2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar bende de oluyor. Sağ tarafimda bacagima yakın yerde oluyor bugün sağlık ocağına gittik bebeğin kalbini dinledik ebe hanıma sordum O da adet ağrısı gibi yoğun olursa sorun olur dedi. Magnezyum için dedi. Doktora gidecektim öyle deyince vazgeçtim.

amiiinnnn
kardeşimle aramla 8 yaş var. babam ikinci çocuk istememiş. zaten fakir bi aileydik. "biz çok çocuktuk babam hiçbirimizin ihtiyacını karşılayamadı" deyip olan imkanı bana kullanmak istemişler. ama ben o kadar ağladım ısrar ettim ki benim zorumla oops:) kardeşim oldu. ve hala annemin yüzüne vururum niye sadece iki kardeşiz diye. kardeş büyük nimet. benim hamileliklerim çok zor geçiyor yatalak gibiyim. ama Allah nasip ederse en azından 3 çocuk düşünüyorum. hem rızkı veren de Allah. inanıyorum ki kardeşim de nasibiyle geldi. hiçbi şeyimiz eksilmedi çoğaldı çok şükür. tek çocuk olduğumu düşünüyorum da aman Allahım... ben bu cümleleri yazarken kardeşim karşımda oğlumla oynuyor. bana destek olmak için yanıma geldi canım benim
vajina kasık değil de kaburga ağrısı var bende bi kaç gündür. sağ tarafıma bıçaklar saplanıyor. dün gece uyuyamadım. ne dönebiliyorum ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. oğlumda da olmuştu. rahmin büyümesinden oluyormuş.

bu tip doktorlara bayılıyorum (!) geçmiş gitmiş şükür

Ben de aslında 2. çocuğu hiç düşünmüyordum çok sıkı korunurken oldu hatta pek yakınlaşamadığımız bir dönemde yani nasıl oldu anlamadım. Biz 3 kardeşiz ben en büyüğüm 2 erkek kardeşim var aramızda bir sorun yok ama çok kardeş bağımlısı değilim. Kızımın da tek büyümesini çok istemiştim 1 tane olsun her şeyi tam olsun düşüncesiyle, ama nasip kendi çok istiyor kardeş bakalım doğunca fikirleri aynı olacak mı... 3. fln Allah korusun ama istemem gerçekten hatta belki ben de bağlatma yaptırırım sezaryen olursam.

Ben sahsen kardesim olmasini istemezdim. Bana dertten sorundan baska hic bisey vermiyor.
oldu madem, hepimizin çocuğu kardeşini benim gibi sevsin inşallah öyleyse

Çok güzel çıkmış
Cevapladiginiz icin tesekkur ederim. İkili testi yaptirip memlekete gitmistim. Doktor sonuclari esimle paylaşmıs ve yorumlamisti. Riskimin düşük oldugunu söylemiş esime. Ben dun kontrole gidip doktorumla bu konuyu konustugumda eger cok evham yapiorsam fatal dna yaptirabilecegimi soylemisti. Ben de forumda sonuclari paylasip diger annelerin de görüşünü almak istedim.

Vallahi benim kasık tarafımda da oluyor baya... yürümekten soğudum acaba diyorum bebeğin eşinin olduğu yer mi doktor kontrolüme de var o zamana kadar geçse bari çok yoruldum şu zaman içinde belkide o yüzden... ah şu hamilelik paranoyak yapıyor tüm hamileleri

Çok geçmiş olsun... Benimki kız acaba cinsiyet fark ettiriyor mu bu ağrılara

Aynen ya sürekli kendimi dinliyorum. paranoyak olduk harbiden pipirikli anneleriz biz

Kızlar e nabızdan 3lü test sonucum çıkmış sadece kan değerleri tabi yorum yapabilir misiniz

Bundan anlamıyorum yaptırmadım da , MoM değerleri olsa hemen anlaşılırdı. Onlar da mı yok?
Afp değeri biraz yüksek gözüküyor.

Yok canım bu 3 değer var sadece, işte ultrason vs dikkate alınıp rapor hazırlanacakmış. Aradımda daha 1 hafta sonra çıkarmış... Devlet hastanesi işte... boşuna bekletiyorlar

17+2 de yaptırmıştım canım Bana da AFP sanki sınırda gibi geldi araştırınca
Evet sınırda. Down sendrom riski düşük gelecek çünkü down sendromda afp artmıyor aksine çok düşük çıkıyor. Bhcg yine yüksek çıkıyor.
Ntd oranı yüksek çıkabilir onu da kafaya takma yakında ayrıntılı ultrason yapılacak sorun olsa orda gözükür. Bu tarama pek gerekli değil zaten sen niçin yaptırdın ikili nasıl çıkmıştı?

Hanımlar, benim gibi şimdiden çatlayan var mı? Öncesnde de insülin direncinden dolayı göbeğim vardı ama bu kadar hızlı ve ani olacağını tahmin edemedim. Henüz düzenli bir şeyler kullanamadım. Şimdiden sonra kullansam etki eder mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…