2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2li testte bir özel bir devlette yaptırmıştım özelde 1/113 Ds riski çıkmıştı. Devletteki de 3lü de yapalım o zaman demişti. Bu test de ds riski düşükse iyi o zaman

Ben 2li testte bir özel bir devlette yaptırmıştım özelde 1/113 Ds riski çıkmıştı. Devletteki de 3lü de yapalım o zaman demişti. Bu test de ds riski düşükse iyi o zaman
İyi o zaman hayırlısı olsun. Ayrıntılı ultrason için randevu aldın mı

Canim cok erken bende ilk hamileligimde cok catlamistim ama karnim catlamadi bacaklarim cok catlamisti 55 kilodan 85 e cikmistim :) yaglar filan oluyor hamilelikte kullanilan bence arastirip almalisin suan ben yurt disindayim ordaki markalari hatirlamiyorum ama arkadaslar yardimci olur illaki . Kilo onemli degil ama catlaklar sonrasinda gitmiyor bence cok dikkat et elinden geleni yap yine catlarsa cokda onemli degil

Bende ilk oğlumun hatıraları var kasık bölgemde olmaması için çok dikkat ettim kremde kullandım kakao yağı badem yağıda bi sürü şey..bunda henüz hiç bi şey kullanmadım ama bi kaç gündür karnım daha gergin daha sert bugün bolca hindistan cevizi yağı sürdüm 21.haftadan itibaren çatlamalar başlıyo sanırım

Bende de başladı ya benim engelleme umudum yok açıkçası vücudum çok müsait ama kakao yağı hindistan cevizi yağ iyi diyorlar ben de onu denicem daha da çatlamassm bari

İyi o zaman hayırlısı olsun. Ayrıntılı ultrason için randevu aldın mı
Günaydın

Henüz almadım ama Tekin KALE ile Eyüp EKİCİ arasında gidip geliyorum Tekin KALE de istediğim tarihte yer sıkıntısı yok Eyüp EKİCİ yi de arayamadım henüz.

Kızlar çatlayan arkadaşlar kaçıncı haftada çatlamalar oluyor?
Benim bu 2. gebeliğim ama ilkinde 30. haftada erken doğum olmuştu... O yüzden çatlar mıyım hiç kestiremiyorum, krem vs hiç kullanmamıştım ilk gebeliğimde bunda da kullanmayı düşünmüyorum ama bir korku var... Evde kantaron yağı vardı onu mu sürsem acaba arar ara

Doktorlar diyor ki bu çatlak önleyici kremlerinin içinde ne olduğunu biliyor musunuz da kullanıyorsunuz.Nemlendirmek istiyorsanız saf zeytin yağı daha iyi diyorlar ki kantaron yağı da zeytin yağı ile yapıldığı için daha güvenilir diye düşünüyorum ki ben kantaron yağı kullanıyorum.Bir tanıdık krem kullandı ve bebeğin kalp atış ritmini bozduğu için doktoru yasaklamış kremi.

merhaba ben hiç çatlamadım 6 kg aldm göbeğim baya çıktı lierac krem kullanıyorum biraz pahalı ama çok iyi.dermatolog ve kadın doğumcum önerdi hiçbir yan etkisi görmedm cildin elastiğini artırıyor.

Teşekkür ederim kızlar cevap için

Kantaron süreyim akşamları bende işe yarar gibi geldi güzel bir yağdı...

Teşekkür ederim kızlar cevap için

Kantaron süreyim akşamları bende işe yarar gibi geldi güzel bir yağdı...

Canım doktoruna sormadan zeytinyağı dışında bir şey sürme bence.
Benim doktorum mustela ve lierac önerdi alacağım ve sürmeye başlayacağım ben de artık.

Merhaba canım ben de mart da doğum yapıcam inşallah ilk doğumun Hüseyin Hoca da olmuştu doğum paketini kaça aldın acaba

Ben tamamen genetik oldugunu dusunuyorum. Ilk gebeligimde cok catladi karnim. Duzensiz olarak bebeyagi kullanmistim. Bunda da yeni catlaklar ekleniyor gibi. Mustela nin catlak onleyicisini suruyorum yine de ara ara. Ozellikle banyodan sonra. Bir de oncesinde sporla uğraşanlarda vs olmuyormus karin kaslari kuvvetli oldugu icin. Ama benim icin cok gec artik:)

Doktor hamilesin dediği hafta çok derin bir adet çatlakla tanıştım
On dördüncü haftada uyandığımda bir sürü derin çatlakla karşılaşınca lierac aldım hemen ve başladım kullanmaya artmadı sanki düzenli kullanıyorum ya da gözüm alıştı ya da psikolojik bilemeyeceğim
Bu arada şu anda 22. haftadayım ve 2 kilo aldım zaten şişmandım hamile kaldığımda

Çok kilo almamışsın hayret nasıl erken oluşmuş bu kadar

Selamm benim dogum tarihi aralik 30 gorundu )) hep ocak ilk hafta gorunurdu. kontrolden ciktim simdi bizim hanimefendi 515 gr olmus 6 gun once ayrintilida 405 gr di ne yapiyo bu cocuk ) ben toplamda 3 kilo almisim. Bundan sonra ayda 1,5 kilo alarak devam edersen super dedi doktorumuz. 3 hafta sonraya bir suru testimiz ve kultur alimimiz falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…