2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de kıyafet olarak yenidoğan almayı düşünüyor musunuz yoksa 0 3 ay mı başlayacaksınız bende 2 tane hastane cıkısı var 0 3 ay aldık acaba buyuk olur mu dıye düşünmeye başladım ama yenidoğanlarda çok küçük kış bebeği olacak içinede muhakkak bir patikli alt giydirmek gerek o zaman yenidoğan küçük gelmez mi onların boyu 50 cm oluyor 0 3 ay da büyük gelirse üzülürüm hastanede küçük bir fotoğraf çekimi yapmak istiyorum hastane çıkışı kahverengi desenli ona göre hazırlık yapıyorum ama bebeğim içinde kaybolsun istemiyorm

Amin inşallah bebeklerimiz Allah'a emanet olsun.

Canim ben de çok hissedemiyorum 19 + 2 günlüğüm
Hissetsekte acabalar kalksa artık aslında şu zamana kadar böyle bir hissim yoktu. Bu ay baya oldu görmedim 1 ayı geçti sanırım. O yüzdendir bu telaşım iyi olsunlar da varsın sonlara doğru hissedelim o minik kalpleri hep atsın o yeter

Aynen ben de senin gibiyim. Bebiş doğana kadar panik atak hastası olucam diyordum ki sadece benmiyim acaba böyle çok hisseden yanlız degilmisim
Amin inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize bizleri

2 tane yenidogan hastane cikisi alio gerisini 0 /3 almayi planliyorum. Herkes ayni seyi soyluyor zaten

Aynen ben de senin gibiyim. Bebiş doğana kadar panik atak hastası olucam diyordum ki sadece benmiyim acaba böyle çok hisseden yanlız degilmisim
Amin inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize bizleri

Hissedince de bitmiyor niye hareket etmedi diye yiyoruz bu seferde kendimizi

2 tane yenidogan hastane cikisi alio gerisini 0 /3 almayi planliyorum. Herkes ayni seyi soyluyor zaten
ben yenidoğan 2 takım almışım alt üst sadece almışım diyorum çünkü alırken cok begendiğim için pekte beden bakmamışım onun dışında hep 0 3 aldıklarım ama onlarıda hastane çekiminde kullanamam tam takım değil ve renkli.. Hastane çıkışı olarak aldığım 2 sette o yenidoğan aldıklarımdan büyük yani 0 3 aylık olduğu için şimdi ya bebek içinde çok büyük durursa diyorum ve yakışsın istiyorum çuval gibi giyinmesin yavrum ama nerde baksam hep o şekilde büyüklükleri pekte yenidoğan gibi küçük hastane çıkışı görmedim o yuzden kafam karıştı

Şu an deterjan çeşiti çok fazla eskiden oğluma dalan roxy kullanmıştım kokusunu çok seviyodum ek gıda döneminde leke çıkarmasıda güzeldi yine 2 paket ondan aldım.yumuşatıcı vernel max sensitive aldım.bakım ürünlerini almadım henüz ama pişik kremi olarak sudocrem muhakkak alıcam çok yoğun kıvamlı olduğu için küçük boyu uzun süre kullanılıyo ve çok etkili onun dışında extra bi pişik kremi daha bulundurucam desitin gibi.bakım ürünlerinide mustela yada sebamed alırım büyük ihtimal

Ben hastane cekimi istemedigim icin pek sorun yok bence oda susleme ve buyuk oda icin bile esim beni anca ikna etti sen mecbur bi takim daha alicak gibisin

Hic duydugum bisey degil

Kızlar bizim battaniye olarak 1 tane kalın peluş olanlardan,1 tane kadife kenarları çıt çıtlı kundak tarzı kapatılabilen,2 tane penye,1 tanede örgü battaniye var yeterlimi ki sizce

Bence extra yenidoğan kıyafeti almak için bekle belki uzun olur bebiş kullanamazsın.son aylardaki muayenelerde uzun olduğunu öğrenirsen elindekiler yeterli gelebilir.oğlum 54 cm doğmuştu 1 kez giyebildi hastane çıkışını diğerlerinide hiç giyemedi kaldı öyle.

Bi de kızlar beden konusunda kafam karıştı şimdi yenidoğan 56 cm olmuyo mu?yenidoğanlar dışında aldıklarımı 3-6 ay aldım büyük mü almış oldum

Bende hic acikmamis boron var onu kullansam mi diye düşünüyorum.alirsam dalan roxy kullanirim.oglumdada kullanmisyim.yumusatici normaldede kullanmiyorum.
Sampuan bubchen alicam. Bebek yagi yerine hindistan cevizi kullanmayi dusunuyorum. pisik kremi rossmanin ürünlerinden alirim.
Bebek bezinde cok kararsizim sleepy yada molfixten uygun olani kullanmak istiyorum.

Bir görsem rahatlıcam aslında Salı’yı iple çekiyorum ☺.
Yanlis anlamayin ama kilolu hamilelerinde gec hissettigini okumustum.kilolumusunuz vilmiyorum ama.
Kızlar bizim battaniye olarak 1 tane kalın peluş olanlardan,1 tane kadife kenarları çıt çıtlı kundak tarzı kapatılabilen,2 tane penye,1 tanede örgü battaniye var yeterlimi ki sizce
Yeter canim kis ildugu icin petek uzerine atar hemen kurutursun.

Haklısın canım çok fazla alıpta yer işgal etsinde istemiyorum.bebek bezinde 2 numaraya kadar prima premium care aldım sonrasında bende sleepy düşünüyorum hindistan cevizi yağı bende düşündüm nemlendirici olarak acaba bebekte tüylenme yapar mı o da aklıma geldi hindistan cevizi yağı emzirme döneminde göğüs yarasınada iyi geliyomuş kızlar aklımızda bulunsun

NİMENRİX yaptırmıştım ben de

Allah yardımcın olsun kolayca sıkıntısız geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…