Hamilelikte isten cikarma yapmak yasak. Hakkinizi aradiniz miHerkese guzel haftalar.
Cmt gunu prensimi gördüm.
Renkli ultrasondada gosterdi dr. Gozler yumuk minik burun ama kayunpedere benzeyen bir dudak.
Hersey yolunda yalnizca benim psikolojim bozuk. 2. Bebegim olacagi icin ogluma karşı kendimi kotu hissediyorum.sanki onun elimdeki imkanlari 2 ye bolecek ve onu mutsuz edecekmisim gibi geliyor. Ben hep çalıştım esime ihtiyacim olmadan oglumum ihtiyaclarini karşıladım. Hamilelikte isten cikartildigim icin mecburen esime bindi yuk. Sukur sikintimiz yok idare ediyoruz bir sekilde ama 2. Bebekten sonra ogluma yapamayacaklarim beni cok uzuyor.ha derseniz ki ne yaoayacaksinda uzuluyorsun bilmiyorum. Belki bir oyuncak bile alamayacak olmak. Sacmaliyorum dumi bunlar hep hamilelik psikolojisi ve çalışmamak oluyor.
4337de 1 yüksek bir risk değil. Ağlama sakin ol biraz araştır. Bana anormal gelmediKızlar şu an çok tedirginim ve ağlıyorum test vermiştim sonuçlarım çıkmış daha doktordan sonucu duymadım ama nedense değerler ilk gebeliğime göre yüksek geldi özellikle ntd riski
Sonuçlarım normal mi değil mi bilmiyorum ve korkuyorum ve ağlıyorum
Değerler normal mi bi bakar mısınız
Eki Görüntüle 2301747
Kızlar şu an çok tedirginim ve ağlıyorum test vermiştim sonuçlarım çıkmış daha doktordan sonucu duymadım ama nedense değerler ilk gebeliğime göre yüksek geldi özellikle ntd riski
Eki Görüntüle 2301747
4337de 1 yüksek bir risk değil. Ağlama sakin ol biraz araştır. Bana anormal gelmedi
Değerlerin gayet iyi bence kendini strese sokacak birşey yok zehir etme gebeliğini kendine takılma bunlara tadını çıkarKızlar şu an çok tedirginim ve ağlıyorum test vermiştim sonuçlarım çıkmış daha doktordan sonucu duymadım ama nedense değerler ilk gebeliğime göre yüksek geldi özellikle ntd riski
Eki Görüntüle 2301747
Bence gayet iyi... afp mom da iyi.. doktorla konusmadan niye strese sokuyosunuz kendinizi rahat olun biraz
Değerlerin gayet iyi bence kendini strese sokacak birşey yok zehir etme gebeliğini kendine takılma bunlara tadını çıkar
Kızlar şu an çok tedirginim ve ağlıyorum test vermiştim sonuçlarım çıkmış daha doktordan sonucu duymadım ama nedense değerler ilk gebeliğime göre yüksek geldi özellikle ntd riski
Eki Görüntüle 2301747
[/QUOT
Dr konusmadan nrden kendinuzi strese sokuyorsunuz?
Hamilelikte isten cikarma yapmak yasak. Hakkinizi aradiniz mi
Icra takip elemaniydim zaten
Bende bir ara kanat çırpması gibi hissediyordum hergün degil tabi. Simdi bende bunu düşünüyordum aynı haftadayız hic bir kıpırtı yok 2. Gebeligim üstelik daha erken hissederim saniyordum balık etli hamileyim cok aşırı kilomda yokki ondanmi desemKızlar herkese merhaba bişey sormak istiyorum bebek hareketleri nasıl oluyor? Herkes pıt gibi diyor ben de ise böyle böcek geziyor gibi ya da karıncalanma gibi biseyler var bunlar olabilir mi acaba?
Ben de öyleyim ara ara böyle dediğiniz gibi hissediyorum o kadar ben doktora sorduğumda 20. haftada daha çok hissedersin dedi. Ben de bekliyorumBende bir ara kanat çırpması gibi hissediyordum hergün degil tabi. Simdi bende bunu düşünüyordum aynı haftadayız hic bir kıpırtı yok 2. Gebeligim üstelik daha erken hissederim saniyordum balık etli hamileyim cok aşırı kilomda yokki ondanmi desem
Bizim de büyük ihtimal erkek erkeğe benziyo dedi dr. Pozisyondan dolayı tam olarak göremedi sanırım. Bu haftalardan sonra kilo alimi fazla oluyor bende aliyorum kilo. Zaten kilo almaya cok musait bir yapım var. Bende neden bebek hareketleri hissetmiyorum diye endiseleniyordum. simdi siz böyle söyleyince rahatladim.Ben de öyleyim ara ara böyle dediğiniz gibi hissediyorum o kadar ben doktora sorduğumda 20. haftada daha çok hissedersin dedi. Ben de bekliyorumBen hamile kalmadan önce zayiftim çok kilo aldım şimdi. doğuma kadar bilmiyorum ne olurum ☺ sizin cinsiyetiniz belli mi benim erkek 2 hafta sonra detaylı ultrason var çok heyecanlıyım bir de ben çok pipirikli biriyim sürekli kendimi dinliyorum hep endiseliyim siz nasilsiniz?
