2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aralık sonu olma ihtimali var ilk ölçümlerde 1 ocak çıkarken şimdi 30 aralık görünüyor ben toplam 10 kilo aldım 22.haftadayım.Ama kilomu ilk aylarda aldım şimdi hızlı kilo almıyorum umarım aşırıya kaçmam Tek tesellim kilom sadece göbeğimde bedenim genişlemedi

Son donem cok alindigi soyleniyor umarim almayiz

Günaydın

Henüz almadım ama Tekin KALE ile Eyüp EKİCİ arasında gidip geliyorum Tekin KALE de istediğim tarihte yer sıkıntısı yok Eyüp EKİCİ yi de arayamadım henüz.
Ben de Kirikkaledeyim. Tekin Beye düzenli gidiyorum. Geçen ay gittiğimde de çok ayrıntılı bakmıştı. Makinası gerçekten çok iyi ve geçen ay parmak boğumlarına kadar inceledi. Beslenme konusunda da çok yardımcı oluyor. Bu ay ki kontrolüm cuma günü.

Tekin beyin ayrıntılı ultrason fiyatı ve muayene ücreti ne kadar acaba

Oh ne güzel bebekler büyüyo
Benim yavrunun kilosunu unuttum ben çok kıpır kıpır ve çok net görünce heyecan yaptım galiba ama boyuna 37 dedi galiba yanlışta hatırlıyo olabilirim 2 hafta önden gidiyo 2 eylülde detaylı ultrason randevum tüm detaylarını yeniden öğrenirim
Zor geçirsemde en güzel kısmı -1 kiloyla devam ediyorum.diğer aylardada hedefim ayda en fazla 2 kilo alarak devam etmek inşallah hedef şaşmaz son aylarda genelde kilo alma ve ödem oluşumu artıyo 10 kiloyla bitirsem ne güzel olur

Kacinci haftada 37 cm dedi masallah epey uzun gibi:) Bana 20+1dae 20 cm dedi.

Merhaba çok güzel bakıyor diyor her giden bende sanırım ona gideceğim. Sen gittiğinde sorar mısın ayrıntılı için en ideali kaç hafta kaç günü öneriyormuş canım ben de ona göre randevumu ayarlarım? Ben 20+5 gibi alayım diyorum ama emin olamadım

Merhaba canım sanki yanlışlık var gibi benim kızım 29 haftalık doğdu ilk gebeliğimde ve 36 cm 1090 gr dı. İri bir bebek olacak senin muhtemelen ama 37 değildir diye tahmin ediyorum. Maaşallah bebişlere

Merhaba canım sanki yanlışlık var gibi benim kızım 29 haftalık doğdu ilk gebeliğimde ve 36 cm 1090 gr dı. İri bir bebek olacak senin muhtemelen ama 37 değildir diye tahmin ediyorum. Maaşallah bebişlere
Demek ki onuda yanlış hatırlıyorum belkide 27 dedi benim aklımda 37 kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…