2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun ada fobisi diye bir fobi bile var hele kışın mahsur kalabilme ihtimali fakan

Çok geçmiş olsun ada fobisi diye bir fobi bile var hele kışın mahsur kalabilme ihtimali fakan
Teşekkür ederim geçer inşallah. 3 gün önce detaylıya girmiştim herşey yolundaydı. Türk kahvesi telvesi gibi yaklaşık bir çay bardağı kirli kan geldi bugün ara ara. Bandırmadaki dr bebek ve plesanta iyi dedi. Umarım bu kadarla kalır.

Merhaba bende katılayım dedim aranıza, bizde 20 haftalık olduk :) Bir oğlum var, 20 aylık. Önceliğimiz sağlık ama gönlümüzden hep kız olsun geçiyor. Doktorum 15.haftada kıza benziyor dedi, geçen haftaki kontrolümde de bebeğim kendini göstermediği için netleşemedi cinsiyet 2 hafta sonra tekrar gideceğim ama çok merak ediyorum, bir de kıza benziyor denilince bir kere iyice alıştırdık kendimizi kız diye erkekse çok ayıp oluyor bebişime değişiklik olmaz da kız der inşallah doktorumuz yine, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bu arada :)

Hoşgeldin. Allah gönlüne göre versin

Rabbim gönlüne göre versin sağlıcakla inşallah erkek olsaydı en son gittiğinde yapısından falan söylerdi demekki kız saklamış kendini hadi inşallah

Evet benimde erkek giydirmekte hayalim vardi . Ama nasip olmadi . Hayirli evlat olsunlar saglikli olsunlar en onemlisi bunlar. Guzel yetistirebiliriz insallah :) Rabbim hepimizin evlatlarini guzel ahlakli eylesin saglikli cocuklar nasip etsin insalllah

Benim erkek ama kızlarım vardı benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah belli olunca yazarsın buraya da bende bi gazladim seni ama inşallah kız olur
Ayy ne güzel maşallah sana valla, inşallah sağlıcakla kavuşuruz :) Evet ya aldım gazı yazarım tabiiki

Slm arkadaşlar.biz detayli usg yaptırdık çok şükür bir sorun yok sadece burun kemiği azcık küçük genetiksel olabilir dedi ama iatersen nifty testinide yaptirabilirsiniz dedi.detayli usg mizi perinatoloji uzmani bi prof yapti.dun kendi dr ile görüştük yani karar sizin ama yaptirmasanizda olur dedi sanirim yaptirmiycaz.bu arada cinsiyetimiz belli oldu ufacık burunlu bir kızımız olacak insallah hayirlisiyla sağlıkla...

Hareketleri hissetmek nasıl güzelmiş
Dün gece hadi bir hareket derken eşimin de göreceği ilk hareketi hissettim aman ya Rab ne ağlamak sonra
İnşallah tez zamanda herkes hisseder ben dahil dün geceden sonra yok çünkü hissettiğim hareket
Sağ salim alalım kucağımıza inşallah

Kendi doktorunuza ulasabilseniz keske kasilmalar icin falan magnezyum diasparol veriyolar belki oyle bisey verir.
öğleden sonra kontrole gittim kasılmalar normal dedi bir ilaç vermedi. kanama plasentanın aşağıda olmasındanmış. rahim ağzını tam kapatmıyor ama çok yakın. ilerleyen haftalarda yukarı çıkar genelde dedi. inşallah öyle olur
çok geçmiş olsun. hamilelikte hiç akla gelmeyecek şeylere dikkat etmek gerekiyor maalesef. Allah şifasını versin bebeğin
4. gün bugün. hala az az kanamam devam ediyor. doktor aşırı kanama olmadığı sürece sorun değil dedi ama can sıkıcı oluyor. plasentanın yukarı çıkması için dua ediyorum bu haliyle riskli gebelik olarak değerlendiriliyor ve normal doğum mümkün olmuyormuş.

Merhaba kızlar. Geçen hafta kontrolde bebegin kafasinda kist oldugunu gordu doktor. 4 lü test yaptirdik 1 tanesi sinirda diger degerler düsük. Simdi ayrintili ultrasonu bekliyoruz. Umarim kendiliginden gecer kist. Ense ve burun normal cikmisti

Hiç merak etme 18. Haftada banada aşağıda dediler çok üzüldüm panik oldum ama bu hafta tekrar gittim yukarı çıkmış çok şükür genelde bu haftalarda çıkıyormuş seninde öyle olur inş

Çok geçmiş olsun. Benimde plesantam aşağıdaydı sonra yukarı çıktı bende evde yatıyorum benimde kanamanın 3. Günü şükürler olsun azaldı. Yarın kontrole gideceğim belki bu hafta sürekli yatmam gerekebilir. Sana da dr yatman gerektiğini söyledi mi?

Hiç merak etme 18. Haftada banada aşağıda dediler çok üzüldüm panik oldum ama bu hafta tekrar gittim yukarı çıkmış çok şükür genelde bu haftalarda çıkıyormuş seninde öyle olur inş
çok sevindim senin adına benim de üç hafta sonra kontrolüm var inşallah hayırlı haberler alırım ben de
ağır fiziksel aktiviteye dikkat et dedi sadece. çok ciddi bir durum gibi karşılamadı dr açıkçası. ama yarın tekrar arayıp kanamanın devam ettiğini söyleyeceğim hala sürerse.
tamamen yatıyorum diyemem ama yavaş hareketler yapıyorum, evde yemek falan yapıyorum temizlik yapmıyorum zaten.
çok geçmiş olsun size de

Hanımlar kordon bağlatmak konusunda ne düşünüyorsunuz baglatmak istiyorum ama günahı göz önünde bulundurunca bı tedirgin oluyorum Rabbimin vermediği kısırlığı kendime yapmam ne kadar doğru off kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…