Ben de çok endişe etmiştim doktor normal deyince rahatladım. Benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederseBizim de büyük ihtimal erkek erkeğe benziyo dedi dr. Pozisyondan dolayı tam olarak göremedi sanırım. Bu haftalardan sonra kilo alimi fazla oluyor bende aliyorum kilo. Zaten kilo almaya cok musait bir yapım var. Bende neden bebek hareketleri hissetmiyorum diye endiseleniyordum. simdi siz böyle söyleyince rahatladim.oğluma hamileyken cok erken hissetmistim. Her hamilelik farklı oluyo demek
AminnBen de çok endişe etmiştim doktor normal deyince rahatladım. Benim ilk bebeğim olacak Allah nasip edersebenim de yapım kiloya çok müsait. Hayırlısıyla doğsunlar da kiloları veririz. İnşallah sağlıkla kavusuruz ogluslarimiza ☺
Ben de hala yeme içme konusunda normal hayata dönemedim ve çoookk halsizim. bi de inanılmaz hareketli bi oğlum var. sabrım olmuyor ona da ya ilgilenemiyorum ya kızıyorum. sonra kendimi kötü hissediyorum. "normal" biri olabilmek, sağlık ne büyük nimetmiş.İyi geceler arkadaşlar
Gebeliğinde sorun yaşayanlar çok geçmiş olsun çabucak atlatıp sağlıkla geçirirsiniz inşallah günlerinizi
Benimde mide bulantım geçmedi hâlâisteyerek yediğim hiç bi şey yok sağlıklı beslenemediğimden mi hormonların etkisinden mi bilmiyorum halsizim ve sürekli uyuklama halindeyim özellikle gündüz oturduğum yerde bile uyuyorum.öğlen kontrol günüm bebişimi görücem 12.haftadan beri her gördüğümde parmak emerken görüyoruz ultrasonda
size de çok geçmiş olsun. olumlu düşünüyorum ben de. inşallah sorun yaşamayız hiçbirimiz. buraya lkadar gelmek bile çok zordu zaten. annelik hamilelikten itibaren inanılmaz bir meşakkat. Allah herkese gücünü kuvvetini versinCok geçmiş olsun öncelikli stres yapmayın. 14 haftalıkken benimde oldu kanamam bebek iyiyse sorun yok. Dinlenin bol bol. Progestan vermişti bana dr. Ama simdi onuda kullanmıyorum artik. Allahin izniyle birsey olmayacaktir. Agir bir is yada stres etken olabilir demisti bana dr.
Kesinlikle olumlu düşünün. Acildeki dr düşük yapıyorsun demişti kan gerekebilir cok kan kaybetceksin neler neler zaten bozuk olan moralimi alt üst etti. Allaha sığındım verende o alanda dedim cok şükür gayet saglikliyiz. Saglikla kucagimiza alırız inşallahBen de hala yeme içme konusunda normal hayata dönemedim ve çoookk halsizim. bi de inanılmaz hareketli bi oğlum var. sabrım olmuyor ona da ya ilgilenemiyorum ya kızıyorum. sonra kendimi kötü hissediyorum. "normal" biri olabilmek, sağlık ne büyük nimetmiş.
size de çok geçmiş olsun. olumlu düşünüyorum ben de. inşallah sorun yaşamayız hiçbirimiz. buraya lkadar gelmek bile çok zordu zaten. annelik hamilelikten itibaren inanılmaz bir meşakkat. Allah herkese gücünü kuvvetini versin
Ben de çok endişe etmiştim doktor normal deyince rahatladım. Benim ilk bebeğim olacak Allah nasip edersebenim de yapım kiloya çok müsait. Hayırlısıyla doğsunlar da kiloları veririz. İnşallah sağlıkla kavusuruz ogluslarimiza ☺
Çok teşekkür ederim cevap için.. böyle yorumlar icimizi rahatlatiyorCanım ilkse 21-22 tam hissedersin. Ben 2-3 haftadır baya net hissediyorum hatta dün karnımı gördüm minik bir kıpırdama oldu. Ben zayıf kategorisine giriyorum belki onunla da ilgilidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?