2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşalr yarın ikili taramaya gireceğim tam 12 haftalık olacak. Doktorum vitamin ilacı önermiyor pek ama ben istiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Yarın ben de yazdırmak istiyorum. 3 aylık oldum artık
Regenesis max kullanıyorum. Eczacı da çok iyi oldugunu söyledi ayrıca 12 haftada d vitamini başlanıyor bilginiz olsun

Araba isine esim el atti ve bebek arabasini aldik yani yine tek sorunum isim .. onun icinde esim jülyet diyip duruyor aliriz artik bi romeo nuzu

Vitamin icin ocean mummy kullaniyorum yaninda kemik agrisi falan gibi seyler olmasin diye osteocare kullaniyorum magnezyum ve kalsiyum destegi.. ayrica kasilma tipi agrilar icin magnezyum diasparol kullaniyorum

Çok teşekkür ederim cevabın icin

Hanımlar magnezyum kalsiyum ihtiyacı için sade soda içmekte çok faydalı bazı doktorlar hem bebeğin kemik gelişimi için hemde mineral ihtiyacı için günde 1 tane içmeyi öneriyor aklınızda bulunsun bir de benım doktorum neden hiç vitamin kullandırmıyor o kafama takıldı birdahaki gidişimde tekrar sorayım 12.haftadan sonra herkes takviye başlamış ben o zamanda sormuştum beslenmende sıkıntı yoksa gerekli değil dedi size neye göre verdi tedbir maksatlı mı ?

Valla benim doktor sagolsun ne bulursa veriyor. saka bir yana takviye olarak veriyor bisey eksik kalirsa tamamlansin diye

Valla benim doktor sagolsun ne bulursa veriyor. saka bir yana takviye olarak veriyor bisey eksik kalirsa tamamlansin diye
Bebeğin dış gelişiminde bir sıkıntı yok boy kilo vs ama ayrıntılıya girmedim ya aman bırseyden eksik olursa bir sıkıntı olursa dıye ödüm patlıyor bıran önce ayrıntılı zamanı gelsede detaylıca bakılsa içim rahatlayacak

Kalmaz kalmaz merak etme ben yemek olayinda falan cokda saglikli beslenmiyorum mesela vitaminide aksattigim gunler olmuyor degil... ama tabi ayrintili baya rahatlatiyor insanin icini

Kalmaz kalmaz merak etme ben yemek olayinda falan cokda saglikli beslenmiyorum mesela vitaminide aksattigim gunler olmuyor degil... ama tabi ayrintili baya rahatlatiyor insanin icini
Kesinlikle insan o güne kadar acaba dıye düşünüyor güzel sonuclar alırız inşallah tüm gebeeler olarak

Yaa ne guzel 4. Bebis :) cinsiyetleri ne acaba cocuklarinizin ?
Üç prensesim var en küçüğüm daha 2 yaşında olmadi plansız bir şekilde hamile kaldım dördüncü niyette yoktu Rabbim öyle uygun gördü verdi dördüncüyü de 16 da erkek dedi doktor ama sonra gitmedim daha değişir mi bilmiyorum gönlüm sağlıklı ve hayırlı olmasından yana

Merhaba, avşa adasına gelmiştim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu. Orada kadın doğum dr si yokmuş beni ambulans botla erdeğe erdekteki hastaneden bandırmaya getirdiler. Ultrasonda plesanta etrafında bir sorun olmadığını söyledi doktor. Şimdi protestana başlayıp yatak istirahati yapacağım. Benim gibi lekelenmesi olan var mı? Birde sakın tatile adaya gitmeyin. Tamamen mahrumiyet bölgesi ben böyle bir eziyet görmedim. Şimdide bandırmadan istanbula döneceğim

Nasıl oldun?

kizlar hep bi hafta fazladan mi soylucez ben anlamiyorum hafta olayını benim 17+5 ama 18 mi demem gerekiyor?

Erkek dediyse degisecegini sanmiyorum canim . Allah bagislasin guzel supriz olmus benimde 3.supriz oldu ama benimki kiz bende prensesleri ucluyorum nasipse :)

Erkek dediyse degisecegini sanmiyorum canim . Allah bagislasin guzel supriz olmus benimde 3.supriz oldu ama benimki kiz bende prensesleri ucluyorum nasipse :)
Rabbim hayırlı evlat eylesin üçüncü kızıma hamile kalınca sağlıklı olsun dedim ama gönlümden geçen erkekti Rabbim kız verdi şimdi dünyanın en güzel oğlan çocuğuna saçının telini değişmem sende şanslı.anneler kervanına katıldın 3 kız çocuğu her kula nasip olmaz hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…