2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şu an çok tedirginim ve ağlıyorum test vermiştim sonuçlarım çıkmış daha doktordan sonucu duymadım ama nedense değerler ilk gebeliğime göre yüksek geldi özellikle ntd riski
Sonuçlarım normal mi değil mi bilmiyorum ve korkuyorum ve ağlıyorum
Değerler normal mi bi bakar mısınız

Hamilelikte isten cikarma yapmak yasak. Hakkinizi aradiniz mi

4337de 1 yüksek bir risk değil. Ağlama sakin ol biraz araştır. Bana anormal gelmedi

Bence gayet iyi... afp mom da iyi.. doktorla konusmadan niye strese sokuyosunuz kendinizi rahat olun biraz

Değerlerin gayet iyi bence kendini strese sokacak birşey yok zehir etme gebeliğini kendine takılma bunlara tadını çıkar

Kızlar herkese merhaba bişey sormak istiyorum bebek hareketleri nasıl oluyor? Herkes pıt gibi diyor ben de ise böyle böcek geziyor gibi ya da karıncalanma gibi biseyler var bunlar olabilir mi acaba?

Kızlar herkese merhaba bişey sormak istiyorum bebek hareketleri nasıl oluyor? Herkes pıt gibi diyor ben de ise böyle böcek geziyor gibi ya da karıncalanma gibi biseyler var bunlar olabilir mi acaba?
Bende bir ara kanat çırpması gibi hissediyordum hergün degil tabi. Simdi bende bunu düşünüyordum aynı haftadayız hic bir kıpırtı yok 2. Gebeligim üstelik daha erken hissederim saniyordum balık etli hamileyim cok aşırı kilomda yokki ondanmi desem

Ben de öyleyim ara ara böyle dediğiniz gibi hissediyorum o kadar ben doktora sorduğumda 20. haftada daha çok hissedersin dedi. Ben de bekliyorum Ben hamile kalmadan önce zayiftim çok kilo aldım şimdi. doğuma kadar bilmiyorum ne olurum sizin cinsiyetiniz belli mi benim erkek 2 hafta sonra detaylı ultrason var çok heyecanlıyım bir de ben çok pipirikli biriyim sürekli kendimi dinliyorum hep endiseliyim siz nasilsiniz?

Bizim de büyük ihtimal erkek erkeğe benziyo dedi dr. Pozisyondan dolayı tam olarak göremedi sanırım. Bu haftalardan sonra kilo alimi fazla oluyor bende aliyorum kilo. Zaten kilo almaya cok musait bir yapım var. Bende neden bebek hareketleri hissetmiyorum diye endiseleniyordum. simdi siz böyle söyleyince rahatladim. oğluma hamileyken cok erken hissetmistim. Her hamilelik farklı oluyo demek

Ben de çok endişe etmiştim doktor normal deyince rahatladım. Benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse benim de yapım kiloya çok müsait. Hayırlısıyla doğsunlar da kiloları veririz. İnşallah sağlıkla kavusuruz ogluslarimiza

Aminn Sağlıklı sıhhatli doğsunlar yavrularımız kilo olsun tek derdimiz bebisler iyi olsun.

Ben de hala yeme içme konusunda normal hayata dönemedim ve çoookk halsizim. bi de inanılmaz hareketli bi oğlum var. sabrım olmuyor ona da ya ilgilenemiyorum ya kızıyorum. sonra kendimi kötü hissediyorum. "normal" biri olabilmek, sağlık ne büyük nimetmiş.
size de çok geçmiş olsun. olumlu düşünüyorum ben de. inşallah sorun yaşamayız hiçbirimiz. buraya lkadar gelmek bile çok zordu zaten. annelik hamilelikten itibaren inanılmaz bir meşakkat. Allah herkese gücünü kuvvetini versin

Kesinlikle olumlu düşünün. Acildeki dr düşük yapıyorsun demişti kan gerekebilir cok kan kaybetceksin neler neler zaten bozuk olan moralimi alt üst etti. Allaha sığındım verende o alanda dedim cok şükür gayet saglikliyiz. Saglikla kucagimiza alırız inşallah

Canım ilkse 21-22 tam hissedersin. Ben 2-3 haftadır baya net hissediyorum hatta dün karnımı gördüm minik bir kıpırdama oldu. Ben zayıf kategorisine giriyorum belki onunla da ilgilidir.

Kızlar ayrıntılı ultrasonda Ankara da kimi tavsiye edersiniz şehir dışından gelicem.
Bir de bir arkadaş Kırıkkale tekin kale çok güzel demişti makineleri vs acaba detaylı ultrasonu nasıldır?

Canım ilkse 21-22 tam hissedersin. Ben 2-3 haftadır baya net hissediyorum hatta dün karnımı gördüm minik bir kıpırdama oldu. Ben zayıf kategorisine giriyorum belki onunla da ilgilidir.
Çok teşekkür ederim cevap için.. böyle yorumlar icimizi rahatlatiyor. Aynen ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse Doktorum da aynı sizin dediğiniz gibi söyledi merakla bekliyorum bebisim tekmelerini. Hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…