2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aman nebilim ya bence cok erken.zaman var nasilsa. Ben fiyatlara bakiyorum bebek bezleride sadece. B8de benim kafamda hersey hazir ondanda rahatim sadece parami alip gidip alacağım okadar

Aman nebilim ya bence cok erken.zaman var nasilsa. Ben fiyatlara bakiyorum bebek bezleride sadece. B8de benim kafamda hersey hazir ondanda rahatim sadece parami alip gidip alacağım okadar
Aslında kıyafet işi 1 günde halledilir parça parça alınca daha fazla bilinçsiz alınıyo benim ki öyle oldu bebek bezini migrosun internet sitesinden almıştım ben 1 pakete 2.paket %50 indirimliydi arada oluyo öyle takip etmek lazım

Aynen benimde kafamda hersey hazir. Icraat yok sadece bende erken deyip duruyorum..

Ondan once eve badana falan yapmanin pesindeyim. Hatta mobilyalarimi bile boyamayi planliyorum bi daha zaman olmaz malum.

tercih meselesi tabi bende liste yaparak ilerledim şundan şu kadar vs dıye yoksa direk cıktığında insan ne alacağını unutuyor yanı benım için öyle

Benim de aralığa kayar gibi geliyor umarım kaymaz, ben de o bez falan stoklayanlardanım, kızımdan kalan kıyafetlerle yeni aldıklarımı da yıkayıp ütüleyip yerleştirdim hatta dağıtılacak sabunları yaptım bir tane yastık ördüm, hastane çantamızla lavanta keselerimiz kaldı

Aynen benimde kafamda hersey hazir. Icraat yok sadece bende erken deyip duruyorum..

Ondan once eve badana falan yapmanin pesindeyim. Hatta mobilyalarimi bile boyamayi planliyorum bi daha zaman olmaz malum.
Badanayı yaptım, kızıma şifonyer boyadım, ama bunlar hep okul açılmadan halledeyim telaşındandı

Bende makrome anahtarliklar ve minik kavanozlar yapmayi planliyorum yine cevresi makrome. Kapi susu falan zaten yaptigim seyler. Hatta avize yaptim satilirsa yenisini yaparim satilmazsa kullanirim

Bende makrome anahtarliklar ve minik kavanozlar yapmayi olanliyorum yine cevresi makrome. Kapi susu falan zaten yaptigim seyler. Hatta avize yaptim satilirsa yenisini yaparim satilmazsa kullanirim
Çok güzel oluyor makrameler sağlıkla gelsinler inşallah, kapı süsünü ben de hallettim, bunlarla uğraşmak hem zamanın geçmesini sağlıyor, ahhh bi de kızım kıskanmasa halbuki ona daha çok şeyler yaptım yapıyorum

Hahaa aynen bende sen gibiyim buyuk isler bian once bitsin istiyorum.boyaydı temizlikti hali vs vs

Cok guzel olmus elinize saglik.. bende motif motif bi battaniye yapiyorum ama anca bitiririm tembelligimde ustumde. Elimde kitap var gunlerdir 1 sayfa okuyamadim. Makromelerede isime karar verince bsliycam

Bendensin ✌kapı süsü ve hastanede bebeğimin basına koyacağım yastığı yapıcam malzeme bekliyorum bende eksiklerim bitsin el emeği dağıtacaklarım var onların yapımına başlayacağım

Ben bu doğumda el emeği bir şey yapmayacağım sanırım:)
İlkinde terliklerimi, tacımı, dağıtacağım birkaç şeyi kendim süslemiştim.
Kapı süsü ve dağıtacağım şeyleri instagramdan bir sayfadan beğendim büyük ihtimal oradan alacağım:)
Bezi, şampuan ve bakım ürünlerini son aylarda alacağım.

Maşallah kızlar ne caliskansiniz. Yoksa ben mi tembelim anlamadım Hicbisey hazirlamadim daha odadan odaya tasıyabileceğim bi beşik almayı düşünüyorum dolabı zaten var çok heyecanlıyım bakalım .Büyük temizliğe girismeyi düşünüyorum bu aralar

Hayırlı akşamlar herkese bugün 21+0 ayrıntılı ultrasona girdim hanımlar Allahın izniyle büyük bir sıkıntı cıkmadı sadece bazı gebeliklerde görülen beyinde sol koroid pleksusta 2 adet kist görüldü yani iki yerde sıvı varmış anladığım kadarıyla.. bu durum doğuma kadar geçiyormuş öyle söyledi beyin gelişiminde veya zekada bir sıkıntıya yol açmıyormuş internettede okudum 28.haftaya kadar kapandığı yazıyor sabırla bekleyeceğiz kapanmazsa doğumdan sonra bebeğe ultrasonla bakılacakmış.. Başka organlarda gelişimde vs bir sıkıntı yok çok şükür..Geçenlerde bir bayan daha yazmıştı dikkatli okuyamamıştım onunda biryerde kist sıvı vs var dıyordu aynı durum muydu acaba yoksa başka bir şey miydi bilemedim görürse yazar yada ben yanlış hatırlayabilirim benden böyle..

Super cok sevindim.. 28 e kadar gecsin gitsin.. gecmezsede care varmis.. caresiz derdimiz olmasinda

Super cok sevindim.. 28 e kadar gecsin gitsin.. gecmezsede care varmis.. caresiz derdimiz olmasinda
Diğer organlarda sıkıntı olmadığı sürece bir sorun teşkil etmiyormuş çoğunluk kapanıyormuş inşallah bakan kişiye inanacağım Allah a güveneceğim inşallah güzelce bakmıştır birşey atlamamıştır 1 ay sonra kapanmış olur bende rahat rahat bebeğimi beklerim rabbim kötüüsünden korusun meleklerimizi

Kızlar ben hala hissetmiyorum hareket fln normal mi sizce ya artık endişelenmeye başladım Şuan 19+6 yım ama bebişe göre 1 hafta önde gidiyorum. Baya oldu da görmeyeli daha haftaya Salı randevum araya fazla zaman girince korku başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…