2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaslar bizde 17+4 olduk çok şükür.. dün doktor kontrolüm vardı... bebegin eşiği aşağıdaymış.. doğum kanalına yakın dedi.. dikkat et dinlen dedi..
tüp bebek tedvisiyle oldu.. hala progestan ilaçlara devam ediyorum..
Biraz tedirgin oldum sonradan.. bu konuda bilgisi olan var mi ?? yada aynı durumda olan...

Merhaba bana da aynı haftada aynı şeyi söylemişti doktor çok korkmuştum bende merak etme kendiliğinden çıktı yukarı şimdi olması gereken yerde çoğu gebelikte oluyormuş bu durum ve genellikle yukarı çıkıyormuş sakın panik yapma 2 hafta sonra tekrar git göreceksin sende yukarı çıktığını

insallah tsk ederim

Gecen hafta yasadim ayni durumu 1 haftaya yakin da kanamam oldu. Ama knamam gecti simdi kontrolu bekliyorum. Doktor cogunlukla yukari cikar endiselenme dedi

Bende boyunu hatirlamiyorum ama 19+4 gunlukken 360 gr demisti :) kilolu olmasi iyi mi acaba zor dogar :)
Kilolu olması doğduktan sonra rahat güzel oluyo daha rahat kucağında kavrayabiliyosun daha rahat yıkıyosun oğlum iri doğmuştu zorlanmamıştım minik olsaydı daha çok tedirgin olabilirdim :) ama iri bebeklerde doğum şekli olarak genelde sezaryen öneriliyo

Gecen hafta yasadim ayni durumu 1 haftaya yakin da kanamam oldu. Ama knamam gecti simdi kontrolu bekliyorum. Doktor cogunlukla yukari cikar endiselenme dedi
doktor dikkat et. dinlen yorma kendini dedi... baştan beri de dikkat ediyorum yormuyorum kendimi..
kanamam olmadı cok şükür ama bu ay çok agrım oldu.. sık sık kasıklarim ağrıyor.. kramp tarzı ağrılar giriyor sık sık

Teşekkür ederim canım benim için dışardan gelenlere detaylı ultrason fiyatını sorabilir misin aradım ama ulaşamadım S Sarikalem
Canım tekin beyin sekreter nosu 0318 212 12 12 mesajını yeni gördüm kusura bakma tekin beyin ordan çıktım. Ve verdigi beslenme onerisi sayesinde ben sadece yarim kilo almisim bebek 3 katı olmus.

Canım tekin beyin sekreter nosu 0318 212 12 12 mesajını yeni gördüm kusura bakma tekin beyin ordan çıktım. Ve verdigi beslenme onerisi sayesinde ben sadece yarim kilo almisim bebek 3 katı olmus.
Beslenme önerileri neler , bize de genel hatlarıyla anlatabilir misin?
Günlük yemek listesi mi veriyor yoksa yemen gerekenler konusunda öneri mi sadece?

Bende çok merak ettim düzenli bi listeyle düzenli beslenmek istiyorum artık kilo almadım bebeğin gelişimide çok şükür iyi ama gün içerisinde çok halsiz ve bitkinim

kaç haftalık hamilesiniz ?
19 bitti benim gecen hafta olmustu. Kanama olmadan anlamadim ben de. Kanama olunca bakti dr eşi asagida ama cikar cogunlukla dedi. Tabi konumu da onemli. Rahim agzini tam kapatiyor mu yoksa yakin mi vs. Benim yakindi sadece. Kanama da gecti. Rahim buyudukce rahmin genislemesiyle o da yukari dogru cikiyormus. Endiselenmeyin daha cok erken. 25.haftadan once cok anlam ifade etmiyormus aşağıda olmasi. Sadece dikkat etmek gerekli o da normal icin de gecerli. Ben kanamayi gorunce endiselendim basta ama degmedi :)

Beslenme önerileri neler , bize de genel hatlarıyla anlatabilir misin?
Günlük yemek listesi mi veriyor yoksa yemen gerekenler konusunda öneri mi sadece?
Canım kan değerlerine göre veriyor benim listemi direkt paylaşmayayım kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Mesela benim kan depolarım dolu ama kan değerim düşük. Bunun nedeni bagirsakta kan emiliminin yavaş olmasıymış az olmasıymış. Bunun için bana çayı keisnlikle limon ile içmeli önerdi limondaki c vitamini ile bunu dengelermiş. Buna benzer benim değerlerime göre beslenme. Mesela gun de bir tatlı kaşığı tahin yiyorum sadece tahin pekmezli değil. Kahvaltı tabağı sadece yumurta değil . Her renk besin olacak. Mesela maydanoz yumurta havuç kırmızı biber peynir gibi. Bunlar arasında aslinda bi denge var. Aklıma geldikçe yazarım kızlar. Hepinize rahat saglikli hamilelikler diliyorum.

Dogum zor olur iste :) benim ilki 3kilo 300 gr ikincisi 3 kilo 620 gr . Dogum anı ikisinin cok farkliydi :) hamilelikte ne kadar az kilo alirsan bebek o kadar fazla kilolu oluyor galiba

geçmiş olsun.. rahim ağzına yakın dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…