerekli değil dedi size neye göre verdi tedbir maksatlı mı ?
Bebeğin dış gelişiminde bir sıkıntı yok boy kilo vs ama ayrıntılıya girmedim ya aman bırseyden eksik olursa bir sıkıntı olursa dıye ödüm patlıyor bıran önce ayrıntılı zamanı gelsede detaylıca bakılsa içim rahatlayacak
Bebeğin dış gelişiminde bir sıkıntı yok boy kilo vs ama ayrıntılıya girmedim ya aman bırseyden eksik olursa bir sıkıntı olursa dıye ödüm patlıyor bıran önce ayrıntılı zamanı gelsede detaylıca bakılsa içim rahatlayacak
Kalmaz kalmaz merak etme ben yemek olayinda falan cokda saglikli beslenmiyorum mesela vitaminide aksattigim gunler olmuyor degil... ama tabi ayrintili baya rahatlatiyor insanin icini
Kalmaz kalmaz merak etme ben yemek olayinda falan cokda saglikli beslenmiyorum mesela vitaminide aksattigim gunler olmuyor degil... ama tabi ayrintili baya rahatlatiyor insanin icini
Üç prensesim var en küçüğüm daha 2 yaşında olmadi plansız bir şekilde hamile kaldım dördüncü niyette yoktu Rabbim öyle uygun gördü verdi dördüncüyü de 16 da erkek dedi doktor ama sonra gitmedim daha değişir mi bilmiyorum gönlüm sağlıklı ve hayırlı olmasından yana
Merhaba, avşa adasına gelmiştim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu. Orada kadın doğum dr si yokmuş beni ambulans botla erdeğe erdekteki hastaneden bandırmaya getirdiler. Ultrasonda plesanta etrafında bir sorun olmadığını söyledi doktor. Şimdi protestana başlayıp yatak istirahati yapacağım. Benim gibi lekelenmesi olan var mı? Birde sakın tatile adaya gitmeyin. Tamamen mahrumiyet bölgesi ben böyle bir eziyet görmedim. Şimdide bandırmadan istanbula döneceğim
Merhaba. Sabahtan beri kasılmalarım vardı az önce de açık kırmızı renkli kanamam oldu. ilk oğlumda 8 haftalıkken bi kanama olmuştu düşük riski yaşadım ama 17 hafta bitti bugün. Bayadır foruma girmiyorum yakın zamanda kanaması olan oldu mu?
Bugün kontrol günümdü kanama olunca gittim doktor ameliyattaymış. başka bir doktora rica ettim acile gitmeyim diye. kalp atışı hareketi var sadece bi ona baktık içim rahatladı eve döndüm. dua edin bana lütfen
Üç prensesim var en küçüğüm daha 2 yaşında olmadi plansız bir şekilde hamile kaldım dördüncü niyette yoktu Rabbim öyle uygun gördü verdi dördüncüyü de 16 da erkek dedi doktor ama sonra gitmedim daha değişir mi bilmiyorum gönlüm sağlıklı ve hayırlı olmasından yana
Rabbim hayırlı evlat eylesin üçüncü kızıma hamile kalınca sağlıklı olsun dedim ama gönlümden geçen erkekti Rabbim kız verdi şimdi dünyanın en güzel oğlan çocuğuna saçının telini değişmem sende şanslı.anneler kervanına katıldın 3 kız çocuğu her kula nasip olmaz hamdolsun
İy akşamlar hanımlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim çok şükür bir sorun yok ikili tarama yaptırmamıştım ama ultrason da herşey güzel görünüyor dedi doktor darısı sizin başınıza inşallah Rabbim sağlıcakla kavuştursun